- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #98.161
nilayyy nasilsin canimm ? ben cok iyiym dünkü yorumumu görmüssün ztn 1 saat 10 cmle egzersiz yaptim cok iyiydi defalarca sokup cikardim gitgel yaptim hareket ettirdim bu sefer dahada alistim sankii.. bugun gece yine yapicam insallah kolay olur genee.. h.sonuda esimle denemek istiorum artikkk.. yavas yavas hazir hissetmeye basladimm kendimiiii... bide canim bisey sorcam ilk sokarken acaip bi huylaniorum sonrasi cok rahat oluyor.. her seferinde huylaniorum o zamanla gecermi yaa?? normalmi ilk sokarken huylanmakk acaip hissetmekkk ?? :26::26:
hmm insallah canim yaa bi iki gün daha egzersiz yapmak istiorum insallah kolay olur yinee.. sonra esimle denemek istiorum.. h.sonuna kadar hazir olmak istiorummm insallah bu h.sonu basaririm artik yaaa...
Üstteyken sanki daha rahat alabilirmişim gibi geliyor kendimi daha rahat hissediyorum ama bu kez de yönünü bulamıyorum canım yanıyor
Acaba üstteyken yönü nasıl buluyorsunuz ne tarafa doğru itiyorsunuz?
canım ben egzersizi bitirdim. 10cm deyken deneme yaptık eşimde sertleşme sorunu oldu, defalarca denedik olmadı. o yüzden birbirimizden uzaklaştık bir süre. şimdi yavaş yavaş birbirimize alışıyoruz tekrar. o deneme yapmak istiyor bu aralar ama ben isteksizim, hiç rahat olamıyorum, gerginim sürekli. egzersize de başlayamıyorum hem grip tam geçmedi hem de kullandığım antibiyotik kaşıntı yaptı. tam olarak mantar oldum mu bilmiyorum ama kaşıntı olduğu için deneme yapmak istemiyorum. zaten demin de eşimle tartıştım, ağladım biraz. gene canım sıkkın. iyiyiz diyip duruyordum, nazar değdirdim sanırım. ne zaman bitecek bu işkence bakalım...
sağol şekercim. bütün kavgalarımız abuk subuk şeyler yüzünden. sinemaya gitmek istedim, masraf olur dedi. ben işten çıkalı beri tek duyduğum söz bu. güya dışarı çıkıp kafamızı dağıtıp, kendimize gelicez. ama sürekli aman dikkat edelim modundayız. dikkat edilecekse sigara içilmez, hem günde bir paket sigara iç, hem de dikkat edelim de. ben de dellendim, bıktım artık. çalışmıyorum diye evde söz hakkım kalmadı. bu yüzden didişiyoruz işte. ve sen bunları vajinismus yüzünden yapıyorsun bana dedim. bilinçli olarak yapmıyorsun ama onun yüzünden beni cezalandırıyorsun, sürekli dikkat edelim diyorsun o zaman sigara içme, taksiye binme. ben isteyince para yok ama kendi isteyince her şey serbest. valla bir daha foruma eşimle iyiyim falan yazmıycam, ne zaman bunu desem kavga ediyoruz. vallahi bıktım yaaa. canımdan bezdim artık kendimden nefret ediyorum, kimseyi mutlu edemiyorum, niye yaşıyorum bilmiyorum...
iyiyimm canım sen nasılsınnnn?
amann hep ıyı ol ınsallahh senın egzersız bıttı sayılır haftasonu deneme yapacaksan her bos anında egzersız yap son egzersızlerın
ayy o huylanmaları bana sor benım gıbıhuylanan yoktur heralde ılk zamanlar sımdı o kadar rahatım kı sankı bu sorunu hıc yasamamıs gıbıyım zamanla hersey gecıyor canım cok normal sakın buna takılma sen
İNŞALLAH tatlım.eşinle denemeyi hafta sonuna kadar kendine kabullendir.olacağını acımayacağını kendine anlat.10cm alıyorsun ve dairesel hareketler bile yapıyorsun acıyormu hayır bunu düşün.eşinle deneme anında olmayabilir bunun normal olduğunuda düşün.bizlerde de aynı oldu kaç kez denedim ama olmadı.olumsuzluğa kapılmadık.çünkü önceden bakamıyorken hadi deneyelim diyebilmek bile çok önemliydi bizim için.
aynen oyle yapcam kendimi motive etcem hepp ve egzersiz yapiormus gibi düsüncem insallah basaririm yaaa :)
aynen oyle yapcam kendimi motive etcem hepp ve egzersiz yapiormus gibi düsüncem insallah basaririm yaaa :)
bende iyiym canimm sagolll :) aynen egzersizlerin sonuna geliorum yavas yavas insallah h.sonu yenerim bu hastaligiii yaaa :) hmm zmnla geciorsa guzel cunku acaip huylaniorum egzersiz yaparkenn ilk soktuktan sonra rahat oluyor amaa...
