Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben cıkıyorum cok opuyorum sızı bu gece annemdeyım cok ugrayamadım hafta içi ılgılenıcem sızlerde

trınıty uzulme lutfen yapacaksın sen en zorunu astın unutma

Bana kalırsa gayet güzel ilerlemişsin demekki kasılmaların yok.Peki ilişkiye izin veriyo musun?

Ya ben aslında tir tir titrer kapatirdım bacaklarımı, bunu yaparken de titredim ama sıktım dişimi. Egzersize daha bugün başlamaya cesaret ettim, öncesinde p...sin ucunu bile alamazdım duvar var gibiydi hatta zorlamaktan tahriş etmiştim girişi o yüzden bir aydır falan denemiyoruz.:-(

Jel değilde bi bebek yağı aldırmıştı bize.Onu sürerken bile ellerim titreyip buz kesmişti:83: Ufak bi kanama gelince yapmayı bırakmıştım çok fazla bi egzersiz deneyimim olmadı olamadıpeşini bırakmasam başarmıştım şimdiye belkide

geç değil hiç bişey için. yalnız egzersizlere aşlayacksan ki başlamanı öneririm bebeyağı kullanma ultrason jeli al medikalden onla yap

Kızlar ya ben çok mutlu oldum, abartıyor muyum acaba ya ben asla parmak sokamam mümkün değil diyen biriydim ama parmağımı sokunca içerde hareket bile ettirdim o yüzden çok mutluyum sevinmek için çok mu erken ?:26:

markasının kağıdını yırtmışım ben canım ama önemli değil marka ultrason jeli olsun yeter. kasabalara kargo gidiyormu bilmiyorum ama internetten sipariş verebilirsin kargo geliyorsa.

Haftada bir ancak gelebiliyo o da sipariş veren olursa.Güvenilir bir alışveriş sitesi bulmak lazım şimdi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…