Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sorun ney canimm biliorsam cvblayabilirimm daha yenmedimmm gercii

tatlımmm en kısa zamanda yenersin inşallahh:) Canım ben egzersizde 11 cm alabliyorum artık biraz zorlanıyorum ama yine de alıyorum. Tatlım ben eşimle deneme yaptım gene (( gene bacağımı açamadımm olmadı hani diyolar ya başı girince kayıp gider diye olmuyo bende. Başı giriyo ii güzel ama devamı olmuyo ben gene kilitleniyorum. Ne yapmam lazım onun için yenenlere sorim dedim tatlım. Çünkü denemeden önce egzersiz yapıyorum uzun uzun kendimi de rahatlatıyorum benden dolayı olmuyoo((

insallah canimm hepimiz kurtuluruz bu hastaliktan bi an oncee.. soruna gelince 11 cm aliyormussun ne guzel ayni asamadayiz demekki bende 11 cm deyim canimm.. hmmm basi giriorsa ne guzel işte nie devamini getiremiorsunnn korkma yaa acimicak egzersiz yaparken aciyormu ? bence acimiyordurrr... korkma canim kendini kasiyorsun ondan ilerleyemiyorsun ıkınıp rahat bıraksan kendini egzersizdeki gibi kolay olur bencee... bende yarin insallah denicem esimlee... önceden olsa bende bacaklarimi acamazdim yaklasmasina izin vermezdim ama artik rahatim o konudaa... benim problemim de bi basini sokabilsemm gerisi gelir insallah diye dusunuyorumm.. bak sen ne guzel basini sokabiliorsunnn kendini hiç kasmasan ıkınsan egzersiz yapior gibi düşün esinde yavas yavas ilerlese hiç bisey hissetmezsin benceee... bide bol jel sürrr canimm... hangi pozisyonda yapionuzz?? bana da yardimi olur belkiii.. basini alma konusundaa...

Canım egzersiz yaptığım pozisyonda deneme yapıyoruz( Hatta belimin altına yastıklar kırlentler ama olmuyo.. Canımm acımıyo zaten acımadığını biliyorum ama yapamıyorum çok zor durumdayım yaa son aşamadayım olmayınca hevesim iyice kırılıyoo

kusura bakma canım nolur şimdi gördüm hala burdaysan soruna cvp verebilirim

Canım ne kusuru estagfurullah. Canım ben egzersizde 11 cmdeyim ama denemede olmuyo. P...s başı giriyo sonrası girmiyo kayganlaştırıcı jel, deneme yapmadan önce egzersiz, duş, gevşeme egzersizleri de beraberinde hepsini yapıyorum ama o an kendimi kasıyorum heraldekii ıkınınca bile eşim kendmi kapattığımı söylüyo. Bir türlü bacaklarımı açamıyorum. Ne yapacağım bilemiyorum canım

Canım sana da bi tavsiyem gevşeme egzersizi yap, deneme yapmadan önce

hmm yaa bilemicemm bu iş senin elinde bitiyorr basini sokabiliorsunn kendini kasmasan devami gelicekk bence ve kurtulcaksinnn kendini motivee et rahat birak ne diyim yaa... :26::26: acimicak biliyorsunnn inat edip yapmalisin bencee baya bi ugras olana kadar insallah olurr yaaa... ben basini alabilsem devamini getirmeye raziyimm insallahhhhhhhhh...

canım ben şuan bile her denemede üsttee oluyorum bacaklarımı kasma şansım olmasın diye hem yatarak denediğimde yapamadım yendiğim halde üstte denersen yapma şansın artar bana göre ama sen bilirsin en önnemli şeylerden biride bol jel kullanmak jel azaldığında ben çok zorlanıyordum
denemeyi üsstte yaptığım için yavaş yavaş bekleye bekleye alııyorum zaten ondan sonra kaslar gevşemiş oluyor sadece yapman gereken olmuyor diye çıkarmamak sadece bekle girdiği yere kadar alışsın sonra devam etmeye çalış

yaaa bende hiç üstte yapamiorum neden acabaaa ?? egzersizleri bile yapamadimmm yönünü bulamiyorum ilerletemiyorummm

Canım bilmiyorum yaaa bende öyle diyodum başını alırsam bitmiştir diye sen yaşamazsın inşallah aynısını Canım bacaklarımı kapatmam da değil tek sorun duvar birden ortaya çıkıyorr deneme sırasında:2::2::2:

canim egzersizlerine biraz daha dewam et istersen kendini de motive et aci yok bise yok aparat girdikten sonra p...si almak daha kolay inanki...guzelce bir dusunu al rahatla canim denemeden once...basi girdigi anda aci var mi yok dusun iste kendini rahat birak canim o anda es parmagiyla egzersiz yap istersen esinden korkuyorsundur belki canini acitacak diye canim onunda cok faydasi war.... zoru basarmissin canim az kaldi biran once kurtulursun insallah sadece biraz cesaretlendir kendini herkes yapabiliyor sende yapacaksin

bu arada benim yaramaz bir kuşum var bilgisayarrıma su döktü bazı tuşlar çalışmıyor sorulara geç cvp yazarsam ilgilenmiyorum sanmayın mause kullanıyorum yazmak için ama sabaha kadar burdayım

Canım ben üstte de denedim olmadı çok af edersin o zamanda oturamıyorum bol bol kullanıyorum jel canım ama sorun bende kendimi nasıl hazırlicam bilmiyorum ama bi an önce aşmam lazım. ((

canim cok gecmis olsun ya...allahim acil sifalar wersin

Son düzenleme:

hmm insallah bende oyle olmazz yaa bide onla ugrasmak istemem Allah korusunn :26::26: yaa senin ıkınman lazimmm ozmn aciliyorr orasii canimm bide bacaklarini kasmadan rahatca acabildigin kadar acman lazimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…