- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #98.261
doğru hissetmişsin hep elvancım, o kadar çok çektim ki inan bu çok fazla geliyor bana. isyan etmiyorum yine de sürekli dua ediyorum. ama diğerlerini tek başına atlattım, ipi gögüsledim, bunu atlatamıyorum. çünkü sadece bana bağlı değil. ben artık eşimden dolayı bunu aşamayacağımızı düşünüyorum. dün yazdığım iki cevabı da hüngür hüngür ağlayarak yazıyordum, bi yandan onla tartışıyordum çünkü. daha doğrusu o söyleniyordu ben de cevap olarak gözyaşı akıtıyordum. cevap vermeyince yanıma geldi ne yazıyorsun diye, hiç dedim kapatıp çıktım. sonrasında da düzelen bir şey olmadı, daha ne kadar dayanabilirim böyle bilmiyorum. aileme, dostlarıma haykırmak istiyorum artık, ben mutsuzum nolur beni kurtarın diye. halbuki dışarı karşı sürekli çok mutluyuz modundayız, kimse bilmiyor evde neler koptuğunu...
Rabbime binlerce kez şükürler olsun bu günü gösterdi bana. ve yine şükürler olsun ki bu siteyi buldurdu bana.
sizleri aracı kıldı. sizdende binlerce kez razı olsun. beni ilk karşılayan şeker nilay gülsevdam sela aybice mutlu nursena özhan şuanda heyecandan hatırlayamadığım arkadaşlarım ve benden sonra gelip destek olan arkadaşlarım. çooooooooooooook teşekkür ederim.
ne söyleyeceğimi ne yazacağımı bilemiyorum nerden başayacağımı bilmiyorum.
halbu ki o kadar çok bu anın hayalini kurdum ki yüzlerce kez neredeyse.
oldu işte sadece oldu bitti bitti bitti
kızlar başarı hikayemi uzun uzun yazmıştım ama sayfa kapanınca gitti :)) tam 3 kere yazmıştım.
o zaman dün geceden başlayalım
bi önceki gün eşimle anlaştık yarın deneme yapıcaz die. ama ikimiz içinde olması gerekenler vardı.
ben hep diyodum aparatı çıkarıp p..s alırsam olur diye. eşim tmm dedi. onunda se..me sorunu için ilaç almıştı zaten
bide affınıza sığınarak sölüyorum film izllersek olur dedi. kabul ettim bende.
erken çıkacaktım bu gün ama erken çıkmak şöle dursun bide mesai yaptım. yorgun argıın ewe geldim yemek bulaşık falan
duşa girdim sonra. egzersiz yaptım. 10 da başladım sanırım. olana kadar hiç çıkartmadım. tv başında oturduk eşimle.
11 oldu uyuyalım mı dedi. ayy nasıl mutlu oldum. uykum geldi korkuyorum. hemen tamam hadi uyuyalım dedim :)))
işime geldi benimde yorgunum ve uyku akıyo gözlerimden :)))
sanırım benle dalga geçiyodu eşim birden baktım ortamı hazırlıyo. ben yerimden kalkmıyorum tabi içimde ya aparart :)
neyse hazırladı ama uzanıyoruz yine hiç bişey yapmıyoruz.
filmi de izlemiyo eşim döndü arkasını. sonra nasıl olduysa çok kısa bi sürede se...me oldu.
çıkar hadi deneyelim dedi. arkamı dönüp çıkardım eşim yaklaşınca. offf yine olmicak dedim. ama koyar koymaz girdi kızlar inanamadım.
ağlasammı gülsem mi bilemedim. tabi hepsi girmemişti başı girdi. biraz durdu dur yavaş tmm ittir hayır dur tmm tmm falan iye sölenip duruyodum :) aşkım sen bi sus ya bana bıraksana dedi
bırtaktım bacaklarımı açtım o girdi zaten ondan sonrasını hissetmedim önemli olan başıydı.
gitgel de yaptı. çıkarırsa bi daha girmeyecek gibi nolur çıkartma diyorum.
içimde durdu yavaş yavaş gitgel yaparken defalarca kez çoook mutluyum diye bağırdım.
garibim yazık oda oldu bak işte bu kadar oldu diyip duruyodu :))))
neyse en son çıkarırken bo....ı çıkınca ben hissetmedim cidden içimdemiydin aşkım oldumu yani o zama niye hissetmedim çıktığını dedim
kızdı bana gözlerimizle gördük ya dedi içerdeydi be3ni de şüpheye düşürcen diyo.
yani oldu kızlar. bana dünyaları verseler bu kadar mutlu olmazdım herhalde.
o an hissettiklerimi anlatacak söz bulamıyorum. sanki içimde kocaman bişey vardı ve beni bırakıp gitti ben rahatladım.
sela gülsevdam rüyamı anlatmöıştım ya köpeğin başını ezmiştim kurtulmuştum.
