Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım nasılsın duydum 2. denemeyı yapmamıssınn hadii artık dene de rahatla ıcınde kusku var sebepsız bılıyorum

hosgeldın canım

buraya ugrayamasan bıle lutfen gunde 10 dk olsun egzersıze vakıt ayır 11 cm dırek alamıyorsun once daha kucuk bır aparatla calıs sonra 11 cm daha kolay alabılırsın

evet cnm haklısın bi ara baya boşladım egzersizleri ama artk hergn yapmaya çalışıyorum 11 cmi aslında 9cmden sonra denemiştim ama yorgunluktan olmadı belkide birazdan gidicem egzersize sen napıyosun cnm bebiş çalışmaları nasıl gidiyo inş.olur cnm en kısa zamanda bebişinn

Mrb kızlar.Yaklaşık 1 aydır forumu takip ediyorum.15 gün önce bende cesaretimi toplayıp egzersizlere başladım tabi ki sizlerin desteğiyle özellikle nilaycım senin yorumlarını okudukça cesaretim ve kendime olan inancım iyice artıyor.Ben de 1,5 yıldır bu illetle uğraşıyorum ve artık ben de anne olmak istiyorum.Allah'ın izniyle bir an önce kurtulmak istiyorum,gerçek bir evliliğim olsun istiyorum.Artık evcilik oynamak istemiyorummmmmm.

yap tatlım aksatma bak ne guzel egzersızde son asamadasın yakında alalım mujdenı....

dırek 11 ideneme dedgım gıbı yaparsan cok kolay alabılırsın canım...

bebiş calısmaları devam canım hayırlısıyla beklıyorum bır gun olacak ınş

hoşgeldin cnmmm
yaşadıklarını bende yaşıyorum aynen bende egzersiz aşamasındayım şuan 9 cm çalışıyorum sende egzersizlere başlamışsın bu çok iyi
sabırla dewam et mutlu son yakın inş.bende 2 yıl oldu evleneli bende sıkldım artık eşimede üzülüyorum onunda hakkı gerçek bi ilişki yaşamak kurtulcaz inş.

hoşgeldin cnmmm
yaşadıklarını bende yaşıyorum aynen bende egzersiz aşamasındayım şuan 9 cm çalışıyorum sende egzersizlere başlamışsın bu çok iyi
sabırla dewam et mutlu son yakın inş.bende 2 yıl oldu evleneli bende sıkldım artık eşimede üzülüyorum onunda hakkı gerçek bi ilişki yaşamak kurtulcaz inş.

Efsunn_83
Mrb kızlar.Yaklaşık 1 aydır forumu takip ediyorum.15 gün önce bende cesaretimi toplayıp egzersizlere başladım tabi ki sizlerin desteğiyle özellikle nilaycım senin yorumlarını okudukça cesaretim ve kendime olan inancım iyice artıyor.Ben de 1,5 yıldır bu illetle uğraşıyorum ve artık ben de anne olmak istiyorum.Allah'ın izniyle bir an önce kurtulmak istiyorum,gerçek bir evliliğim olsun istiyorum.Artık evcilik oynamak istemiyorummmmmm.

hosgeldın aramıza

egzersıze baslamanda bı nebzede yardımım bulunduysa ne mutlu bana

sakın pes etme hepımız senın yasadıklarını yasadık ve yendık ınsallah bızım tecrubelerımızden faydalanarak sende yeneceksın...

zatn egzersıze baslamak bu hastalıgın %50 sını yenmek denemek ınan bana corap sokugu gıbı gelecek devamı sen bıle ınanamıcaksın...

pekı suanda hangı asamadasın jel kullanıyormusun bıraz anlatabılırmısın...

Hoşbulduk canım.İnşallah hepimiz kurtuluruz .Bizler de eşlerimizde gerçek evliliği hakediyoruz.Sen de sabırla devam et canım.Ben de ilk önce mumla deneme yaptım sonra mumu kalınlaştırdım burada kızların anlattığı gibi.İnternetten vibratör sipariş ettim 3-4 gün önce ama hala denemedim biraz çekiniyorum onu denemeye bugün deniycem inşallah. İnşallah başarabilirim.

Hoşbulduk nilaycım, egzersizlere başlamam da senin çok büyük etkin oldu gerçekten teşekkür ederim.1,5 yıllık evliyim ne yazıkki evlilik değil evcilik yaşadığımız .
evet jel kullanıyorum ultrason jeli. Önce mumla sonra mumu kalınlaştırarak denemiştim.Biraz kendime güvenim gelmişti dün eşimle denedik ama ben yine yapamadım. çok acele ettim galiba.şimdi vibratör denemesi yapıcam ama çekiniyorum biraz. ya olmazsa diye

canım benım ınsallah gercek bır evlılıgı yasaman cok yakında....

once bır sure es denemesını yapma canım cunku egzersız sırasında denendıgı zaman olumsuz sonuc alındıgında hevesın kacıp egzersızden de soguyabılırsin...

birde ıcının rahat olması ıcın yaptıgın aparatların enını ve boyunu metre ıle olc boylece kendıne guvenın daha da artacak ve vıbrator enı ne kadar bılemıyorum ama muhtemelen mumdan bıraz daha kalındır onun ıcın once mum dene 15-20 dk daha sonra vıbratoru dene cnm bol jelle kolay alırsın ınsallah...bizlere rapor vermeyı unutma

Üstteyken sanki daha rahat alabilirmişim gibi geliyor kendimi daha rahat hissediyorum ama bu kez de yönünü bulamıyorum canım yanıyor
Acaba üstteyken yönü nasıl buluyorsunuz ne tarafa doğru itiyorsunuz?

Üstteyken sanki daha rahat alabilirmişim gibi geliyor kendimi daha rahat hissediyorum ama bu kez de yönünü bulamıyorum canım yanıyor
Acaba üstteyken yönü nasıl buluyorsunuz ne tarafa doğru itiyorsunuz?

evet cnm bırcok arkadas ustte daha rahat olduklarını soyluyorlar...ama ben pek denemedım onun ıcın yanlıs yonlendırmım canım senı...

tatlım ben 10 cm bile çok fazla almadım.sen hareket bile ettiriyorsun merak etme olacaktır rahat ol sadece kendine güven.

hmm insallah canim yaa bi iki gün daha egzersiz yapmak istiorum insallah kolay olur yinee.. sonra esimle denemek istiorum.. h.sonuna kadar hazir olmak istiorummm insallah bu h.sonu basaririm artik yaaa...

nilayyy nasilsin canimm ? ben cok iyiym dünkü yorumumu görmüssün ztn 1 saat 10 cmle egzersiz yaptim cok iyiydi defalarca sokup cikardim gitgel yaptim hareket ettirdim bu sefer dahada alistim sankii.. bugun gece yine yapicam insallah kolay olur genee.. h.sonuda esimle denemek istiorum artikkk.. yavas yavas hazir hissetmeye basladimm kendimiiii... bide canim bisey sorcam ilk sokarken acaip bi huylaniorum sonrasi cok rahat oluyor.. her seferinde huylaniorum o zamanla gecermi yaa?? normalmi ilk sokarken huylanmakk acaip hissetmekkk ?? :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…