- 22 Ocak 2012
- 74
- 2
- 96
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #98.401
yaaa bende hiç üstte yapamiorum neden acabaaa ?? egzersizleri bile yapamadimmm yönünü bulamiyorum ilerletemiyorummm
insallah canim yaaa o günü iple cekiyorummmm yarin aksam esimle denicezzz insallah yenerimm artik yaaa bgn 11 cm i rahat yapabildimm Allaha sükürrrrr...
canim egzersizlerine biraz daha dewam et istersen kendini de motive et aci yok bise yok aparat girdikten sonra p...si almak daha kolay inanki...guzelce bir dusunu al rahatla canim denemeden once...basi girdigi anda aci var mi yok dusun iste kendini rahat birak canim o andaes parmagiyla egzersiz yap istersen esinden korkuyorsundur belki canini acitacak diye canim onunda cok faydasi war.... zoru basarmissin canim az kaldi biran once kurtulursun insallah sadece biraz cesaretlendir kendini herkes yapabiliyor sende yapacaksin
üstte olmanın da bbi kuralı var bana göre eşim oturur vaziyette olması lazım ben boynuna sarılarak güç alıyorum çünkü :26: yön olayında da sorun yaşamıyorum böylece
utadım yahu
pozitif dususn canim olacak kendini hazirla olumsuz hic dusunme egzersizimi yapabildim bunu da yapacam de :)
insallah canimmm yarin büyük gün benim icinnnnnnnnnnnnnnninsallah basaririmm ve buraya gelippp guzel haberleri veririimmm
Ediyorum canım bi dün egzersiz yapmadım onun harici hergün yarım saat bile olsa egzersiz yapıyorum. Deneme sırasında da canım af edersin tam eşim geldiğinde bacağım kendiliğinden kapanıyo((( Ikınim diyırum eşim diyo ıkınma ıkınınca kndini kasıyorsun ben hareket edemiyorum diyoo, eş parmağına gelince de canım benim ilk egzersizlerime eşim yardım ettii o girdiriyodu aparatı ondan dolayı da bir problemim yok (( ama nedense kendimi kasıyorumm ((
Canım ben üstte de denedim olmadı çok af edersin o zamanda oturamıyorumbol bol kullanıyorum jel canım ama sorun bende kendimi nasıl hazırlicam bilmiyorum ama bi an önce aşmam lazım. ((
insallah canimmm yarin büyük gün benim icinnnnnnnnnnnnnnninsallah basaririmm ve buraya gelippp guzel haberleri veririimmm
hiç sıkmma canını eninde sonunda olucak emin ol ben eşim denemek istediğinde aman nasıılsa olmayacak dedim içimden sadece kırmak istemediğim için denedim ve nasıl olduğunu anlaamadım emin ol hiç ummadığın bir anda başaracaksın bu kadar üzüldüğüne deymeyecek
kasma kendini diyemem çünkü hepimiz yaşadık yaşıyoruz aynı şeyleri ve tekrar söylüyorum aparat gerçekten çok zormuş şu an düşününce aparatı yapamam gibi geliyor p.... gerçekten çok daha kolay önce bundaki samimiyetime inan burayı buldun egzersize de başladın hem çok iyi bir düzeydesin başarıcaksın sana güveniyoruz
nasil yapiorsunn onuu anlatirmiisnn?
cnm msj kutuna bakarmisin
zaten tek problem ilk giriş bir kere genişledimi sonrasında hiç problem yaşanmıyor hatta çok rahat oluyor trinitycim hadi deneme ne zaman başaracağına çok inandık hepimiz sabırsızlıkla bekkliyoruz seni
bu arada slm arkadaşlar veeeeeeee yeni gelinimiz nasılllar bugün kayraözlemcim
Canım benim çok sevindimmmben sana demiştim ama dimiiii hissediyorum diye
ayyy cnm benim sağol. dün çok iyidim. durup durup yani oldu mu yaptımmı ben şimdi diye kendime soruyodum. ama sevincimi tam yaşayamadım malesef hemen ertesi gün regl oldum. biter bitmez deneme yapmak istiyorum sonradA doktora gitcem inşallah. artık bebek istiyorummmmmmm
canım yendıgım gıbı hemen gıttım o korkumuda yenmek ıcın kesınlıkle yenenlerın vakıt kaybetmeden gıtmesını tavsıye edıyorumvajiyi yenen arkadaşlar yendikten sonra doktora gittiler mi?gitsem mi gitmesem mi diye kararsızım.
bende dedımkı kesın mısafırı geldı yıne o yuzden gıremıyor
canım arkadasım benım bende senı cok sevıyorummmiyiyki varsınnnn
herkesin haftasonu iyi geçer inşaallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?