- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #98.441
kimse cevap vermemişarkdşlar birşey sormustum tekrarlıyım belki biri döner.. egzersizlerde eşimin iki parmağını alabilyiroum orta ve işaret ya da orta ve yüzük...ama sadece orta parmagıyla gel gıt yapabiliyorum yanma oluyor cok fena buy normal mı bıde nasıl ılerlemelıyım orta parmakta gel gıtı devam mı ettıreyım yoksa ıkı parmaklamı claısmaya devm edıyım ıkı parmagı aldıgımda sadece ıcımde tutabılıyorum ılerı gerı yapamıyorum ultrason jelı kullanıyorum
kimse cevap vermemişarkdşlar birşey sormustum tekrarlıyım belki biri döner.. egzersizlerde eşimin iki parmağını alabilyiroum orta ve işaret ya da orta ve yüzük...ama sadece orta parmagıyla gel gıt yapabiliyorum yanma oluyor cok fena buy normal mı bıde nasıl ılerlemelıyım orta parmakta gel gıtı devam mı ettıreyım yoksa ıkı parmaklamı claısmaya devm edıyım ıkı parmagı aldıgımda sadece ıcımde tutabılıyorum ılerı gerı yapamıyorum ultrason jelı kullanıyorum
slm canimm.. hmm n guzel insallah bende yenebilirim sizler gibiii :) heycanliyimm birazzz bu aksam denicez insallahhh :) dediklerinizi yapicamm insallah biter bugun herseyy mutlu baslangiiccc olur benim icinnnnnnnnnnnnn
Arkdşlar günaydın keyifli haftasonları ...ben dün egzersi,ze devam ettim yani eşimin parmağılya ( çünkü o daha rahat yapıyor korksamda bagırsamda sureklılık kazandırıyor egzersize ben bı kere gırsın tamam deyıp cekıyorum)iki parmakla girşi yapıyoruz oluyor orta parmak ve işaret ya da orta ve yuzukle...ama gel giti dün ilk kez sadece tek (orta ) parmakla yaptık...iki parmakta gel git kesnlkle yapamıyorum...Bende çok yanma oluyıor ultrason jeli kullanıyorum yanma normal mı ..Bir de eşim gerçekten çok dar içerde parmağım acıdı dedı ve çıkardığında resmen parmağı beyazdı kan gıtmemıs sanırım cok sıkıyorum dı mı ...Ama yanma hissediyorum guclu sekılde nolur egzersiz yapanlar bu aşamaya gelen ya da gecen bırılerı yardım etsin nasıl ilerlemeliyim su an ıyı durumdamıyım sizce ? ve bu yanma normal mi ?
geçmişe bi bakim dedimm ne güzel mutlu haberler varr
anammmmmmm trinityy ve missladyy 11 cm çalışıyolarmışş maşallah sizee
benmde elimi çabuk tutmam lazımeskilerden bi ben kaldım galiba
yeni gelen arkadaşlar sizde hoşgeldinizz
canım deneme yapıcakmışın bugün bol şans yeni gelinimiz sen olursun inşallah
canım sen ve trinity benım gozumde yendınız bıle sadece uzatmaları oynuyorsunuz :)
hadı artık ıkınızıde peş peşe gelın yapalım inşallah
Herkese geçmiş olsun öncelikle,
Bilene bir sorum olucak.
Vajinismus tedvisi sonucu başarısız olursam,hamile kalmak için hangi yöntemi denemeliyim?
Aşılama yöntemi ile tedavi var mı acaba bilgi veren olursa sevinirim.
Ayrıca Bursa'da aşılama yöntemi ile çocuk sahibi yapan bir klinik veya hastane ver mı?
cevap verirseniz sevinirim.
Herkese tekrar geçmiş olsun.
10 ADIMDA VAJİNİSMUSA SON DR. AYTEKİN ŞAHAN Psikiyatri Uzmanı bu kitabı yeni aldım okuyorum.
sagol canim sanada gecmis olsunn... bildigim kadariyla asilama ile hamile kalinabiliyorr ama nie hastaligi yenmeyesin ki? egzersiz yapmayi düşünürsen cok kisa bi sürede yenebilirsin canimm...
Egsersiz yapıyorum ama yine de en kısa yoldan hamile kalmak istiyorum. Hamile kalsam beni rahatlatacak ,ama yine de egsersizlere devam edicem.
18 aylık evliyim jinekolağa gittim ve şu anda piskoloğa gidiyorum. Bursa'da önerceğin Jinekolog var mı ? Bayan olursa ben daha çok tercih ederim.ben kitap okumadim bilmiorum ama faydasi vardir elbett... canim parmak egzersizlerine baslasan cabuk ilerlersinn... ne kdr lik evlisinn? ve daha once bi jinekologa gidip muayene oldun mu? vaji ile ilgili bi problem yoktur umarim ?
Egsersiz yapıyorum ama yine de en kısa yoldan hamile kalmak istiyorum. Hamile kalsam beni rahatlatacak ,ama yine de egsersizlere devam edicem.
18 aylık evliyim jinekolağa gittim ve şu anda piskoloğa gidiyorum. Bursa'da önerceğin Jinekolog var mı ? Bayan olursa ben daha çok tercih ederim.
cevabın için teşekürler.
Eşim vajinamın üstüne boşaldı ama henüz bir sonuç yok.
Egesersizleri yapıyorum piskoloğumun verdiği ama henüz eşimle birlikte yapacaklarımızın aşamasına gelmedim.
Piskoloğum mu uzun tutuyor süreci para almak için bilmiyorum.
Erkenden hamile olmak istiyorum ama yine de devam edicem.
Zaman alehiem çalışıyor ,yeni çoculkları olan yaşlı çiftlere bakıyorum,herşey zamanında güzel.
Sağlıklı ve genç iken çocuğumu büyütmeliyim.
iyi günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?