- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #98.141
hosgeldın canım
buraya ugrayamasan bıle lutfen gunde 10 dk olsun egzersıze vakıt ayır 11 cm dırek alamıyorsun once daha kucuk bır aparatla calıs sonra 11 cm daha kolay alabılırsın
canım nasılsın duydum 2. denemeyı yapmamıssınn hadii artık dene de rahatla ıcınde kusku var sebepsız bılıyorum
çok güzel bi duygu canım. ama bende 2.yi yapamadım daha ondan gerginim biraz. hep yoğunluk var.giden gelen...çok sağol. sende çok iyi gidiyosun. az kaldı bak hadi sende çizginin bu tarafına geç. kır zincirlerini:124:[/QUOT
inş. canm yaa az kaldı biliyorumda heyecanlıyım hatta ama korkuda var içimde yaa olmazsa diyee ayy yaa şu kabus bi bitsee
evet cnm haklısın bi ara baya boşladım egzersizleri ama artk hergn yapmaya çalışıyorum 11 cmi aslında 9cmden sonra denemiştim ama yorgunluktan olmadı belkide birazdan gidicem egzersize sen napıyosun cnm bebiş çalışmaları nasıl gidiyo inş.olur cnm en kısa zamanda bebişinn
ah canım sağol düşündüğün için ya. ama eşimin işleri çok yoğun. belki yarın ya da cumartesi olur inşallah. güzel arkadaş pamuklar içinde kalmış demek
Mrb kızlar.Yaklaşık 1 aydır forumu takip ediyorum.15 gün önce bende cesaretimi toplayıp egzersizlere başladım tabi ki sizlerin desteğiyle özellikle nilaycım senin yorumlarını okudukça cesaretim ve kendime olan inancım iyice artıyor.Ben de 1,5 yıldır bu illetle uğraşıyorum ve artık ben de anne olmak istiyorum.Allah'ın izniyle bir an önce kurtulmak istiyorum,gerçek bir evliliğim olsun istiyorum.Artık evcilik oynamak istemiyorummmmmm.
Mrb kızlar.Yaklaşık 1 aydır forumu takip ediyorum.15 gün önce bende cesaretimi toplayıp egzersizlere başladım tabi ki sizlerin desteğiyle özellikle nilaycım senin yorumlarını okudukça cesaretim ve kendime olan inancım iyice artıyor.Ben de 1,5 yıldır bu illetle uğraşıyorum ve artık ben de anne olmak istiyorum.Allah'ın izniyle bir an önce kurtulmak istiyorum,gerçek bir evliliğim olsun istiyorum.Artık evcilik oynamak istemiyorummmmmm.
Efsunn_83
hoşgeldin cnmmm
yaşadıklarını bende yaşıyorum aynen bende egzersiz aşamasındayım şuan 9 cm çalışıyorum sende egzersizlere başlamışsın bu çok iyi
sabırla dewam et mutlu son yakın inş.bende 2 yıl oldu evleneli bende sıkldım artık eşimede üzülüyorum onunda hakkı gerçek bi ilişki yaşamak kurtulcaz inş.
hosgeldın aramıza
egzersıze baslamanda bı nebzede yardımım bulunduysa ne mutlu bana
sakın pes etme hepımız senın yasadıklarını yasadık ve yendık ınsallah bızım tecrubelerımızden faydalanarak sende yeneceksın...
zatn egzersıze baslamak bu hastalıgın %50 sını yenmek denemek ınan bana corap sokugu gıbı gelecek devamı sen bıle ınanamıcaksın...
pekı suanda hangı asamadasın jel kullanıyormusun bıraz anlatabılırmısın...
insallah canim ama bi iki gün daha 10 cmle egzersiz yapmak istiorum belki h.sonu es denemesi yaparim insallahhh... yaa benim tek korkum p...s 12 cm ya onu sokabilirmiyim diyeee :26::26:
Hoşbulduk nilaycım, egzersizlere başlamam da senin çok büyük etkin oldu gerçekten teşekkür ederim.1,5 yıllık evliyim ne yazıkki evlilik değil evcilik yaşadığımız .
evet jel kullanıyorum ultrason jeli. Önce mumla sonra mumu kalınlaştırarak denemiştim.Biraz kendime güvenim gelmişti dün eşimle denedik ama ben yine yapamadım. çok acele ettim galiba.şimdi vibratör denemesi yapıcam ama çekiniyorum biraz. ya olmazsa diye
Üstteyken sanki daha rahat alabilirmişim gibi geliyor kendimi daha rahat hissediyorum ama bu kez de yönünü bulamıyorum canım yanıyor
Acaba üstteyken yönü nasıl buluyorsunuz ne tarafa doğru itiyorsunuz?
tatlım ben 10 cm bile çok fazla almadım.sen hareket bile ettiriyorsun merak etme olacaktır rahat ol sadece kendine güven.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?