Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkdşlar günaydın keyifli haftasonları ...ben dün egzersi,ze devam ettim yani eşimin parmağılya ( çünkü o daha rahat yapıyor korksamda bagırsamda sureklılık kazandırıyor egzersize ben bı kere gırsın tamam deyıp cekıyorum)iki parmakla girşi yapıyoruz oluyor orta parmak ve işaret ya da orta ve yuzukle...ama gel giti dün ilk kez sadece tek (orta ) parmakla yaptık...iki parmakta gel git kesnlkle yapamıyorum...Bende çok yanma oluyıor ultrason jeli kullanıyorum yanma normal mı ..Bir de eşim gerçekten çok dar içerde parmağım acıdı dedı ve çıkardığında resmen parmağı beyazdı kan gıtmemıs sanırım cok sıkıyorum dı mı ...Ama yanma hissediyorum guclu sekılde nolur egzersiz yapanlar bu aşamaya gelen ya da gecen bırılerı yardım etsin nasıl ilerlemeliyim su an ıyı durumdamıyım sizce ? ve bu yanma normal mi ?

kayraaaaaaaaaaa canımmmmmmmmm çokk ama çoook sevindimmmmmmmmmmm
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrr kurtuldunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
darısı bizlereeeeeee

geçmişe bi bakim dedimm ne güzel mutlu haberler varr
anammmmmmm trinityy ve missladyy 11 cm çalışıyolarmışş maşallah sizee
benmde elimi çabuk tutmam lazım eskilerden bi ben kaldım galiba
yeni gelen arkadaşlar sizde hoşgeldinizz

eyni gelenler derken üstüme alındım hoşbulduk privacy:) ben eskilerdenim tatlım 6-7 aydır netim yoktu giremiyordum... ama dün gece girdim baya katılan olmuş çoğu yenmiş bissürü hamiş var çok sevindim. yeni katılanlar bir taraftan üzüyor ama burayı buldukları iin çok seviniyorum...

aynen canimmm 11 cm e geldim cok sükürrr ve rahatti benim icinnn sende elini cabukk tut egzersizlerini hemen yapp ayni anda kurtulalim insallah canimmm

naaptın cnm dün deneme yapcam demişsin yaptınmı nasıl geçtiii??

yok canim bugun aksam deneme yapmayi düşünüyorum insallah.. dün mumu 11 cm yaptim oyle egzersiz yaptimmm iyi de yapabildimmm.. bgnde egzersiz yapicam sonra hemen p...s denicemm insallah basarabilirim yaaaa güzel haberler veririmm sizlereeeeeeeeee

bende geçmişi okuyordum tatlım... arada bir parmak yada eş parmağı deniyoruz ama benim 6 aydır stres vs sanırım nerdeyse hergün kanama oluyo bi kaç damla... doğal olarak korkuyorum fazla egz. yapamıyorum

cnm bence başaracaksınnn inşallahh
yani 11 cm rahat yapıyosan p...s ide yaparsın bencee
bende 11 cm yarıya kadar oluyo tamamı olmadı yaa kendimi sıkıyorum galibaa neyse ama mutlu sona yaklaştığımı hisssediyorum
11cm iyice alışıp bende deneme yapmak istiyorummmmmmmm

canım meraba. bende 11 cmdeyken yenmiştim. rahat ol panik yapma. 11 cm yapabiliyosan p.....s de çok rahat olur canım hiiiç merak etme. yeterki yapıcam de sabret rahat ol. bi anda yapmaya çalışma yavaş yavaş nefes al ver bekle milim milim ilerlet. acıdığı yerde sakın çıkarma , bekle ve nefes al ver. bak gör nasıl açılacak orası.başarılar:):)

privacy canım 11 cm deysen rahat olur merak etme. bende ilk denememde yarıya kadar alabilmiştim. sakın pes etme umutsuzluğa kapılma. son adıma geldin artık sen. çok az kaldı emin ol. mutlu haberini almamız bi denemene bakıyor yani:):::) uzun bi süreç yok önünde. hadi azıcık cesaret olacak inş. yarısı girdikten sonra acıyosa sakın çıkarma öylece beklet,nefes al ver ve sonra tekrar nefes verirken ittir. olacak inş

cnm benm çok teşekkür ederim çok destek oldunuz bana sizin sayenizde buralardayımm
cnm evet egzersiz yapıyorum ama ben hani iyice aparata alışıp ölde dewam etmek istiyorum 11 cm şöle bi sorun oluyo yarıya kadar giriyo ondan sonra sanki duvara takılıyo acı yok itiyorum ama ilerlemiyo sanırım kendimi sıkıyorum ama başaracam Allahın izniylee
sen neler yapıyosun canm görüşemiyoruz bayadır naaptın bebiş işini sende kavuşursun bebeğine en kısa zamanda inş.

canım bende de şöyle oluyodu, 11cm yarıya kadar rahat oluyodu ondan sonraki kısımda bi noktayı geçerken hafif bi sızlama oluyodu ama rahatça ilerliyodu. sanırm orası tam kastığımız yer,yani kasların kuvvetli olduğu yer. orayı geçinçe hepsi rahatça kayıveriyodu içeri. rahat ol yapacaksın canm çok az kaldı Allah ın izniyle. canım bebiş istiyorum ama geçen ay çok verimli çalışamadık:) sanırm bu ay da aynısı olacak, eşimle kavga ettik küstük:) tam yumurtlama günlerine denk geliyo iki aydır. kısmet napalım. dün de tam yapacakken kavga ettik bıraktım ben ,yapmadık.Allah ım inş hayırlısıyla sağlıkla dileyen isteyen herkese verir bebişlerini.

insallah canimm bi yensem var yaa dünyalar benim olucak insallahhh sende kendini iyice alistir 11 cm e.. bide kasma kendini o zmn ilerlemez canimmm...

slm canimm.. hmm n guzel insallah bende yenebilirim sizler gibiii :) heycanliyimm birazzz bu aksam denicez insallahhh :) dediklerinizi yapicamm insallah biter bugun herseyy mutlu baslangiiccc olur benim icinnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…