- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #98.381
kızlar forumda olanlardan yenen var mı?
sorun ney canimm biliorsam cvblayabilirimm daha yenmedimmm gercii
tatlımmm en kısa zamanda yenersin inşallahh:) Canım ben egzersizde 11 cm alabliyorum artık biraz zorlanıyorum ama yine de alıyorum. Tatlım ben eşimle deneme yaptım gene(( gene bacağımı açamadımm olmadı hani diyolar ya başı girince kayıp gider diye olmuyo bende. Başı giriyo ii güzel ama devamı olmuyo ben gene kilitleniyorum. Ne yapmam lazım onun için yenenlere sorim dedim tatlım. Çünkü denemeden önce egzersiz yapıyorum uzun uzun kendimi de rahatlatıyorum benden dolayı olmuyoo ((
Canım merhaba sen yendinmi sana bişey sorucam
insallah canimm hepimiz kurtuluruz bu hastaliktan bi an oncee.. soruna gelince 11 cm aliyormussun ne guzel ayni asamadayiz demekki bende 11 cm deyim canimm.. hmmm basi giriorsa ne guzel işte nie devamini getiremiorsunnn korkma yaa acimicak egzersiz yaparken aciyormu ? bence acimiyordurrr... korkma canim kendini kasiyorsun ondan ilerleyemiyorsun ıkınıp rahat bıraksan kendini egzersizdeki gibi kolay olur bencee... bende yarin insallah denicem esimlee... önceden olsa bende bacaklarimi acamazdim yaklasmasina izin vermezdim ama artik rahatim o konudaa... benim problemim de bi basini sokabilsemm gerisi gelir insallah diye dusunuyorumm.. bak sen ne guzel basini sokabiliorsunnn kendini hiç kasmasan ıkınsan egzersiz yapior gibi düşün esinde yavas yavas ilerlese hiç bisey hissetmezsin benceee... bide bol jel sürrr canimm... hangi pozisyonda yapionuzz?? bana da yardimi olur belkiii.. basini alma konusundaa...
kusura bakma canım nolur şimdi gördüm hala burdaysan soruna cvp verebilirim
insallah canimm hepimiz kurtuluruz bu hastaliktan bi an oncee.. soruna gelince 11 cm aliyormussun ne guzel ayni asamadayiz demekki bende 11 cm deyim canimm.. hmmm basi giriorsa ne guzel işte nie devamini getiremiorsunnn korkma yaa acimicak egzersiz yaparken aciyormu ? bence acimiyordurrr... korkma canim kendini kasiyorsun ondan ilerleyemiyorsun ıkınıp rahat bıraksan kendini egzersizdeki gibi kolay olur bencee... bende yarin insallah denicem esimlee... önceden olsa bende bacaklarimi acamazdim yaklasmasina izin vermezdim ama artik rahatim o konudaa... benim problemim de bi basini sokabilsemm gerisi gelir insallah diye dusunuyorumm.. bak sen ne guzel basini sokabiliorsunnn kendini hiç kasmasan ıkınsan egzersiz yapior gibi düşün esinde yavas yavas ilerlese hiç bisey hissetmezsin benceee... bide bol jel sürrr canimm... hangi pozisyonda yapionuzz?? bana da yardimi olur belkiii.. basini alma konusundaa...
Canım egzersiz yaptığım pozisyonda deneme yapıyoruz( Hatta belimin altına yastıklar kırlentler ama olmuyo.. Canımm acımıyo zaten acımadığını biliyorum ama yapamıyorum çok zor durumdayım yaa son aşamadayım olmayınca hevesim iyice kırılıyoo
Canım sana da bi tavsiyem gevşeme egzersizi yap, deneme yapmadan önce
tatlımmm en kısa zamanda yenersin inşallahh:) Canım ben egzersizde 11 cm alabliyorum artık biraz zorlanıyorum ama yine de alıyorum. Tatlım ben eşimle deneme yaptım gene(( gene bacağımı açamadımm olmadı hani diyolar ya başı girince kayıp gider diye olmuyo bende. Başı giriyo ii güzel ama devamı olmuyo ben gene kilitleniyorum. Ne yapmam lazım onun için yenenlere sorim dedim tatlım. Çünkü denemeden önce egzersiz yapıyorum uzun uzun kendimi de rahatlatıyorum benden dolayı olmuyoo ((
canım ben şuan bile her denemede üsttee oluyorum bacaklarımı kasma şansım olmasın diye hem yatarak denediğimde yapamadım yendiğim haldeüstte denersen yapma şansın artar bana göre ama sen bilirsin en önnemli şeylerden biride bol jel kullanmak jel azaldığında ben çok zorlanıyordum
denemeyi üsstte yaptığım için yavaş yavaş bekleye bekleye alııyorum zaten ondan sonra kaslar gevşemiş oluyor sadece yapman gereken olmuyor diye çıkarmamak sadece bekle girdiği yere kadar alışsın sonra devam etmeye çalış
hmm yaa bilemicemm bu iş senin elinde bitiyorr basini sokabiliorsunn kendini kasmasan devami gelicekk bence ve kurtulcaksinnn kendini motivee et rahat birak ne diyim yaa... :26::26: acimicak biliyorsunnn inat edip yapmalisin bencee baya bi ugras olana kadar insallah olurr yaaa... ben basini alabilsem devamini getirmeye raziyimm insallahhhhhhhhh...
canım ben şuan bile her denemede üsttee oluyorum bacaklarımı kasma şansım olmasın diye hem yatarak denediğimde yapamadım yendiğim haldeüstte denersen yapma şansın artar bana göre ama sen bilirsin en önnemli şeylerden biride bol jel kullanmak jel azaldığında ben çok zorlanıyordum
denemeyi üsstte yaptığım için yavaş yavaş bekleye bekleye alııyorum zaten ondan sonra kaslar gevşemiş oluyor sadece yapman gereken olmuyor diye çıkarmamak sadece bekle girdiği yere kadar alışsın sonra devam etmeye çalış
canim masallah ya sana egzersizlerini ne guzel yapiyorsun az kaldi kurtulmana bu azimle senin elinden hicbirsey kurtulmazgelin olmana cok az kaldi
kızlar merhaba doktora gittim vajili olduğumu ve sadece 3 defa ilişkiye girdiğimizi 3.sünün tam olamadığını anlattım. beni çatal masaya aldı aman Allahım çok rahattı masa ama sonu kötü bitti. kızlık zarım hala duruyormuş seni psikoloğa göndericem dedi bana ama ben hallettim dedim dinlemedi. bana tavsiye ettiği psikoloğu aradım ve durumu anlattım doktor bana senin işin tamam zaten kızlık zarına bakma dedi o önemli değil dedi bana birkaç tavsiyede bulundu ve gelme dedi.
vajinal ultrason çekmedi normal ultrasonla rahime baktı ve işin kötü tarafı burada rahimde miyom var dedi. 4 cm. ebadındaymış bu seni ameliyata götürür ama 3 ay bekleyeceğim ne kadar büyüdüğünü gözlemleyeceğim dedi. yani ben bugün ne olduğumu anlayamadım.
muayene sırasında parmağınıda soktu içine azıcık bişey hissetmedim ama dediğim gibi sonu kötü bitti. gözyaşları içinde evime döndüm
Canım bilmiyorum yaaa bende öyle diyodum başını alırsam bitmiştir diyesen yaşamazsın inşallah aynısını Canım bacaklarımı kapatmam da değil tek sorun duvar birden ortaya çıkıyorr deneme sırasında:2::2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?