- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #98.621
kızlar bende bunu sorcaktım size. teşekkür ederim.
tarcinakidecm sende gidersen sonrasında paylaşır mısın nasıl olduğunu.
bide doktora vajinusmus olduğunu söyleyecek misin.
söylemelimiyiz
2 gündür avatar arıyorum senınkıne benzıyen bıtane buldum onu kullanırsam senı gecerımdermişim :)
asıl avatarı yakan sensın onu ne olduktan sonra degıstırdıgını unutma :)
dun aksam kotuydum regl malum bu yuzden msnye gelemedım canım
dogumgunu nasıl gıttı ne hedıyeler aldı dogum gunu kızı fecı kıskandım işte
iim bebiş sen nasılsıngünaydın cnm nasılsın.
:82::82::82:günaydın hatunlar
gunaydınn canımmm nasılsınnn
gec bebegımmmm ama ben bu avatraını kıskandımmı acaba:26::26::26::26:
oyyy gecmıs olsun canım bende buay baya yasadım o sancıyı
dogumgunu cok guzeldı kardesıme ılk cep telefonunu aldık hedıye havalara ucuyor mutluluktan
cnm okudum yazılarını. eşin inat ediyo direniyo hala. oda bi gün pes edecek. senin dediğin gibi canına tak edecek.
cnm biraz daha sabret. azıcık daha bekle. bizde dün tartıştık sabahta. anlamadık yendikmni yenmedikmi. ben reglim bitsin diye sabırsızlkanırken bide misafir çıktı.
bide onların gitmesini beklicem sanırım. ara verdiğimiz için 2. denemeyide ilk deneme yöntemi gibi yapmayı düşünüyorduk.
onlar varken olmaz ki,((((
aman bize benzemeyin, allah kimseye vermesin. eşim bir kızdan bile daha nazlı, yapamadıkça iyice hayata küstü. inşallah düzelir de normale döner, denemelere devam ederiz. bizde sertlik bana değdiği an gidiyor zaten, aniden yapmaya bile zaman yok((
slm cnm. nasılsın. dün aklım hep sendeydi. sabah giremedim geç kalmıştım akşamada misafir vardı. 12 buçuk oldu gircem ama ytanımdan ayrılmıyo kız ben kapatana kadar. mecburen kapatıp yattım. ancak şimdi gördüm.
hiç üzülme cnm. eşinde bi yerde düzelcek inşallah. benimki uzatmaları oynadı 2 ay bekletti beni oda düzelmeye karar verdi
inşallah tekrardan bişey olmaz bu arada:18::18::18::18::18::18:
zaten genelde gördüğüm ilk denemelerde olmuyo deneye deneye oluyo cnm.
sağol canım bu kadar destek olduğun için. benim eşim sabit fikirli, ve hafiften depresyona girdi bence. bu beni de olumsuz etkiliyor. bir süre her şeyden uzaklaşmak istiyorum. onunla konuşmak, görmek bile istemiyorum. dediğin gibi çıksak yürüyüşe gitsek ne olur ki? sürekli yorgun bezgin, ne zaman bişe istesem ben çok yoruluyorum işte uyuycam diyor. sonra da bana kızıyor dışarı çıkıp hava almıyorum diye. iyice sapıttı artık yani. sabrediyorum bakalım ne zaman göreceğim o güzel günleri...
canım benim herzaman destek olurum yeter ki sen canını sıkma ..Biz burda bir aile gibi olduk .. Birkaçgün foruma girmesem özlüyorum yaa...Dediğin gibi deprosyana girmiş olabilir canım..Bir psikologa gitseniz iyi olmaz mı ? ya da sen birkaç günlüğüne ailenden birinin yanına gitsen , hem kapanız dağılmış olur hemde birbirnizi özlemiş olursunuz..Erkekler bizden daha çok bu konuyu kafalarına takıyorlar bence.. Ondan dolayıda kendilerini bitkin , tabiri caizse işe yaramaz gibi düşünebiliyorlar.O nu da anlamak lazım tatlım benim.. Birbirinize destek olmaya çalışın..Biliyorum demesi kolay diyecksin ama inan bu süreci birbirinize destek olarak atlatabilirsiniz canım..Kendimden örnek vermek gerekirse o zmanlar hep ben birşeyler yapmaya çalışırdım, alttan alırdım..Sende öyle yapmaya çalış tatlım,eminim elinden gelenin fazlasını yapıyorsundur..Keşke sihirli değneğim olsada bu derdi çekenlere değdirip düzeltebilsem.. Biraz daha sabır canım..Eşin kendini bıraktığı anda sen ona canlılık ver canım..Neler yaşadığını çok iyi anlıyorum canım , biliyorsun bizlerde aynılarını yaşadık .. Mesir macunu çayı varmış büyük marketlerde birde onu deneseniz nasıl olur tatlım..O güzel günleri sende göreceksin Allah ın izniyle canım..
kızlarr nasilsinizz kimse yok yaa forumda artikkben bgn 1 saat egzersiz yaptim iyiydi artik mumu kalinlastircam 12 13 cm yapcam öyle denicem insallah oyle de olurr onada biraz alisip sonra esimle denerim insallah olur ozmnn yaaa... :26:
arkadaşlar egzersiz için yardım eden herkese çok teşekkür ederim..Gülsevdam, nilay84, mutlu88,trinity,kayraözlem daha ismini hatrlayamadığım arkdşlar Cevaplarınız çok yardımcı oluyor...Dediğiniz gibi hala kastığım için sanırım canım yanıyor ama artık orta parmakla gel git yapabiliyoruz hızlı şekilde iki psarmagıda sadece alabılıyorum ben asla parmak alamam degdıremem dıyen bırı olarak cok yol katettım ıns yenıcem :) ve burda ytuzunu gormedıgım yazısarak bana ıyılıgı dokunan bıseyler katan hepınıze tesekkur ederım bır forumda yazılanları takıp edrek su sevıyeye gelecegıme ınanmazdım çok sey kacrmısım kac aydır
kızlar cumartesi kan testi yaptırdım.pozitif...değerim 74 çıktı.daha çok yeni:)))
çarşamba tekrar doktora gideceğim.inşallah hayırlısıyla kucağıma alırım bebişimi...
darısı başınıza hanımlar... çalışmalara tam gaz devam...moral bozmak,ağlamak,uflamak yokkk.
ayy gozun aydın canım rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah darısı bize....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?