Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canm çok üzüldüm yazdıklarına yanlış anlama aama bir psikologa gitsenz bizde çok kavga ediyorduk psikiyatristte gittik ama kavgalar için değil vajinismus için doktorla görüştükten sonra düzeldik çok şükür. bilmiyorum eşin razı olur mu ama olmazsa sen tek git. yazdıklarına gerçekten üzüldüm canım yeni evli biri için çok ağır geliyo tartışmalar.

canımsın sen yaa, sen sağol!!! artık günlerin hep güneşli olacak, gülen yüzün hiç solmasın canım. kendim yenmiş kadar sevindim gerçektenn!!!

cansın sen yaaa!!! ben de seni çok seviyorum. bak sana hep dedim benden önce yeneceksin diye, inanmadın. inandın mı şimdi bakalım yendin ya, artık hiçbir şey önemli değil. bak keyfine, yeni gelinliğinin tadını çıkar

eşim baştan beri doktora karşı, doktorluk bir durumumuz yokmuş!!! ben uzun süreler terapi görmüş, psikiyatrik yardım almış biriyim. tekrar aynı sürece başlamak istemiyorum. zaten sorun bende değil eşimde. ilk yaşadığımızda ben doktora gidelim demiştim, kabul etmedi. ben de ona kızgın olduğum için hiçbir yere gitmek istemiyorum artık. ben burada elimden geleni yaptım, egzersizleri bitirdim ama o yerinde sayıyor. daha yeni yeni bunun ikimizin problemi olduğunu anlamaya başladı. geçmişte yaşadığım travmaları daha yeni yeni idrak ediyor, bu da beni kahrediyor. kendi derdime mi yanayım onu mu avutayım şaşırdım artık. hiçbir şey yapmak istemiyorum. eşim o kadar sabit fikirli biri ki ona doktor falan hayretmez. değişime vb. hiç açık biri değil, doktora gitse onla kavga eder eminim. psikologlar hakkında onlar önce kendi sorunun çözsün diyen adama psikolog ne fayda edecek ki?? ben umutsuz vakayım artık yani...

masallah Allah mutlulugunu daim etsin artikk bi bebekle de daha mutlu ol insallah :) bakalim bekliorum bendeeeeee insallah yenerim artikkk

cok guzelmis basari hikayen canimmmm cok sevindimmm senin adinaaa vallaaaaaaaaaa aparat kac cm di seninnn bide kanama oldu mu sanki olmamis gibi yoksa yazardin ztn girip ciktigini bile hissetmemissin demekki cok rahat olmusss MASALLAHHHHHHHHHHHHHHH SANAAAAAAAAAAAAAAAAA

kötü düşünmemeye çalış canım
herşeyin hayırlısı geçicek bu zor günlerimiz, Allah gönlündekileri tez vakitte nasip etsin inşşlh

Son düzenleme:

canimm üzme kendini yaaa insallah düzelir herseyyy :26::26: sen umudunu hic kaybetmeee... elbet bi gün günes Senin icin de dogacakk ve cok mutlu olacaksinn sonra bu günleri hatirlicaksinn kendi kendinee gülerekk... hersey düzelicek insallah merak etmee Sen... hepimizin dayanamadigi artik yasamaktan biktigi günleri olduu insallah hepsi gecicekkk kurtulcazzz hep beraberrr Allah in izniyleee... sabret canimmmm...

sağol canım. ama ne sabretmeye gücüm var, ne de dayanmaya. sadece nefes alıyorum. egzersize başlamadan önce daha mutluyduk biz.

kayracım çooook çok tebrik ederim.foruam girmeye çalışıyorum,yazdıklarınızı okuyorum,heyecanla yenen birileri var mı diye bakıyorum.inan çok sevindim.burdaki arkadaşlar için de hep dua ediyorum uzaktan uzağa.Allah herkese nasip etsin bu sıkıntıyı atlatmayı...

egzersiz yapamıyorum...zaten p..n bir kısmı olur sonra kendimi kasmaktan dizlerim titryr ve panklyrm devamı da gelmiyor bu yuzden..ama ben kayganlastırıcı kullanmadım kullansam egzersiz yapmadan basarı sağlanırmı blen varmı..

9 ay oldu. evet severek evlenmiştik. ama yaşımız büyük (35), bu yaşta pek aşk falan kalmıyor, daha çok mantık evliliği denebilir. yine de birbirimizi seviyoruz...

yanlış anlama canım beni sadece merak ettim.bak biz de 3yılı geçti ama hala sıkıntılar var.evliliğin ilk yıllarında böyle sıkıntılar olurmuş.bize de bunu evli arkadaşlarımız söylemişti.bu yılları sabırla atlatınca evlilik daha da olgunlaşıyormuş.bu yüzden sabırlı ol maddi manevi sabret.bende severek evlendim tanıdım ama hala garip huylar davranışlar çıkabiliyor.biz de zorluklar çektik.sabırlı ol arkadaşım,sen bir bayansın belki erkekler bayanlardan daha güçlü ama manevi anlamda bayanlar daha güçlü ve olgun. evliliğini de sorunları da sen yola koyacaksın.akıl vermek gibi olmasın yaş olarak büyüksün benden ama üzme kendini canım

Son düzenleme:

canım madem bir kısmını alabiliyorsun kayganlaştırıcı kullan işini kolaylaştırır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…