- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #98.301
AMİN.İNŞALLAH kısa zamanda atlatırsınız canım
yarın bizde alıcaz uyusturucu krem ve kayganlastırıcı..benimde problemim su zarı gecebilmek sona kadar geliyorum orda kasılıyorum(
kendmi bırakablsem sadece odaklandığım sey ne kadar acı olcagı..umarım kısa zamanda basarırsın ve anne olursun..anne oluruz..
nilüfer egzersizlemi yendın pe........... senmi ittiriyon esınmı
teşekkür ederim.inan bendede öyle herbiriniz yeri ayrı.geçen oturup eski yazılarımız okudum.yenmeden öncekileri.Allahım diyorum şimdi sanki ben onları hiç yaşamamış gibiyim.rüya gibi geliyor.şuan sıkıntılar yokmu tabikide var ama bu bambaşka bişeydi.sen eşine bakma canım.bu ikinizide strese sokuyor ve istemede duymak istemediğimiz şeyler duyuyoruz.hatta bi gün bana demişti madem öyle evlenmeseymişsin.....daha nelr yani.bunları unuttummu unutmadım.ama hatırlamakta fayda vermiyor bana.daha çok zarar veriyor.öyüzden canım senin bana anlattıklarını şuan stresinden günedeme getiriyordur.onun dediklerini düşünme sen kendin için ii olmaya çalış.
AMİN.İNŞALLAH kısa zamanda atlatırsınız canım
canım ben yeneli üç gün oldu.acıyı unut acı olmuyor ki giriş anında vaji acılıyor ya baskı oluyor sadece ve yanma hissi ki kayganlaştırıcı olunca yanmada olmayabilir.biz bu baskı hissini pe..s ittirince acıya dönecek zannediyoruz gerçekten yok öyle bir şey.burada banada dayan birşey yok ittir diyorlardı güvenemiyordum.gerçekten dedikleri gibi oldu.
sağol ya, beni takip ettiğini bile bilmiyordum. allah razı olsun dualarından. zaten burdakilerin duaları olmasa ben kendimi çoktan doğramıştım. heralde sizin dualarınız sayesinde kendime bir şey yapmaktan uzak duruyorum, yoksa dayanamıyorum, gerçekten dayanma sınırını çoktan geçtim. mesajın ağlattı beni, çok duygulandım. allah bin kere razı olsun, hiç tanımadığı görmediği insanların dualarını almak ne büyük mutlulukmuş. iyi ki varsınız kızlar
sağol elvan, allahtan başka kimsem yok zaten.
tamamm yazıyorumm...
6 aydır bu illetle ugraşıyorum...son bi kaç aydırda bu sitedeyim biliyosunuz...
önce kulak çöpüyle başladım gayet iyi gitti.ama 2.kulak çöpünde zorlandım nedense.sonra parmaga geçmeye karar verdim...serçe işaret derken orta parmakta kaldım...mum falan denemek istemiyodum.bugün deniycektk çünkü eşimle aram açılmaya başlamıştı nerdeyse...
adapte ettm kendimi gündüz burayada yazdım okumuşsunuzdur...akşam eve geldm eşimde aramıştı elektrkçi gelcek akşam evi topla diye.ev topluodum eşim geldi.biraz sonrada elektrikçi gelecekti...
akşam denicez nede olsa gel öpüşelim falan dedi...tamam dedm o arada denemek istedim...
jel sürdük bolca..ve anestol kullandım bıraz hafif girmeye başladı biraz zorlandım çünkü parmaktan sonra kat kat kalın bişey alıodum...
tamamı girmedi ama ilişki gerçekleşti..sonrasında bi kaç damla kan geldi...şuan acı yok denecek kadar az...
