- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #98.601
ayyyyy çookk sagolll amıınnn ınsallahhhh en kısa zamandaaa sanadaa banaaa daaa tum ısteyenlere ınsallahhhhhh
ayyyyy çookk sagolll amıınnn ınsallahhhh en kısa zamandaaa sanadaa banaaa daaa tum ısteyenlere ınsallahhhhhh
nerde benim selaa'mmmmmmmmmmm
cnm nasılsın ya hafta sonnları bi kere de olsa gir durumunu yaz cnm. merak ediyoruz seni.
girersen mutlaka cvp ver cnm.
inşallah herşey yolundadır. düzeliyodur.
kızlar ben geldimm ve malesef güzel haberlerle gelemedimegzersiz yaptim sonra esimle denedim ama olmadi yaa ben sokmaya calisana kadar sertlesmesi gittii kac kez ugrastik olmadi sonra esimin morali bozuldu yapmak istemedi bende bisey demedim üstüne gitmedimm.. yarim saat sonra gene denedik ama malesefff ben sokana kdr sertligi gidiyorrr bende hemen sokamiyorum kii :S hala bi korku var icimde yanii napicam ne yapmaliyimmmm lütfen bisey soyleyinnn
aynı bizim yaşadığımız durum, umarım siz bizim kadar kördüğüm olmazsınız(( çok üzüldüm böyle olmasına. moralini bozma, eşlerde olabiliyor bu. daha önce böyle sorunu yoksa, bir süre ara verin denemeye, eşinin morali düzelince deneyin. kelin ilacı olsa başına sürermiş derler ama yine de yalnız olmadığını bilmen için yazmak istedim. bizim sorunumuz iyice kronikleşti, moraller de bozuk, öncelikle moralimizi düzeltmeye çalışıyoruz bu aralar...
Allahım Nilay a çok tatlı, çok hayırlı ,çok zeki , hamilelikte de üzmeyecek doğduğunda da üzmeyecek bir bebek nasip et. aminnnnnnnn
insallah canimm sizde bi an once düzelirsinizz.. biz oyle olduk sonra düzeldik ama uzatmadim ben üstüne gitmedim esiminn onceden böyle bi sorun yoktu simdi ben sokana kdr sertlesmesi gidiyorrr ben biraz cabuk davransam sorun kalmicak ama hemen sokamiorum kii..biraz daha egzersiz yapip sonra esimle gene denicez insallahhh basaririzzz o zmnn... sizde insallah düzelirsiniz en kisa zamanda canimm...
ewet cnm görmedim sanırım teşekkür ederimcanım sen napıyosun yendin tebrikler önceki sayfalarda yazdım ama görmedn heralde. nasıl gidiyor vajisiz günler
canuuuuuuuuuuuuuum tebrikler!!!!!!!!!!!!! rabbim başka dert vermesin.
kızlar ben geldimm ve malesef güzel haberlerle gelemedimegzersiz yaptim sonra esimle denedim ama olmadi yaa ben sokmaya calisana kadar sertlesmesi gittii kac kez ugrastik olmadi sonra esimin morali bozuldu yapmak istemedi bende bisey demedim üstüne gitmedimm.. yarim saat sonra gene denedik ama malesefff ben sokana kdr sertligi gidiyorrr bende hemen sokamiyorum kii :S hala bi korku var icimde yanii napicam ne yapmaliyimmmm lütfen bisey soyleyinnn
kızlar . denemem olmadı malesef eşimden dolayı. yarın da dr a gidiyoruz. hamilelik öncesi test yaptırıcam. yaptıran var mı? neler yaptırmalıyım sizce?
iyiyim düzelmeye çalışıyoruz. zaten iyi olsak da buraya yazmıycam artık, ne zaman yazsam kendime nazar değdirdim, abuk subuk bir nedenden kavga ettik. kabus gibiyim yahu :)) eşim kendine gelse iyi olucaz ama o çok saldı kendini. ben de hepten yuvarlanmamak için zorluyorum kendimi işte. iyi değilim ama iyiyim pozlarındayım.
bitanem burdamısınnnn msn gelırmısınnnnn
avatarın yakıp kavuruyo ortalıgı bıtanemm
sağol gül, ben geldim ama sen burda mısın bilmiyorum. özel mesaj gelmemiş bana.
muayene bızım ıcın cok kolay cunku bız aparata alısıgız doktoruna bu durumunu anlat muayeneden once, hassas oldugunu zaten 5-6 cm bırsey korkmana hıc gerek yokk smearın ınan bana adıvar kendıı yokdoktor smear yapalım dedıgın de gozlerım bır acılmıstı napıcak dıye kardesımde doktorun yanında calısıyordu hemen ona baktım kafasıyla bırsey yok onda der gıbı ısaret yaptı ben beklıyorum bısıler yapacak dıyee yapmıs megersee
:82::82::82:günaydın hatunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?