- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #98.421
ayyy cnm benim sağol. dün çok iyidim. durup durup yani oldu mu yaptımmı ben şimdi diye kendime soruyodum. ama sevincimi tam yaşayamadım malesef hemen ertesi gün regl oldum. biter bitmez deneme yapmak istiyorum sonradA doktora gitcem inşallah. artık bebek istiyorummmmmmm
geçmişe bi bakim dedimm ne güzel mutlu haberler varr
anammmmmmm trinityy ve missladyy 11 cm çalışıyolarmışş maşallah sizee
benmde elimi çabuk tutmam lazımeskilerden bi ben kaldım galiba
yeni gelen arkadaşlar sizde hoşgeldinizz
günaydı n privacy nasılsın?
geçmişe bi bakim dedimm ne güzel mutlu haberler varr
anammmmmmm trinityy ve missladyy 11 cm çalışıyolarmışş maşallah sizee
benmde elimi çabuk tutmam lazımeskilerden bi ben kaldım galiba
yeni gelen arkadaşlar sizde hoşgeldinizz
naaptın cnm dün deneme yapcam demişsin yaptınmı nasıl geçtiii??
saol cnm bende geçmişe bakıyodum eskilerden olduğunu yazmışsınburdan kopma lütfen beraber kurtulalım şu illetten
bende egzersiz yapıyorum 10 11 cm çalışıyorum zorluyo birazda iştee bıktım artık kurtulmak istiyorum sen napıyosun egzersiiz yapıyomusun cnm
yok canim bugun aksam deneme yapmayi düşünüyorum insallah.. dün mumu 11 cm yaptim oyle egzersiz yaptimmm iyi de yapabildimmm.. bgnde egzersiz yapicam sonra hemen p...s denicemm insallah basarabilirim yaaaa güzel haberler veririmm sizlereeeeeeeeee
yok canim bugun aksam deneme yapmayi düşünüyorum insallah.. dün mumu 11 cm yaptim oyle egzersiz yaptimmm iyi de yapabildimmm.. bgnde egzersiz yapicam sonra hemen p...s denicemm insallah basarabilirim yaaaa güzel haberler veririmm sizlereeeeeeeeee
cnm bence başaracaksınnn inşallahh
yani 11 cm rahat yapıyosan p...s ide yaparsın bencee
bende 11 cm yarıya kadar oluyo tamamı olmadı yaa kendimi sıkıyorum galibaa neyse ama mutlu sona yaklaştığımı hisssediyorum
11cm iyice alışıp bende deneme yapmak istiyorummmmmmmm
privacy canım 11 cm deysen rahat olur merak etme. bende ilk denememde yarıya kadar alabilmiştim. sakın pes etme umutsuzluğa kapılma. son adıma geldin artık sen. çok az kaldı emin ol. mutlu haberini almamız bi denemene bakıyor yani:):::) uzun bi süreç yok önünde. hadi azıcık cesaret olacak inş. yarısı girdikten sonra acıyosa sakın çıkarma öylece beklet,nefes al ver ve sonra tekrar nefes verirken ittir. olacak inş
cnm benm çok teşekkür ederim çok destek oldunuz bana sizin sayenizde buralardayımm
cnm evet egzersiz yapıyorum ama ben hani iyice aparata alışıp ölde dewam etmek istiyorum 11 cm şöle bi sorun oluyo yarıya kadar giriyo ondan sonra sanki duvara takılıyo acı yok itiyorum ama ilerlemiyo sanırım kendimi sıkıyorum ama başaracam Allahın izniylee
sen neler yapıyosun canm görüşemiyoruz bayadır naaptın bebiş işini sende kavuşursun bebeğine en kısa zamanda inş.
cnm bence başaracaksınnn inşallahh
yani 11 cm rahat yapıyosan p...s ide yaparsın bencee
bende 11 cm yarıya kadar oluyo tamamı olmadı yaa kendimi sıkıyorum galibaa neyse ama mutlu sona yaklaştığımı hisssediyorum
11cm iyice alışıp bende deneme yapmak istiyorummmmmmmm
canım meraba. bende 11 cmdeyken yenmiştim. rahat ol panik yapma. 11 cm yapabiliyosan p.....s de çok rahat olur canım hiiiç merak etme. yeterki yapıcam de sabret rahat ol. bi anda yapmaya çalışma yavaş yavaş nefes al ver bekle milim milim ilerlet. acıdığı yerde sakın çıkarma , bekle ve nefes al ver. bak gör nasıl açılacak orası.başarılar:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?