Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tatlım karamsar olma lutfen bu gunlerınde gececek hayatımızda dönem dönem yasayabılıyoruz bu sorunları sen gelecegı umutla dusun...inşallah hersy bıran once yoluna gırer...

ewet cnm düşünüyordum yener yenmez gideceğim diyodum. ama çocukiçin :))
tabi akıntı ke kaşıntım var onun için gidecektim. ama regli oldum işte de yeniyim izin alabilirsem gideceğim inşallah önümüzdeki hafta

ben parmak egzersizi yapıyorum ama çok yeniyim daha 2 defa yapabildim . çok tuhaf bi his sanki yumuşak ama bir duvar var gibi ilerleyemeyeceğimi düşünüyorum . ve devam edemiyorum

cnm zanmanla alışacaksın o hisse. baştya tuhaf geliyo olmicak falan diyoruz oluyo. bende parmakla yapabiliyodum egzerszden önce. bunun egzersiz olduğunu bilmiyodum. doktora gitmiştim bana dediki sen rahat muayene oldun prahat olnlar ve parmak alabilenler vajili değil sende değilsin demişti. olmadığımı kendime ispatlamak için parmak alıyodum ama ne fayda vajiliydim işte :)
ilk denemeye karar verdiğim gin incecik mumu alamadıım değdiriyorum çekiyorum bakınca nefesim nkesiliyo boğulacak gibi oluyordum.
zamanla alıştım tabi bıkmadan usanmadan denedim vazgeçmedim oldu.
sende alışacaksın

kızlarrrr iyi aksamlar herkeseeee nasilsiniz iyisinizdir insallahhh ben cok iyiyimmm demin egzersiz yaptim yaklasik 45 50 dakka vee mumumu genişletmiştim 11 cm oldu direk sokabildimmm ohh bugunku egzersizimide cok sükür yaptimmm cok mutluyumm suannnn vee vaji artik iyice esniyorrr cok seviniyorum onun icindeeee bide mumu 2 3 dakka içinde sokabildimmm önceden olsa cok uzun sürüordu 15 20 dakka bazen hiç sokamadigim oluyorduu oylee iştee benim durumum boyleee anliyacaginizzzzzzzzzzzz

bi sıkıntı falan yoktu demi?bi de alttan mı muayene etti?

canım benım sureklı akıntım olurdu kendımı bıldım bılelı megerse rahımde yara varmış ılac tedavısı fln oldum...

alttan muayene ettı canım ama bız cok sanslıyız cunku egzersız yaptıgımız ıcın dıger bayanlardan avantajlıyız bu konuda sakın tedırgın olma 5-6 cm bırsey le muayene edıyorr bizim ıcın cok ufak aparat degılmı

yaaa sen varyaaaaaa helal olsun sana

ayyy kurtuluyorsun hadi bakalımm hazırmısın p...s e

e çok güzelmiş durumun cnm.
bu hafta sonu deneme yapacaksın demi. benim yaptığımı yap mutlaka canım gülsevdam falanda öyle yenmişler.
denemeden önce apart içinde olsun o anda çıkart. hemen giriyo

ayy nilay bende de öyle kendimi bildim bileli var akıntı. bendede mi yara vardır.
çocuk olmasına engelmiymiş yara

haklısın canıminşallah bende pazartesi gitmek istiyorum.genel bir kontrol iyi olur herhalde.sana da geçmiş olsun canım umarım şimdi iyisindir ve İNŞALLAH bir daha sıkıntı yaşamazsın.

bu hafta sonu deneme yapacaksın demi. benim yaptığımı yap mutlaka canım gülsevdam falanda öyle yenmişler.

sagol canimmm aynen oyle düşünüorummm once egzersiz yapcamm vaji iyice genisliyorr ondan sonra hemen p...s i sokcam insallah olur bakalimmm artik daha iyi hissediyorum kendimiii insallah kurtulurumm hafta sonuuu güzel haberlerle gelirim burayaaaaaaaaa

ayy nilay bende de öyle kendimi bildim bileli var akıntı. bendede mi yara vardır.
çocuk olmasına engelmiymiş yara

pfff cok sınır bırsey inşallah yoktur sende aksı gıbı ılacların da bır faydası olmadı...yara nın tek zararı akıntı baska bırseyı yok engel degılmıs canım doktor dondururum ama cocuk dusunuyorsun onun ıcın suanda bırsey yapmayacagım demıstı bana....fitil vermıstı ılac olarakta doktoru ıhmal etmeyın kızlar...

sagolll canimmmmmmmmmm insallah bi an once kurtulurum artikkkkkkkkkkkkkk hazir gibiyimm yaa eskiden olsa düşünürdüm nasil alicamm p..s diyeee ama suan o kdrda korkutucuu gelmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

inşallahh canım yapman gereken seylerı ben sana hatırlatayım ılıskıden once guzell bır dus al kendıne gel rahatla sonra alabildiğin en buyuk aparatla yaklasık yarım saat egzersız yap gıtgeller yap cıkarıp tekrar al sonraa egzersızı hangı pozısyonda denıyorsan ılıskıyı o pozısyonda dene cok daha rahat olur...bol jelle aparatı cıkarıp p...s al olabıldıgın kadar rahat olmaya calıs p..s cok daha kolay bana hak vereceksın vee aparat gıbı once elınle yerlestır p..s......................................

bu kadar basıt ınan bana

haklısın canıminşallah bende pazartesi gitmek istiyorum.genel bir kontrol iyi olur herhalde.sana da geçmiş olsun canım umarım şimdi iyisindir ve İNŞALLAH bir daha sıkıntı yaşamazsın.

bencede ıhmale gelmez sımdı akıntı devam ama pek rahatsız etmıyor alıstım ya o yuzdeninşallah canım

selacım bir an önce bu karamsarlıktan kurtul canım, yaş konusunda benimle aranda 1 yaş var yalnız değilsin yardm var, haklısın belli bir yaştan sonra tahammül kalmıyor ama bunun seni daha da tetiklemesi gerekir, evlenmesen niye evlenmedim diye düşünecektin bu seferde, atlatacaksın herkes atlatıyor sen de farklı değilsin buraya gelen herkes ben de bir gün yenebilecek miyim diyordu şu an çoğu burda yendi, hem şanslısın daha yeni evliliğin benim, nilayın 3 yılı geçmişti, gülsevdam 5 yılı geçmişti bizim gibi uzun sürenlerin bile bitti senin de bitecek.

zaten tek problem ilk giriş bir kere genişledimi sonrasında hiç problem yaşanmıyor hatta çok rahat oluyor trinitycim hadi deneme ne zaman başaracağına çok inandık hepimiz sabırsızlıkla bekkliyoruz seni
bu arada slm arkadaşlar veeeeeeee yeni gelinimiz nasılllar bugün kayraözlemcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…