- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #98.501
Mrb kızlar bende aranıza yeni katıldım
ALLAH bizlere de nasip eder İNŞALLAH.benim zaman çok olunca söyleyecek söz bulamıyorum.
öyle deme cnm.
biliyosun rüya bi tür vahiydir.
Allah'ın bize gösterdiği ipuçlarıdır. yusuf a.s. tabirlerini biliyosun.
bende çok görürüm ve çoğu çıkar.
hayır olur inşşallah seni öyle görmesi güzel.
olacak inşallah.
ewet doğudasınız şartlar zordur. onlarında etkisi vardır.
hoşgeldin canm biran önce sende yenersin inşşlh. ne kadarlık evlisin, başlayabildinmi egzersizlere
hoş geldin canım
Umudum o yönde ama(Hepimiz yenelim) olmuyor2,5 yıllık evliyim.Sırf egzersiz yapamadığım için psikiyatristi bıraktım:106:
hoşgeldin canım.
vajili misin sende bizim gibi
Hoşbulduk evet canım yaaaa
yok cnm ya geçmişte sana bişey yazmıştım görmedin sanırım. regli olduğumu da yazmıştım.
cnm destek oldukları için teşekkür ettiklerim arasında unuttuklarım olmuş lütfen kusuruma bakma olurmu.
sNA da ayrıca teşekkür ederim.
regl oldum cnm 2. deneme olmadı.
perşembe biterse akşam denemek istiyorum cnm.
cumada doktora gitmek istiyorum. ama randevuyu gündüzden almam lazım yamo akşam olmazsa diye düşünüyorum
doktor işini diğer haftaya mı bıraksam kararsız kaldım
merak etme canım buradan ayrılma burada ki arkadaşlar egzersize bile cesaretlendiriyor.sen de kendine inanamayacaksın.ALLAH'IN izni ile her şey yoluna girecek.buraya gelen herkes egzersizden korkuyor ama başarıyor da.kendine güven canım
merak etme canım buradan ayrılma burada ki arkadaşlar egzersize bile cesaretlendiriyor.sen de kendine inanamayacaksın.ALLAH'IN izni ile her şey yoluna girecek.buraya gelen herkes egzersizden korkuyor ama başarıyor da.kendine güven canım
herhangi bir sıkıntı yaşamadın demi?İNŞALLAH ben de pazartesi gitmek istiyorum.doktora bilmiyorum ne diyeceğimi bilmiyorum ama biraz da utanıyorum alttan bakarsa diye
canım görmedim yazdığını giremiorum bu ara pek
çok yyoğun geçio
yok canım olurmu öyle şey aklıma bile gelmedi
anacım bi kere olduya gelir artık devamı ayy hadi güzel haberler ver bize
canm bence bi hafta sonrasına al reglin fln uzarsa hani ertelemek zorunda kalmazsın
sen daha iyi bilirsin tabi
ah şu vaji. ahhh.
bende 2 gün önce ilk denme mi yaptım.
2 aylık bi egzersiz sürecinden sonra.
ama malesef hemen devresi gün regl oldum.
vardır bi hayır.
sabridecez beklicez
cnm sen başlarsan egzersize 2 ay bile sürmez bi kaç haftada yenersin.
hayırlı geceler kızlar yenı gelın haberlerını artık yarın alırım inşallahhh
uykum geldı nerdeyse yoksa kızlardan haber beklıcektım :)
hepımıze guzel düşler dılıyorum ...
Zaman zaman burayı okurdum başaranları gördükçede hem sevinir hem de hüzünlenirdim.takılırım artık buraya ama egzersiz nasıl olacak bilemiyorum.düşüncesi bile korkutuyo beni
inşallahh cnm
sanırım öyle yapıcam canım haftaya kalcak galiba. ama c.tesi izin kullanırsam en erken cuma kullanmam gerek.
ayyy hayırlısı ya duruma göre değerlendireyimn artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?