- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #98.321
çok gecikti gülüm, çok gecikti. benim umudum yok artık. canınızı sıkmayın benim için artık, bende bu koca oldukça ben hayatta iflah olmam.
kızlar merhaba doktora gittim vajili olduğumu ve sadece 3 defa ilişkiye girdiğimizi 3.sünün tam olamadığını anlattım. beni çatal masaya aldı aman Allahım çok rahattı masa ama sonu kötü bitti. kızlık zarım hala duruyormuş seni psikoloğa göndericem dedi bana ama ben hallettim dedim dinlemedi. bana tavsiye ettiği psikoloğu aradım ve durumu anlattım doktor bana senin işin tamam zaten kızlık zarına bakma dedi o önemli değil dedi bana birkaç tavsiyede bulundu ve gelme dedi.
vajinal ultrason çekmedi normal ultrasonla rahime baktı ve işin kötü tarafı burada rahimde miyom var dedi. 4 cm. ebadındaymış bu seni ameliyata götürür ama 3 ay bekleyeceğim ne kadar büyüdüğünü gözlemleyeceğim dedi. yani ben bugün ne olduğumu anlayamadım.
muayene sırasında parmağınıda soktu içine azıcık bişey hissetmedim ama dediğim gibi sonu kötü bitti. gözyaşları içinde evime döndüm
Hoşgeldin canım ben hiç parmak yapmadım hala daha acayip itici geliyo ama kulak çubuğuyla başladım çok daha kolay oldu sana da denemeni tavsiye ederim kulak çubuğuna streç sar önce hafif hafif değdir yuvarlaklar çiz sonra popo yönüne doğru eğim vererek ittir.ama sana tavsiyem öncelikle idrarını yaparken tut bırak tut bırak kegel egzersizlerini yap yani emin ol çok faydası olacaktır hergün mutlaka egzersiz yapmaya çalış ve takıldığın herşeyi sor Allah yardımcın olsun canım
cnmmmmmmmmmmmmmm bitanecik arkadaşım çoook sağol.ayyyy şükürler olsun kayra!!!! hadi geçmiş olsun, halaylar sana geliyoooooooooooor!!!! oleeeeeeeeeeeeeeeeey!!!!!! yaşasıııııııııııııııııınnnnnnn!!!:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
canmmmmmm nolur kusuruma bakma sana teşekkür etmeyi unutmuşm sevinçtencanım çok sevindim tebriklerrr
maşşalh sana
işte bukadar... darısı diğer kızlara inşşlh
rabbim başka dert vermesin
balım yenmıssınnnnnnnnnnnnn ne guzel haber buuuuuuu kurtuldunnnnnnnnn canısı
o güneşi zamanla dahada fazla hıssedıceksın canım yurekten tebrıkler edıyorumrabbım baksa dert sıkıntı vermesın
canım bence pozisyondan fdeğil canım kasıyosun. pozisyonda önemli olan kendini rahat hissettiğindir ben başından beri hep altta olmayı tercih ettim.kayraözlem ve yenen diğer arkdşlarım hepinizi tebrk ediyoruuum coook mutlu oldummm ne mutlu sıze :) :) ben eşimle parmak egzersizi yaptım dün eşimin iki parmağını aldım ( orta ve işaret parmağını) ...sonra bunu basarınca p...denemesıne karar werdık ama olmadıaRKDŞLAR ÇOK AÇIK KONUSCAM OZURDILIYORUM AMA BEN YANASAMIYORUM dogru pğozsyonu bulamıyorum bı turlu alamadım pozsyonu mu bulamadım yoksa hala kasılıyorum da ondan mı alamıyorum...sanırım kasılıyorum dı mı yoksa bı pozsynda mutlaka olurdu bır sekılde ..ıkı parmak aldım cok mutluyum kayra sana cok sevındım canım haketmstyn coktan !
canım bence pozisyondan fdeğil canım kasıyosun. pozisyonda önemli olan kendini rahat hissettiğindir ben başından beri hep altta olmayı tercih ettim.
dün de alttaydım. ama kendimi kastığım için olmuyomuş. ben kasmayınca eşimin se...me problemide olmadı. belkide ilaçtan bilmiyorum.
benim yaptığımı yapmayı öneririm cnm. 1 saat içşimde durdu çıkartıp p....s aldım. bir anda girdi
balım anı şehir dışına cıktık yenı geldım gozlerımden uyku akıyor ama foruma bakmadan dınlenmıyım dedım
ıyıkı bakmısm art arta guzel haberler aldım .. senı cok sevdıgımı soylemısmıydım benım tatlı meleğim
tatlım gecmıs olsun uzulme hemen moralını de bozma baska bır doktora gıt ben artık tek bır doktora guvenmıyorum maalesefkızlar merhaba doktora gittim vajili olduğumu ve sadece 3 defa ilişkiye girdiğimizi 3.sünün tam olamadığını anlattım. beni çatal masaya aldı aman Allahım çok rahattı masa ama sonu kötü bitti. kızlık zarım hala duruyormuş seni psikoloğa göndericem dedi bana ama ben hallettim dedim dinlemedi. bana tavsiye ettiği psikoloğu aradım ve durumu anlattım doktor bana senin işin tamam zaten kızlık zarına bakma dedi o önemli değil dedi bana birkaç tavsiyede bulundu ve gelme dedi.
vajinal ultrason çekmedi normal ultrasonla rahime baktı ve işin kötü tarafı burada rahimde miyom var dedi. 4 cm. ebadındaymış bu seni ameliyata götürür ama 3 ay bekleyeceğim ne kadar büyüdüğünü gözlemleyeceğim dedi. yani ben bugün ne olduğumu anlayamadım.
muayene sırasında parmağınıda soktu içine azıcık bişey hissetmedim ama dediğim gibi sonu kötü bitti. gözyaşları içinde evime döndüm
teşekkür ederim cnm. çok sağol. nasıl bi dert olduğunu bildiğimiz için tanımadığımız birine de sevinebiliyoruz.
merak etme sende buraya geldin ya %50 yendin say kendini.
aparat dediğim mum canım bildiğin bakkal mumu peçeteye sarıyorum yumuşak olsun diye streçliyorum bide kayganlaştırıcıyla egzerszi yapıyorum.
en ince mumdan başladım. pasta mumundan paşladım 12 cm ye kadar.
sen ne durumdasın cnm bence bi an önce başlamalısın
kayraözlem ve yenen diğer arkdşlarım hepinizi tebrk ediyoruuum coook mutlu oldummm ne mutlu sıze :) :) ben eşimle parmak egzersizi yaptım dün eşimin iki parmağını aldım ( orta ve işaret parmağını) ...sonra bunu basarınca p...denemesıne karar werdık ama olmadıaRKDŞLAR ÇOK AÇIK KONUSCAM OZURDILIYORUM AMA BEN YANASAMIYORUM dogru pğozsyonu bulamıyorum bı turlu alamadım pozsyonu mu bulamadım yoksa hala kasılıyorum da ondan mı alamıyorum...sanırım kasılıyorum dı mı yoksa bı pozsynda mutlaka olurdu bır sekılde ..ıkı parmak aldım cok mutluyum kayra sana cok sevındım canım haketmstyn coktan !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?