- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #98.121
matruşka tebrikler canım
gunaydın kızlarrrr..)bugun benım ıcın guzel bı gun.cunku artık 2 parmak 1 bogumdayım .cok mutluyum...
kızlar sıze şu kadarını soylım bız bu işi gozumuzde ne kadar buyutmüşüz.ben ılk 1 parmak(orta parmakla başlamıstım)daha sonra baktım orta parmagın hepsını alabılıyorum, 2 parmaga gectım.2 parmaktada 1 bogum rahat oluyor.bugun 1 bogumau devam edım.ıyıce alışim.
kızlar sadece vajıye gırıs sızı bıraz zorlayabılır.ondan sonrası ınanın cok kolaymıs.sonrasını hıssetmıysunuz bıle.kendılıgınden gıdyo .akşam esımle denesemmı dıye dusunuyorum ama bı yandanda korkuyorum ya yıne olmassa.sızce napım kızlar ?????
aynen cok sakin forum yaa.. canim ben demin egzersiz yaptim 1 saat kadar ve inanamiyorumm 10 cm mumu cok rahat sokup cikardim defalarca ve git gel yaptim dairesel hareketler yaptimmmmmmmmmm.. cok mutluyumm suannnnnnnnnnnnnnnkac gundur yapamiyordum bugun super olduu yaaa cok mutluyummmmmmmmmm vee bgn anladim nasil daha kolay yapilirrrrrrrrrrrrrrrrr ayyyyyyyy cok mutluyummmmmmmmmmmmmm
canım artık cesaretini topla da eş denemesine geç.bak ne güzel dairesel hareketler bile yapabiliyor muşsun.pe...s daha kolay yaparsın.
tatlımm maşallahh sana kendını p...s hazırla ve bugun 11 cm i al haftasonu gelınımız olacaksın ben sana guvenıyorum
canım ben egzersizi bitirdim. 10cm deyken deneme yaptık eşimde sertleşme sorunu oldu, defalarca denedik olmadı. o yüzden birbirimizden uzaklaştık bir süre. şimdi yavaş yavaş birbirimize alışıyoruz tekrar. o deneme yapmak istiyor bu aralar ama ben isteksizim, hiç rahat olamıyorum, gerginim sürekli. egzersize de başlayamıyorum hem grip tam geçmedi hem de kullandığım antibiyotik kaşıntı yaptı. tam olarak mantar oldum mu bilmiyorum ama kaşıntı olduğu için deneme yapmak istemiyorum. zaten demin de eşimle tartıştım, ağladım biraz. gene canım sıkkın. iyiyiz diyip duruyordum, nazar değdirdim sanırım. ne zaman bitecek bu işkence bakalım...
canım ben egzersizi bitirdim. 10cm deyken deneme yaptık eşimde sertleşme sorunu oldu, defalarca denedik olmadı. o yüzden birbirimizden uzaklaştık bir süre. şimdi yavaş yavaş birbirimize alışıyoruz tekrar. o deneme yapmak istiyor bu aralar ama ben isteksizim, hiç rahat olamıyorum, gerginim sürekli. egzersize de başlayamıyorum hem grip tam geçmedi hem de kullandığım antibiyotik kaşıntı yaptı. tam olarak mantar oldum mu bilmiyorum ama kaşıntı olduğu için deneme yapmak istemiyorum. zaten demin de eşimle tartıştım, ağladım biraz. gene canım sıkkın. iyiyiz diyip duruyordum, nazar değdirdim sanırım. ne zaman bitecek bu işkence bakalım...
canım benim sıkma canını lütfenn , bitecek canım biraz daha sabret ..Niye tartıştınız özel değilse paylaş istersen canım için rahatlar... Zor bir süreç ikiniz içinde, bizde zaman zaman tartışırdık.. Ağlama bitanem yazık gözyaşlarına , sende herkese iyiyim deme tatlım , insan kendi kendine bile nazar değdirirmiş .. Üzme kendini balım bak sana kocaman öpücük yolluyorum
sağol şekercim. bütün kavgalarımız abuk subuk şeyler yüzünden. sinemaya gitmek istedim, masraf olur dedi. ben işten çıkalı beri tek duyduğum söz bu. güya dışarı çıkıp kafamızı dağıtıp, kendimize gelicez. ama sürekli aman dikkat edelim modundayız. dikkat edilecekse sigara içilmez, hem günde bir paket sigara iç, hem de dikkat edelim de. ben de dellendim, bıktım artık. çalışmıyorum diye evde söz hakkım kalmadı. bu yüzden didişiyoruz işte. ve sen bunları vajinismus yüzünden yapıyorsun bana dedim. bilinçli olarak yapmıyorsun ama onun yüzünden beni cezalandırıyorsun, sürekli dikkat edelim diyorsun o zaman sigara içme, taksiye binme. ben isteyince para yok ama kendi isteyince her şey serbest. valla bir daha foruma eşimle iyiyim falan yazmıycam, ne zaman bunu desem kavga ediyoruz. vallahi bıktım yaaa. canımdan bezdim artık kendimden nefret ediyorum, kimseyi mutlu edemiyorum, niye yaşıyorum bilmiyorum...
cnlarım selamlarr
nabeersiniz? ben yorguunnn işten geldim yemek falan derken anca dinlenebiliyorum.bu arada foruma bakayım dedim birazdan egzersizlere başlıcamm dün 11 cm denedim olmadııııııııı ucu girdi gerisini bi türlü itemedim bende zorlamayım dedim bugn tekrar denicem 11 i bakalım.bu arada 9u rahat alıyorum gitgel falan yapıyorum ama 11 neden olmadı anlamadım neysee inş.birazdan olurr
öptüm hepinizziii
nbr tarçın nasıl gidiyo yeni gelin? nasıl bi duygu vajiyi yenmek ?? senle bikaç kez konuşmuştuk sen kurtuldun darısı bana ve arkadaşlara inş.
cnlarım selamlarr
nabeersiniz? ben yorguunnn işten geldim yemek falan derken anca dinlenebiliyorum.bu arada foruma bakayım dedim birazdan egzersizlere başlıcamm dün 11 cm denedim olmadııııııııı ucu girdi gerisini bi türlü itemedim bende zorlamayım dedim bugn tekrar denicem 11 i bakalım.bu arada 9u rahat alıyorum gitgel falan yapıyorum ama 11 neden olmadı anlamadım neysee inş.birazdan olurr
öptüm hepinizziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?