- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #98.581
canım ben psikiyatriste gidiyorum o da parmak egzersizi yaptırıyo ama çok yavaş ilerletiyo 2 parmak 1 boğum hatta 2 boğum alabiliyorum yalnız bu ara reglim yapamıyorum egzersiz inşallah reglim bitince tekrar devam edicem sen kaç aylık evlisin
Tatlım ben 1,5 yıllık evliyim bu siteyi 1 ay önce keşfettim ve 15 gün önce egzersizlere başladım ilk denemeyi serçe parmağıyla yaptım sonra direk muma geçtim(bakkal mumu) mumu biraz kalınlaştırdım ve bugün de p..s boyutunda aparatla denedim fakat bugün canım çok yandı acele etmemek lazım demek ki. İnşallah birbirimize destek olarak ve de buradaki tecrübeli arkadaşların yönlendirmeleriyle kurtulacaz bu illetten.
canım sana uzunca mesaj yazdım oan elektrık gıttı yenıden yazdım tekrardan geldı gıttıpc sımdı sapıttı hata verıyor
balım zaman sabır bazı seylerı degstıremıyorsak ya bız degısıcez yada sabredıcez ... zor ama
yarın kac gıbı musaıtsın canım msnden görüşelim bugun yol yorgunlugu bıraz dınlenmelıyım
ama mukakkak goruselım canım senın uzuntun bızım uzuntumuz yalnız degılsın bunu bı daha deme lutfen,
kızlar . denemem olmadı malesef eşimden dolayı. yarın da dr a gidiyoruz. hamilelik öncesi test yaptırıcam. yaptıran var mı? neler yaptırmalıyım sizce?
ne testi canım.ben de İNŞALLAH yarın gitmeyi düşünüyorum
kızlar 2. denemem olmadı malesef eşimden dolayı. yarın da dr a gidiyoruz. hamilelik öncesi test yaptırıcam. yaptıran var mı? neler yaptırmalıyım sizce?
cok normal canım eslerımız bıze guvenemıyorlar dogal olarak pekemz yedır cıkolata fındık fıstıkanı yasayın sartlamayın kendınızı
birde canım torç testı varmıs bana saglık ocagındakı doktorum soyledı hamılelıkten once mutlaka yapılması gerek dedı...ama ben yaptırmadım
hamilelik öncesi testler canım. tam kan sayımı,troid,böbrek fonk. testi ,toksoplazma, kızamıkçık ,hepatit, tetanoz, idrar, şeker ,GENEL JİNEKOLOJİK MUAYENE , RAHİM AĞZI KANSER TARAMA PAP SMİR ( BEN BUNLARDAN KORKUYORUM) sizce zor mu geçer
hamilelik öncesi testler canım. tam kan sayımı,troid,böbrek fonk. testi ,toksoplazma, kızamıkçık ,hepatit, tetanoz, idrar, şeker ,GENEL JİNEKOLOJİK MUAYENE , RAHİM AĞZI KANSER TARAMA PAP SMİR ( BEN BUNLARDAN KORKUYORUM) sizce zor mu geçer
selacım bir an önce bu karamsarlıktan kurtul canım, yaş konusunda benimle aranda 1 yaş var yalnız değilsin yardm var, haklısın belli bir yaştan sonra tahammül kalmıyor ama bunun seni daha da tetiklemesi gerekir, evlenmesen niye evlenmedim diye düşünecektin bu seferde, atlatacaksın herkes atlatıyor sen de farklı değilsin buraya gelen herkes ben de bir gün yenebilecek miyim diyordu şu an çoğu burda yendi, hem şanslısın daha yeni evliliğin benim, nilayın 3 yılı geçmişti, gülsevdam 5 yılı geçmişti bizim gibi uzun sürenlerin bile bitti senin de bitecek.
canım çok sağol. onuda not aldım. peki büyük harflerle yazdıklarım zor geçer mi sence.korkuyorum onlardan. jinekolojik muayene ve rahim ağzından simir
bir de bu testleri hangi hastane de yaptırayım sizce. devlet hast , araştırma hast , özel hast
devletı bılmıyorum cnm ben ozelde yaptırdım muayene parası ve smear parası odemıstım
canım senden Allah razı olsun. bu konudada yetiştin ya. sen buraları bekleyen bir melekmisinçok öptüm
sendende allah razı olsunn yardımım dokunuyorsa ne mutlu banaa
bana duaa etseneee bebegın olsun dıyeee hadiiiiiiii
Allahım Nilay a çok tatlı, çok hayırlı ,çok zeki , hamilelikte de üzmeyecek doğduğunda da üzmeyecek bir bebek nasip et. aminnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?