Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kimse cevap vermemiş arkdşlar birşey sormustum tekrarlıyım belki biri döner.. egzersizlerde eşimin iki parmağını alabilyiroum orta ve işaret ya da orta ve yüzük...ama sadece orta parmagıyla gel gıt yapabiliyorum yanma oluyor cok fena buy normal mı bıde nasıl ılerlemelıyım orta parmakta gel gıtı devam mı ettıreyım yoksa ıkı parmaklamı claısmaya devm edıyım ıkı parmagı aldıgımda sadece ıcımde tutabılıyorum ılerı gerı yapamıyorum ultrason jelı kullanıyorum

merhaba yaramazpisi tatlım benim pc ekran kartı yğklü değil fazla mesaj yazamıyorum zorluk çıkarıyor... eskilerden bildiğim kadarıyla önce tek parmak 2 parmak ve en son eş parmağıydı... ama şuan sana tavsiyem şudur.. 2 parmağı rahat alıyor ve içerde tutuyorsan biraz daha geliştir mesela içinde kımıldatmaya çalış.. git gel demiyorum ama... içinde enine hareket ettirmeye çalış.. bol jelle ve milim milim gel git yapmaya çalış... rahatlarsın ALLAH ın izniyle ve sonra diğerinide rahatça yaparsın

canim kendini sıktıgın için git gel yapamiyorsunn kendini rahat bıraksan cok kolay oluyorrr bide bol jel sürünce hissetmiyorsun bileee... iki parmakla yavas yavas git gel yapmaya caliss bol jel sürr kendini kasmaa sıkmaa ıkın nefes alip verrrr... yavas yavas yapabilirsin canim...

canım ben de eşimin bir parmağıyla çalışıyorum ama bende yanma olmuyor ben de ultrason jeli kullanıyorum. acaba kendini çok mu kasıyosun kastığın zaman zaten yanma oluyo ve git gel olmuyo. eğer kendini kasıyosan eşine söyle parmağını hiç hareket ettirmesn yönetim sende olsun yani biraz da eşine güven kendini rahat bırak.

canım dar olması normal p. o darlığa sürdündükçe zevk alıyor erkekler çünkü ve parmak esnek degıl
kemıklı ama p. esnek kemıksız onunla gelgıt kesınlıkle daha rahat olucak yanma bende hala ılk anlarda oluyor o an parmaği beklet
hafıf hafıf ılerlemesını ıste yanma 15 20 sanıyede gecıyor ..

canım sen ve trinity benım gozumde yendınız bıle sadece uzatmaları oynuyorsunuz :)
hadı artık ıkınızıde peş peşe gelın yapalım inşallah

Herkese geçmiş olsun öncelikle,

Bilene bir sorum olucak.

Vajinismus tedvisi sonucu başarısız olursam,hamile kalmak için hangi yöntemi denemeliyim?

Aşılama yöntemi ile tedavi var mı acaba bilgi veren olursa sevinirim.

Ayrıca Bursa'da aşılama yöntemi ile çocuk sahibi yapan bir klinik veya hastane ver mı?

cevap verirseniz sevinirim.

Herkese tekrar geçmiş olsun.

sagol canim sanada gecmis olsunn... bildigim kadariyla asilama ile hamile kalinabiliyorr ama nie hastaligi yenmeyesin ki? egzersiz yapmayi düşünürsen cok kisa bi sürede yenebilirsin canimm...

10 ADIMDA VAJİNİSMUSA SON DR. AYTEKİN ŞAHAN Psikiyatri Uzmanı bu kitabı yeni aldım okuyorum.

ben kitap okumadim bilmiorum ama faydasi vardir elbett... canim parmak egzersizlerine baslasan cabuk ilerlersinn... ne kdr lik evlisinn? ve daha once bi jinekologa gidip muayene oldun mu? vaji ile ilgili bi problem yoktur umarim ?

sagol canim sanada gecmis olsunn... bildigim kadariyla asilama ile hamile kalinabiliyorr ama nie hastaligi yenmeyesin ki? egzersiz yapmayi düşünürsen cok kisa bi sürede yenebilirsin canimm...

Egsersiz yapıyorum ama yine de en kısa yoldan hamile kalmak istiyorum. Hamile kalsam beni rahatlatacak ,ama yine de egsersizlere devam edicem.

Egsersiz yapıyorum ama yine de en kısa yoldan hamile kalmak istiyorum. Hamile kalsam beni rahatlatacak ,ama yine de egsersizlere devam edicem.

hangi asamadasin peki egzersizde? hmm once yensen sonra hamile kalsan daha iyi olurr canimm.. ama yine de kendin bilirsin.. benim doktorum vaji ye dogru bosalma olursa da hamile kalabilme olasiligi var demişti..

ben kitap okumadim bilmiorum ama faydasi vardir elbett... canim parmak egzersizlerine baslasan cabuk ilerlersinn... ne kdr lik evlisinn? ve daha once bi jinekologa gidip muayene oldun mu? vaji ile ilgili bi problem yoktur umarim ?
18 aylık evliyim jinekolağa gittim ve şu anda piskoloğa gidiyorum. Bursa'da önerceğin Jinekolog var mı ? Bayan olursa ben daha çok tercih ederim.

cevabın için teşekürler.

canım bu hastalığı tam olarak yenmeden hamile kalma sonra tekrarlayabiliyormuş ben psikiyatriste gidiyorum yendikten sonra 2-3 ay hamileliği yasakladı.sen önce egzersizleri yap yendikten sonra o kafandaki korku gitsin. sonra bebek düşün bence.

Eşim vajinamın üstüne boşaldı ama henüz bir sonuç yok.

Egesersizleri yapıyorum piskoloğumun verdiği ama henüz eşimle birlikte yapacaklarımızın aşamasına gelmedim.

Piskoloğum mu uzun tutuyor süreci para almak için bilmiyorum.

Erkenden hamile olmak istiyorum ama yine de devam edicem.

Zaman alehiem çalışıyor ,yeni çoculkları olan yaşlı çiftlere bakıyorum,herşey zamanında güzel.

Sağlıklı ve genç iken çocuğumu büyütmeliyim.

iyi günler.

aramıza hoşgeldin cla..

vajıyı yenmeden hamıle kalınmasına karsı olanlardanım
bu yol ıle 3 hamılelık gecırmıs doktorumun hastası vardı
muayene edılemıyor korkuyor herseyı bır sorun cok sıkıntılı donem olmus hamılelıgı
yenıp korkularından kurtulup o guzel duyguyu tatmak daha guzel olmazmı canım ?
hamıle kalınca orası esnıcek buyucek dogum olunca daharahat olucak gıbı dusunceler boş
vajı esnek yapı her seferınde eskı halını alır kı oyle olmasa cocuk dogurduktan sonra
esler bırlesmekten zevk almazdı ..
buraya sureklı takılıp yenenlerın nasıl yendıgnı takıp etsen yalnız olmadıgını hıssedıp
egsersız ıle vajıyı yenmeyı denesen cok daha ıyı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…