- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #98.221
canimmmmmmmmmmmmmmmmm tebriklerrrrrrrrrrrrrrr cokkk gecmis olsunnnnnnnnnnnnnn ohh kurtuldun artik sonunda yaaa cok sevindim senin adinaaaa insallah bundan sonra hersey guzel olur hayatindaaa... basari hikayeni yarin hemen yaz bak okucammminsallah bizde kurtuluruz bi an once bu hastaliktannn opuyorum seniii canimmm
ayyyyyyyyyyyyyyyyy çok mutlu oldum canım yaaaaa resmen gözlerim doldu kendime bu kadar sevinmemiştim neredeyse her gün acaba yendi mi diye bütün sayfalarda seni arıyordum şuan hayatının en huzurlu uykusunda olduğuna eminim hadi şimdi bebek çalışmalarına başlıyoruz topluca
bu arada trinity bu azimle sende bize yetişeceksin çok eminim:124::124::124::124::124:
oldu kızlar oldu oldu bitti kurtuldum oldu sonunda başardım inanamıyorum bende başardım kurtuldummmm
Hoşgeldin canım ben hiç parmak yapmadım hala daha acayip itici geliyo ama kulak çubuğuyla başladım çok daha kolay oldu sana da denemeni tavsiye ederim kulak çubuğuna streç sar önce hafif hafif değdir yuvarlaklar çiz sonra popo yönüne doğru eğim vererek ittir.ama sana tavsiyem öncelikle idrarını yaparken tut bırak tut bırak kegel egzersizlerini yap yani emin ol çok faydası olacaktır hergün mutlaka egzersiz yapmaya çalış ve takıldığın herşeyi sor Allah yardımcın olsun canımslm arkadaşlar aranıza yeni katıldım.parmak egzersizlerini buradan okuduğum kadarıyla yapmaya çalışıyorum daha iki defa deneyebildim ilkinde çok gerildim ama kendi kendimle konuşarak rahatlamaya çalıştım ve yapamadım . sonra ikinci denememde bir boğum değil ama serçe parmağımın tırnağının bitimine kadar sokabildim. bir süre bekledim öyle sonra daha fazla gidemedim.belki çok bi başarı değil benim için sizler bu aşamaları çoktan geçtiniz belki, benim gibi bu sorunla uğraşan bir arkadaşa ihtiyacım var bana güç ve cesaret verebilecek bir arkadaşa ihtiyacım var
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım.parmak egzersizlerini buradan okuduğum kadarıyla yapmaya çalışıyorum daha iki defa deneyebildim ilkinde çok gerildim ama kendi kendimle konuşarak rahatlamaya çalıştım ve yapamadım . sonra ikinci denememde bir boğum değil ama serçe parmağımın tırnağının bitimine kadar sokabildim. bir süre bekledim öyle sonra daha fazla gidemedim.belki çok bi başarı değil benim için sizler bu aşamaları çoktan geçtiniz belki, benim gibi bu sorunla uğraşan bir arkadaşa ihtiyacım var bana güç ve cesaret verebilecek bir arkadaşa ihtiyacım var
canım inanamiyorum harikasin oleeeyyy çok mutlu oldumm arkidisim kurtuldu oley oley oley oley:):):):):)anlat nasıl yaptın çok merak ediyorum canım
beyceycm sağol cnm senin yenmen benim için çok önemliydi. en büyük desteği öyle verdin zatenoleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy sabah sabahhh moralım o kadar bozuktukı wallahı nesem yerıne geldı desem yerıdır harıkasınnn
kızlar ya sanırım ben regli olucam bu gün.
nolucak şimdi iyice alışMMADn ara vericem bi hafta yine aynı şey olur mu((
beyceycm sağol cnm senin yenmen benim için çok önemliydi. en büyük desteği öyle verdin zaten
canım nilayım sen en büyük destekçilerimdensin çok teşekür ederim. cnm senin neden moralin bozuk
kaçak ne zaman geleceksin? eşin nasıl oldu canım var mı bir gelişme?
anım benım cok sukur kurtuldun...ne bılım kendımı bugun hıc ıyı hıssetmıyorum...
tatlımm hepınızı o kadar cok ozledım kı gelıcem en yakın zamanda su esımın ıslerını bı halledelım dee hemde bıraz toparlıyayım kendımı
dun yıne bır doktorla gorustuk kesınlıkle amelıyat dıyo tam karar vermedık ama bu doktor sanırım yapabılecek amelıyatı referansları ıyı karar verırsek salı carsamba amelıyat dedı...bakalım haber verırrım sızlere...
canım eşim hastaymış çooook geçmiş olsun.
senin bizden aldığın dualar bile yeter kız temiz kalpli arkadaşımm herşey düzelecek inşallah. bak ben bile yendim yani o kadar
eşine Allah şiifa versin bi an önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?