Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

amın canım..... evet gercekten zor benı suanda en ıyı sen anlarsın heralde senın esın duzeldımı tamemen....

mr çektirdik sonuç iyi galiba haftaya gidecek doktora gösterecek diğer tahlilleriyle birlikte ona göre karar verecekler, burdaki kızların duaları hakkaten yeter sana canım.

geçmiş olsun.ALLAH şifa versin

kızlar ya 2 oldu başarı hikayemi yazıyorum ama site atıyo beni giriş yap diyo.
yarın yazim en iyisi. bu gece benim gecem kocişimi bekletmeyim. sarılıp uyicaz daha :)
yarın yazcam. öpüyorum sizi

Çok Çok Çok tebrik ediyorum, okadar sevindimki özellikle bu yazın çok duygulandırdı beni ya sarılıp uyucaz die, artık gönül rahatlığıyla sarıl uyu, Allah bize de nasipetsin (Aminnn)

sen ne yaptın canım gittin mi doktora?

18-19 mart gibi regl olmayı bekliyorum, dün gece eşimle karar verdik, hatta azönce kayraya da dedim ankaraya gideceğim doktra ama ondan önce kayra saolsun bana yardımcı olmaya çalışacak çünkü ben kendi başıma aşamıyorum 1 nisanda ygs sınavına gireceğim buyüzden 2 nisanda gönderecek eşim.çünkü son umudumuzda olmadı bu dişçilerin kullandığı uyuşturucu spreyl varya Xylocaine pump akşam onu denedik uyuştu ama yine hissettiğim için kasıldım ve olmadı yani fenalardayım artık iyice...

kızlar ya sanırım ben regli olucam bu gün.
nolucak şimdi iyice alışMMADn ara vericem bi hafta yine aynı şey olur mu ((

canmmmm cok tebrık ederım cok sevdım ınakı sırf sana bakmak ıcın gırıyrdum gozlerıme ınanamdım cok sevdım bak bukdr ıste bıttı cok sukur..bende aynı korkular ıcındeydım bende arkasından reglı olmustum ama oluyr canm grdı ya bıkez tmm artık oluck reglın bıtınce yıne ılıskıden once apartla calıs sorasında hemn gırer hıc korkma..artık esınde cok ısteklı olacak gor bak

sende kuruldun hayatım.tebrik edrim.Rabbim başka sıkıntı vermesin.sıra selada.onu sıkıştırma zamanı geldi

evet yapmıyorum, yapamıyorum, doktora gitmeye karar verdim

canım kusuruma bakma arada girmeye çalışıyorum.çok fazla takip edemediğimden kim hangi aşamada bilemiyorum.ne kadarlık evlsin hayatım ne zamndır burayı okuyorsun.yardımcı olalım

canım kusuruma bakma arada girmeye çalışıyorum.çok fazla takip edemediğimden kim hangi aşamada bilemiyorum.ne kadarlık evlsin hayatım ne zamndır burayı okuyorsun.yardımcı olalım

önemli deil, çok teşşekkürler ilgin için. 2 yıla doğru gidiyorum ben de, valla ilk zamanlar yani 2010da tanıştım siteyle ama ozamanlar aşarım die kaydolmadım bikaç aydır aktif takip ediyorum işte ama saolsun koçum mutlu idi çok yardımcı oldu, brreze adlı arkadaşım da Allah razı olsun şimdi enson kayraözlem el attı:) ama ben dedim ya umutsuz vakayım kendimin bişey sokması mümkün deil

doğru hissetmişsin hep elvancım, o kadar çok çektim ki inan bu çok fazla geliyor bana. isyan etmiyorum yine de sürekli dua ediyorum. ama diğerlerini tek başına atlattım, ipi gögüsledim, bunu atlatamıyorum. çünkü sadece bana bağlı değil. ben artık eşimden dolayı bunu aşamayacağımızı düşünüyorum. dün yazdığım iki cevabı da hüngür hüngür ağlayarak yazıyordum, bi yandan onla tartışıyordum çünkü. daha doğrusu o söyleniyordu ben de cevap olarak gözyaşı akıtıyordum. cevap vermeyince yanıma geldi ne yazıyorsun diye, hiç dedim kapatıp çıktım. sonrasında da düzelen bir şey olmadı, daha ne kadar dayanabilirim böyle bilmiyorum. aileme, dostlarıma haykırmak istiyorum artık, ben mutsuzum nolur beni kurtarın diye. halbuki dışarı karşı sürekli çok mutluyuz modundayız, kimse bilmiyor evde neler koptuğunu...

oldu kızlar oldu oldu bitti kurtuldum oldu sonunda başardım inanamıyorum bende başardım kurtuldummmm

ayyyy şükürler olsun kayra!!!! hadi geçmiş olsun, halaylar sana geliyoooooooooooor!!!! oleeeeeeeeeeeeeeeeey!!!!!! yaşasıııııııııııııııııınnnnnnn!!! :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…