- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #98.341
vajiyi yenen arkadaşlar yendikten sonra doktora gittiler mi?gitsem mi gitmesem mi diye kararsızım.
tatlım kesınlıkle gıt ben 3.gun hemen gıtmıstım genel bır muayene oldum...
ben parmak egzersizi yapıyorum ama çok yeniyim daha 2 defa yapabildim . çok tuhaf bi his sanki yumuşak ama bir duvar var gibi ilerleyemeyeceğimi düşünüyorum . ve devam edemiyorum
bi sıkıntı falan yoktu demi?bi de alttan mı muayene etti?
kızlarrrr iyi aksamlar herkeseeee nasilsiniz iyisinizdir insallahhhben cok iyiyimmm demin egzersiz yaptim yaklasik 45 50 dakka vee mumumu genişletmiştim 11 cm oldu direk sokabildimmm ohh bugunku egzersizimide cok sükür yaptimmm cok mutluyumm suannnn vee vaji artik iyice esniyorrr cok seviniyorum onun icindeeee bide mumu 2 3 dakka içinde sokabildimmm önceden olsa cok uzun sürüordu 15 20 dakka bazen hiç sokamadigim oluyorduu oylee iştee benim durumum boyleee anliyacaginizzzzzzzzzzzz
kızlarrrr iyi aksamlar herkeseeee nasilsiniz iyisinizdir insallahhhben cok iyiyimmm demin egzersiz yaptim yaklasik 45 50 dakka vee mumumu genişletmiştim 11 cm oldu direk sokabildimmm ohh bugunku egzersizimide cok sükür yaptimmm cok mutluyumm suannnn vee vaji artik iyice esniyorrr cok seviniyorum onun icindeeee bide mumu 2 3 dakka içinde sokabildimmm önceden olsa cok uzun sürüordu 15 20 dakka bazen hiç sokamadigim oluyorduu oylee iştee benim durumum boyleee anliyacaginizzzzzzzzzzzz
ewet cnm düşünüyordum yener yenmez gideceğim diyodum. ama çocukiçin :))
tabi akıntı ke kaşıntım var onun için gidecektim. ama regli oldum işte de yeniyim izin alabilirsem gideceğim inşallah önümüzdeki hafta
canım benım sureklı akıntım olurdu kendımı bıldım bılelı megerse rahımde yara varmış ılac tedavısı fln oldum...
alttan muayene ettı canım ama bız cok sanslıyız cunku egzersız yaptıgımız ıcın dıger bayanlardan avantajlıyız bu konuda sakın tedırgın olma 5-6 cm bırsey le muayene edıyorr bizim ıcın cok ufak aparat degılmı
yaaa sen varyaaaaaa helal olsun sana
ayyy kurtuluyorsun hadi bakalımm hazırmısın p...s e
canım benım sureklı akıntım olurdu kendımı bıldım bılelı megerse rahımde yara varmış ılac tedavısı fln oldum...
alttan muayene ettı canım ama bız cok sanslıyız cunku egzersız yaptıgımız ıcın dıger bayanlardan avantajlıyız bu konuda sakın tedırgın olma 5-6 cm bırsey le muayene edıyorr bizim ıcın cok ufak aparat degılmı
e çok güzelmiş durumun cnm.
bu hafta sonu deneme yapacaksın demi. benim yaptığımı yap mutlaka canım gülsevdam falanda öyle yenmişler.
denemeden önce apart içinde olsun o anda çıkart. hemen giriyo
ayy nilay bende de öyle kendimi bildim bileli var akıntı. bendede mi yara vardır.
çocuk olmasına engelmiymiş yara
sagolll canimmmmmmmmmm insallah bi an once kurtulurum artikkkkkkkkkkkkkkhazir gibiyimm yaa eskiden olsa düşünürdüm nasil alicamm p..s diyeee ama suan o kdrda korkutucuu gelmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
haklısın canıminşallah bende pazartesi gitmek istiyorum.genel bir kontrol iyi olur herhalde.sana da geçmiş olsun canım umarım şimdi iyisindir ve İNŞALLAH bir daha sıkıntı yaşamazsın.
sağol canım, sabır da bir yere kadar. insanın yaşı büyüdükçe olgunlaşıyor tabi ama o kadar çok şey yaşıyorsun ki tahammül sınırın da daralıyor artık. ben bunca sene çile çekmişim zaten, bir de bunları neden yaşıyorum bilmiyorum. zaten hep sınav olarak gördüm bunu, akşam eşimle de konuşurken dedim, allah bizi sınıyor. bunu atlatabilecek miyiz bakalım. ilk yıl zor ben de arkadaşlarımdan biliyorum. o zorluklar yanında bir de buna dayanmak katlanılmaz geliyor... zaten benim yaşımda bu sorunu yaşayan kimse yok burda, herkes daha genç. hayatla boğuşmaktan evlilik bu zamana kaldı, keşke hiç evlenmeseydim.
e çok güzelmiş durumun cnm.
bu hafta sonu deneme yapacaksın demi. benim yaptığımı yap mutlaka canım gülsevdam falanda öyle yenmişler.
denemeden önce apart içinde olsun o anda çıkart. hemen giriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?