- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #98.541
ilk önce sakin ol arkadaşım.kendini inandır.yapanlar nasıl yapıyor,sen neden yapmayasın.ben de burada yenenleri gördükçe gaza geldim.kendi kendime insanlar koca mum alıyor da ben de bari incecik parmak almaya çalışayım bu kadarla birşey olmaz ya diye söylene söylene kendime kıza kıza aldım.zaten o kısmı bi atlat cesaretleneceksin.ilk an alman gerekmiyor aynada bak ,kas gevşet, dışına dokun.yapamam demek yok burda.[ Benimle ilgilendiğiniz için tşklr. Ah mealgancım şu beynime bir söz geçirebilsem normal zamanda ilişkiye gayet normal bakarken o an geldiğinde kendimi tanıyamıyorumHele o sizin mum yazılarınızı okurken içim dışıma çıkardı Dün regl oldum bitsin senin yazdıklarını anımsayıp çaba sarfedicem arkadaşım
Bana kalırsa gayet güzel ilerlemişsin demekki kasılmaların yok.Peki ilişkiye izin veriyo musun?
bakicam artik yaa biseyler denicez insallah olour en kisa zamandaaa...
jel kullanmışmıydın egzersiz yaparken. benim de psikiyatristim öle diyo 1-8 arası acı derecesi belirlicen ilk ve son kasılmalarını yazcan dedi. ben öle yapıyorum. burayı oku sürekli. okudukça olacağına inanıyosun
ilk önce sakin ol arkadaşım.kendini inandır.yapanlar nasıl yapıyor,sen neden yapmayasın.ben de burada yenenleri gördükçe gaza geldim.kendi kendime insanlar koca mum alıyor da ben de bari incecik parmak almaya çalışayım bu kadarla birşey olmaz ya diye söylene söylene kendime kıza kıza aldım.zaten o kısmı bi atlat cesaretleneceksin.ilk an alman gerekmiyor aynada bak ,kas gevşet, dışına dokun.yapamam demek yok burda.[ Benimle ilgilendiğiniz için tşklr. Ah mealgancım şu beynime bir söz geçirebilsem normal zamanda ilişkiye gayet normal bakarken o an geldiğinde kendimi tanıyamıyorumHele o sizin mum yazılarınızı okurken içim dışıma çıkardı Dün regl oldum bitsin senin yazdıklarını anımsayıp çaba sarfedicem arkadaşım
senden farklı bir duygu yaşamadık canım.sen ayrılma burdan ve regl süreci içinde hep başarabileceğini düşün.inan ALLAH'IN izni ile başaracaksın sonra bu yazdıklarına bakıp şaşıracaksın.
Jel değilde bi bebek yağı aldırmıştı bize.Onu sürerken bile ellerim titreyip buz kesmişti:83:Ufak bi kanama gelince yapmayı bırakmıştım çok fazla bi egzersiz deneyimim olmadı olamadı peşini bırakmasam başarmıştım şimdiye belkide
senden farklı bir duygu yaşamadık canım.sen ayrılma burdan ve regl süreci içinde hep başarabileceğini düşün.inan ALLAH'IN izni ile başaracaksın sonra bu yazdıklarına bakıp şaşıracaksın.
inş. inş.Yazılarımla katılamasamda sizleri hep okurdumBağlılığınıza hayranım.
geç değil hiç bişey için. yalnız egzersizlere aşlayacksan ki başlamanı öneririm bebeyağı kullanma ultrason jeli al medikalden onla yap
geç değil hiç bişey için. yalnız egzersizlere aşlayacksan ki başlamanı öneririm bebeyağı kullanma ultrason jeli al medikalden onla yap
Kızlar ya ben çok mutlu oldum, abartıyor muyum acabaya ben asla parmak sokamam mümkün değil diyen biriydim ama parmağımı sokunca içerde hareket bile ettirdim o yüzden çok mutluyum sevinmek için çok mu erken ? :26:
Kızlar ya ben çok mutlu oldum, abartıyor muyum acabaya ben asla parmak sokamam mümkün değil diyen biriydim ama parmağımı sokunca içerde hareket bile ettirdim o yüzden çok mutluyum sevinmek için çok mu erken ? :26:
sevin sevin.abart bence darısı bizlere
Küçük bi kasabada yaşıyoruz medikal yok nerden temin edebilirim?Markası nedir?
istediğin kadar sevin canım.buna da şükür.gerisi gelecek inşallah
Bebeyağı zararlı mı? Ben bugün başladım egzersiz yapmaya bebeyağı kullandım o yüzden soruyorum?:44:[/QUO
ben de bebe yağı kullandım sıkıntı olmadı ama en iyisi kayganlaştırıcı jel diye düşünüyorum.bura da bütün arkadaşlar jeli tavsiye ediyor.ben de yeni jel aldım bir süre daha jel kullansam iyi olur diye
markasının kağıdını yırtmışım ben canım ama önemli değil marka ultrason jeli olsun yeter. kasabalara kargo gidiyormu bilmiyorum ama internetten sipariş verebilirsin kargo geliyorsa.
Bebeyağı zararlı mı? Ben bugün başladım egzersiz yapmaya bebeyağı kullandım o yüzden soruyorum?:44:[/QUO
ben de bebe yağı kullandım sıkıntı olmadı ama en iyisi kayganlaştırıcı jel diye düşünüyorum.bura da bütün arkadaşlar jeli tavsiye ediyor.ben de yeni jel aldım bir süre daha jel kullansam iyi olur diye
bebeyağı mantara sebep oluyo diyye duymuştum ama yanlış bilgi vermeym.su bazlı jeller kullanılmalı diye biliyorum ultrason jeli de su bazlı. kayganlaştırıcı jeller de mantıklı. sonuçta bunun için üretilmiş.
ben cıkıyorum cok opuyorum sızı bu gece annemdeyım cok ugrayamadım hafta içi ılgılenıcem sızlerde
trınıty uzulme lutfen yapacaksın sen en zorunu astın unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?