- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #98.081
KURTULDUMMMMMMMMMMMMMMMMM
inanamıyorum ama BAŞARDIMMMMMMMMMMMMMMM....
KIZLAR MUTLUMUYUM BURUKMUYUM BİLMİYORUM ŞUAN BACAKLARIM TİTRİYOR AMA BİTTİİ KURTULDUMM
en kısa zaamanda yazcam öykümü.bugün akşam deniycektk zaten sölemiştim sizede..hiç aklımda yoktu şimdi olması...orta parmaktan sonra bu deneme riskliydi.ama oldu tam girmedi ama %90 ını aldım ve kan geldi.
yaparız canm çok az kaldıı inşallah
düşünsene nerden nereye ilk zamanlar tek kulak çöpünü alamıyodum başladıktan haftalar sonra girmişti tamamıı burda paylaşmıştım sevncimi
şuan 9 cm 10 cm lerden bahsediyoruz bence biz pen...i rahatlıkla alırız o çok daha kola diyo arkadaşlar.
bende bi kurtulsam dünyalar benm olur heraldeee
KIZLAR MUTLUMUYUM BURUKMUYUM BİLMİYORUM ŞUAN BACAKLARIM TİTRİYOR AMA BİTTİİ KURTULDUMM
matruska canmmm çok tebrik ederim seniiiiiii
çok sevndim senn adınaa
sen yenisin galiba canm tanışamadık senle ama inan çok mutlu oldum tebrikler tatlım
tamamm yazıyorumm...
6 aydır bu illetle ugraşıyorum...son bi kaç aydırda bu sitedeyim biliyosunuz...
önce kulak çöpüyle başladım gayet iyi gitti.ama 2.kulak çöpünde zorlandım nedense.sonra parmaga geçmeye karar verdim...serçe işaret derken orta parmakta kaldım...mum falan denemek istemiyodum.bugün deniycektk çünkü eşimle aram açılmaya başlamıştı nerdeyse...
adapte ettm kendimi gündüz burayada yazdım okumuşsunuzdur...akşam eve geldm eşimde aramıştı elektrkçi gelcek akşam evi topla diye.ev topluodum eşim geldi.biraz sonrada elektrikçi gelecekti...
akşam denicez nede olsa gel öpüşelim falan dedi...tamam dedm o arada denemek istedim...
jel sürdük bolca..ve anestol kullandım bıraz hafif girmeye başladı biraz zorlandım çünkü parmaktan sonra kat kat kalın bişey alıodum...
tamamı girmedi ama ilişki gerçekleşti..sonrasında bi kaç damla kan geldi...şuan acı yok denecek kadar az...
çok heyecanlıyım nasıl oldu anlamadım.ama insan kafasına koyunca yapıyor...kızlar bence en önemlisi buu ben bugün kendimi adapte ettm olacak diye..ve oldu....
kızlarrrr ELVAN hiç gözükmüyorr yaa merak ettim.. haberi olan var mi acabaa???
Bu arada telden takip ediyorum sürekli..
MEALGANN
TARCINAKIDE
biri daha vardi hatirlayamadim ismini
tebrik ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm !!!!!!!!!!!! GÖZÜNÜZ AYDINNNNNNNNNNN
bende bi aya kalmaz sizin gibi gelin olcam insss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?