Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

matruşka tebrikler canım

gunaydın kızlarrrr..)bugun benım ıcın guzel bı gun.cunku artık 2 parmak 1 bogumdayım .cok mutluyum...
kızlar sıze şu kadarını soylım bız bu işi gozumuzde ne kadar buyutmüşüz.ben ılk 1 parmak(orta parmakla başlamıstım)daha sonra baktım orta parmagın hepsını alabılıyorum, 2 parmaga gectım.2 parmaktada 1 bogum rahat oluyor.bugun 1 bogumau devam edım.ıyıce alışim.
kızlar sadece vajıye gırıs sızı bıraz zorlayabılır.ondan sonrası ınanın cok kolaymıs.sonrasını hıssetmıysunuz bıle.kendılıgınden gıdyo .akşam esımle denesemmı dıye dusunuyorum ama bı yandanda korkuyorum ya yıne olmassa.sızce napım kızlar ?????

Son düzenleme:

canım bence 2 parmak 2 boğum yap sonra pe..se geç

kızlar ben 2 parmaga bile geçememiştim açıkcası...dün akşm mumla deniyim dedim.mumu hazırladım ama en fazla 3 cm alabildim.p...s denemesnde başarıcamı hiç sanmıyodum ama oldu nasıl oldu anlamadım :)

tatlımm maşallahh sana kendını p...s hazırla ve bugun 11 cm i al haftasonu gelınımız olacaksın ben sana guvenıyorum

canım ben egzersizi bitirdim. 10cm deyken deneme yaptık eşimde sertleşme sorunu oldu, defalarca denedik olmadı. o yüzden birbirimizden uzaklaştık bir süre. şimdi yavaş yavaş birbirimize alışıyoruz tekrar. o deneme yapmak istiyor bu aralar ama ben isteksizim, hiç rahat olamıyorum, gerginim sürekli. egzersize de başlayamıyorum hem grip tam geçmedi hem de kullandığım antibiyotik kaşıntı yaptı. tam olarak mantar oldum mu bilmiyorum ama kaşıntı olduğu için deneme yapmak istemiyorum. zaten demin de eşimle tartıştım, ağladım biraz. gene canım sıkkın. iyiyiz diyip duruyordum, nazar değdirdim sanırım. ne zaman bitecek bu işkence bakalım...

canım artık cesaretini topla da eş denemesine geç.bak ne güzel dairesel hareketler bile yapabiliyor muşsun.pe...s daha kolay yaparsın.

insallah canim ama bi iki gün daha 10 cmle egzersiz yapmak istiorum belki h.sonu es denemesi yaparim insallahhh... yaa benim tek korkum p...s 12 cm ya onu sokabilirmiyim diyeee :26::26:

hmm anladim canimm.. sikma canini yaaa düzelirsiniz insallah..kendini hazir hissettiginde denersin ve basarirsin insallah.. bide canim iyilesince bence biraz egzersiz yap alis gene.. en azindan bi kere iliskiden once yap daha cok faydasi olur insallahhh..

canım benim sıkma canını lütfenn , bitecek canım biraz daha sabret ..Niye tartıştınız özel değilse paylaş istersen canım için rahatlar... Zor bir süreç ikiniz içinde, bizde zaman zaman tartışırdık.. Ağlama bitanem yazık gözyaşlarına , sende herkese iyiyim deme tatlım , insan kendi kendine bile nazar değdirirmiş .. Üzme kendini balım bak sana kocaman öpücük yolluyorum

kkızlar nasılsınız yenenler olmuş matruşka ve mealgan tebrikler... ben yine hastalandım ya yatıyorum bu hafta doktoruma da gidemedm aynı yerdeym egzersiz dee yapamıyorum artık haftaya devam edicem inşallah. sizin nasıl gidiyor

sağol şekercim. bütün kavgalarımız abuk subuk şeyler yüzünden. sinemaya gitmek istedim, masraf olur dedi. ben işten çıkalı beri tek duyduğum söz bu. güya dışarı çıkıp kafamızı dağıtıp, kendimize gelicez. ama sürekli aman dikkat edelim modundayız. dikkat edilecekse sigara içilmez, hem günde bir paket sigara iç, hem de dikkat edelim de. ben de dellendim, bıktım artık. çalışmıyorum diye evde söz hakkım kalmadı. bu yüzden didişiyoruz işte. ve sen bunları vajinismus yüzünden yapıyorsun bana dedim. bilinçli olarak yapmıyorsun ama onun yüzünden beni cezalandırıyorsun, sürekli dikkat edelim diyorsun o zaman sigara içme, taksiye binme. ben isteyince para yok ama kendi isteyince her şey serbest. valla bir daha foruma eşimle iyiyim falan yazmıycam, ne zaman bunu desem kavga ediyoruz. vallahi bıktım yaaa. canımdan bezdim artık kendimden nefret ediyorum, kimseyi mutlu edemiyorum, niye yaşıyorum bilmiyorum...

zıyaretcılerrr ya cıkın artık ortaya bakın gercekten cok kızmaya basladım nereye kadar boylee gıdecek hadi toplayın cesaretınızı artık yasamayın bu sorunu sonraaaa gelsın

bıtanemmmm nerelerdesınnnn ozledım senııı

topıgımıze nazar degdııı beklıyorum bırı gelsın dıyeee saatlerdır kımsecıkler yok

kız sela kendine gel bakalım. noluyor sana. sen aslında çok güçlü bi kızsın burdan bile belli oluyor. senin tek amacın vajiyi yenmek. yani hedef o dimi? o hedefe giderken kurtulana dek kafaya bişey takmak yok!!! kendini şartla. eşin ne derse desin iyi yanından bakmaya çalış. yendikten sonra ver cezasını.şimdi yaptıkça kendine en çok zarar gelir.ben yaşadımda yazıyorum canım....

cnlarım selamlarr
nabeersiniz? ben yorguunnn işten geldim yemek falan derken anca dinlenebiliyorum.bu arada foruma bakayım dedim birazdan egzersizlere başlıcamm dün 11 cm denedim olmadııııııııı ucu girdi gerisini bi türlü itemedim bende zorlamayım dedim bugn tekrar denicem 11 i bakalım.bu arada 9u rahat alıyorum gitgel falan yapıyorum ama 11 neden olmadı anlamadım neysee inş.birazdan olurr
öptüm hepinizziii

olur tabiki şekerim neden olmasın. bazen yorgun, gergin oluyoruz ondan olmuyor. bugün olacaktır inş. biz devamlı git gel şeklinde yaparak deniyorduk parmağı. hiç kesmeden yavaş yavaş gitgel. parmak girdikten sonra bekleyin.sen ıkın.göreceksin parmak kendiliğinden ilerleyecek

nbr tarçın nasıl gidiyo yeni gelin? nasıl bi duygu vajiyi yenmek ?? senle bikaç kez konuşmuştuk sen kurtuldun darısı bana ve arkadaşlara inş.

çok güzel bi duygu canım. ama bende 2.yi yapamadım daha ondan gerginim biraz. hep yoğunluk var.giden gelen...çok sağol. sende çok iyi gidiyosun. az kaldı bak hadi sende çizginin bu tarafına geç. kır zincirlerini:124:

hosgeldın canım

buraya ugrayamasan bıle lutfen gunde 10 dk olsun egzersıze vakıt ayır 11 cm dırek alamıyorsun once daha kucuk bır aparatla calıs sonra 11 cm daha kolay alabılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…