Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canımm benm çoook çook sevindim Rabbim başka dert vermesin inşşlhhh
hadi gözümüz aydınnn

hmm sagol canimm destegin icin.. o zmn egzersizlere devam edicem sonra da insallah esimle denicem en kisa zamanda.. bide esle denemeden once egzersiz yapmaliyim dime? cunku ozmn vaji iyice esniyorrr...

canım napıyorsun.nsaılsın.geçen bana özleden bişey sormuştun.o problemi ben atlattım.inş sende atlatırsın.herşeyi zaman bırakmak gerekiyormuş

sakın ümidini tüketme, beycey' in dedikleri çok doğru. bak ben de aralık 20' den beri burdayım, hala yenemedim. demek ki zamanı gelmemiş. sen elinden geleni yapıyorsun. aparatları rahat aldıktan sonra denemeni yap ve kurtul. çok az kaldı kurtulmana, lütfen moralini bozma canım. bu kadar emek verdin, mutlaka karşılığını alacaksın. egzersizde alamadığım günler muhtemelen canım bir şeye sıkkın oluyordu. ya da yapmak istemediğim bir gün oluyordu, ya da tlf bekliyorsundur, kapı çalıcak onu bekliyorsundur. böyle şeyler o kadar etkiliyor ki egzersizi, tamamen beyinde her şey. o yüzden yılma, yıkılma, yoluna devam et.

hoşbuldum tatlım bende çok özledim sizleri , çok şükür herşey yolunda canım , işlerim bu ara yoğum pek giremiyorum foruma ama aklım hep sizlerde , sen neler yapıyorsun durumlar nasıl ?

VARRR :)
sizede sölim ben bugün deneme yapıcam eşimlede öncesinde kendimi nasıl hazırlamam lazım...daha orta parmaktayım...anestol krem uygulasam eşimde çok etkilenirmi bundan?

canım öncelikle ılık bir duş al ve deneme öncesi yarım saat egzersizini yap.Ben anestol kullanmadım o konuda yorum yapamayacağım canım , ama kullanan arkadaşlar vardı geldiklerinde onlar cevaplarlar.. egzersizi hangi pozisyonda yapıyorsan o pozisyonda deneme yap, nefes al ver , nefes verirken eşin ittirsin.Takıldığı yerde sakın çıkarma , biraz beklet ve nefes al ver , sonrasında mutlu son inş tatlım..

egzersizlerden önceki denemelerimde üstte ben oluyordum,ama sanki bi duvara çarpıyordu p...s başı girdikten sonra...şimdi doğru yönü biliyorum...acaba önceki sorunum yön bulamamaktanmıydı bilmiyorum...
eşimnde bu konuda tecrübesi yok bu yüzdende sanırım beceremiyoruz bi türlü....peki deneme sırasında prezervatif kullansak kayganlıgı sağlarmı?

hoşbuldum tatlım bende çok özledim sizleri , çok şükür herşey yolunda canım , işlerim bu ara yoğum pek giremiyorum foruma ama aklım hep sizlerde , sen neler yapıyorsun durumlar nasıl ?

iyiyim canım, yavaş yavaş yaklaşıyoruz birbirimize işte. zamanla her şey düzeliyor. inşallah yakında da yeneceğiz.

herkese selamlarrr
ben epeydir yokum uğrayamıyorum çok yoğunum kızlarr egzersizleri bile yatmadan 10dk yapabiliyorum
en son 9 cm çalışıyorum rahat git gel yapabiliyorum en son dün denedim rahattım 11 e geçecem bugn aparatı hazırlıcam
deneme için sabırsızlanıyorum ama daha zamanı var beklemedeyim şimdilik
gelin olan arkadaşlarım olmuş çok tebrik ediyorum kızlar sizi isimlerinizi hatırlayamadım şuan ama
darısı bizee

cnm ne güzel 10 cm ha
bende 9la çalıştım epey direk 11 denemyi düşünüyorumm
canım canını sıkma bnmde öyle oluyo ilk girişte baya uğraşıyorum sonrası rahat oluyo git gel yapıyorum yavaş yavaş ozaman daha rahat giriyo yani aparatı itiyorum sonra takılıyo ilerlemiyo ya ozaman hafif hafif ileri geri yap ozaman birazdaha rahat oluyo bide cnm poponu hafif yukarı kaldır iterken ozamanda ii oluyo sanki.ha bide çok yorgun yada cann yapmak istemezsede baya zorluyo yani kafanı rahatlat sonra egzersizin başna geç tatlım.hadi aynı ilerliyoz az kaldı sıra bize geliyyooo inşallahh

insallah en kisa zamanda yeneriz canimm.. bazen cok sıkılıyorum işte.. hiç bisey yapmak istemiorum egzersiz bile istemiorum.. off bi an once kurtulsak su hastaliktann yaaa.. aynen rahat olamayinca egzersizde olmuyor nedense :S off bilmiorum yaa.. devam edicem bu gece de insallah... canim sen egzersize basladin mi? kac cm desin?

aynen canim yaa ilk girerken cok ugrasiorum ama bi kez girse ondan sonrakiler cok kolay oluyorr.. ama o ilk sokmak onemli iştee.. bazen ne kdr ugrassamda girmiorrr uyuz oluyorum moralim bozuluyorrr... gece denicem insallah kolay olur yapabilirim bu seferrr yaaa... ayni anda hepimiz kurtulalim insallah canimmm...

KURTULDUMMMMMMMMMMMMMMMMM
inanamıyorum ama BAŞARDIMMMMMMMMMMMMMMM....
KIZLAR MUTLUMUYUM BURUKMUYUM BİLMİYORUM ŞUAN BACAKLARIM TİTRİYOR AMA BİTTİİ KURTULDUMM

KURTULDUMMMMMMMMMMMMMMMMM
inanamıyorum ama BAŞARDIMMMMMMMMMMMMMMM....
KIZLAR MUTLUMUYUM BURUKMUYUM BİLMİYORUM ŞUAN BACAKLARIM TİTRİYOR AMA BİTTİİ KURTULDUMM

tebriklerrrr cok sevindim senin adinaa... bugun yazdiklarini okumustum sadece orta parmakla egzersiz yapiordunn nasil basardinn?? basari hikayeni hemen anlat bizleredeee...

canım napıyorsun.nsaılsın.geçen bana özleden bişey sormuştun.o problemi ben atlattım.inş sende atlatırsın.herşeyi zaman bırakmak gerekiyormuş

canım benm saol iyiyim çok sükür,
bnde ilk zamanlara göre daha rahatım zamanla tamamen normale döncek inşşlh.
seninde tamamen halletmene çok sevindim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…