- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #98.061
evliliğim 3 yılı geçti.burayı daha öncede biliyordum ama cesaretim yoktu yazmaya da,egzersizleri yapmaya da.artık herkesin yaşadığı stresler beni de yormaya başladı ve tabi çevreden bebek beklentileri de arttı.bi şekilde cesaretimi toplayıp yazdım ve egzersiz yapmadan yenemeyeceğimi anladım.doktora da gitmek istemedim.ilk önce ayna ile tanımaya çalıştım sonra parmak egzersizeri ve mumla yaptığımız aparatlara geçtim.defalarca pe...s denemesi yapmaya çalıştım ama sonuç alamadım.dün de dışarı çıktık gezdik dolaştık geç saatte geldik.deneme yapmayı düşünüyorduk.egzersiz yapmak istedim eşim boşver dedi yapmış gibi düşün takılma egzersize dedi.ilk başta olmadı,keşke egzersiz yapsaydım dedim.kayganlaştırıcı kullandı eşim ama bana hiç kaygan gelmiyordu.bi daha sürdü ama bu kez çok fazla yedirmedi jeli ki kayganlık tam olsun.sonra yavaş yavaş ittirdim ve oldu.tabi eşim ben paniklemiyim diye sesini çıkarmıyor , oldu demi dedim evet dedi sonra ikinci kez tekrar aldım.tabi gel git falan olmadı sadece aldım ve çıkardım.yanma bile hissetmdim.ilk başta yanma oldu kaç kez ama sonra jeli bolca sürdü iyice yedirmedi jeli ve o kayganlıkla oldu ve bu kez yanma bile olmadı.bana destek olan tüm arkadaşlarımdan ALLAH RAZI OLSUN.RABBİM bu sıkıntıyı yaşayan herkesi bir an önce kurtarsın İNŞALLAH...
Canım inan bunlar herkesin yaşadığı şeyler bende bigun çok rahat alıyodum başka birgün olmuyodu sanki kapanıyodu bunlar vajinin oyunları ama sen bir kere oraya bişey girdiğini gördün 10 cm geldin gerisi daha rahat bak ben aralık sonu gibi egzersize başladım egzersizimi senin gibi 1 veya 1 buçuk ayda tamamladim ama cesaretsizliğim yüzünden bir türlü deneme yapamadım bir sürü zamanım boşboş beklemekle geçti egzersizi bile bırakmıştım artık.onun için sen benim durumuma düşme biraz daha egzersiz yap istersen 1-2 cm daha artır sonra hemen dene eşine güven o senin canını yakmak istemez zaten.ki zaten can falanda acimiyo:)
canlarım nasılsınız var mı sormak istediğiniz birşey ?
sagol canimm.. 10 cm guzel ama bide guzelce alabilsem keskee.. 1 2 gün egzersizim güzel gidiorsa 3.gün olmuyorr hiç sokamiyorumm.. en ince olani bile sokamiyorum.. mesela dünn.. egzersiz yapayim dedim.. en ince mumu sokmaya calisiorum yok olmuor 2 3 cm girior ama sonrasini ilerletemiyorum ıkınsamda nefes alıp versemde gevsesemde faydasi olmadiii.. canim cok sıkıldı sonra.. offf ben ne zmn kurtulcam bu hastaliktan yaa 1 ay oldu buraya geleliidaha kendime guvenemiorum esle deneme icin.. cunku aparati duzgun almam lazimm sonra denemek istiorumm ama zaman gectikce de umutlarim tükeniyor sankiii
canlarım nasılsınız var mı sormak istediğiniz birşey ?
VARRR :)
sizede sölim ben bugün deneme yapıcam eşimlede öncesinde kendimi nasıl hazırlamam lazım...daha orta parmaktayım...anestol krem uygulasam eşimde çok etkilenirmi bundan?
canım öncelikle ılık bir duş al ve deneme öncesi yarım saat egzersizini yap.Ben anestol kullanmadım o konuda yorum yapamayacağım canım , ama kullanan arkadaşlar vardı geldiklerinde onlar cevaplarlar.. egzersizi hangi pozisyonda yapıyorsan o pozisyonda deneme yap, nefes al ver , nefes verirken eşin ittirsin.Takıldığı yerde sakın çıkarma , biraz beklet ve nefes al ver , sonrasında mutlu son inş tatlım..
hoşbuldum tatlım bende çok özledim sizleri , çok şükür herşey yolunda canım , işlerim bu ara yoğum pek giremiyorum foruma ama aklım hep sizlerde , sen neler yapıyorsun durumlar nasıl ?
canımm benm çoook çook sevindim Rabbim başka dert vermesin inşşlhhh
hadi gözümüz aydınnn
beyceyy canimm ben de 10 cm deyim ama hala rahat alamiyorum aparati yaa :S sen 11 cm de yendin ya? aparati rahat almaya basladiktan sonrami egzersiz yapmistin??? offf cok mutsuzum sanki hiç yenemeyecekmişim gibi geliyorrr...hergün biri basardim yazior ben ne zmn yazicam yaaa
sakın ümidini tüketme, beycey' in dedikleri çok doğru. bak ben de aralık 20' den beri burdayım, hala yenemedim. demek ki zamanı gelmemiş. sen elinden geleni yapıyorsun. aparatları rahat aldıktan sonra denemeni yap ve kurtul. çok az kaldı kurtulmana, lütfen moralini bozma canım. bu kadar emek verdin, mutlaka karşılığını alacaksın.egzersizde alamadığım günler muhtemelen canım bir şeye sıkkın oluyordu. ya da yapmak istemediğim bir gün oluyordu, ya da tlf bekliyorsundur, kapı çalıcak onu bekliyorsundur. böyle şeyler o kadar etkiliyor ki egzersizi, tamamen beyinde her şey. o yüzden yılma, yıkılma, yoluna devam et.
cnm ne güzel 10 cm ha
bende 9la çalıştım epey direk 11 denemyi düşünüyorumm
canım canını sıkma bnmde öyle oluyo ilk girişte baya uğraşıyorum sonrası rahat oluyo git gel yapıyorum yavaş yavaş ozaman daha rahat giriyo yani aparatı itiyorum sonra takılıyo ilerlemiyo ya ozaman hafif hafif ileri geri yap ozaman birazdaha rahat oluyo bide cnm poponu hafif yukarı kaldır iterken ozamanda ii oluyo sanki.ha bide çok yorgun yada cann yapmak istemezsede baya zorluyo yani kafanı rahatlat sonra egzersizin başna geç tatlım.hadi aynı ilerliyoz az kaldı sıra bize geliyyooo inşallahh
KURTULDUMMMMMMMMMMMMMMMMM
inanamıyorum ama BAŞARDIMMMMMMMMMMMMMMM....
KIZLAR MUTLUMUYUM BURUKMUYUM BİLMİYORUM ŞUAN BACAKLARIM TİTRİYOR AMA BİTTİİ KURTULDUMM
canım napıyorsun.nsaılsın.geçen bana özleden bişey sormuştun.o problemi ben atlattım.inş sende atlatırsın.herşeyi zaman bırakmak gerekiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?