- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #98.241
Allah kolaylık versin şifa versin canım zor bu işler.
amın canım..... evet gercekten zor benı suanda en ıyı sen anlarsın heralde senın esın duzeldımı tamemen....
tatlımm hepınızı o kadar cok ozledım kı gelıcem en yakın zamanda su esımın ıslerını bı halledelım dee hemde bıraz toparlıyayım kendımı
dun yıne bır doktorla gorustuk kesınlıkle amelıyat dıyo tam karar vermedık ama bu doktor sanırım yapabılecek amelıyatı referansları ıyı karar verırsek salı carsamba amelıyat dedı...bakalım haber verırrım sızlere...
kızlar ya 2 oldu başarı hikayemi yazıyorum ama site atıyo beni giriş yap diyo.
yarın yazim en iyisi. bu gece benim gecem kocişimi bekletmeyim. sarılıp uyicaz daha :)
yarın yazcam. öpüyorum sizi
sen ne yaptın canım gittin mi doktora?
kızlar ya sanırım ben regli olucam bu gün.
nolucak şimdi iyice alışMMADn ara vericem bi hafta yine aynı şey olur mu((
oldu kızlar oldu oldu bitti kurtuldum oldu sonunda başardım inanamıyorum bende başardım kurtuldummmm
Rabbim bu mübarek günde hepimizi bu illetten kurtarsın, cumamız mübarek olsun (amin)
saol canım seninkide mubarek olsun.inş sende kurtulacaksın .sen hangi aşamadaydın
sen de saol, inşallah ama ben umutsuz vakayım malesef ben hiçbir aşama kaydedemedim:2:
nasıl yani canım şuan egzersiz yapmıyormusun
evet yapmıyorum, yapamıyorum, doktora gitmeye karar verdim
canım kusuruma bakma arada girmeye çalışıyorum.çok fazla takip edemediğimden kim hangi aşamada bilemiyorum.ne kadarlık evlsin hayatım ne zamndır burayı okuyorsun.yardımcı olalım
Canim lütfen kendini bukadar çaresiz hissetme.. Bizler variz.. Senin yazilarin hep ilgimi çekmistir.. Sakin yanlis anlama ama yazdiklarini okuyunca sanki her sözün çileyle doluymus gibi hissettim.. çok çektin galiba.. Allah yardimcin olsun.. Eger dertlesmek istersen herzaman dinlerim..Seni sen kadar anlayamam ama belki sana iyi gelir anlatmak..
oldu kızlar oldu oldu bitti kurtuldum oldu sonunda başardım inanamıyorum bende başardım kurtuldummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?