Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aaaa kimsecikler yok bende yardıma gelmiştim umarım kimse egzersizini aksatmıyodur gizli gizli okuyan 7 ziyaretçi var şuan keşke çıksalar ortayada elimizden geldiğince yardım etsek.MATRUSKA tebrik ederim seni.umarım bu hafta sonu bol bol gelin çıkarırız.hepinizi öptüm iyi geceler

insallah canimm baslarsin bi an once ve cabuk ilerlersinnnn... burda yazarsinnn yardimci oluruz insallahhhh

aynen cok sakin forum yaa.. canim ben demin egzersiz yaptim 1 saat kadar ve inanamiyorumm 10 cm mumu cok rahat sokup cikardim defalarca ve git gel yaptim dairesel hareketler yaptimmmmmmmmmm.. cok mutluyumm suannnnnnnnnnnnnnn kac gundur yapamiyordum bugun super olduu yaaa cok mutluyummmmmmmmmm vee bgn anladim nasil daha kolay yapilirrrrrrrrrrrrrrrrr ayyyyyyyy cok mutluyummmmmmmmmmmmmm

insallah canimm baslarsin bi an once ve cabuk ilerlersinnnn... burda yazarsinnn yardimci oluruz insallahhhh

valla yaaa.. kalplerimiz temizmişş bakk ayni anda yazmişizzzz iyiyim canimm sen nasiLsinnn

kızzz nerdesin sennn bende demin yazmistim eLvani gören oldumu merak ettim diyeeee :26: hea site mi acilmiyorduuu hosgeldin canimm nasilsinnn

Ins baslicam azimliyim bitircem en kisa zamanda Rabbimin izniyle canim :)

Ay evet merak etmene sevindim ayrica
hb Geldim canim kemençe aldim.. deminde babam burdaydi beraber saz gitar çalip muzik keyfi yaptik..
simdide kemençe ögrenmeye basladim esimde çok seviyo onada büyük sürpriz olcakkk

Mslh sana canim!! Bidahakine o olumsuz mesajlarini görmek istemiyorum , ve bence madem Yöntemini buldunn deneme yap.. ve kurtul artik uzatma kendini sartlandirr madem rahat alabiliyosunn basar bizde arkandan gelelimmmm

insallah canimm boyle azimli olursan cok cabuk ilerlersin merak etmeeee... :) kac gündür goremedim yorumda yazmiyorsun online da goremedim merak ettim sonra yazmistim sonra sen geldin ztnnn :) ohh ne guzell vakit gecirmissinizzz sevindim sizin adinizaaa :) hadi bakalim guzelce ogren o zmn calmasinii :)

Mslh sana canim!! Bidahakine o olumsuz mesajlarini görmek istemiyorum , ve bence madem Yöntemini buldunn deneme yap.. ve kurtul artik uzatma kendini sartlandirr madem rahat alabiliyosunn basar bizde arkandan gelelimmmm

sagol canimmmmm aynen bida bende oyle mesajlar yazmak istemiyorummm moraliminn bozulmasini istemiyorummmm insallah :26::26: bi kac gün daha buldugum yöntemle denicem insallah o zmn da guzel olursa Esimle denicem en kisa zamanda insallahhh sonra sira sana gelirrrrr canimm insallahhhh

yazamiyorum canim telden girince olmuyor.. çok girmek istiyorum açilmiyor.. demin sorunlar topigine yazdim bu durumu zaten.. Dedimya umarim egzersiz sirasinda böyle olmaz! buranin etkisi çok büyük bende.. kizlarin destegine ihtiyacim olcak o an.. Evet güzel vakit geçirdik :) iyi geldi valla.. 11 senem muzikle geçtigi için kolayca her enstrumani çalabiliyorum.. bu biraz zorlicak beni galiba ama bende bu azim varken 2 gune kalmaz sökerim kemençeyide :)

Tatlim ins ben senin yerine heycanlandim valla.. kendini öyle odaklaki evet bu yöntemle yencem de.. olmicak yine, vaji esnemicek yine bunlari aklina getirme sakin!! ins 2 güne fln yenersin ve çigliklarinla dolar topik ins :)

hmm anladim canimm insallah bida sitede sorun olmazzz.. egzeersiz yapcaginn zamann sana destekk olmak isterimm cünküüüü :) waooww 11 sene ne guzelmişşş ben pek anlamam müzik aletlerinden fln insallah cabuk ogrenirsinn canimm :) aynen bende bugunku egzersizimden sonra heycanlandim yaaa bgn cok guzeldi masallah diyim kendimee ahh ahh bi yensem var yaaa inletcem ztn bu forumuuu cigliklarimlaaa hahahaha insallah en kisa zamanda olur bu dilegimm canim ben cikiyorum sonra görüşürüz tamam mi?? mümkün oldugunca girmeye calis konusuruz uzun uzun insallah :) kendine ii bak canim öpüyorum senii iyi gecelerrrrr

Ins canim iyi geceler dikkat et kendinee ins grs canim forum açildikça girerim inss öptm bnde bybyyy

canım artık cesaretini topla da eş denemesine geç.bak ne güzel dairesel hareketler bile yapabiliyor muşsun.pe...s daha kolay yaparsın.

iyiyim canım, yavaş yavaş yaklaşıyoruz birbirimize işte. zamanla her şey düzeliyor. inşallah yakında da yeneceğiz.

İnş canım benim , eşinle aranızın iyi olmasına da çok sevindim , seni hep böyle mutlu görmek sitiyoruz tatlım:16 Allah ın izniyle en kısa zamanda sen de yeneceksin tatlım , taze gelin adayı seniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…