- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #98.181
canimmm ne guzel yazmissin yaaa okurken tüylerim diken diken olduuu... Allah in izniyle hepimiz kurtulcaz bu sıkıntılardann sonra herseye daha guzel bakicazzz daha mutlu olucaz insallah.. yeter ki sabredelimmm sükredelimmm dua edelimmm.. hiç bi zaman vazgecmeyelimm.. mutluluk yakinimizdadir insallah...
sagol canim insallah :)) sende en yakin zamanda basla egzersizlere de konusuruz bol bolll egzersizden sonra gelirim burayaa
InsAllah canim.. Her yasananda vardir bi hikmet.. Herseyin hayirlisi..
Ins canim 5 gün sonra basliyorum bende Allahin izniyle :) Ozaman zaten benden kurtulamicaksinz..
InsAllah canim.. Her yasananda vardir bi hikmet.. Herseyin hayirlisi..
Ins canim 5 gün sonra basliyorum bende Allahin izniyle :) Ozaman zaten benden kurtulamicaksinz..
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım.parmak egzersizlerini buradan okuduğum kadarıyla yapmaya çalışıyorum daha iki defa deneyebildim ilkinde çok gerildim ama kendi kendimle konuşarak rahatlamaya çalıştım ve yapamadım . sonra ikinci denememde bir boğum değil ama serçe parmağımın tırnağının bitimine kadar sokabildim. bir süre bekledim öyle sonra daha fazla gidemedim.belki çok bi başarı değil benim için sizler bu aşamaları çoktan geçtiniz belki, benim gibi bu sorunla uğraşan bir arkadaşa ihtiyacım var bana güç ve cesaret verebilecek bir arkadaşa ihtiyacım var
İnsallah canim basla bi an onceee elimizden geldigince yrdm edrriz ins.. :)
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım.parmak egzersizlerini buradan okuduğum kadarıyla yapmaya çalışıyorum daha iki defa deneyebildim ilkinde çok gerildim ama kendi kendimle konuşarak rahatlamaya çalıştım ve yapamadım . sonra ikinci denememde bir boğum değil ama serçe parmağımın tırnağının bitimine kadar sokabildim. bir süre bekledim öyle sonra daha fazla gidemedim.belki çok bi başarı değil benim için sizler bu aşamaları çoktan geçtiniz belki, benim gibi bu sorunla uğraşan bir arkadaşa ihtiyacım var bana güç ve cesaret verebilecek bir arkadaşa ihtiyacım var
oldu kızlar oldu oldu bitti kurtuldum oldu sonunda başardım inanamıyorum bende başardım kurtuldummmm
oldu kızlar oldu oldu bitti kurtuldum oldu sonunda başardım inanamıyorum bende başardım kurtuldummmm
canım benim ilk önce kendine güven ve yalnız olmadığını bil.bende daha iki gün oldu yeneli,aynı sıkıntıları bizde yaşadık.serçe parmağını popo yönüne doğru yavaşca ittir takılırsan takıldığın an dur çıkarma sana duvar varmış gibi gelebilir ama yok öyle birşey beynimizin bize yaptığı bir oyun diye düşün.
tatlım çok sevindim ya ALLAH başka sıkıntı vermesin inşallah
Hey hey hey hey heyyyy !!!!!!
SELAAAAAAAAAAAA SIRA SENDEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
CANIMMMMMMMMMMM çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
:) inan çok mutu oldum şuan . cevap verdiğin için sağol arkadaşım.2.5 yıllık evliyim . inan ilk başlarda aynayı elime alıp orayı inceleme fikri bile çok tedirgin edici bişeydi benim için ama artık bende normal olmak istiyorum. diğer evli bayanlar gibi olmak istiyorum. sonunda azmettim ama bakalım nezamana çözebilirim inşallah çözebilirim , çözebiliririz. evliliğimin ilk yılında kadın doğum uzmanına gittik eşimle beraber fizyolojik hiçbir sorun olmadığını psikiyatri yardımı almamın doğru olabileceğini söyledi.daha sonra psikolog bulduk ve gittik eşimle benimle ve eşimle konuştu konuştuk o da bana parmak egzersizlerini nefes egzersizlerini ve kegel egzersizlerini yapmamı ve çok kısa bir sürede bu sorundan kurtulabileceğimi söyledi ama ben yapamadım parmak egzersizi yapamadım. ama artık yapıcam kulak çubuğunu sokarken zarar vermem dimi ?
elvan çooooook mutluyum eşim içimdeyken hissttiğim o his dünyalara bedel o kadar hafifledim ki omuzlarımdan yük kaldı kendimi bıraktığımı rahatladığımı hissettim. çoooook mutluyum
gözünüz aydın.allah herkese yaşatsın bu duyguyu.sonrada hamile kalmayı.bende yendim 4 ay oldu şimdi bebiş istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?