- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #98.461
kızlarrr demin yarim saat egzersiz yaptim 11 cm le.. cok sükür iyiydii rahat sokup cikarabildimm git gel yapabildimmm ohh iyice rahatladimmm.. aksam gene egzersiz yapicamm sonrada esimle denicezzz bana duaa edinnn insallah yenerim bugun bu hastaligii yaaa..
canım inşallah yenıceksın formulu bılıyorsun :) dualarımız senınle halay ekıbı beklıyor bak akşamı :)
valla ben de yok hala aynı yerdeyım yarım yamalak devam ediyoruz :))
canım ya eskilerden seni görmek rahatlattı beni... ne yazıkki hala bi gelişme yok tatlım. ama biraz benden kaynaklanıyor... birazda bedensel... stres vs... neyse sonra anlatırım ama mühim şeyler değil ALLAH ıma şükür... yaklaşık 6 aydır adet düzensizliği çekiyorum bu günlerde bi doktora gideceğim sonra egzersizlerime rahatça devam edebilirim inşaallah tatlım... ama hayatım çok şükür gayet iyi gidiyor... stres sıkıntı tamamen maddi olarak... zaten herkesin de aynı dert borç vs var zaten... herneyse ben gideli çok gelişme olmuş sanırım... şaka maka ç.ok özledim burayı ya sizleride...ama ne yazıkki elimde değildi teli pc ye bağlayıp giriyordum nete temmuzda tel bi bozuldu bozuluş o bozuluş bu güne kadar giremedim diyebilirim siteye... taaaaaaaaaaaa 6100 lü sayfalarda kalmışım ben:)
beni en çok mutlu eden bazı tanıdığım arkadaşların yenmiş ve hamiş olması... mukix le devamlı haberleşiyoruz o haberlkeri iletiyor bana sağolsun... hele mukix imden yana teyze olacağıma çok mutluyum:))) darısı bana ve tüm isteyenlere hayırlısıyla
Arkdşlar günaydın keyifli haftasonları ...ben dün egzersi,ze devam ettim yani eşimin parmağılya ( çünkü o daha rahat yapıyor korksamda bagırsamda sureklılık kazandırıyor egzersize ben bı kere gırsın tamam deyıp cekıyorum)iki parmakla girşi yapıyoruz oluyor orta parmak ve işaret ya da orta ve yuzukle...ama gel giti dün ilk kez sadece tek (orta ) parmakla yaptık...iki parmakta gel git kesnlkle yapamıyorum...Bende çok yanma oluyıor ultrason jeli kullanıyorum yanma normal mı ..Bir de eşim gerçekten çok dar içerde parmağım acıdı dedı ve çıkardığında resmen parmağı beyazdı kan gıtmemıs sanırım cok sıkıyorum dı mı ...Ama yanma hissediyorum guclu sekılde nolur egzersiz yapanlar bu aşamaya gelen ya da gecen bırılerı yardım etsin nasıl ilerlemeliyim su an ıyı durumdamıyım sizce ? ve bu yanma normal mi ?
kimse cevap vermemişarkdşlar birşey sormustum tekrarlıyım belki biri döner.. egzersizlerde eşimin iki parmağını alabilyiroum orta ve işaret ya da orta ve yüzük...ama sadece orta parmagıyla gel gıt yapabiliyorum yanma oluyor cok fena buy normal mı bıde nasıl ılerlemelıyım orta parmakta gel gıtı devam mı ettıreyım yoksa ıkı parmaklamı claısmaya devm edıyım ıkı parmagı aldıgımda sadece ıcımde tutabılıyorum ılerı gerı yapamıyorum ultrason jelı kullanıyorum
Egsersiz yapıyorum ama yine de en kısa yoldan hamile kalmak istiyorum. Hamile kalsam beni rahatlatacak ,ama yine de egsersizlere devam edicem.
