Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım eslerde bu sorun artık normal goruyoruz hepımızınkı yasıyor bunu :) bıdahakı denemede bugun mesela kacmak yok :)
inşallah olur canım

abartmıyorsun canım hıc bakıp dokunamadıgın bolgeye bırsey gırıcegını anladın :) hepımız yasadık bu duyguyu
hazır boyle gaza gelmısken sakın egsersızı bırakma ılerleyıp kısa surede yen inşallah

Bebeyağı zararlı mı? Ben bugün başladım egzersiz yapmaya bebeyağı kullandım o yüzden soruyorum?:44:

bebe yağı doktorlar tavsıye etmıyor medıcal jel yada okey durex gıbı markaların su bazlı jellerını kullan canım

Haftada bir ancak gelebiliyo o da sipariş veren olursa.Güvenilir bir alışveriş sitesi bulmak lazım şimdi de.

bende netten alısverısten korkardım ama hepsıburada guvenılır alısverıs yaptım kredı kartımla sonra urunu gerı ıade ettım sorun yasamadım
ıstedıgm urun degıldı o sıteden rahatca alısverıs yapabılırsın

Haftada bir ancak gelebiliyo o da sipariş veren olursa.Güvenilir bir alışveriş sitesi bulmak lazım şimdi de.

canım ben yeni aldım 'doğal ecza' diye bir site sıkıntıda çıkmadı.'ok jel' aldım.jeli bekliyordum ve elime ulaştığı akşamda bu sıkıntıdan kurtuldum.buradan alabilirsin bu jelide bu siteden arkadaşlar tavsiye etti.

Vallaha ya inşallah kısa sürede yenerim :) Bakmaktan, dokunmaktan korkarken dün bir anda parmak egzersizlerini başarınca içim kıpır kıpır oldu :) Bugün de iki parmak deneyeceğim bakalım, çok sağolun desteğiniz için

canım bir parmağı çok rahat almadan 2 ye geçme 2 parmağı çok rahat almadan da 3 parmağa geçme. bir parmakta hiç kasılman yoksa 2 parmağa geç canım. kolay gelsin...

suankı duygularını okadar ıyı hatırlıyorum kı bak ılk egsersız msajımı okuman ıcın kopyalıyorum

ılk saatlerde kesınlıkle yapamam modu ...

ve bir kaç saat sonrası

ve bu egsersız sonrakı yazım.. 3yıl gızlıce takıp ettım burayı panık atak krızlerı gecırıyordum egsersız yapıyorum dıyenlerı gordukce
basarı ırade hersey elımızde coğumuz yendık ve acı cekmedık cok sukur kurtulusu olan bır ılletle ugrasıyoruz
umarım tez vakıt herkes yener tasıdıgı bu manevı yuku atıp kurtulur

Son düzenleme:

Canım sen yendin mi yoksa yenmeye yakın mısın?:44: Aynen ya çok heyecanlıyım, işaret parmağı girince işin içine zar gider gibi geliyordu :) hiçbir şey olmadı , ilerisi hiç acımıyor çok şaşırdım :):):)

yenelı 5 ay oldu canım ve 13 cm den daha kalın aparatla egsersız yaptım zara bırsey olmadı

Kızlar ya moralim çok bozuk.Bugün p...s boyutunda aparatla deneme yapmaya çalıştım sadece ucunu alabildim . moralim çok bozuldu esnediğini sanmıştım.Daha önceden mum denemesi yapmıştım ama denediğim en kalın mum p..s kalınlığının yarısı kadardı.Ben yavaş yavaş kalınlaştırmak yerine kestirme yoldan p..s boyutuna geçtim ve hazin son...

Son düzenleme:

moralini bozma bak sen de farkındasın yaptığın yanlış mumu azar azar kalınlaştırarak yaparsın daha rahat olur moralini bozmaya hiç gerek yok

Evet canım haklısın asla pes etmemek lazım.Peki sen ne aşamadasın?

canım ben psikiyatriste gidiyorum o da parmak egzersizi yaptırıyo ama çok yavaş ilerletiyo 2 parmak 1 boğum hatta 2 boğum alabiliyorum yalnız bu ara reglim yapamıyorum egzersiz inşallah reglim bitince tekrar devam edicem sen kaç aylık evlisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…