- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #98.481
neyse kizlar ben cikiyorum once egzersiz yapcam sonra esimle denicez insallah guzel haberlerle gelirim burayaa bana duaa edinnn opuyorum hepiniziii görüşürüzzzzzzzzzzzzz
üzme kendini canım.bu da geçer İNŞALLAH bizler de bebek muhabbeti yaparız.çevre de böyle insanlar çok.merak etme ikinci denemen de rahat olacak İNŞALLAH.
neyse kizlar ben cikiyorum once egzersiz yapcam sonra esimle denicez insallah guzel haberlerle gelirim burayaa bana duaa edinnn opuyorum hepiniziii görüşürüzzzzzzzzzzzzz
cnm nasılsın.
bu gün bi ara seni arayacak oşldum naptın diye
dedim eşi evdeyse rahatsız etmim.
neler yaptın.
merhabaa, iyiyim çok şükür ama moral olarak kötü tabi, bugün regl oldumda, ama doktor araştırmasındayım. bi doktor buldum değişik bi yöntem ama emin olamadım, bide ben vajinal botoxa sıcak bakıyordum onu sordum bugün ve inanılmaz pahalı geldi yani 1800 dediler yuh yani azdaha ekler normal tedaviye giderim :) bide uşakta bi doktor buldum ona gitcem 2 nisanda, 2bin lira ve tek seansta, şöyle bir güvence verdi tedavi sonunda yapamadan gidersen para vermezsin yaparsan para öder gidersin dedi, en ucuzu bu ve tek seans diyor yapabilene kadar yönetiyormuş seni aklıma yattıpara gidecek yani her halukarda
cnm ya sen şartlandırmışsın kendini uşakta tek başına napıcn cnm
bari eşin izin alsın beraber gidin deneme yi de orada yaparsınız dönersiniz.
eşin olmazsa olmaz.
cnm sen yinede nisana kadar bi egzersizleri dene cnm
ewet terbiyesiz kadın. annemde daha biraz önce aradı soruyo varmı diye.
yok anne yok.ç ben daha yeni başladım.
diyemiyosun işte kimse anlayamaz.
inşallah olur bebeşlerimiz.
bu bizim sınavımızdı bence
İNŞALLAH olur canım.bizimkler de sorup duruyor.bu konular acılınca ne cevap vereceğimi bilmiyorum.evleneli 3yılı da geçince beklenti daha da artıyor.ne kadarlık evlisin sen?
evet dediğin gibi belki biraz kolaya kaçıyorum ama napayım işte yapamıyorum kendimben de dedim izin al denememiz gerek ona göre para ödücez adama yani bakalım alabilirse beraber gitcez, reglim bitsin son son denicem gitmeden önce yine, çok sıkıldım ama bu durumdan
canım benimm.
zeynebne diye biri var burda
ben artık dayanamadığımı çok bunaldığımı yazmıştım
onun cevabı çok tatmin etmişti beni
zaten insan dayanamadığında sabrının sonuna geldiğinde yeniyor bu hastalığı.
demekki senin yenmemn yakın demişti.
cidden öyle o zor onlarda daha sıkı asılıyoruz.
canım naptın tekrar deneme yapabildin mi? alıştın mıiyice ?
ben 8 ay oldu cnm.
ama benimle ewlenenler durmadılar heosi hamile kalınca herkesin gözü bende.
daha bi yıl olmamış neredeyse çocukları olmuyor diyecekler.
forumda biri yazmıştı çok üzülmüştüm
bi kaç yıl olmuş ewleneli oda bizim çocuğumuz olmuyo diyerek kapamaya çalışmş milletin ağzını.
bende eşim istemyiyo borcumuz var doğu görevimiz var daha falan diyerek kapatıyorum
Mrb kızlar bende aranıza yeni katıldım
Mrb kızlar bende aranıza yeni katıldım
Benim belki de gücüm yok yani nasıl desem hiç enerjim yok yani yaşam koşullarımın da etkisi var bu ruh halime, okadar bunaldım ki sihirli bir değneğe ihtiyacım var :2: veee en acilindenistiyorum
zaten yengem rüyasında görmüş evleniyormuşum bebeğe işaret dedi heyecanlandım :) işim nelere kaldı artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?