- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #98.561
canım bozma moralini egzersizlere devam et erkekler en küçük şeyden etkileniyor fıstık yedir eşine yer fıstığı
kızlar ben geldimm ve malesef güzel haberlerle gelemedimegzersiz yaptim sonra esimle denedim ama olmadi yaa ben sokmaya calisana kadar sertlesmesi gittii kac kez ugrastik olmadi sonra esimin morali bozuldu yapmak istemedi bende bisey demedim üstüne gitmedimm.. yarim saat sonra gene denedik ama malesefff ben sokana kdr sertligi gidiyorrr bende hemen sokamiyorum kii :S hala bi korku var icimde yanii napicam ne yapmaliyimmmm lütfen bisey soyleyinnn
Kızlar ya ben çok mutlu oldum, abartıyor muyum acabaya ben asla parmak sokamam mümkün değil diyen biriydim ama parmağımı sokunca içerde hareket bile ettirdim o yüzden çok mutluyum sevinmek için çok mu erken ? :26:
Bebeyağı zararlı mı? Ben bugün başladım egzersiz yapmaya bebeyağı kullandım o yüzden soruyorum?:44:
Haftada bir ancak gelebiliyo o da sipariş veren olursa.Güvenilir bir alışveriş sitesi bulmak lazım şimdi de.
Haftada bir ancak gelebiliyo o da sipariş veren olursa.Güvenilir bir alışveriş sitesi bulmak lazım şimdi de.
canım eslerde bu sorun artık normal goruyoruz hepımızınkı yasıyor bunu :) bıdahakı denemede bugun mesela kacmak yok :)
inşallah olur canım
abartmıyorsun canım hıc bakıp dokunamadıgın bolgeye bırsey gırıcegını anladın :) hepımız yasadık bu duyguyu
hazır boyle gaza gelmısken sakın egsersızı bırakma ılerleyıp kısa surede yen inşallah
Vallaha ya inşallah kısa sürede yenerim :) Bakmaktan, dokunmaktan korkarken dün bir anda parmak egzersizlerini başarınca içim kıpır kıpır oldu :) Bugün de iki parmak deneyeceğim bakalım, çok sağolun desteğiniz için
canım bir parmağı çok rahat almadan 2 ye geçme 2 parmağı çok rahat almadan da 3 parmağa geçme. bir parmakta hiç kasılman yoksa 2 parmağa geç canım. kolay gelsin...
Vallaha ya inşallah kısa sürede yenerim :) Bakmaktan, dokunmaktan korkarken dün bir anda parmak egzersizlerini başarınca içim kıpır kıpır oldu :) Bugün de iki parmak deneyeceğim bakalım, çok sağolun desteğiniz için
kendı kendıme bır aparatı sokup bekletebılcegımı o bolgede sanmıyorum daha parmak egsersız bıle bugun basımı döndürdü
tır tırtıtrıyorken bakalım zaman ne gosterıcek sımdı ufaktan egsersız denemesıne gıdıyorum takıbındeyım nursena
hedefe benıde alın yıldönümüm bu ay gectı artık yenı yılıma gelın olarak girerim inşallah..
ve bu egsersız sonrakı yazım.. 3yıl gızlıce takıp ettım burayı panık atak krızlerı gecırıyordum egsersız yapıyorum dıyenlerı gordukceşuan sevinçten aglıyacak haldeyım kızlar
bastan dıyım daha yenmedım ama korkum azalıyor
tum gun basım döndü tıtrıyorum falan kayganlastırıcı pzervatıf aradım bulamadım
parmak egsersızı ve once serce sonra yanı sonra ısaret derken orta parmak hepsını tek tek denedım
ve her parmak tamamen ıcerde ama oncesı yapamam nazlanmalar
once kendınızı hafıf oksayın zevke gelın ki ben kremsız ve pzervatıf olmadan
o bolgeye su tutmaya korkar aynada bakamazdım
ama sımdı nerden nasıl gırıs yapılcagını ve acı olmucağını anladım
zerre acı duymadım sadece zarın verdıgı hafıf baskı vardı ama ıcersı sonsuz kızlar
ınanmıyorum asla yapamam dıyen ben tum parmaklarla denedım
burda yazanlara ımrenırdım lutfen sessız seyırcıler ve burda yazan arkadaslar
korkanlarınız ınanın korktugumuz gıbı degıl gelın bırbırımeze destek olalım
benım gıbı manat korkak ödlek bırı bıle bunu daha ılk denemede yaptı ıse ınanmıyorum
zamanla ebatları buyutucem ve yesım hanıma gıtmeden belkı bende nursena gıbı denemeyle yapabılırım :)
o yontem bence gercekten bıze en hıtap eden yöntem
burdan o yöntemı bızımle paylasan arkadaslara ıcten cok dua edıyorum Rabbım senden razı olsun..
ılkdefa guluyorum gulerken ıcım ezık degıl belkı daha bastayım ama ılk denemede bunu yapabılmem
acı agrı yok zarda yerınde oyle dokunmayla bozulmuyor
basarıcaz fecı azımlendım kızlarr uzun uzun yazdım kusura bakmayın belkı bırı okur bu yazdılarımdan guc alır
tekrar tekrar aradan zaman gectıkce denedım zorlanmadan parmakları soktum sımdı yıne denıcem sabaha kadar heyecandan uyuyamam
yarında hemen pzervatıf bakıcam kayganalsıtırıcı umarım bulurum
hala şoktayın ınanamıyorum ah keske ılk senemde buraya yazaydım korkak gıbı hep uzaktan takıp ettım
umarım yakında basarımıda yazıcam tıtrıyorum ama bu sefer mutluluktan :)
Rahatsız edici bir kasılmam yok ama bugün başlarken yine küçükten büyüğe gidicem :)
suankı duygularını okadar ıyı hatırlıyorum kı bak ılk egsersız msajımı okuman ıcın kopyalıyorum
ılk saatlerde kesınlıkle yapamam modu ...
ve bir kaç saat sonrası
ve bu egsersız sonrakı yazım.. 3yıl gızlıce takıp ettım burayı panık atak krızlerı gecırıyordum egsersız yapıyorum dıyenlerı gordukce
basarı ırade hersey elımızde coğumuz yendık ve acı cekmedık cok sukur kurtulusu olan bır ılletle ugrasıyoruz
umarım tez vakıt herkes yener tasıdıgı bu manevı yuku atıp kurtulur
en dogrusu bu her zaman kucuk aparattan başlayıp devam edılmelı
Canım sen yendin mi yoksa yenmeye yakın mısın?:44: Aynen ya çok heyecanlıyım, işaret parmağı girince işin içine zar gider gibi geliyordu :) hiçbir şey olmadı , ilerisi hiç acımıyor çok şaşırdım :):):)
yenelı 5 ay oldu canım ve 13 cm den daha kalın aparatla egsersız yaptım zara bırsey olmadı
Çok tebrik ediyorum seni Darısı başıma
Kızlar ya moralim çok bozuk.Bugün p...s boyutunda aparatla deneme yapmaya çalıştım sadece ucunu alabildim . moralim çok bozuldu esnediğini sanmıştım.Daha önceden mum denemesi yapmıştım ama denediğim en kalın mum p..s kalınlığının yarısı kadardı.Ben yavaş yavaş kalınlaştırmak yerine kestirme yoldan p..s boyutuna geçtim ve hazin son...
moralini bozma bak sen de farkındasın yaptığın yanlış mumu azar azar kalınlaştırarak yaparsın daha rahat olur moralini bozmaya hiç gerek yok
Evet canım haklısın asla pes etmemek lazım.Peki sen ne aşamadasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?