Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sagol canim insallah :)) sende en yakin zamanda basla egzersizlere de konusuruz bol bolll egzersizden sonra gelirim burayaa

InsAllah canim.. Her yasananda vardir bi hikmet.. Herseyin hayirlisi..
Ins canim 5 gün sonra basliyorum bende Allahin izniyle :) Ozaman zaten benden kurtulamicaksinz..

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım.parmak egzersizlerini buradan okuduğum kadarıyla yapmaya çalışıyorum daha iki defa deneyebildim ilkinde çok gerildim ama kendi kendimle konuşarak rahatlamaya çalıştım ve yapamadım . sonra ikinci denememde bir boğum değil ama serçe parmağımın tırnağının bitimine kadar sokabildim. bir süre bekledim öyle sonra daha fazla gidemedim.belki çok bi başarı değil benim için sizler bu aşamaları çoktan geçtiniz belki, benim gibi bu sorunla uğraşan bir arkadaşa ihtiyacım var bana güç ve cesaret verebilecek bir arkadaşa ihtiyacım var

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım.parmak egzersizlerini buradan okuduğum kadarıyla yapmaya çalışıyorum daha iki defa deneyebildim ilkinde çok gerildim ama kendi kendimle konuşarak rahatlamaya çalıştım ve yapamadım . sonra ikinci denememde bir boğum değil ama serçe parmağımın tırnağının bitimine kadar sokabildim. bir süre bekledim öyle sonra daha fazla gidemedim.belki çok bi başarı değil benim için sizler bu aşamaları çoktan geçtiniz belki, benim gibi bu sorunla uğraşan bir arkadaşa ihtiyacım var bana güç ve cesaret verebilecek bir arkadaşa ihtiyacım var

Canim hosgeldin öncelikle.. ben henüz baslamadim egzersizlere ama buraya yazmaya devam et ve gören arkadaslar mutlaka yardimci olcaktir..
takildigin yerde bekle derin nefes al ver ikin ve ilerlemeye çalis.. Kayganlastiriciyi bolca sür..
Nekadardir evlisin? bence bu büyük bi basari canim.. çogumuz oraya bakma bakamiyoruz.. dokunamiyoruz bile.. Ki sen en büyük adimi atmissin.. istersen önce kulaç çöpüyle dene.. belki onun girdigini görünce dahada bi güven gelir kendine..
Dedigim gibi burdan ayrilma çünkü buranin etkisi inanilmaz Buraya gelen yenmeden gitmiyo canim Burdaki arkadaslarin destegiyle azmedeceksin ve en kisa zamanda yeneceksin ins..

canım benim ilk önce kendine güven ve yalnız olmadığını bil.bende daha iki gün oldu yeneli,aynı sıkıntıları bizde yaşadık.serçe parmağını popo yönüne doğru yavaşca ittir takılırsan takıldığın an dur çıkarma sana duvar varmış gibi gelebilir ama yok öyle birşey beynimizin bize yaptığı bir oyun diye düşün.

oldu kızlar oldu oldu bitti kurtuldum oldu sonunda başardım inanamıyorum bende başardım kurtuldummmm

NEEEEEEEEEEEEEEEEE GÖZLerime inanamiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bitanemmmmmmm gözün aydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben kutlim seni ilk bitanem hadi geçmis olsun yeni gelinimizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

uzun zamandir beklenenen o an
nasil oldu anlat çabukkkkkkkkkkkkkkkkkkk
KAYRAOZLEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

:) inan çok mutu oldum şuan . cevap verdiğin için sağol arkadaşım.2.5 yıllık evliyim . inan ilk başlarda aynayı elime alıp orayı inceleme fikri bile çok tedirgin edici bişeydi benim için ama artık bende normal olmak istiyorum. diğer evli bayanlar gibi olmak istiyorum. sonunda azmettim ama bakalım nezamana çözebilirim inşallah çözebilirim , çözebiliririz. evliliğimin ilk yılında kadın doğum uzmanına gittik eşimle beraber fizyolojik hiçbir sorun olmadığını psikiyatri yardımı almamın doğru olabileceğini söyledi.daha sonra psikolog bulduk ve gittik eşimle benimle ve eşimle konuştu konuştuk o da bana parmak egzersizlerini nefes egzersizlerini ve kegel egzersizlerini yapmamı ve çok kısa bir sürede bu sorundan kurtulabileceğimi söyledi ama ben yapamadım parmak egzersizi yapamadım. ama artık yapıcam kulak çubuğunu sokarken zarar vermem dimi ?

elvan çooooook mutluyum eşim içimdeyken hissttiğim o his dünyalara bedel o kadar hafifledim ki omuzlarımdan yük kaldı kendimi bıraktığımı rahatladığımı hissettim. çoooook mutluyum

yazdıklarıma cevap verildikçe sanki güçleniyorum. merhaba çok sağol bana yazdığın için. ne kadar mutlusundur kimbilir eşinde ne kadar sevinçlidir. sen kaç günde yendin yani egzersizlerwe başladıktan sonra kaç gün sonra başarıya ulaşabildin ?

tatlım çok sevindim ya ALLAH başka sıkıntı vermesin inşallah

Hey hey hey hey heyyyy !!!!!!
SELAAAAAAAAAAAA SIRA SENDEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

CANIMMMMMMMMMMM çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sizi çok seviyorum hepinizi çok seviyorum Allah hepinizden binlerce kez razı olsun bana çok destek oldunuz. sela gülsevdam nilay beycey trinty tarcinakide şeker nursena aybice zeynebe kızlar Allah hepinizden razı olsun

Canim aynen bende psikolog ile basladim sonuç alamadim.. simdi cinsel terapisste terapi goruyorum.. ayni zamanda psikiyatrisste.. Benim yenmek gibi bi hedefim bile yoktu.. bos bos gidiyordum doktoruma.. ama bura sayesinde gaza geldim.. Ve çok güzel ilerledigimi esimde farketti.. inanki çok dogru yere gelmissin.. iyiki bulmussun burayi.

Canim kulak çöpünü streçle p...vatif geçir üzerine.. öyle dene zarari yok.. burdaki arkadaslar öyle tavsiye ediyorlar..
Hadi sende biran önce kurtul eger SIKI EGZERSIZ yaparsan 2 haftaya yenersin canim !! Tabiki herseyden önemlisi kendini olumlu odaklaman.. Yapicam de.. Herkes yapiyo ben niye yapamiyim.. Aci yok

elvan çooooook mutluyum eşim içimdeyken hissttiğim o his dünyalara bedel o kadar hafifledim ki omuzlarımdan yük kaldı kendimi bıraktığımı rahatladığımı hissettim. çoooook mutluyum

Bitanemmmmmmmmmmmmmmmm bundan sonra dahada mutlu olacaksiniz ins!!!!!!!!!!!!!!!
Bu günlere üzüleceksin emin ol!!!!!!!!!!!!!
Hadi simdi bebek derdine düs bakalimmmmmmmmmm

Soktayimmmmmmmmmmmm yendinnnnnnnnnnnn sonundaaaaaaaaaaa çok mutluyum sanki ben yenmis gibi hissediyorum kendimi suannnnnn

Tekrar tebrik ediyorum seniiiiiiiiiiiiiiii
Allah mutlulugunuzu daim etsin bende seni çok seviyorum canim arkadasimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…