Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Rabbime binlerce kez şükürler olsun bu günü gösterdi bana. ve yine şükürler olsun ki bu siteyi buldurdu bana.
sizleri aracı kıldı. sizdende binlerce kez razı olsun. beni ilk karşılayan şeker nilay gülsevdam sela aybice mutlu nursena özhan şuanda heyecandan hatırlayamadığım arkadaşlarım ve benden sonra gelip destek olan arkadaşlarım. çooooooooooooook teşekkür ederim.
ne söyleyeceğimi ne yazacağımı bilemiyorum nerden başayacağımı bilmiyorum.
halbu ki o kadar çok bu anın hayalini kurdum ki yüzlerce kez neredeyse.
oldu işte sadece oldu bitti bitti bitti

Canim esin bisey kullandimi sert..me sorunu için.. yoksa sorun olmadanmi basardiniz..??

Son düzenleme:
oldu kızlar oldu oldu bitti kurtuldum oldu sonunda başardım inanamıyorum bende başardım kurtuldummmm

inan solemesi ayip cay iciyodum okurken bogazimdakaldi sok oldum ya tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrr...inan nasil mutlu oldum oh be kurtuldunnn darisi selaya ve tum arkadaslara :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Son düzenleme:

Canim hosgeldin
Aynen bende tam çikacaktimki kayranin yazisini gördüm ve inanilmaz mutlu oldum..
Nasilsinnnnnn

iyyim canim cok sukur sen nasilsin inan nasil mutlu oldum kayranin basardigina gercekten hepiniz kurtulursunuz insallah biranoce canim

Aynen çok üzülüyordum onun için.. Allahima sükürler ins darisi hepimizin basina..
Allah iyilik versin bende iyimmmmm 5 günüm kaldi sonra bende basliyorum egzersizlere çok SIKI çaliscam ve ins 2 haftaya bitircem bende Rabbimin izniylee Inanilmaz gaza geldim

bitireceksin tabiki canim Allahin izniyle insallah seninde halayini cekecegiz yakin zamanda.

bitireceksin tabiki canim Allahin izniyle insallah seninde halayini cekecegiz yakin zamanda.

Ins bu mutlulugu herkes yasar.. Ins canim hepiniz iyiki varsiniz.. iyiki üye olup yazmisim buraya.. sadece okuyordum.. hep tereddütlüydüm yazsammi yazmasammi diye.. ama çareyi burda buldum..
Burda yeserdii umutlarim.. :) hiç bi çabam gayretm yoktu.. Hep bi korku içinde geçerdi günlerim.. Buraya üye oldugum o güne kadar..

Ziyaretçilerimize sesleniyorum.. uzatktan okumayin gelin yazin.. Gerçekten inanilmaz faydasi dokunuyo..

Sen neler yaptin canim hersey yolundami

Canim esin bisey kullandimi sert..me sorunu için.. yoksa sorun olmadanmi basardiniz..??

kızlar iyim ama başarı hikayemi yazmıştım ama uzun süre sayfada kalınca beni kendiliğinden atıyo site tekrar giriş istiyo. yazdıklarım gitti.
olsun ama hiç bişey moralimi bozamaz ben gelinim yine yazarım

aynen canim hicbir sekilde ertelemesinler bir mucize olup gecmiyor bu rahatsizlik egzersiz sart kaslarimizin acilmasi icin sonrada mutlu baslangic cok sukur canim hersey yolunda olmasada idare ediyo Allahim dermansiz dert vermesinde hersey zamanla duzelir insallah...vajiyi atlattimya gerisi viz gelir artik

Canim yaaaaaa.. çok sevindim gerçekten.. Hadi bu gece rahat uyu.. Bu gece senin gecennnnnnnnnnnn
ARtik bitti kabus :) çok güzel günler var önünde ins :)

kızlar ya 2 oldu başarı hikayemi yazıyorum ama site atıyo beni giriş yap diyo.
yarın yazim en iyisi. bu gece benim gecem kocişimi bekletmeyim. sarılıp uyicaz daha :)
yarın yazcam. öpüyorum sizi

oldu kızlar oldu oldu bitti kurtuldum oldu sonunda başardım inanamıyorum bende başardım kurtuldummmm
ayyyyyyyyyyyyyyyyy çok mutlu oldum canım yaaaaa resmen gözlerim doldu kendime bu kadar sevinmemiştim neredeyse her gün acaba yendi mi diye bütün sayfalarda seni arıyordum şuan hayatının en huzurlu uykusunda olduğuna eminim hadi şimdi bebek çalışmalarına başlıyoruz topluca
bu arada trinity bu azimle sende bize yetişeceksin çok eminim :124::124::124::124::124:

insallah canim yaaa bgn gece de 1 saat egzersiz yaptim guzeldii.. mumu 2 dakka içinde sokabildim onceden olsa 15 20 dakka ugrasiordum girmesi içinnn.. git gide alisiyorum insallahh cok mutLuyummm.. kayra icinde cok sevindim yaaaa insallah arkasindan hepimiz gideriz birer birer..

canimmmmmmmmmmmmmmmmm tebriklerrrrrrrrrrrrrrr cokkk gecmis olsunnnnnnnnnnnnnn ohh kurtuldun artik sonunda yaaa cok sevindim senin adinaaaa insallah bundan sonra hersey guzel olur hayatindaaa... basari hikayeni yarin hemen yaz bak okucammm insallah bizde kurtuluruz bi an once bu hastaliktannn opuyorum seniii canimmm

sizi çok seviyorum hepinizi çok seviyorum Allah hepinizden binlerce kez razı olsun bana çok destek oldunuz. sela gülsevdam nilay beycey trinty tarcinakide şeker nursena aybice zeynebe kızlar Allah hepinizden razı olsun

sagol canimmm bizde seni cok seviyoruzzzz masallah kurtuldun bitti artikkk hepimiz teker teker kurtulalimm bu hastaligi yasayan kimse kalmasin insallahhh yaaa

ayyy bende yensem de burda yazsam boylee icimden gelen herseyiii rahatlasam omuzlarimda ki yük kalksa mutluluktan aglasam bu seferrrr.. insallah Rabbim nasip etsin en kisa zamandaaaaaaaaaaaaaa bana veee herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

canım yaaaa herşşyden önemlisi sende büyük bir azim var bugün yarın yenersin emin ol sabırsızlıkla bekliyorum güzel haberlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…