Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hoşbulduk canım senin bu dediklerini gittiğim psikiyatristte söylemişti.Hatta 10 dan 1 e kadar bi acı belirle kendine 10 çok acıyo aşağı indikçe acı sayısı azalması gibi.Aynada incelerken kendimi çok kötü hissetmiştim hele bir parmak bir boğum egzersizinde de ufacık bi kan gelmişti 1 hafta kendime gelemedim

Kızlar bişi sorcam :26: Ben bugün parmak egzersizlerine başladım, başlangıçta parmağımı vajinin girişine götürünce bile çığlık attım asla yapamam dedim olmaz dedim vazgeçtim, topladım aynayı falan. Sonra tekrar cesaret ettim, serçe parmağın ucunu soktum, sonra gaza geldim hepsini soktum, sonra baktım acı falan yok işaret parmağına geçtim, işaret parmağının da iki boğumunu geçtim hepsini sokmasam da iki boğumu da soktum çok az bi kısmı kaldı sadece. Baktım ilerilere gidince hiç acı yok hatta hiçbir şey hissetmiyorum bu sefer de işaret parmağımı ileri geri yapmaya başladım hafif yanma olduysa da rahatsız olmadım. Gaza geldim bu sefer de işaret parmağı içerideyken pozisyon değiştirdim, hareket ettim... Sizce bu çok iyi bir gelişme mi yoksa herkes zaten parmak egzersine başlayınca benimle aynı şeyi mi yaşıyor? Yoksa ben hızlı mı gidiyorum, yanlış mı yapıyorum? :26::44: Bu işi yapanlar ve yenenler yardım ederse sevinirim:18:

olsun tatlım hıc uzulme en azından sen hazırsın bunu bılıyorsun....esının durumu gecıcı emın ol kevıboynuzu pekmezı yedır kendınızı sartlamayın....olacak ınsallah

Zaman zaman burayı okurdum başaranları gördükçede hem sevinir hem de hüzünlenirdim.takılırım artık buraya ama egzersiz nasıl olacak bilemiyorum.düşüncesi bile korkutuyo beni

tatlım bende korkardım egzersiz yapma cesaretim olsa pe..s alırdım diyordum ama egzersizi de yaptım sonuça da ulaştım çok şükür.4 gün oldu yeneli.önce aynayı al incele sonra serçe parmağınla dokun hiç bir şey hissetmiyorsun senin elinde, rahatsız olursan geri çekersin.önce dokun.kulak çubuğuyla başlayan da var ama parmakla ilk dokunmanı yap ki vücudunun bir parçası olduğunu hisset sonra adım adım herkes sana destek olur.İNŞALLAH başaracaksın.

olsun tatlım hıc uzulme en azından sen hazırsın bunu bılıyorsun....esının durumu gecıcı emın ol kevıboynuzu pekmezı yedır kendınızı sartlamayın....olacak ınsallah

off bilmiorum canim sıkıldıı.. aslinda cok sıkılmadim ama moralim bozuldu tabii.. ben sokana kdr sertligi gidior anlamadim yaa :S bende hizli sokamiorum kii.. neyse hergün denicez egzersizden sonra insallah birinde olurrr yaaa.. off buraya guzel haberlerle gelmeyi o kdr isterdim ki maleseffff

üzülme İNŞALLAH düzelecek

canım senin bu dediklerini gittiğim psikiyatristte söylemişti.Hatta 10 dan 1 e kadar bi acı belirle kendine 10 çok acıyo aşağı indikçe acı sayısı azalması gibi.Aynada incelerken kendimi çok kötü hissetmiştim hele bir parmak bir boğum egzersizinde de ufacık bi kan gelmişti 1 hafta kendime gelemedim

canım ben de senin gibi yaptım.tabi ki iyidir.kendine güvenmiş oldun böylece.

Kızlarrr benim yazdığımı gören yok muuuu? Çatlıyorum cevap için o yüzden sabırsızım kusura bakmayın:26::44:

Sakın üzülme ve sakin olmaya çalış.Sen rahat olacaksın ki eşinde rahat hareket edebilsin.sertleşmeyi uzun süre tutacak bişey kullansan?

ilk önce sakin ol arkadaşım.kendini inandır.yapanlar nasıl yapıyor,sen neden yapmayasın.ben de burada yenenleri gördükçe gaza geldim.kendi kendime insanlar koca mum alıyor da ben de bari incecik parmak almaya çalışayım bu kadarla birşey olmaz ya diye söylene söylene kendime kıza kıza aldım.zaten o kısmı bi atlat cesaretleneceksin.ilk an alman gerekmiyor aynada bak ,kas gevşet, dışına dokun.yapamam demek yok burda.

olsun tatlımm sakın moral bozmak yok bak bız burdayım verecegın guzel haberı beklıyoruz ama boyle sıkıntı yaparsan bozusuruz anlastıkmı hersey guzel olacak buraya kadar geldın sukur buda gececek...

jel kullanmışmıydın egzersiz yaparken. benim de psikiyatristim öle diyo 1-8 arası acı derecesi belirlicen ilk ve son kasılmalarını yazcan dedi. ben öle yapıyorum. burayı oku sürekli. okudukça olacağına inanıyosun

Canım peki ne kadar sürdü yenmen?

canım ben ocak ayında başladım egzersize .tabi araya regl girdi,şubat tatiline aileme gittim,misafir falan derken yavaş yavaş egzersize fırsat buldukca yaptım ve 4 gün oldu yeneli.kısa sürede yenen arkadaşlarımızda var.benden sonra başlayıpta önce yenen çok arkadaşım var.sen zamana takılma.kendini hazır hissettiğin an geleçektir hayırlısı ile

kızlar hosgeldınız yazdıklarınızı okuyamasamda sunu soyleleyım egzersız yapın kurtulun inanın bana kafamızda buyuttugumuz g ıbı degıl hep soylerım....ilk sayfayı detaylı okuyun....evımde degılım pc basında cok vakıt gecıremıyorum....yazdıkalrınıza cvp vermek isterdım ama arkadaslarımız sorularınızı bos bırakmaz iyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…