Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aminnnnnnnnnnnnnn inş sen ben burdakı hrkes basarır aslında bizler cok abartıyoz bu kadar ınsan evlı sonunda ölüm yok ama beynımıze bunu anlatamıyoruz

canım ben yeneli üç gün oldu.acıyı unut acı olmuyor ki giriş anında vaji acılıyor ya baskı oluyor sadece ve yanma hissi ki kayganlaştırıcı olunca yanmada olmayabilir.biz bu baskı hissini pe..s ittirince acıya dönecek zannediyoruz gerçekten yok öyle bir şey.burada banada dayan birşey yok ittir diyorlardı güvenemiyordum.gerçekten dedikleri gibi oldu.

sağol özel arkadaşım benim. henüz çok taze her şey, o yüzden bugün dünya üzerime yıkıldı da altında kaldım gibi hissediyorum. zamana bırakacağım her zamanki gibi.

AMİN.İNŞALLAH kısa zamanda atlatırsınız canım

haklısın dünyada milyonlarca evli yada evli olmayan kadın bunu yasıyor..bizim ne farkımız var..

kızlar cumanız mübarek olsun lütfen umutsuzluğa kapılmayın bu günün yüzü suyu hürmetine Allah hepimizi bu hastalıktan kurtarsın ve bir daha yaşatmasın bol bol dua edelim hayırlı cumalar

canım ben inanıyorum seninde başaracağına allahım hayırlı bir zamanda senide sonuca ulaştıracak sadece bol bol dua et ben çok dua ettim herşeyin bir vakti ve zamanı var derlerya bu çok doğru inan allah kullarını darda koymaz dua et canım ben seni takip etcem tabi herkesi takip ediyorum ama sen ve kayranın yazıları beni çok etkiliyo dualarım sizlerle inşallah herkes biran önce yener allah herkese biran önce şifa versin

gamzecım hadı gozun aydın kurtuldun cok sukur :) evlılıgn basında yenmek cok ama cok daha guzel

bıtanemmmm nerelerdesınnnn ozledım senııı

topıgımıze nazar degdııı beklıyorum bırı gelsın dıyeee saatlerdır kımsecıkler yok

balım anı şehir dışına cıktık yenı geldım gozlerımden uyku akıyor ama foruma bakmadan dınlenmıyım dedım
ıyıkı bakmısm art arta guzel haberler aldım .. senı cok sevdıgımı soylemısmıydım benım tatlı meleğim

balım yenmıssınnnnnnnnnnnnn ne guzel haber buuuuuuu kurtuldunnnnnnnnn canısı

o güneşi zamanla dahada fazla hıssedıceksın canım yurekten tebrıkler edıyorum rabbım baksa dert sıkıntı vermesın

balım lutfen boyle yapma sen güçlü birisin bısekılde dertlerımızle hepımız mucadele edıyoruz..
bak senın güneşin beklıyor inatla beklicek seninde dünyana doğmak için

balım lutfen boyle yapma sen güçlü birisin bısekılde dertlerımızle hepımız mucadele edıyoruz..
bak senın güneşin beklıyor inatla beklicek seninde dünyana doğmak için

çok gecikti gülüm, çok gecikti. benim umudum yok artık. canınızı sıkmayın benim için artık, bende bu koca oldukça ben hayatta iflah olmam.

balım öyle düşünme , eşininde bir bildiği vardır.Eğer borçlarınız varsa ondan bu şekilde davranıyrdur.eşine de biraz kızdım her ay değil ama 2 -3 ay da bir sinemaya götürebilir.Hem sonuçta illa sinemaya gitmek gerekmez ki , alsın seni deniz kıyısına götürsün, nerde oturduğunu bilmiyorum ama .. Bunlar için masraf gerekmez ki , bir çekirdek alırsınız , hatta ona bile gerek yok elele tutuşup öyle yürürsünüz ..Eşinin bunları bilinçli yaptığını sanmıyorum tatlım çünkü severek evlendiniz bildiğim kadarıyla , seven bir adam sırf bu sorun nedeniyle eşini üzmez.Sende bir işe gir tatlım hem kafanda dağılmış olur..Yenmeden önce bende mutsuzdum , inan çalışırken bile aklıma gelirdi..Sende Allah ın izniyle yen , bak nasıl mutlu oluyorsun.Kimseyi mutlu edemiyorum deme , sen mutlu etmek için elinden geleni yapıyorsun, tek başına egzersiz yapıyrsun sırf eşini mutlu edebilmek için.Niye yaşıyorum falan da deme kızarım bak , çok mutlu olacaksın ben buna inanıyorum birde ilerde bebeğin oldu mu Allah ın izniyle , bak o zaman nasıl güzel bir evliliğin oluyor.Bunlar bir sınav tatlım sende bu sınavdan geçeceksin ama zamanı var demek kii.Biraz daha sabret tatlım, hemen kendini bırakma...Bekarkende yaşadıklarını bana anlatmıştım o zamanlarda çok yıprandığın için artık kaldıracak gücün kalmıyor gibi hissedebilirsin kendini ..Ama kendini bırakma lütfen biraz daha sabret, sen şunu yen o zaman evliliğin nasıl gidiyor diye sorduğumda , eskiye göre daha mutluyuz diyeceksin ben buna inanıyorum.Çünkü hepimiz bu süreçlerden geçtik tatlım, olur olmadık şeylerden kavga ederdik bizde, yine tartıştığımız zamanlar oluyor ama eskiye göre daha az..İnan sende çok mutlu olacaksın canım.Lütfen kendini üzme , inan çok üzülüyorum yaaa

sağol canım, kendimi o kadar çaresiz ve yalnız hissediyorum ki. bunun tarifi bile yok...

aaaaaaa ne yalnızı ne çaresizi yaaaa , bizler varızzz tatlım benimm ..Kendini topla lütfenn balımm..Herşeye gögüs geren biz kadınlarız o yüzden çok güçlü yapımız var... Allah ın izniyle herşeyin üstesinden geleceksin sende...Hiç moralini bozmaaa..Kocaman öpüyorum seniii şimdi işten çıkıyorum yarın geldiğimde seni mutlu olarak görmek istiyorum tamam mı tatlımm...Umutsuz mutsuz olmak yook ...

sağol canım bu kadar destek olduğun için. benim eşim sabit fikirli, ve hafiften depresyona girdi bence. bu beni de olumsuz etkiliyor. bir süre her şeyden uzaklaşmak istiyorum. onunla konuşmak, görmek bile istemiyorum. dediğin gibi çıksak yürüyüşe gitsek ne olur ki? sürekli yorgun bezgin, ne zaman bişe istesem ben çok yoruluyorum işte uyuycam diyor. sonra da bana kızıyor dışarı çıkıp hava almıyorum diye. iyice sapıttı artık yani. sabrediyorum bakalım ne zaman göreceğim o güzel günleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…