Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlarrr demin yarim saat egzersiz yaptim 11 cm le.. cok sükür iyiydii rahat sokup cikarabildimm git gel yapabildimmm ohh iyice rahatladimmm.. aksam gene egzersiz yapicamm sonrada esimle denicezzz bana duaa edinnn insallah yenerim bugun bu hastaligii yaaa..

canım inşallah yenıceksın formulu bılıyorsun :) dualarımız senınle halay ekıbı beklıyor bak akşamı :)

eskı vajılılerden sizlerde inşallah bir anönce yenersiniz yenı gelenlere yol gösterici olursunuz
lutfen bu derdı yasayanlar bu topıkten kopmasın yenmenın tek yolu korkularımızla yüzleşmemiz arkadaşlar ..

valla ben de yok hala aynı yerdeyım yarım yamalak devam ediyoruz :))

canım benden önce burdaydın isteseydin şimdiye çoktan yenerdin bir an önce bir yerden başla böyle zamana bırakırsan uzayıp gidiyor.

canım her gün lekelenme gibi oluyorum yazmışsın ya normal değil muhakkak görün doktora.

canım kendini çok sıktığın için oluyor o yanma bence 2 parmağa devam et ancak eşin acele etmeden yavaş yavaş yapsın.

Egsersiz yapıyorum ama yine de en kısa yoldan hamile kalmak istiyorum. Hamile kalsam beni rahatlatacak ,ama yine de egsersizlere devam edicem.

18 aylık evliyim jinekolağa gittim ve şu anda piskoloğa gidiyorum. Bursa'da önerceğin Jinekolog var mı ? Bayan olursa ben daha çok tercih ederim.

cevabın için teşekürler.

canım zaten doktora gidiyormuşsun önce tedavini tamamla giden arkadaşlarda da süreç aynı eşle egzersizlere daha sonra geçiliyor, yenmeden hamile kalma sakın sonuçta alttan muayene falan olman gerekebilir, doğum yaptıktan sonra bebeğine vakit ayırmalısın bu derde değil.

canım inşallah bugünün yeni gelini de sen olursun Allah kolaylık versin.

tabiki de amacımız bu tatlım... ama beni görüpte bu kadar aydır niye yapamadı diye kimse umutsuzluğa kapılmasın ben çok hevesliyim ama biraz sağlık problemim var... herkese gaz vermeye geldim... arada kendimede tabi

tatlım gecmıs olsun uzulme hemen moralını de bozma baska bır doktora gıt ben artık tek bır doktora guvenmıyorum maalesefondan sonra tedavıye basla derım...

canım neden yırtılmadı bu zar? esnek falan hiç bişey demedi sadece yırtılması lazımdı dedi

herhangi bir sıkıntı yaşamadın demi?İNŞALLAH ben de pazartesi gitmek istiyorum.doktora bilmiyorum ne diyeceğimi bilmiyorum ama biraz da utanıyorum alttan bakarsa diye

kayraaaaaaaaaaa canımmmmmmmmm çokk ama çoook sevindimmmmmmmmmmm
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrr kurtuldunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
darısı bizlereeeeeee
inşallah canım. tqabiki yapacaksın sende kurtulacaksın ben inanıyorum. baksana 10 cm desin

insallahh canimmm yaaaa bugun yenmek istiorumm Allah in izniyleeeeee... sonra geLsin halaylarrrrrr
canım bu gün mü yapacaksın deneme yi hadi bakalım inşallah.
aklım sende olacak Allah yardımcın olsun

cnm nasılsın. bişey sorcam sana. 2. denemeni ne zaman yaptın nasıl oldu?
ilk deneme gibi mi yoksa farklı mı? benim malesef regl girdi araya. hala yapamadım asıl olcak

cnm nasılsın. bişey sorcam sana. 2. denemeni ne zaman yaptın nasıl oldu?
ilk deneme gibi mi yoksa farklı mı? benim malesef regl girdi araya. hala yapamadım asıl olcak

canım ben iki gün sonra denedim ikinciyi,rahat oluyor merak etme.beynin kabulleniyor.tabi heycan oluyor ama korkulacak bir durum yok merak etme canım

canım ben iki gün sonra denedim ikinciyi,rahat oluyor merak etme.beynin kabulleniyor.tabi heycan oluyor ama korkulacak bir durum yok merak etme canım

inşallah cnm ya.
1-2 gün neyse de 1 hafta çok geliyo bana.
bi an önce bitmesi için sabırsızlanıyorum. şimdide bu dert başladı.
eşimin bi akrabası hep beni kıskandırmaya çalışıyo.
ailede ben seviliyodum diye geliniyle yarıştırıyo hep.
dün aradı bizim bebişimiz var. sizde daha yok mu bişey diyo

neyse kizlar ben cikiyorum once egzersiz yapcam sonra esimle denicez insallah guzel haberlerle gelirim burayaa bana duaa edinnn opuyorum hepiniziii görüşürüzzzzzzzzzzzzz

üzme kendini canım.bu da geçer İNŞALLAH bizler de bebek muhabbeti yaparız.çevre de böyle insanlar çok.merak etme ikinci denemen de rahat olacak İNŞALLAH.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…