Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

iyiyimm canım sen nasılsınnnn?

amann hep ıyı ol ınsallahh senın egzersız bıttı sayılır haftasonu deneme yapacaksan her bos anında egzersız yap son egzersızlerın

ayy o huylanmaları bana sor benım gıbıhuylanan yoktur heralde ılk zamanlar sımdı o kadar rahatım kı sankı bu sorunu hıc yasamamıs gıbıyım zamanla hersey gecıyor canım cok normal sakın buna takılma sen

hmm insallah canim yaa bi iki gün daha egzersiz yapmak istiorum insallah kolay olur yinee.. sonra esimle denemek istiorum.. h.sonuna kadar hazir olmak istiorummm insallah bu h.sonu basaririm artik yaaa...

İNŞALLAH tatlım.eşinle denemeyi hafta sonuna kadar kendine kabullendir.olacağını acımayacağını kendine anlat.10cm alıyorsun ve dairesel hareketler bile yapıyorsun acıyormu hayır bunu düşün.eşinle deneme anında olmayabilir bunun normal olduğunuda düşün.bizlerde de aynı oldu kaç kez denedim ama olmadı.olumsuzluğa kapılmadık.çünkü önceden bakamıyorken hadi deneyelim diyebilmek bile çok önemliydi bizim için.

Üstteyken sanki daha rahat alabilirmişim gibi geliyor kendimi daha rahat hissediyorum ama bu kez de yönünü bulamıyorum canım yanıyor
Acaba üstteyken yönü nasıl buluyorsunuz ne tarafa doğru itiyorsunuz?

yine popo yönüne doğru ittir canım.ben de ilk anlarda bulamıyordum.pe..s kendin yerleştir ve otur ama pe...s bırakma kayıyor olabilir.

bitanemm benim kıyamam sana
yeni ewlilerde bu hep var malesef bizdede var sıkıyoruz kemerleri.
bizdede eşim aşıyo hatta sinemeya falan gidelim şu bu ben olmaz diyorum. önce borçlar bitsin
sonra ne apacaksan yap diyorum.
canım eşin sana bakmakla senin ihtiyaçlarını karşılamakla mükellef.
bundan rahatsızlık duyduğunu çalışmadığın için bunu yaptığını sanmıyorum.
büyükşehirlerde geçim çok zor. ben buraya gelince anladım. neredeyse uçurum var arada.
tek maaş haliyle idare etmeye çalışıyordur eşin cnm.
sigarayı ha deyince bırakamıyolar malesef. oda ayrı bi masraf ama elde değil.
sen üzülme cnm basit şeyler bu kadar büyüyo işte biz vajililerde geçicek inşallah.

bende iyiym canimm sagolll :) aynen egzersizlerin sonuna geliorum yavas yavas insallah h.sonu yenerim bu hastaligiii yaaa :) hmm zmnla geciorsa guzel cunku acaip huylaniorum egzersiz yaparkenn ilk soktuktan sonra rahat oluyor amaa...

aynen oyle yapcam kendimi motive etcem hepp ve egzersiz yapiormus gibi düsüncem insallah basaririm yaaa :)

bende iyiym canimm sagolll :) aynen egzersizlerin sonuna geliorum yavas yavas insallah h.sonu yenerim bu hastaligiii yaaa :) hmm zmnla geciorsa guzel cunku acaip huylaniorum egzersiz yaparkenn ilk soktuktan sonra rahat oluyor amaa...

2-3 gunun kaldı unutma kafamızda buyuttugumuz kadar degıl acı olmayacak hıcbırsey olmayacak sonu sadece mutluluk....ee sonuc mutluluk olunca korkacak bırseyde kalmaması lazım hadı yen tatlım bıtsın bu zor gunlerın

sağol canım, güçlüyüm de artık güç kuvvet kalmadı. insan tükeniyor zamanla. bekleyelim bakalım, bu da geçer elbet... amacımdan o kadar uzaklaşmış durumdayım ki şu anda, savruldum sanki başka diyarlara...

Bir karanlığın ortasında kaybolmuşum …Etrafta acımın temsili haykırışlarım yankılanıyor…Aman Allah’ım..sağır olmak istiyorum bu feryad-u figana..biri durdursun en sesli çığlıklarımın yankısını…çıldırıyorum..imdadıma yetişsin bir el…soluğum kesiliyor…
da-ya-na-mı-yo-rum….!
Ve karanlığıma ışık yakan bir ayet yankılanıyor acı dolu çığlığımı susturarak;

‘’yalnız Rabbine yönel.’’ ( inşirah / 8 )

Sana yöneldim YaRab…Sana Dayandım…sensin tek tesellim..umudum…karanlıklarımı aydınlatan ışığım…buz tutmuş yanlarımı eriten güneşim…Kapına geldim zift karası kalbimide yanıma alıp…ferahlat kalbimi…huzurunla donat yüreğimin her zerresini…tut ellerimden…tut ki yapamam Sensiz.!!!!

Senden gelen herşeye amenna YaRabbi!!!
ve her sıkıntıda;
inadına;
Dua dua dua
inadına;
Sabır sabır sabır!!!
Ve tabiki her hale sonsuz Şükür!!!

keşke her şey kolay olsa kayra... sen nasıl oldun iyi misin?

sağol elvan, allahtan başka kimsem yok zaten.

sağol elvan, allahtan başka kimsem yok zaten.

Canim lütfen kendini bukadar çaresiz hissetme.. Bizler variz.. Senin yazilarin hep ilgimi çekmistir.. Sakin yanlis anlama ama yazdiklarini okuyunca sanki her sözün çileyle doluymus gibi hissettim.. çok çektin galiba.. Allah yardimcin olsun.. Eger dertlesmek istersen herzaman dinlerim..Seni sen kadar anlayamam ama belki sana iyi gelir anlatmak..

çok az kaldı canım
alıcaz yakında güzel haberlerini

İNŞALLAH canım.

tatlım nasılısn iyimisn walla ben trınıty den acayıppp umutluyum onumuzdekı ılk gelın kendısı olacak ınsallahhh hadii halay cekmemız lazımmm en acılınden

sagolun kizlarrr yaaa insallah bu h.sonu gelin cikarim burdann :) cok istiorummm yaaa:) ben simdi gidip egzersiz yapicam insallah kolay olur iyice alisirimmm :) opuyorum hepiniziiii

canimmm ne guzel yazmissin yaaa okurken tüylerim diken diken olduuu... Allah in izniyle hepimiz kurtulcaz bu sıkıntılardann sonra herseye daha guzel bakicazzz daha mutlu olucaz insallah.. yeter ki sabredelimmm sükredelimmm dua edelimmm.. hiç bi zaman vazgecmeyelimm.. mutluluk yakinimizdadir insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…