- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #98.281
sağol canım. ama ne sabretmeye gücüm var, ne de dayanmaya. sadece nefes alıyorum. egzersize başlamadan önce daha mutluyduk biz.
canım madem bir kısmını alabiliyorsun kayganlaştırıcı kullan işini kolaylaştırır.
oldu kızlar oldu oldu bitti kurtuldum oldu sonunda başardım inanamıyorum bende başardım kurtuldummmm
evet bası olyr ama sonra canm acıycak korkusu var..kayganlastırıcı bunu daha kolaylastıryr sanrm değilmi ?
beni değil eşimi sıkıştırmak gerekiyor, benim moralimi bozup durdukça biz bunu hiç aşamayacağız. gene aramıza dağlar girdibuz gibi soğudum...
yanlış anlama canım beni sadece merak ettim.bak biz de 3yılı geçti ama hala sıkıntılar var.evliliğin ilk yıllarında böyle sıkıntılar olurmuş.bize de bunu evli arkadaşlarımız söylemişti.bu yılları sabırla atlatınca evlilik daha da olgunlaşıyormuş.bu yüzden sabırlı ol maddi manevi sabret.bende severek evlendim tanıdım ama hala garip huylar davranışlar çıkabiliyor.biz de zorluklar çektik.sabırlı ol arkadaşım,sen bir bayansın belki erkekler bayanlardan daha güçlü ama manevi anlamda bayanlar daha güçlü ve olgun. evliliğini de sorunları da sen yola koyacaksın.akıl vermek gibi olmasın yaş olarak büyüksün benden ama üzme kendini canım
sela merhaba,
daha önce yazışmadık,ben burda çok aktif değilim.ama sık sık girip okuyorum yazdıklarınızı.ben de bu sorunu yaşayıp 9 ay sonra doktorla yendim.uzaktan söylemesi kolaydır ama lütfen inancını yitirme.herşeyin bir zamanı var,biz bugün olsun yarın olsun desek de kısmet ne zamansa o an gerçekleşiyo.ben bu sorunu yaşadığım süre içerisinde demek ki Allah bizi bununla sınıyo diye düşündüm hep,etrafına bak,herkes bişeylerle sınav ediliyo,bizim de bu belki de.dualarım sizinle...senin de burdaki arkadaşların da bu sorunu aşacakları bi zaman var ve hayırlısıyla herkes aşacak bunu.
çok tebrik ederim arkadaşım allah mutluluğunu daim etsin belki inanmayacaksın ama hergün bu forma girip sen ve sela yendinizmi diye bakıyordum ve daha düngece baktım bişey yoktu tam ben forumdan çıkmışım sen başardım yazısını yazmışsın eşimle yatakta sen ve selayı konuştum sizin için dua ettim çünkü çok emek vermişsiniz ve son aşamada olduğunuzu biliyordum şimdi sıra inşallah selada allah herkesin yardımcısı olsun herkese duacıyım inşallah biran önce kurtulur bütün arkadaşlar ben size bu duygularımı yazmaktan alamadım kendimi bu halaylar sana
kıyamam ben sana yaa.varya böyle üzülünce diyorumki şu vajiyi atlatsalar bişeycikleri kalmıcak.ama eşle araya duvarlar girince insan gerçekten herşeyde soğuyor..ama gerçekten büyük sabır göstermek gerekiyor.bu vaji öyle bişeyki sanki insanın elini ayağını bağlıyor.bence kısa bi dönem kendinizi birbirinin yerine koyarak bişeyleri atlatmayı deneyin.üzülme bukadar herşey güzel olacak.ve rabbime güven ...
evet bası olyr ama sonra canm acıycak korkusu var..kayganlastırıcı bunu daha kolaylastıryr sanrm değilmi ?
evet canm kayganlaştırıcı çoook kolaylaştırıyo
basaran kızların yazdıklarına bak, hissetmedik içerdemi die sorduk yazdı hepsi, acı yok bunu bi kabullenebilsek gelcekde gerisi
yapamıoruz işte.
evet canım kolaylaştırıyor.hepimizde o korku oldu. ben egzersiz yapıyordum 10cm alınca bile rahattım ama pe..s denemsinde tedirgindim, işte mantıksızlık aparatla acımıyorsa pe...s de de acımaz demi.madem bir kısmını aldın gerisi gelir hiç korkma sakin ol kayganlaştırıcı da kullan.ilk an baskı gibi oluyor ve belki yanma ama acı değil o.o an kendini sakinleştir beyninin oyun oynadığını düşün.
sağol canım, sabır da bir yere kadar. insanın yaşı büyüdükçe olgunlaşıyor tabi ama o kadar çok şey yaşıyorsun ki tahammül sınırın da daralıyor artık. ben bunca sene çile çekmişim zaten, bir de bunları neden yaşıyorum bilmiyorum. zaten hep sınav olarak gördüm bunu, akşam eşimle de konuşurken dedim, allah bizi sınıyor. bunu atlatabilecek miyiz bakalım. ilk yıl zor ben de arkadaşlarımdan biliyorum. o zorluklar yanında bir de buna dayanmak katlanılmaz geliyor... zaten benim yaşımda bu sorunu yaşayan kimse yok burda, herkes daha genç. hayatla boğuşmaktan evlilik bu zamana kaldı, keşke hiç evlenmeseydim.
çok sağol aybicecim. sen burda ilk destek olanlardan birisin, o yüzden yerin çok başka. sana özelden anlatmıştım yaşadıklarımı, dün gece ona takmış eşim, sanki ilk kez duymuş gibi o konuda konuştu. kafasına çok takılmışmış... daha yeni dank ediyor yani. ağladım, tek yapabildiğim ağlamak. senin de dediğin gibi yensek her şey düzelecek diye düşünüyordum. dün gece o umudu da kaybettim. yensek de düzelmeyecek gibi geliyor hiçbir şey. ne yapacağımı bilmez bir halde duruyorum öyle. boş boş etrafa bakıyorum ve ağlıyorum.
veracroft bende aynı duygulardayım hem benım aılem hem esımınkı cocuk haberı beklıyo bız onlardan daha cok ıstıyoruz aslında benım o kadar anormal durumum yok kayganlastırıcı ve uyusturan krem kullandıgımda nasıl gırıyo anlamıyosun kendımı ksamayıp rahat bıraktıgımda daha rahat oluyo tek sorun su zarı gecebılmek hersey beyınde bıtıyo beynıne agrımıycak olucak dedıgınde bıraz oluyo ama tam oraya gelınce ıstemeden kasılıyorum ıste ama basarıcam ve anne olucam
cok tesekkür ederim destekleriniz için..bunu sadece yasayan bilir..burdaki herkesi o kadar iyi anlıyorum ki..allah hepimizin yardımcısı olsun..umarım hepimiz kısa zamanda bu günleri atlatırız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?