18 aylık evliyim jinekolağa gittim ve şu anda piskoloğa gidiyorum. Bursa'da önerceğin Jinekolog var mı ? Bayan olursa ben daha çok tercih ederim.
cevabın için teşekürler.
Eşim vajinamın üstüne boşaldı ama henüz bir sonuç yok.
Egesersizleri yapıyorum piskoloğumun verdiği ama henüz eşimle birlikte yapacaklarımızın aşamasına gelmedim.
Piskoloğum mu uzun tutuyor süreci para almak için bilmiyorum.
Erkenden hamile olmak istiyorum ama yine de devam edicem.
Zaman alehiem çalışıyor ,yeni çoculkları olan yaşlı çiftlere bakıyorum,herşey zamanında güzel.
Sağlıklı ve genç iken çocuğumu büyütmeliyim.
iyi günler.
kızlarrr demin yarim saat egzersiz yaptim 11 cm le.. cok sükür iyiydii rahat sokup cikarabildimm git gel yapabildimmm ohh iyice rahatladimmm.. aksam gene egzersiz yapicamm sonrada esimle denicezzz bana duaa edinnn insallah yenerim bugun bu hastaligii yaaa..
eskı vajılılerden sizlerde inşallah bir anönce yenersiniz yenı gelenlere yol gösterici olursunuz
lutfen bu derdı yasayanlar bu topıkten kopmasın yenmenın tek yolu korkularımızla yüzleşmemiz arkadaşlar ..
insallahh canimmm yaaaa bugun yenmek istiorumm Allah in izniyleeeeee... sonra geLsin halaylarrrrrr
canım inşallah bugünün yeni gelini de sen olursun Allah kolaylık versin.
tatlım gecmıs olsun uzulme hemen moralını de bozma baska bır doktora gıt ben artık tek bır doktora guvenmıyorum maalesefondan sonra tedavıye basla derım...
canım yendıgım gıbı hemen gıttım o korkumuda yenmek ıcın kesınlıkle yenenlerın vakıt kaybetmeden gıtmesını tavsıye edıyorum
jınekolog muayeneye alısmamız lazım kadın olduktan sonra ...
canım neden yırtılmadı bu zar? esnek falan hiç bişey demedi sadece yırtılması lazımdı dedi
inşallah canım. tqabiki yapacaksın sende kurtulacaksın ben inanıyorum. baksana 10 cm desinkayraaaaaaaaaaa canımmmmmmmmm çokk ama çoook sevindimmmmmmmmmmm
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrr kurtuldunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
darısı bizlereeeeeee
canım bu gün mü yapacaksın deneme yi hadi bakalım inşallah.insallahh canimmm yaaaa bugun yenmek istiorumm Allah in izniyleeeeee... sonra geLsin halaylarrrrrr
cnm nasılsın. bişey sorcam sana. 2. denemeni ne zaman yaptın nasıl oldu?
ilk deneme gibi mi yoksa farklı mı? benim malesef regl girdi araya. hala yapamadım asıl olcak
canım bu gün mü yapacaksın deneme yi hadi bakalım inşallah.
aklım sende olacak Allah yardımcın olsun
canım ben iki gün sonra denedim ikinciyi,rahat oluyor merak etme.beynin kabulleniyor.tabi heycan oluyor ama korkulacak bir durum yok merak etme canım
bgn yapcam canim birazdan egzersize baslicam sonra esimle denicez insallah basarabilirim yaaaaaa
başarabilirsin cnm. unutma aparat içinde olsun o ana onu çıkar diğerini al.
ben 2. deneme de yine öyle yapmayı düşünüyorum.
senin regline kaç gün kaldı
inşallah cnm ya.
1-2 gün neyse de 1 hafta çok geliyo bana.
bi an önce bitmesi için sabırsızlanıyorum. şimdide bu dert başladı.
eşimin bi akrabası hep beni kıskandırmaya çalışıyo.
ailede ben seviliyodum diye geliniyle yarıştırıyo hep.
dün aradı bizim bebişimiz var. sizde daha yok mu bişey diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?