- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #98.521
Hoşbulduk canım senin bu dediklerini gittiğim psikiyatristte söylemişti.Hatta 10 dan 1 e kadar bi acı belirle kendine 10 çok acıyo aşağı indikçe acı sayısı azalması gibi.Aynada incelerken kendimi çok kötü hissetmiştim hele bir parmak bir boğum egzersizinde de ufacık bi kan gelmişti 1 hafta kendime gelemedimcanım öncelikle hoşgeldin. egzersiz düşüncesi bile korkutuyo demişsin inan başlangıçta herkes öyleydi. ben ilk aynayı alıp vajiyi inceleyecekken bacaklarım titremişti. ama insan zamanla alışıyor şimdi 2 parmağımı alabiliyorum. önemli olan o aynayı alıp ilk adımı atman gerisi çorap söküğü gibi gelecektir. kendini fazla oyalama al bir makyaj aynası incele vajiyi daha sonra yavaş yavaş başlarsın egzersizlere.
kızlar ben geldimm ve malesef güzel haberlerle gelemedimegzersiz yaptim sonra esimle denedim ama olmadi yaa ben sokmaya calisana kadar sertlesmesi gittii kac kez ugrastik olmadi sonra esimin morali bozuldu yapmak istemedi bende bisey demedim üstüne gitmedimm.. yarim saat sonra gene denedik ama malesefff ben sokana kdr sertligi gidiyorrr bende hemen sokamiyorum kii :S hala bi korku var icimde yanii napicam ne yapmaliyimmmm lütfen bisey soyleyinnn
Zaman zaman burayı okurdum başaranları gördükçede hem sevinir hem de hüzünlenirdim.takılırım artık buraya ama egzersiz nasıl olacak bilemiyorum.düşüncesi bile korkutuyo beni
olsun tatlım hıc uzulme en azından sen hazırsın bunu bılıyorsun....esının durumu gecıcı emın ol kevıboynuzu pekmezı yedır kendınızı sartlamayın....olacak ınsallah
kızlar ben geldimm ve malesef güzel haberlerle gelemedimegzersiz yaptim sonra esimle denedim ama olmadi yaa ben sokmaya calisana kadar sertlesmesi gittii kac kez ugrastik olmadi sonra esimin morali bozuldu yapmak istemedi bende bisey demedim üstüne gitmedimm.. yarim saat sonra gene denedik ama malesefff ben sokana kdr sertligi gidiyorrr bende hemen sokamiyorum kii :S hala bi korku var icimde yanii napicam ne yapmaliyimmmm lütfen bisey soyleyinnn
canım yendim ben
tatlım bende korkardım egzersiz yapma cesaretim olsa pe..s alırdım diyordum ama egzersizi de yaptım sonuça da ulaştım çok şükür.4 gün oldu yeneli.önce aynayı al incele sonra serçe parmağınla dokun hiç bir şey hissetmiyorsun senin elinde, rahatsız olursan geri çekersin.önce dokun.kulak çubuğuyla başlayan da var ama parmakla ilk dokunmanı yap ki vücudunun bir parçası olduğunu hisset sonra adım adım herkes sana destek olur.İNŞALLAH başaracaksın.
Kızlar bişi sorcam :26: Ben bugün parmak egzersizlerine başladım, başlangıçta parmağımı vajinin girişine götürünce bile çığlık attım asla yapamam dedim olmaz dedim vazgeçtim, topladım aynayı falan. Sonra tekrar cesaret ettim, serçe parmağın ucunu soktum, sonra gaza geldim hepsini soktum, sonra baktım acı falan yok işaret parmağına geçtim, işaret parmağının da iki boğumunu geçtim hepsini sokmasam da iki boğumu da soktum çok az bi kısmı kaldı sadece. Baktım ilerilere gidince hiç acı yok hatta hiçbir şey hissetmiyorum bu sefer de işaret parmağımı ileri geri yapmaya başladım hafif yanma olduysa da rahatsız olmadım. Gaza geldim bu sefer de işaret parmağı içerideyken pozisyon değiştirdim, hareket ettim... Sizce bu çok iyi bir gelişme mi yoksa herkes zaten parmak egzersine başlayınca benimle aynı şeyi mi yaşıyor? Yoksa ben hızlı mı gidiyorum, yanlış mı yapıyorum? :26::44: Bu işi yapanlar ve yenenler yardım ederse sevinirim:18:
Kızlar bişi sorcam :26: Ben bugün parmak egzersizlerine başladım, başlangıçta parmağımı vajinin girişine götürünce bile çığlık attım asla yapamam dedim olmaz dedim vazgeçtim, topladım aynayı falan. Sonra tekrar cesaret ettim, serçe parmağın ucunu soktum, sonra gaza geldim hepsini soktum, sonra baktım acı falan yok işaret parmağına geçtim, işaret parmağının da iki boğumunu geçtim hepsini sokmasam da iki boğumu da soktum çok az bi kısmı kaldı sadece. Baktım ilerilere gidince hiç acı yok hatta hiçbir şey hissetmiyorum bu sefer de işaret parmağımı ileri geri yapmaya başladım hafif yanma olduysa da rahatsız olmadım. Gaza geldim bu sefer de işaret parmağı içerideyken pozisyon değiştirdim, hareket ettim... Sizce bu çok iyi bir gelişme mi yoksa herkes zaten parmak egzersine başlayınca benimle aynı şeyi mi yaşıyor? Yoksa ben hızlı mı gidiyorum, yanlış mı yapıyorum? :26::44: Bu işi yapanlar ve yenenler yardım ederse sevinirim:18:
canım ben de senin gibi yaptım.tabi ki iyidir.kendine güvenmiş oldun böylece.
Kızlarrr benim yazdığımı gören yok muuuu? Çatlıyorum cevap için o yüzden sabırsızım kusura bakmayın:26::44:
Sakın üzülme ve sakin olmaya çalış.Sen rahat olacaksın ki eşinde rahat hareket edebilsin.sertleşmeyi uzun süre tutacak bişey kullansan?
canım senin bu dediklerini gittiğim psikiyatristte söylemişti.Hatta 10 dan 1 e kadar bi acı belirle kendine 10 çok acıyo aşağı indikçe acı sayısı azalması gibi.Aynada incelerken kendimi çok kötü hissetmiştim hele bir parmak bir boğum egzersizinde de ufacık bi kan gelmişti 1 hafta kendime gelemedim
bakicam artik yaa biseyler denicez insallah olour en kisa zamandaaa...
off bilmiorum canim sıkıldıı.. aslinda cok sıkılmadim ama moralim bozuldu tabii.. ben sokana kdr sertligi gidior anlamadim yaa :S bende hizli sokamiorum kii.. neyse hergün denicez egzersizden sonra insallah birinde olurrr yaaa.. off buraya guzel haberlerle gelmeyi o kdr isterdim ki maleseffff
Hoşbulduk canım senin bu dediklerini gittiğim psikiyatristte söylemişti.Hatta 10 dan 1 e kadar bi acı belirle kendine 10 çok acıyo aşağı indikçe acı sayısı azalması gibi.Aynada incelerken kendimi çok kötü hissetmiştim hele bir parmak bir boğum egzersizinde de ufacık bi kan gelmişti 1 hafta kendime gelemedim
Canım peki ne kadar sürdü yenmen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?