Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canımsınız siz ya. ewet bora o kadar mutluyum ki. bebek tabiki olacak artık :)))
ahdetmiştim bi yenim ertesi gün doktor yollarına düşcem diye. ama sbahın köründe işe gidicem
trinty cnm sana da o kadar az kaldı ki. hissediyorum. ben hep benden önce yeneceğini sanıyodum tarcinakideyle beraber yener bunlar diyodum.
o yendi ardından sen. bu hafta sonu gelin çıkacaksın inşallah

kızlar başarı hikayemi uzun uzun yazmıştım ama sayfa kapanınca gitti :)) tam 3 kere yazmıştım.
o zaman dün geceden başlayalım
bi önceki gün eşimle anlaştık yarın deneme yapıcaz die. ama ikimiz içinde olması gerekenler vardı.
ben hep diyodum aparatı çıkarıp p..s alırsam olur diye. eşim tmm dedi. onunda se..me sorunu için ilaç almıştı zaten
bide affınıza sığınarak sölüyorum film izllersek olur dedi. kabul ettim bende.
erken çıkacaktım bu gün ama erken çıkmak şöle dursun bide mesai yaptım. yorgun argıın ewe geldim yemek bulaşık falan
duşa girdim sonra. egzersiz yaptım. 10 da başladım sanırım. olana kadar hiç çıkartmadım. tv başında oturduk eşimle.
11 oldu uyuyalım mı dedi. ayy nasıl mutlu oldum. uykum geldi korkuyorum. hemen tamam hadi uyuyalım dedim :)))
işime geldi benimde yorgunum ve uyku akıyo gözlerimden :)))
sanırım benle dalga geçiyodu eşim birden baktım ortamı hazırlıyo. ben yerimden kalkmıyorum tabi içimde ya aparart :)
neyse hazırladı ama uzanıyoruz yine hiç bişey yapmıyoruz.
filmi de izlemiyo eşim döndü arkasını. sonra nasıl olduysa çok kısa bi sürede se...me oldu.
çıkar hadi deneyelim dedi. arkamı dönüp çıkardım eşim yaklaşınca. offf yine olmicak dedim. ama koyar koymaz girdi kızlar inanamadım.
ağlasammı gülsem mi bilemedim. tabi hepsi girmemişti başı girdi. biraz durdu dur yavaş tmm ittir hayır dur tmm tmm falan iye sölenip duruyodum :) aşkım sen bi sus ya bana bıraksana dedi
bırtaktım bacaklarımı açtım o girdi zaten ondan sonrasını hissetmedim önemli olan başıydı.
gitgel de yaptı. çıkarırsa bi daha girmeyecek gibi nolur çıkartma diyorum.
içimde durdu yavaş yavaş gitgel yaparken defalarca kez çoook mutluyum diye bağırdım.
garibim yazık oda oldu bak işte bu kadar oldu diyip duruyodu :))))
neyse en son çıkarırken bo....ı çıkınca ben hissetmedim cidden içimdemiydin aşkım oldumu yani o zama niye hissetmedim çıktığını dedim
kızdı bana gözlerimizle gördük ya dedi içerdeydi be3ni de şüpheye düşürcen diyo.
yani oldu kızlar. bana dünyaları verseler bu kadar mutlu olmazdım herhalde.
o an hissettiklerimi anlatacak söz bulamıyorum. sanki içimde kocaman bişey vardı ve beni bırakıp gitti ben rahatladım.
sela gülsevdam rüyamı anlatmöıştım ya köpeğin başını ezmiştim kurtulmuştum.
şükürler olsun Rabbime çıktı rüyam kurtardı beni.
bu duyguyu yaşamalısınız kızlar mutlaka. selaaaa senni çok seviyorum cnm arkadaşım.
inşaallah seninde zamanın gelmiştir. hep dua edicem.
privacy trinty elvan yardım bütün vajililer inşallah sizde yeneceksiniz.
bana bakın ben 2 ay yptım egzersiz neler çektim
ama zamanı gelince oluyo.
benim güneşim doğdu.
sıra sizde canlarım öpüyorum sizi

Hoşgeldin canım ben hiç parmak yapmadım hala daha acayip itici geliyo ama kulak çubuğuyla başladım çok daha kolay oldu sana da denemeni tavsiye ederim kulak çubuğuna streç sar önce hafif hafif değdir yuvarlaklar çiz sonra popo yönüne doğru eğim vererek ittir.ama sana tavsiyem öncelikle idrarını yaparken tut bırak tut bırak kegel egzersizlerini yap yani emin ol çok faydası olacaktır hergün mutlaka egzersiz yapmaya çalış ve takıldığın herşeyi sor Allah yardımcın olsun canım

canım inanamiyorum harikasin oleeeyyy çok mutlu oldumm arkidisim kurtuldu oley oley oley oley:):):):):)anlat nasıl yaptın çok merak ediyorum canım

hosgeldın canım aramıza tam da yerındesın

parmak zor gelıryorsa kulak cubuguyla dene canım emın ol daha rahat alacaksın daha sonra ıstersen tekrar parmaga gecebılırsın kulak cubugu hem daha ınce oldugunda en azından vajıye bır sey gırdıgını gormen ıcınde ıyı olacaktır..birde jel kullanmıyorsanmutlaka eczaneden al bızım en buyuk ılacımız...burada sureklı aktıf olmaya calıs elımızden geldıınce yardımcı oluruz cnm sana...

çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookk teşekkür edrim.
önce rabbimin sonra sizin sayenizde oldu size minnettarım.
sizi çok seviyorum.

canım inanamiyorum harikasin oleeeyyy çok mutlu oldumm arkidisim kurtuldu oley oley oley oley:):):):):)anlat nasıl yaptın çok merak ediyorum canım

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy sabah sabahhh moralım o kadar bozuktukı wallahı nesem yerıne geldı desem yerıdır harıkasınnn

beyceycm sağol cnm senin yenmen benim için çok önemliydi. en büyük desteği öyle verdin zaten
canım nilayım sen en büyük destekçilerimdensin çok teşekür ederim. cnm senin neden moralin bozuk

kızlar ya sanırım ben regli olucam bu gün.
nolucak şimdi iyice alışMMADn ara vericem bi hafta yine aynı şey olur mu ((

yok canım hepimiz başta böyle tereddütler yaşadık reglden sonra vaji kasları daha açık oluyormuş bişey olmaz bir kere olduğunu gördün ya beyin çabuk kabulleniyor.

beyceycm sağol cnm senin yenmen benim için çok önemliydi. en büyük desteği öyle verdin zaten
canım nilayım sen en büyük destekçilerimdensin çok teşekür ederim. cnm senin neden moralin bozuk

anım benım cok sukur kurtuldun...ne bılım kendımı bugun hıc ıyı hıssetmıyorum...

kaçak ne zaman geleceksin? eşin nasıl oldu canım var mı bir gelişme?

tatlımm hepınızı o kadar cok ozledım kı gelıcem en yakın zamanda su esımın ıslerını bı halledelım dee hemde bıraz toparlıyayım kendımı

dun yıne bır doktorla gorustuk kesınlıkle amelıyat dıyo tam karar vermedık ama bu doktor sanırım yapabılecek amelıyatı referansları ıyı karar verırsek salı carsamba amelıyat dedı...bakalım haber verırrım sızlere...

Allah kolaylık versin şifa versin canım zor bu işler.

saol canım.....

delı kızzz yendın yendınnnn ınanamıyorsun degılmı

amin canım benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…