Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok gecikti gülüm, çok gecikti. benim umudum yok artık. canınızı sıkmayın benim için artık, bende bu koca oldukça ben hayatta iflah olmam.

canım sana uzunca mesaj yazdım oan elektrık gıttı yenıden yazdım tekrardan geldı gıttı pc sımdı sapıttı hata verıyor

balım zaman sabır bazı seylerı degstıremıyorsak ya bız degısıcez yada sabredıcez ... zor ama

yarın kac gıbı musaıtsın canım msnden görüşelim bugun yol yorgunlugu bıraz dınlenmelıyım
ama mukakkak goruselım canım senın uzuntun bızım uzuntumuz yalnız degılsın bunu bı daha deme lutfen,

kızlar merhaba doktora gittim vajili olduğumu ve sadece 3 defa ilişkiye girdiğimizi 3.sünün tam olamadığını anlattım. beni çatal masaya aldı aman Allahım çok rahattı masa ama sonu kötü bitti. kızlık zarım hala duruyormuş seni psikoloğa göndericem dedi bana ama ben hallettim dedim dinlemedi. bana tavsiye ettiği psikoloğu aradım ve durumu anlattım doktor bana senin işin tamam zaten kızlık zarına bakma dedi o önemli değil dedi bana birkaç tavsiyede bulundu ve gelme dedi.
vajinal ultrason çekmedi normal ultrasonla rahime baktı ve işin kötü tarafı burada rahimde miyom var dedi. 4 cm. ebadındaymış bu seni ameliyata götürür ama 3 ay bekleyeceğim ne kadar büyüdüğünü gözlemleyeceğim dedi. yani ben bugün ne olduğumu anlayamadım.
muayene sırasında parmağınıda soktu içine azıcık bişey hissetmedim ama dediğim gibi sonu kötü bitti. gözyaşları içinde evime döndüm

bozma moralını herşeyın bı çaresı vardır..

hoşbuldum canım. uzun bir zamandır bu siteyi takip ediyordum ama bir türlü yazamadım. kısmet dün geceymiş. öyle bi anda yazmaya başladımki ben yazdıktan sonra bir arkadaş gelin oldu :) çok mutlu oldum , kendimi düşündüm ben nasıl olurum acaba yapınca diye düşünmeden yapamadım. inşallah en kısa zamanda kurtuluruz bundan ve hepimiz mutluluğumuzu duyururuz buradan.

gsule

tarcinakide trinty aybice matruşka ysmngl beni tebrik eden bütün arkadaşlarım teşekkür ediyorum.
trintycm kırmızı gelmedi benden dediğin gibi hissetmedim bile. 12 cm alıyodum ama bastırıyodum aşağı doğru baş parmağımıda koyuyodum.
14 cm falan oluyodu. se...me sorunu olmadı. çok etkili bi ilaçmış ama malesef sadece reçeteyle satılıyomuş. bu gün bile sürekli olmuş eşimde

cnmmmmmmmmmmmmmm bitanecik arkadaşım çoook sağol.
üzülme bakim
kıyamam ben sana. bitecek tmm mı sen neler atlattın bu neki.
biz dua ediyoruz sen ediyosun rabbim yardım edecek.
biz hep yanındayız.

canım çok sevindim tebriklerrr
maşşalh sana
işte bukadar... darısı diğer kızlara inşşlh
rabbim başka dert vermesin
canmmmmmm nolur kusuruma bakma sana teşekkür etmeyi unutmuşm sevinçten
seninde üzerimde emeğin çok.
sana da çoooooooook teşekkür ederim

balım yenmıssınnnnnnnnnnnnn ne guzel haber buuuuuuu kurtuldunnnnnnnnn canısı

o güneşi zamanla dahada fazla hıssedıceksın canım yurekten tebrıkler edıyorum rabbım baksa dert sıkıntı vermesın

teşekkür ederim cnmmmmmm.
gülsevdam ya bahtsız bedeviden beter oldum ben. regl olmuşum.
1 hafta girecek araya yine yapabilirim inşallah.
rüyamı anlatmıştım ya senle sela ya köpek canlanır gibi oluyodu. inşallah yine ezebilirim

kayraözlem ve yenen diğer arkdşlarım hepinizi tebrk ediyoruuum coook mutlu oldummm ne mutlu sıze :) :) ben eşimle parmak egzersizi yaptım dün eşimin iki parmağını aldım ( orta ve işaret parmağını) ...sonra bunu basarınca p...denemesıne karar werdık ama olmadı aRKDŞLAR ÇOK AÇIK KONUSCAM OZURDILIYORUM AMA BEN YANASAMIYORUM dogru pğozsyonu bulamıyorum bı turlu alamadım pozsyonu mu bulamadım yoksa hala kasılıyorum da ondan mı alamıyorum...sanırım kasılıyorum dı mı yoksa bı pozsynda mutlaka olurdu bır sekılde ..ıkı parmak aldım cok mutluyum kayra sana cok sevındım canım haketmstyn coktan !

canım bence pozisyondan fdeğil canım kasıyosun. pozisyonda önemli olan kendini rahat hissettiğindir ben başından beri hep altta olmayı tercih ettim.
dün de alttaydım. ama kendimi kastığım için olmuyomuş. ben kasmayınca eşimin se...me problemide olmadı. belkide ilaçtan bilmiyorum.
benim yaptığımı yapmayı öneririm cnm. 1 saat içşimde durdu çıkartıp p....s aldım. bir anda girdi

merhaba canım öncelikle çok tebrik ederim ben dün yazmaya başladım buraya ve yazdıktan sontra senin mutluluk haberini okudum, kendim kurtulmuşum gibi çok sevindim darısı hepimizin başına inşallah .. ben sana şu aparatı sorucam , nasıl bir şey ve nerden bulabilirim ?

teşekkür ederim cnm. çok sağol. nasıl bi dert olduğunu bildiğimiz için tanımadığımız birine de sevinebiliyoruz.
merak etme sende buraya geldin ya %50 yendin say kendini.
aparat dediğim mum canım bildiğin bakkal mumu peçeteye sarıyorum yumuşak olsun diye streçliyorum bide kayganlaştırıcıyla egzerszi yapıyorum.
en ince mumdan başladım. pasta mumundan paşladım 12 cm ye kadar.
sen ne durumdasın cnm bence bi an önce başlamalısın

bende dedımkı kesın mısafırı geldı yıne o yuzden gıremıyor

canım arkadasım benım bende senı cok sevıyorummm iyiyki varsınnnn

tatlım gecmıs olsun uzulme hemen moralını de bozma baska bır doktora gıt ben artık tek bır doktora guvenmıyorum maalesefondan sonra tedavıye basla derım...

ben parmak egzersizi yapıyorum ama çok yeniyim daha 2 defa yapabildim . çok tuhaf bi his sanki yumuşak ama bir duvar var gibi ilerleyemeyeceğimi düşünüyorum . ve devam edemiyorum

bızım yaptıgımız en buyuk yanlıs bu egzersız sırasında heveslenyıoruz ve hemen p...s alabılecegımızı dusunuyoruz tatlım bıraz sabırlı ınsallah onunda zamanı gelecek bana kızma olurmu ben senın ıyılıgın ıcın soyluyorum sonra boyle moralın bozuluyor allah korusun egzersız den de soguyabılırsın...zamana bırak acele etmeden onunda zamanı gelecek...bugunu unut ve egzersıze ılk gunku heyecanınla basla p... s boyundakı aparatı rahat bır sekılde alana kadar p...s yasak anlastıkmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…