çok heyecanlıyım nasıl oldu anlamadım.ama insan kafasına koyunca yapıyor...kızlar bence en önemlisi buu ben bugün kendimi adapte ettm olacak diye..ve oldu....
bıtanemmmm nerelerdesınnnn ozledım senııı
topıgımıze nazar degdııı beklıyorum bırı gelsın dıyeee saatlerdır kımsecıkler yok
Rabbime binlerce kez şükürler olsun bu günü gösterdi bana. ve yine şükürler olsun ki bu siteyi buldurdu bana.
sizleri aracı kıldı. sizdende binlerce kez razı olsun. beni ilk karşılayan şeker nilay gülsevdam sela aybice mutlu nursena özhan şuanda heyecandan hatırlayamadığım arkadaşlarım ve benden sonra gelip destek olan arkadaşlarım. çooooooooooooook teşekkür ederim.
ne söyleyeceğimi ne yazacağımı bilemiyorum nerden başayacağımı bilmiyorum.
halbu ki o kadar çok bu anın hayalini kurdum ki yüzlerce kez neredeyse.
oldu işte sadece oldu bitti bitti bitti
kızlar başarı hikayemi uzun uzun yazmıştım ama sayfa kapanınca gitti :)) tam 3 kere yazmıştım.
o zaman dün geceden başlayalım
bi önceki gün eşimle anlaştık yarın deneme yapıcaz die. ama ikimiz içinde olması gerekenler vardı.
ben hep diyodum aparatı çıkarıp p..s alırsam olur diye. eşim tmm dedi. onunda se..me sorunu için ilaç almıştı zaten
bide affınıza sığınarak sölüyorum film izllersek olur dedi. kabul ettim bende.
erken çıkacaktım bu gün ama erken çıkmak şöle dursun bide mesai yaptım. yorgun argıın ewe geldim yemek bulaşık falan
duşa girdim sonra. egzersiz yaptım. 10 da başladım sanırım. olana kadar hiç çıkartmadım. tv başında oturduk eşimle.
11 oldu uyuyalım mı dedi. ayy nasıl mutlu oldum. uykum geldi korkuyorum. hemen tamam hadi uyuyalım dedim :)))
işime geldi benimde yorgunum ve uyku akıyo gözlerimden :)))
sanırım benle dalga geçiyodu eşim birden baktım ortamı hazırlıyo. ben yerimden kalkmıyorum tabi içimde ya aparart :)
neyse hazırladı ama uzanıyoruz yine hiç bişey yapmıyoruz.
filmi de izlemiyo eşim döndü arkasını. sonra nasıl olduysa çok kısa bi sürede se...me oldu.
çıkar hadi deneyelim dedi. arkamı dönüp çıkardım eşim yaklaşınca. offf yine olmicak dedim. ama koyar koymaz girdi kızlar inanamadım.
ağlasammı gülsem mi bilemedim. tabi hepsi girmemişti başı girdi. biraz durdu dur yavaş tmm ittir hayır dur tmm tmm falan iye sölenip duruyodum :) aşkım sen bi sus ya bana bıraksana dedi
bırtaktım bacaklarımı açtım o girdi zaten ondan sonrasını hissetmedim önemli olan başıydı.
gitgel de yaptı. çıkarırsa bi daha girmeyecek gibi nolur çıkartma diyorum.
içimde durdu yavaş yavaş gitgel yaparken defalarca kez çoook mutluyum diye bağırdım.
garibim yazık oda oldu bak işte bu kadar oldu diyip duruyodu :))))
neyse en son çıkarırken bo....ı çıkınca ben hissetmedim cidden içimdemiydin aşkım oldumu yani o zama niye hissetmedim çıktığını dedim
kızdı bana gözlerimizle gördük ya dedi içerdeydi be3ni de şüpheye düşürcen diyo.
yani oldu kızlar. bana dünyaları verseler bu kadar mutlu olmazdım herhalde.
o an hissettiklerimi anlatacak söz bulamıyorum. sanki içimde kocaman bişey vardı ve beni bırakıp gitti ben rahatladım.
sela gülsevdam rüyamı anlatmöıştım ya köpeğin başını ezmiştim kurtulmuştum.