çok az kaldı canım
alıcaz yakında güzel haberlerini
kız sela kendine gel bakalım. noluyor sana. sen aslında çok güçlü bi kızsın burdan bile belli oluyor. senin tek amacın vajiyi yenmek. yani hedef o dimi? o hedefe giderken kurtulana dek kafaya bişey takmak yok!!! kendini şartla. eşin ne derse desin iyi yanından bakmaya çalış. yendikten sonra ver cezasını.şimdi yaptıkça kendine en çok zarar gelir.ben yaşadımda yazıyorum canım....
sağol canım, güçlüyüm de artık güç kuvvet kalmadı. insan tükeniyor zamanla. bekleyelim bakalım, bu da geçer elbet... amacımdan o kadar uzaklaşmış durumdayım ki şu anda, savruldum sanki başka diyarlara...
bitanemm benim kıyamam sana
yeni ewlilerde bu hep var malesef bizdede var sıkıyoruz kemerleri.
bizdede eşim aşıyo hatta sinemeya falan gidelim şu bu ben olmaz diyorum. önce borçlar bitsin
sonra ne apacaksan yap diyorum.
canım eşin sana bakmakla senin ihtiyaçlarını karşılamakla mükellef.
bundan rahatsızlık duyduğunu çalışmadığın için bunu yaptığını sanmıyorum.
büyükşehirlerde geçim çok zor. ben buraya gelince anladım. neredeyse uçurum var arada.
tek maaş haliyle idare etmeye çalışıyordur eşin cnm.
sigarayı ha deyince bırakamıyolar malesef. oda ayrı bi masraf ama elde değil.
sen üzülme cnm basit şeyler bu kadar büyüyo işte biz vajililerde geçicek inşallah.
Bir karanlığın ortasında kaybolmuşum …Etrafta acımın temsili haykırışlarım yankılanıyor…Aman Allah’ım..sağır olmak istiyorum bu feryad-u figana..biri durdursun en sesli çığlıklarımın yankısını…çıldırıyorum..imdadıma yetişsin bir el…soluğum kesiliyor…
da-ya-na-mı-yo-rum….!
Ve karanlığıma ışık yakan bir ayet yankılanıyor acı dolu çığlığımı susturarak;
‘’yalnız Rabbine yönel.’’ ( inşirah / 8 )
Sana yöneldim YaRab…Sana Dayandım…sensin tek tesellim..umudum…karanlıklarımı aydınlatan ışığım…buz tutmuş yanlarımı eriten güneşim…Kapına geldim zift karası kalbimide yanıma alıp…ferahlat kalbimi…huzurunla donat yüreğimin her zerresini…tut ellerimden…tut ki yapamam Sensiz.!!!!
Senden gelen herşeye amenna YaRabbi!!!
ve her sıkıntıda;
inadına;
Dua dua dua
inadına;
Sabır sabır sabır!!!
Ve tabiki her hale sonsuz Şükür!!!
sağol elvan, allahtan başka kimsem yok zaten.
çok az kaldı canım
alıcaz yakında güzel haberlerini
İNŞALLAH canım.
2-3 gunun kaldı unutma kafamızda buyuttugumuz kadar degıl acı olmayacak hıcbırsey olmayacak sonu sadece mutluluk....ee sonuc mutluluk olunca korkacak bırseyde kalmaması lazım hadı yen tatlım bıtsın bu zor gunlerın
tatlım nasılısn iyimisn walla ben trınıty den acayıppp umutluyum onumuzdekı ılk gelın kendısı olacak ınsallahhh hadii halay cekmemız lazımmm en acılınden
sagolun kizlarrr yaaa insallah bu h.sonu gelin cikarim burdann :) cok istiorummm yaaa:) ben simdi gidip egzersiz yapicam insallah kolay olur iyice alisirimmm :) opuyorum hepiniziiii
Bir karanlığın ortasında kaybolmuşum …Etrafta acımın temsili haykırışlarım yankılanıyor…Aman Allah’ım..sağır olmak istiyorum bu feryad-u figana..biri durdursun en sesli çığlıklarımın yankısını…çıldırıyorum..imdadıma yetişsin bir el…soluğum kesiliyor…
da-ya-na-mı-yo-rum….!
Ve karanlığıma ışık yakan bir ayet yankılanıyor acı dolu çığlığımı susturarak;
‘’yalnız Rabbine yönel.’’ ( inşirah / 8 )
Sana yöneldim YaRab…Sana Dayandım…sensin tek tesellim..umudum…karanlıklarımı aydınlatan ışığım…buz tutmuş yanlarımı eriten güneşim…Kapına geldim zift karası kalbimide yanıma alıp…ferahlat kalbimi…huzurunla donat yüreğimin her zerresini…tut ellerimden…tut ki yapamam Sensiz.!!!!
Senden gelen herşeye amenna YaRabbi!!!
ve her sıkıntıda;
inadına;
Dua dua dua
inadına;
Sabır sabır sabır!!!
Ve tabiki her hale sonsuz Şükür!!!
Hadi bakalim canim.. Kolay gelsin.. Güzel sonuçlarla gel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?