şükürler olsun Rabbime çıktı rüyam kurtardı beni.
bu duyguyu yaşamalısınız kızlar mutlaka. selaaaa senni çok seviyorum cnm arkadaşım.
inşaallah seninde zamanın gelmiştir. hep dua edicem.
privacy trinty elvan yardım bütün vajililer inşallah sizde yeneceksiniz.
bana bakın ben 2 ay yptım egzersiz neler çektim
ama zamanı gelince oluyo.
benim güneşim doğdu.
sıra sizde canlarım öpüyorum sizi
sende kuruldun hayatım.tebrik edrim.Rabbim başka sıkıntı vermesin.sıra selada.onu sıkıştırma zamanı geldi
canm çok üzüldüm yazdıklarına yanlış anlama aama bir psikologa gitsenz bizde çok kavga ediyorduk psikiyatristte gittik ama kavgalar için değil vajinismus için doktorla görüştükten sonra düzeldik çok şükür. bilmiyorum eşin razı olur mu ama olmazsa sen tek git. yazdıklarına gerçekten üzüldüm canım yeni evli biri için çok ağır geliyo tartışmalar.
canım yaaaa herşşyden önemlisi sende büyük bir azim var bugün yarın yenersin emin ol sabırsızlıkla bekliyorum güzel haberlerini
canımsınız siz ya. ewet bora o kadar mutluyum ki. bebek tabiki olacak artık :)))
ahdetmiştim bi yenim ertesi gün doktor yollarına düşcem diye. ama sbahın köründe işe gidicem
trinty cnm sana da o kadar az kaldı ki. hissediyorum. ben hep benden önce yeneceğini sanıyodum tarcinakideyle beraber yener bunlar diyodum.
o yendi ardından sen. bu hafta sonu gelin çıkacaksın inşallah
kızlar başarı hikayemi uzun uzun yazmıştım ama sayfa kapanınca gitti :)) tam 3 kere yazmıştım.
o zaman dün geceden başlayalım
bi önceki gün eşimle anlaştık yarın deneme yapıcaz die. ama ikimiz içinde olması gerekenler vardı.
ben hep diyodum aparatı çıkarıp p..s alırsam olur diye. eşim tmm dedi. onunda se..me sorunu için ilaç almıştı zaten
bide affınıza sığınarak sölüyorum film izllersek olur dedi. kabul ettim bende.
erken çıkacaktım bu gün ama erken çıkmak şöle dursun bide mesai yaptım. yorgun argıın ewe geldim yemek bulaşık falan
duşa girdim sonra. egzersiz yaptım. 10 da başladım sanırım. olana kadar hiç çıkartmadım. tv başında oturduk eşimle.
11 oldu uyuyalım mı dedi. ayy nasıl mutlu oldum. uykum geldi korkuyorum. hemen tamam hadi uyuyalım dedim :)))
işime geldi benimde yorgunum ve uyku akıyo gözlerimden :)))
sanırım benle dalga geçiyodu eşim birden baktım ortamı hazırlıyo. ben yerimden kalkmıyorum tabi içimde ya aparart :)
neyse hazırladı ama uzanıyoruz yine hiç bişey yapmıyoruz.
filmi de izlemiyo eşim döndü arkasını. sonra nasıl olduysa çok kısa bi sürede se...me oldu.
çıkar hadi deneyelim dedi. arkamı dönüp çıkardım eşim yaklaşınca. offf yine olmicak dedim. ama koyar koymaz girdi kızlar inanamadım.
ağlasammı gülsem mi bilemedim. tabi hepsi girmemişti başı girdi. biraz durdu dur yavaş tmm ittir hayır dur tmm tmm falan iye sölenip duruyodum :) aşkım sen bi sus ya bana bıraksana dedi
bırtaktım bacaklarımı açtım o girdi zaten ondan sonrasını hissetmedim önemli olan başıydı.
gitgel de yaptı. çıkarırsa bi daha girmeyecek gibi nolur çıkartma diyorum.
içimde durdu yavaş yavaş gitgel yaparken defalarca kez çoook mutluyum diye bağırdım.
garibim yazık oda oldu bak işte bu kadar oldu diyip duruyodu :))))
neyse en son çıkarırken bo....ı çıkınca ben hissetmedim cidden içimdemiydin aşkım oldumu yani o zama niye hissetmedim çıktığını dedim
kızdı bana gözlerimizle gördük ya dedi içerdeydi be3ni de şüpheye düşürcen diyo.
yani oldu kızlar. bana dünyaları verseler bu kadar mutlu olmazdım herhalde.
o an hissettiklerimi anlatacak söz bulamıyorum. sanki içimde kocaman bişey vardı ve beni bırakıp gitti ben rahatladım.
sela gülsevdam rüyamı anlatmöıştım ya köpeğin başını ezmiştim kurtulmuştum.