şükürler olsun Rabbime çıktı rüyam kurtardı beni.
bu duyguyu yaşamalısınız kızlar mutlaka. selaaaa senni çok seviyorum cnm arkadaşım.
inşaallah seninde zamanın gelmiştir. hep dua edicem.
privacy trinty elvan yardım bütün vajililer inşallah sizde yeneceksiniz.
bana bakın ben 2 ay yptım egzersiz neler çektim
ama zamanı gelince oluyo.
benim güneşim doğdu.
sıra sizde canlarım öpüyorum sizi
işte benim güneşimmmmmmmmm
gülsevdam demiştin ya bak doğdu.
bu gün uyandığımda her taraf aydınlıktı lambaları yakmışım gibi güneş içeri vuruyodu.
gülümsedim ve tekrar şükrettim
tatlım benim bizler de varız neden öyle düşünüyorsun, kıyamam sana yaaa balım benim
balım lutfen boyle yapma sen güçlü birisin bısekılde dertlerımızle hepımız mucadele edıyoruz..
bak senın güneşin beklıyor inatla beklicek seninde dünyana doğmak için
sağol şekercim. bütün kavgalarımız abuk subuk şeyler yüzünden. sinemaya gitmek istedim, masraf olur dedi. ben işten çıkalı beri tek duyduğum söz bu. güya dışarı çıkıp kafamızı dağıtıp, kendimize gelicez. ama sürekli aman dikkat edelim modundayız. dikkat edilecekse sigara içilmez, hem günde bir paket sigara iç, hem de dikkat edelim de. ben de dellendim, bıktım artık. çalışmıyorum diye evde söz hakkım kalmadı. bu yüzden didişiyoruz işte. ve sen bunları vajinismus yüzünden yapıyorsun bana dedim. bilinçli olarak yapmıyorsun ama onun yüzünden beni cezalandırıyorsun, sürekli dikkat edelim diyorsun o zaman sigara içme, taksiye binme. ben isteyince para yok ama kendi isteyince her şey serbest. valla bir daha foruma eşimle iyiyim falan yazmıycam, ne zaman bunu desem kavga ediyoruz. vallahi bıktım yaaa. canımdan bezdim artık kendimden nefret ediyorum, kimseyi mutlu edemiyorum, niye yaşıyorum bilmiyorum...
sağol canım, kendimi o kadar çaresiz ve yalnız hissediyorum ki. bunun tarifi bile yok...
balım öyle düşünme , eşininde bir bildiği vardır.Eğer borçlarınız varsa ondan bu şekilde davranıyrdur.eşine de biraz kızdım her ay değil ama 2 -3 ay da bir sinemaya götürebilir.Hem sonuçta illa sinemaya gitmek gerekmez ki , alsın seni deniz kıyısına götürsün, nerde oturduğunu bilmiyorum ama .. Bunlar için masraf gerekmez ki , bir çekirdek alırsınız , hatta ona bile gerek yok elele tutuşup öyle yürürsünüz ..Eşinin bunları bilinçli yaptığını sanmıyorum tatlım çünkü severek evlendiniz bildiğim kadarıyla , seven bir adam sırf bu sorun nedeniyle eşini üzmez.Sende bir işe gir tatlım hem kafanda dağılmış olur..Yenmeden önce bende mutsuzdum , inan çalışırken bile aklıma gelirdi..Sende Allah ın izniyle yen , bak nasıl mutlu oluyorsun.Kimseyi mutlu edemiyorum deme , sen mutlu etmek için elinden geleni yapıyorsun, tek başına egzersiz yapıyrsun sırf eşini mutlu edebilmek için.Niye yaşıyorum falan da deme kızarım bak , çok mutlu olacaksın ben buna inanıyorum birde ilerde bebeğin oldu mu Allah ın izniyle , bak o zaman nasıl güzel bir evliliğin oluyor.Bunlar bir sınav tatlım sende bu sınavdan geçeceksin ama zamanı var demek kii.Biraz daha sabret tatlım, hemen kendini bırakma...Bekarkende yaşadıklarını bana anlatmıştım o zamanlarda çok yıprandığın için artık kaldıracak gücün kalmıyor gibi hissedebilirsin kendini ..Ama kendini bırakma lütfen biraz daha sabret, sen şunu yen o zaman evliliğin nasıl gidiyor diye sorduğumda , eskiye göre daha mutluyuz diyeceksin ben buna inanıyorum.Çünkü hepimiz bu süreçlerden geçtik tatlım, olur olmadık şeylerden kavga ederdik bizde, yine tartıştığımız zamanlar oluyor ama eskiye göre daha az..İnan sende çok mutlu olacaksın canım.Lütfen kendini üzme , inan çok üzülüyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?