Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yaaa bende hiç üstte yapamiorum neden acabaaa ?? egzersizleri bile yapamadimmm yönünü bulamiyorum ilerletemiyorummm

üstte olmanın da bbi kuralı var bana göre eşim oturur vaziyette olması lazım ben boynuna sarılarak güç alıyorum çünkü :26: yön olayında da sorun yaşamıyorum böylece
utadım yahu

Ediyorum canım bi dün egzersiz yapmadım onun harici hergün yarım saat bile olsa egzersiz yapıyorum. Deneme sırasında da canım af edersin tam eşim geldiğinde bacağım kendiliğinden kapanıyo((( Ikınim diyırum eşim diyo ıkınma ıkınınca kndini kasıyorsun ben hareket edemiyorum diyoo, eş parmağına gelince de canım benim ilk egzersizlerime eşim yardım ettii o girdiriyodu aparatı ondan dolayı da bir problemim yok(( ama nedense kendimi kasıyorumm((

insallah canimmm yarin büyük gün benim icinnnnnnnnnnnnnnn insallah basaririmm ve buraya gelippp guzel haberleri veririimmm

inşallah canımmm, tatlım bol bol dua et deneme yapmadan önce bende edicem sana:) Hatta canım 41 tane kadir suresi oku. sonrada egzersiz veeeee deneme inşallah. Canım sen yeniceksin öyle hissediyorumm

cnm msj kutuna bakarmisin

Canım ben üstte de denedim olmadı çok af edersin o zamanda oturamıyorum bol bol kullanıyorum jel canım ama sorun bende kendimi nasıl hazırlicam bilmiyorum ama bi an önce aşmam lazım. ((

hiç sıkmma canını eninde sonunda olucak emin ol ben eşim denemek istediğinde aman nasıılsa olmayacak dedim içimden sadece kırmak istemediğim için denedim ve nasıl olduğunu anlaamadım emin ol hiç ummadığın bir anda başaracaksın bu kadar üzüldüğüne deymeyecek
kasma kendini diyemem çünkü hepimiz yaşadık yaşıyoruz aynı şeyleri ve tekrar söylüyorum aparat gerçekten çok zormuş şu an düşününce aparatı yapamam gibi geliyor p.... gerçekten çok daha kolay önce bundaki samimiyetime inan burayı buldun egzersize de başladın hem çok iyi bir düzeydesin başarıcaksın sana güveniyoruz

inşallah canım benimm:))) dualarınızla birliktee çok teşekkür ederim. Canım hepinizin içtenliğine samimiyetine çok güveniyorum, inanıyorum Allah razı olsun. Güveninizi boşa çıkarmam inşallah

nasil yapiorsunn onuu anlatirmiisnn?

Canım kendmi sıkıp sıkıp bırakıyorum. her sıktığımda 3-4 saniye bekliyorum tıpkı kegel egzersizi gibi. Hatta ellerimi yumruk yapar gibi sıkıp bırakıyorum falan. İnternette de daha detaylısını bulabilirsin canım gevşeme egzersizinin. Bana arkadaşım tavsiye etmişti onun tavsiyesi ile yaptım.

ayyy cnm benim sağol. dün çok iyidim. durup durup yani oldu mu yaptımmı ben şimdi diye kendime soruyodum. ama sevincimi tam yaşayamadım malesef hemen ertesi gün regl oldum. biter bitmez deneme yapmak istiyorum sonradA doktora gitcem inşallah. artık bebek istiyorummmmmmm

Canım benim çok sevindimmm ben sana demiştim ama dimiiii hissediyorum diye

teşekkür ederim canım. sizlerde yeneceksiniz inşallah. ben yendiysem
canım sorunu gördüm. ben daha bi kere yapabildim ama olsunsöyleyim.
bizdede ilk başı girdi 4 cm kadar falan. bende hep derdim başını alırsam tmm gerisi girer diye. öylede oldu şükür.
ama eşimin sayesinde. senin eşinin dediği gibi bazen ıkınim derken önce sıkıyorum sonra ıkınıyorum bi ıkın bi sık bi hal oldum
kegel egzersizi gibi
eşim dedi bacaklarını aç sadece yeter açtım tabiş kendimi de bırktım hadi tmm dedim o ittirdi. kayıp gitti sonrada
sende bırakmaya çalış cnm dediğim gibi önemli olan başı

bende soruyorum kendime az önce yaptık eşimin p...sinde kan gördüm sonra peçeteyle vajinamı sildim ve yıne kan geldı. hatta içine kulak çubuğu soktum o da kanlı çıktı. ama bu kan çok açık renk , jel filanda sürmüştük acaba ondanmı . oldumu şimdi ?

vajiyi yenen arkadaşlar yendikten sonra doktora gittiler mi?gitsem mi gitmesem mi diye kararsızım.
canım yendıgım gıbı hemen gıttım o korkumuda yenmek ıcın kesınlıkle yenenlerın vakıt kaybetmeden gıtmesını tavsıye edıyorum
jınekolog muayeneye alısmamız lazım kadın olduktan sonra ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…