- 29 Kasım 2009
- 2.432
- 65
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #98.361
canım regl oldun mu?
kızlar yok mu bir gelişme?
kızlar yok mu bir gelişme?
valla ben de yok hala aynı yerdeyım yarım yamalak devam ediyoruz :))
canım ya eskilerden seni görmek rahatlattı beni... ne yazıkki hala bi gelişme yok tatlım. ama biraz benden kaynaklanıyor... birazda bedensel... stres vs... neyse sonra anlatırım ama mühim şeyler değil ALLAH ıma şükür... yaklaşık 6 aydır adet düzensizliği çekiyorum bu günlerde bi doktora gideceğim sonra egzersizlerime rahatça devam edebilirim inşaallah tatlım... ama hayatım çok şükür gayet iyi gidiyor... stres sıkıntı tamamen maddi olarak... zaten herkesin de aynı dert borç vs var zaten... herneyse ben gideli çok gelişme olmuş sanırım... şaka maka ç.ok özledim burayı ya sizleride...ama ne yazıkki elimde değildi teli pc ye bağlayıp giriyordum nete temmuzda tel bi bozuldu bozuluş o bozuluş bu güne kadar giremedim diyebilirim siteye... taaaaaaaaaaaa 6100 lü sayfalarda kalmışım ben:)
beni en çok mutlu eden bazı tanıdığım arkadaşların yenmiş ve hamiş olması... mukix le devamlı haberleşiyoruz o haberlkeri iletiyor bana sağolsun... hele mukix imden yana teyze olacağıma çok mutluyum:))) darısı bana ve tüm isteyenlere hayırlısıyla
nilaycım yaa ben hep burdayım 7/24 bakıyorum bi yerlere gitmiyorum ama egzersiz yapmadıgım ıcın sadece p...s denemesiyle devm ediyrm aslında artık cok rahatım nerdeyse hiç kasılmıyrm biraz biraz da oluyr gibi ama tam bi çözüme ulaşamadım sanırım bunda sebep egzersizi becerememem kabul ediyorum ama egzersiz benım ıcın ımkansız onu anladım bu ara prolaktin sorunum var onla uğraşıyorum bu vajınısmus herşeyi peşi sıra getiriyor malesef...
nasılsın tatlım?
nilaycım yaa ben hep burdayım 7/24 bakıyorum bi yerlere gitmiyorum ama egzersiz yapmadıgım ıcın sadece p...s denemesiyle devm ediyrm aslında artık cok rahatım nerdeyse hiç kasılmıyrm biraz biraz da oluyr gibi ama tam bi çözüme ulaşamadım sanırım bunda sebep egzersizi becerememem kabul ediyorum ama egzersiz benım ıcın ımkansız onu anladım bu ara prolaktin sorunum var onla uğraşıyorum bu vajınısmus herşeyi peşi sıra getiriyor malesef...
gitmem canım gidermiyim hiç ama internetim yoktu... bir kaç hafta içinde iyice odaklanırım siteye inşaallah... sen nasılsın tatlım?geldınız gıtmeyın lutfennn ıkınızıde hatırlıyorum lutfenn artık 0 dan baslayın bu mutluluk gıbısı yok...iz elımızden gelen yardıma hazırız pes etmeyın....
canım yaa sen de bayadır evlısın dedgın gıbı peısnden herseyı getırıyor aslında gercekten bu hayatta ımkansız dıye bır sey yok ınsan gercekten ıstedıkten sonra bu senın elınde olan bırsey evlılıgım 3 yılı boyunca hep kactım 2010 yılında bu sıteyı buldum ama yapamadım ıstemedım belkıde sonra kader ıste tekrardan karsıma cıktı ve asla yapamam dedgım egzersız yapmaya basladım burası o kadar buyulu bır yerkı sen benden once gelmıstın bılırsın ama ıste lutfen hayatımızı mahvedıyor artık ızın verme dedgım gıbı bunun mutlulugu gıbısı yok ben cok cektım bu vajınısmustan bırcok arkadasım gule oynaya gezerken ben evımde kendımle vajınısmusla cebellesıyordum evlılıgımın belkıde hayatımın en guzel gunlerını bununla ugrastımm ama cok pısmanım keske ısteyseymsıım egzersızı yapmayı benım elımdeydı gecen gunlerıme cok uzuluyorum ve kımse yasadıklarımı yasamasın dıye buradan kopamıyorum kımse ugrasmasın bu belayla benı bırben bır allah bılır neler yasadım sızlerde yasamayın ıstıyorum...
teşekkür ederim cnm valla yazıdğım gibi işte benim hikayem sen nasılsın?
gitmem canım gidermiyim hiç ama internetim yoktu... bir kaç hafta içinde iyice odaklanırım siteye inşaallah... sen nasılsın tatlım?
bende beklemedeyim canım ya adet düzensizliğim 6 aydır sürüyor... bir türlü gidemedim doktora... önceden gittiğim doktorlardan çok gıcıklandım şimdide korkuyordum ama bu günlerde bi doktor var güvendiğim ona gideceğim... baya kilo aldım onun yüzünden mi bilmiyorum bu düzensizlik:)) 6 aydır neredeyse hergün kanama var gibi 1-2 damla... öyle olunca rahat edemiyorum egzersiz denemekte zorlanıyorum
inşallahh canım yapman gereken seylerı ben sana hatırlatayım ılıskıden once guzell bır dus al kendıne gel rahatla sonra alabildiğin en buyuk aparatla yaklasık yarım saat egzersız yap gıtgeller yap cıkarıp tekrar al sonraa egzersızı hangı pozısyonda denıyorsan ılıskıyı o pozısyonda dene cok daha rahat olur...bol jelle aparatı cıkarıp p...s al olabıldıgın kadar rahat olmaya calıs p..s cok daha kolay bana hak vereceksın vee aparat gıbı once elınle yerlestır p..s......................................
bu kadar basıt ınan bana
zaten tek problem ilk giriş bir kere genişledimi sonrasında hiç problem yaşanmıyor hatta çok rahat oluyor trinitycim hadi deneme ne zaman başaracağına çok inandık hepimiz sabırsızlıkla bekkliyoruz seni
bu arada slm arkadaşlar veeeeeeee yeni gelinimiz nasılllar bugün kayraözlemcim
oldu kızlar oldu oldu bitti kurtuldum oldu sonunda başardım inanamıyorum bende başardım kurtuldummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?