Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

nerde benim selaa'mmmmmmmmmmm
cnm nasılsın ya hafta sonnları bi kere de olsa gir durumunu yaz cnm. merak ediyoruz seni.
girersen mutlaka cvp ver cnm.
inşallah herşey yolundadır. düzeliyodur.

iyiyim düzelmeye çalışıyoruz. zaten iyi olsak da buraya yazmıycam artık, ne zaman yazsam kendime nazar değdirdim, abuk subuk bir nedenden kavga ettik. kabus gibiyim yahu :)) eşim kendine gelse iyi olucaz ama o çok saldı kendini. ben de hepten yuvarlanmamak için zorluyorum kendimi işte. iyi değilim ama iyiyim pozlarındayım.

aynı bizim yaşadığımız durum, umarım siz bizim kadar kördüğüm olmazsınız (( çok üzüldüm böyle olmasına. moralini bozma, eşlerde olabiliyor bu. daha önce böyle sorunu yoksa, bir süre ara verin denemeye, eşinin morali düzelince deneyin. kelin ilacı olsa başına sürermiş derler ama yine de yalnız olmadığını bilmen için yazmak istedim. bizim sorunumuz iyice kronikleşti, moraller de bozuk, öncelikle moralimizi düzeltmeye çalışıyoruz bu aralar...

insallah canimm sizde bi an once düzelirsinizz.. biz oyle olduk sonra düzeldik ama uzatmadim ben üstüne gitmedim esiminn onceden böyle bi sorun yoktu simdi ben sokana kdr sertlesmesi gidiyorrr ben biraz cabuk davransam sorun kalmicak ama hemen sokamiorum kii.. biraz daha egzersiz yapip sonra esimle gene denicez insallahhh basaririzzz o zmnn... sizde insallah düzelirsiniz en kisa zamanda canimm...

aman bize benzemeyin, allah kimseye vermesin. eşim bir kızdan bile daha nazlı, yapamadıkça iyice hayata küstü. inşallah düzelir de normale döner, denemelere devam ederiz. bizde sertlik bana değdiği an gidiyor zaten, aniden yapmaya bile zaman yok ((

canım sen napıyosun yendin tebrikler önceki sayfalarda yazdım ama görmedn heralde. nasıl gidiyor vajisiz günler
ewet cnm görmedim sanırım teşekkür ederim
ya bişey anlamadım ki. regl oldum. dünde yatılı ve davetsiz misafir geldi.
üstelik bu hafta gececiyim. akşam onda gelicem ewe.
perşembe yada cuma bitiyo reglim. onlar ne kadar kalcak bilmiyorum.
kalırlarsa nasıl yapcam bilmiyorum. offf off

canuuuuuuuuuuuuuum tebrikler!!!!!!!!!!!!! rabbim başka dert vermesin.

cnm teşekkür ederim. inşallah devamı gelir ya

slm cnm. nasılsın. dün aklım hep sendeydi. sabah giremedim geç kalmıştım akşamada misafir vardı. 12 buçuk oldu gircem ama ytanımdan ayrılmıyo kız ben kapatana kadar. mecburen kapatıp yattım. ancak şimdi gördüm.
hiç üzülme cnm. eşinde bi yerde düzelcek inşallah. benimki uzatmaları oynadı 2 ay bekletti beni oda düzelmeye karar verdi
inşallah tekrardan bişey olmaz bu arada:18::18::18::18::18::18:
zaten genelde gördüğüm ilk denemelerde olmuyo deneye deneye oluyo cnm.

kızlar . denemem olmadı malesef eşimden dolayı. yarın da dr a gidiyoruz. hamilelik öncesi test yaptırıcam. yaptıran var mı? neler yaptırmalıyım sizce?

kızlar bende bunu sorcaktım size. teşekkür ederim.
tarcinakidecm sende gidersen sonrasında paylaşır mısın nasıl olduğunu.
bide doktora vajinusmus olduğunu söyleyecek misin.
söylemelimiyiz

cnm okudum yazılarını. eşin inat ediyo direniyo hala. oda bi gün pes edecek. senin dediğin gibi canına tak edecek.
cnm biraz daha sabret. azıcık daha bekle. bizde dün tartıştık sabahta. anlamadık yendikmni yenmedikmi. ben reglim bitsin diye sabırsızlkanırken bide misafir çıktı.
bide onların gitmesini beklicem sanırım. ara verdiğimiz için 2. denemeyide ilk deneme yöntemi gibi yapmayı düşünüyorduk.
onlar varken olmaz ki, ((((

Son düzenleme:
bitanem burdamısınnnn msn gelırmısınnnnn

avatarın yakıp kavuruyo ortalıgı bıtanemm

2 gündür avatar arıyorum senınkıne benzıyen bıtane buldum onu kullanırsam senı gecerım dermişim :)
asıl avatarı yakan sensın onu ne olduktan sonra degıstırdıgını unutma :)
dun aksam kotuydum regl malum bu yuzden msnye gelemedım canım
dogumgunu nasıl gıttı ne hedıyeler aldı dogum gunu kızı fecı kıskandım işte

nılayında dediği gibi aparata alısık oldugumuz ıcın muayene gozunuzu korkutmasın kızlar bende hemen yendıgım gıbı gıttım
ve cataldan nefret ederım cok korkarım ama sımdıye kadar kackere cıktım :) aparatta vız gelıyor ınanın..
ablamlar cocuk dogurmus kadınlar hala muayeneye alısamadılar bana hayretteler
eee buda egsersız yapmanın vajılı olmanın tek ıyı yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…