Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inşallah öyledir, siz bari inşallah güzel biryere düşersiniz de rahat edersin

Umudum o yönde ama(Hepimiz yenelim) olmuyor 2,5 yıllık evliyim.Sırf egzersiz yapamadığım için psikiyatristi bıraktım:106:

merak etme canım buradan ayrılma burada ki arkadaşlar egzersize bile cesaretlendiriyor.sen de kendine inanamayacaksın.ALLAH'IN izni ile her şey yoluna girecek.buraya gelen herkes egzersizden korkuyor ama başarıyor da.kendine güven canım

canım görmedim yazdığını giremiorum bu ara pek
çok yyoğun geçio
yok canım olurmu öyle şey aklıma bile gelmedi
anacım bi kere olduya gelir artık devamı ayy hadi güzel haberler ver bize
canm bence bi hafta sonrasına al reglin fln uzarsa hani ertelemek zorunda kalmazsın
sen daha iyi bilirsin tabi

Zaman zaman burayı okurdum başaranları gördükçede hem sevinir hem de hüzünlenirdim.takılırım artık buraya ama egzersiz nasıl olacak bilemiyorum.düşüncesi bile korkutuyo beni

Zaman zaman burayı okurdum başaranları gördükçede hem sevinir hem de hüzünlenirdim.takılırım artık buraya ama egzersiz nasıl olacak bilemiyorum.düşüncesi bile korkutuyo beni

herhangi bir sıkıntı yaşamadın demi?İNŞALLAH ben de pazartesi gitmek istiyorum.doktora bilmiyorum ne diyeceğimi bilmiyorum ama biraz da utanıyorum alttan bakarsa diye

canım alttan bakıcak zatı :) ve doktorun işin ehlıyse cok rahatlatıyor ..
doktora jınekolog muayene olmak ıstedıgını daha once vajınusmus oldugunu anlat cekınme canım
bunu bılınce daha dıkkatlı davranır ve muayene bır kez olunca korkunu yenıyorsun
ben bır kackez oldum artık catal muayene korkum kalmadı cok sukur

hayırlı geceler kızlar yenı gelın haberlerını artık yarın alırım inşallahhh
uykum geldı nerdeyse yoksa kızlardan haber beklıcektım :)
hepımıze guzel düşler dılıyorum ...

inşallahh cnm
sanırım öyle yapıcam canım haftaya kalcak galiba. ama c.tesi izin kullanırsam en erken cuma kullanmam gerek.
ayyy hayırlısı ya duruma göre değerlendireyimn artık.

canım öncelikle hoşgeldin. egzersiz düşüncesi bile korkutuyo demişsin inan başlangıçta herkes öyleydi. ben ilk aynayı alıp vajiyi inceleyecekken bacaklarım titremişti. ama insan zamanla alışıyor şimdi 2 parmağımı alabiliyorum. önemli olan o aynayı alıp ilk adımı atman gerisi çorap söküğü gibi gelecektir. kendini fazla oyalama al bir makyaj aynası incele vajiyi daha sonra yavaş yavaş başlarsın egzersizlere.

inşallahh cnm
sanırım öyle yapıcam canım haftaya kalcak galiba. ama c.tesi izin kullanırsam en erken cuma kullanmam gerek.
ayyy hayırlısı ya duruma göre değerlendireyimn artık.

canım sen napıyosun yendin tebrikler önceki sayfalarda yazdım ama görmedn heralde. nasıl gidiyor vajisiz günler

kızlar ben geldimm ve malesef güzel haberlerle gelemedim egzersiz yaptim sonra esimle denedim ama olmadi yaa ben sokmaya calisana kadar sertlesmesi gittii kac kez ugrastik olmadi sonra esimin morali bozuldu yapmak istemedi bende bisey demedim üstüne gitmedimm.. yarim saat sonra gene denedik ama malesefff ben sokana kdr sertligi gidiyorrr bende hemen sokamiyorum kii :S hala bi korku var icimde yanii napicam ne yapmaliyimmmm lütfen bisey soyleyinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…