şükürler olsun Rabbime çıktı rüyam kurtardı beni.
bu duyguyu yaşamalısınız kızlar mutlaka. selaaaa senni çok seviyorum cnm arkadaşım.
inşaallah seninde zamanın gelmiştir. hep dua edicem.
privacy trinty elvan yardım bütün vajililer inşallah sizde yeneceksiniz.
bana bakın ben 2 ay yptım egzersiz neler çektim
ama zamanı gelince oluyo.
benim güneşim doğdu.
sıra sizde canlarım öpüyorum sizi
eşim baştan beri doktora karşı, doktorluk bir durumumuz yokmuş!!! ben uzun süreler terapi görmüş, psikiyatrik yardım almış biriyim. tekrar aynı sürece başlamak istemiyorum. zaten sorun bende değil eşimde. ilk yaşadığımızda ben doktora gidelim demiştim, kabul etmedi. ben de ona kızgın olduğum için hiçbir yere gitmek istemiyorum artık. ben burada elimden geleni yaptım, egzersizleri bitirdim ama o yerinde sayıyor. daha yeni yeni bunun ikimizin problemi olduğunu anlamaya başladı. geçmişte yaşadığım travmaları daha yeni yeni idrak ediyor, bu da beni kahrediyor. kendi derdime mi yanayım onu mu avutayım şaşırdım artık. hiçbir şey yapmak istemiyorum. eşim o kadar sabit fikirli biri ki ona doktor falan hayretmez. değişime vb. hiç açık biri değil, doktora gitse onla kavga eder eminim. psikologlar hakkında onlar önce kendi sorunun çözsün diyen adama psikolog ne fayda edecek ki?? ben umutsuz vakayım artık yani...
kötü düşünmemeye çalış canım
herşeyin hayırlısı geçicek bu zor günlerimiz, Allah gönlündekileri tez vakitte nasip etsin inşşlh
eşim baştan beri doktora karşı, doktorluk bir durumumuz yokmuş!!! ben uzun süreler terapi görmüş, psikiyatrik yardım almış biriyim. tekrar aynı sürece başlamak istemiyorum. zaten sorun bende değil eşimde. ilk yaşadığımızda ben doktora gidelim demiştim, kabul etmedi. ben de ona kızgın olduğum için hiçbir yere gitmek istemiyorum artık. ben burada elimden geleni yaptım, egzersizleri bitirdim ama o yerinde sayıyor. daha yeni yeni bunun ikimizin problemi olduğunu anlamaya başladı. geçmişte yaşadığım travmaları daha yeni yeni idrak ediyor, bu da beni kahrediyor. kendi derdime mi yanayım onu mu avutayım şaşırdım artık. hiçbir şey yapmak istemiyorum. eşim o kadar sabit fikirli biri ki ona doktor falan hayretmez. değişime vb. hiç açık biri değil, doktora gitse onla kavga eder eminim. psikologlar hakkında onlar önce kendi sorunun çözsün diyen adama psikolog ne fayda edecek ki?? ben umutsuz vakayım artık yani...
canım evleneli ne kadar oldu ve severek mi evlendiniz?
canimm üzme kendini yaaa insallah düzelir herseyyy :26::26: sen umudunu hic kaybetmeee... elbet bi gün günes Senin icin de dogacakk ve cok mutlu olacaksinn sonra bu günleri hatirlicaksinn kendi kendinee gülerekk... hersey düzelicek insallah merak etmee Sen... hepimizin dayanamadigi artik yasamaktan biktigi günleri olduu insallah hepsi gecicekkk kurtulcazzz hep beraberrr Allah in izniyleee... sabret canimmmm...
Rabbime binlerce kez şükürler olsun bu günü gösterdi bana. ve yine şükürler olsun ki bu siteyi buldurdu bana.
sizleri aracı kıldı. sizdende binlerce kez razı olsun. beni ilk karşılayan şeker nilay gülsevdam sela aybice mutlu nursena özhan şuanda heyecandan hatırlayamadığım arkadaşlarım ve benden sonra gelip destek olan arkadaşlarım. çooooooooooooook teşekkür ederim.
ne söyleyeceğimi ne yazacağımı bilemiyorum nerden başayacağımı bilmiyorum.
halbu ki o kadar çok bu anın hayalini kurdum ki yüzlerce kez neredeyse.
oldu işte sadece oldu bitti bitti bitti
9 ay oldu. evet severek evlenmiştik. ama yaşımız büyük (35), bu yaşta pek aşk falan kalmıyor, daha çok mantık evliliği denebilir. yine de birbirimizi seviyoruz...
egzersiz yapamıyorum...zaten p..n bir kısmı olur sonra kendimi kasmaktan dizlerim titryr ve panklyrm devamı da gelmiyor bu yuzden..ama ben kayganlastırıcı kullanmadım kullansam egzersiz yapmadan basarı sağlanırmı blen varmı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?