Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım sağol yaa, allah dualarımızı kabul etsin. inşallah hepimiz kurtuluruz bir an önce. amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn!!!

arkandan gelmeyi istiyorum da, her şey bana bağlı değil. eşime bağlıyım biliyorsun. bu aralar düzeldik, çok şükür iyiyiz. o çok yaklaştık diyor, inşallah öyledir. ben de tekrar egzersize döncem grip yüzünden dönemiyorum. hala geçmedi. ilaveten bugün tekrar boğazım ağrımaya başladı. ne illetmiş anlamadım yaaa!!!

gulsevdam
parmak egzersizini rahat yaptıkça sanki yaparım onuda diye umutlanıyorum...egzersizlerden önce sadece p...s başını alabiliyordum oda yönü bulamadıgımız için baskı oluyodu.şimdi arkadaya dogru eğimli olmasını ögrendim belki biz bu yüzden yapamıyoduk...uzun zamandır deneme yapmıyoruz.aylardır..
BEYCEY
orta parmak kaç cm ise o kadar alabiliyorum işte :)

canım mesajlarını cevapladım, akşam girmediğim için kusura bakma yaa!! içimden bir ses açmamı söylemişti ama eşimle ilgileniyorum akşamları o yüzden açmıyorum. açsam mı acep dedim, demek ki içime doğmuş. en kısa sürede görüşürüz umarım canım. inşallah çok kötü bir şey olmamıştır... :18: :18: :18: :18:

bu ara kıme sorsam hasta mıde bulantısı kusma falan bendede bırkacgundur mıde bulantısı gıbı seyler var
havalardan dolayı nekadar dıkkat etsekte kapıyoruz hastalıgı
vajıyı yenme asamasındakı sızlerı bı yere kapayıp yenene kadar dısarla teması kesmek lazım hasta olayın dıye:)
yenınce ne halınız varsa görün dermişiz

Inşallah canım inşallah çok yakındır gelin olacağın gün.zaten bir tek sana bağlı olmadığı için böyle rahat davranıyosun yoksa beni kurban ettiniz kayra ve senin çekeceğiniz vardı benden:):):)geçmiş olsun canım havalar çok garip bi sıcak bi soğuk hastalıklar peşimizi bırakmıyo bu yüzden...dikkat etmek lazım

gülüm öyle dikkat ediyorum ki inanamazsın!! ben gerçekten hiç dışarı çıkmıyorum, zaten çok üşüyen biriyim, hep kat kat giyinirim. gayet iyi gidiyordum, eşim grip olmasa bana bişey olmazdı. ama ondan bulaştı şimdi de kurtulamıyorum. o benden 1 hafta önce hasta olmuştu, nerdeyse 1 aydır düzelemedi ben de keza 2 haftadır öyle. bu seneki grip virüsü harbiden çok fena, beni faranjit yaptı işte. ilaçlarla düzelmiştim, bugün tekrar boğazım ağrıyor. noluyor anlamadım vallaa:2::2::2::2::2:

yok tatlım jel kullanıyoruz onsuz olurmu.biraz fazlamı kullandık yoksa omu sızı yapıyo.öyle dayanılmayacak bir acı değil sadece daha çok ilerleyince sabit duramıyorum bence pskolojik.çok az biyer kaldı onuda alırım diye düşünüyorum.doktorada gitmeye korkuyorum malum muaneden dolayı

Canım tahminen 5 cm falandir bana sorarsan aparatla kalınlaştirarak çalış derim ama eğer yaparım diyorsan dene bugün.olmazsa üzülme ama egzersizine devam et.

eşinden geçmesi kötü senı ondan uzakalstırırsak vajıyı nasıl yenecen bu olmadı :)
saka bır yana cok gecmıs olsun balım bundada bır hayır vardır dıyelım bır anonce ıyılesırsin inşallah

canım oldugu yere kadar devam et kaldıgın noktada beklet esını derın nefes al ver nefes verırken esın ıtsın ve jel kullanırsan daha kolay alabılırsın...

ya bende gidip gelmede olabiliyo çok az bir kısım hariç nedense orayı bir türlü alamadım.kendimi sabitliyemiyorum.kayganlaştırıcı kullanıyoruz.popo kısmım devamlı yukarı kalkıyo kaçmak için heralde...

sen kurban olmadın, gelin oldun, ne mutlu sana!! sağol geçmiş olsun dileklerin için. inşallah vaji için de duyucam bu geçmiş olsunları

Canım kaç cmdesin bilmiyorum ben 11 cm de yendim ama 6 cm de bile yenen oldu burda bu tamamen sana bağlı eğer rahatım yapabilirim diyorsan dene biran önce kurtul ama cesaretim yok diyorsan biraz daha çalış derim.

beyceyy canimm ben de 10 cm deyim ama hala rahat alamiyorum aparati yaa :S sen 11 cm de yendin ya? aparati rahat almaya basladiktan sonrami egzersiz yapmistin??? offf cok mutsuzum sanki hiç yenemeyecekmişim gibi geliyorrr... hergün biri basardim yazior ben ne zmn yazicam yaaa

Canım öncelikle tebrik ediyorum 10 cm çok güzel çok iyi ilerledin evet ben 11 cm de yendim ama hop diye hemen alamıyordum aparati.yani her egzersizde öncelikle daha ince aparatlarım dan başlıyordum kendime güvenim geldiği anda 11 cm alıyodum başta biraz zorluyodu ama çıkarıp tekrar aldığımda oluyodu sende dene artık bence canım eğer kendine güveniyorsan bolbol egzersiz yap aparati çıkarır çıkarmaz p...s al emin ol p...s daha kolay kendine güven erteleme.ama eğer yapamam diyorsan cm artırarak biraz daha egzersiz yap.

sagol canimm.. 10 cm guzel ama bide guzelce alabilsem keskee.. 1 2 gün egzersizim güzel gidiorsa 3.gün olmuyorr hiç sokamiyorumm.. en ince olani bile sokamiyorum.. mesela dünn.. egzersiz yapayim dedim.. en ince mumu sokmaya calisiorum yok olmuor 2 3 cm girior ama sonrasini ilerletemiyorum ıkınsamda nefes alıp versemde gevsesemde faydasi olmadiii.. canim cok sıkıldı sonra.. offf ben ne zmn kurtulcam bu hastaliktan yaa 1 ay oldu buraya gelelii daha kendime guvenemiorum esle deneme icin.. cunku aparati duzgun almam lazimm sonra denemek istiorumm ama zaman gectikce de umutlarim tükeniyor sankiii

Canım inan bunlar herkesin yaşadığı şeyler bende bigun çok rahat alıyodum başka birgün olmuyodu sanki kapanıyodu bunlar vajinin oyunları ama sen bir kere oraya bişey girdiğini gördün 10 cm geldin gerisi daha rahat bak ben aralık sonu gibi egzersize başladım egzersizimi senin gibi 1 veya 1 buçuk ayda tamamladim ama cesaretsizliğim yüzünden bir türlü deneme yapamadım bir sürü zamanım boşboş beklemekle geçti egzersizi bile bırakmıştım artık.onun için sen benim durumuma düşme biraz daha egzersiz yap istersen 1-2 cm daha artır sonra hemen dene eşine güven o senin canını yakmak istemez zaten.ki zaten can falanda acimiyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…