Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar bende bunu sorcaktım size. teşekkür ederim.
tarcinakidecm sende gidersen sonrasında paylaşır mısın nasıl olduğunu.
bide doktora vajinusmus olduğunu söyleyecek misin.
söylemelimiyiz

sende reglınden sonra gıt cnm hem cocuk dusunuyorsun genel bır muayene ol ...

tabi doktoruna yenı yendını soyle ...

gec bebegımmmm ama ben bu avatraını kıskandımmı acaba:26::26::26::26:

oyyy gecmıs olsun canım bende buay baya yasadım o sancıyı

dogumgunu cok guzeldı kardesıme ılk cep telefonunu aldık hedıye havalara ucuyor mutluluktan

oy oy senın olsun bebem ben degısıyorum

sancım bu sefer fazla olmadı ama keyıfsız halsız bıraktı benı

cep telefonu ha benımd e yenı bır cebe fecı ıhtıyacım var dogum gunumede daha cok var
kızkardesın nerde oturuyor evıne bı operasyon yapıyım

yanımda olduğun için sağol canım. dilerim bir an önce misafirden kurtulursun. benim reglim yakın, çok gergin, huzursuz ve mutsuzum. bu haldeyken ona destek olmam imkansız ama yine de kendimi zorluyorum işte... ya sabır, allahtan sabır diliyorum, çünkü sabrım dolup dolup taşıyor artık...

insallah düzelirsiniz yaaa... keske esin doktora gitmeye tmm dese yada ilac fln kullansa o zmn bi faydasi olur belkii neyse hayirlisi yaaa insallah en kisa zamanda düzelirsiniz canimmm :26:

a.slm canimm iyiyim sen nasilsinnn? sagol yaa beni düşünüp merak ettigin için tesekkür ederimm anladim canim sana kolay gelsin misafirlerinleee :) hmm insallah bisey olmaz canimm & insallah bizde en kisa zamanda hallederiz ve yeneriz bu hastaligiii.. aynen bizde dioruz ki egzersizden sonra her zmn deneyelim elbet birinde olur diyee insallah olur bi an once

canım benim herzaman destek olurum yeter ki sen canını sıkma ..Biz burda bir aile gibi olduk .. Birkaçgün foruma girmesem özlüyorum yaa...Dediğin gibi deprosyana girmiş olabilir canım..Bir psikologa gitseniz iyi olmaz mı ? ya da sen birkaç günlüğüne ailenden birinin yanına gitsen , hem kapanız dağılmış olur hemde birbirnizi özlemiş olursunuz..Erkekler bizden daha çok bu konuyu kafalarına takıyorlar bence.. Ondan dolayıda kendilerini bitkin , tabiri caizse işe yaramaz gibi düşünebiliyorlar.O nu da anlamak lazım tatlım benim.. Birbirinize destek olmaya çalışın..Biliyorum demesi kolay diyecksin ama inan bu süreci birbirinize destek olarak atlatabilirsiniz canım..Kendimden örnek vermek gerekirse o zmanlar hep ben birşeyler yapmaya çalışırdım, alttan alırdım..Sende öyle yapmaya çalış tatlım,eminim elinden gelenin fazlasını yapıyorsundur..Keşke sihirli değneğim olsada bu derdi çekenlere değdirip düzeltebilsem.. Biraz daha sabır canım..Eşin kendini bıraktığı anda sen ona canlılık ver canım..Neler yaşadığını çok iyi anlıyorum canım , biliyorsun bizlerde aynılarını yaşadık .. Mesir macunu çayı varmış büyük marketlerde birde onu deneseniz nasıl olur tatlım..O güzel günleri sende göreceksin Allah ın izniyle canım..

Balım beniiiiiiiiiim tebrik ederiiiim seniiiiiiiiii Çok sevindiiim yaaaaaa çok şükür sende kurtuldum talımmm İşteeee bu kadar yaaaa:13: Ne kadar kolaymış değil miii çook tebrik ederim canım , Allah ım başka sıkıntı vermesin inş..Ohhh taze gelin seniiiii :123: bu halaylar senin için canım

sağol canım, öyle güzel özetlemişsin ki. gidebilsem gideceğim, ki kendisi bile önerdi annemin yanına gitmeyi. ama benim pat diye kalkıp anneme gitmem (aynı şehirde değiliz) en başta annemi telaşlandırır. sonra da eşimin ailesini. zaten yüzümden mutsuzluk akıyor annem illa ki durumu çakar, çok güçsüzüm her şeyi anlatabilirim, ondan sonra annemin çenesinden bir ömür boyu kurtulamam, yeterince stres var üzerimde, bir de o eklenmesin. zaten bir ara gidip 10 gün kalmıştım daha bu site üye olmadan filan, inanır mısın evimi de eşimi de hiç özlemedim. hep yalnız yaşadığım günleri ve o zamanki evimi özlüyorum. burası benim evim değil sanki. alttan almaktan zaten bıkmış durumdayım, eşime defalarca psikolog önerdim, ben hasta değilim diyip duruyor. ve dediğin gibi kendini işe yaramaz hissediyor. biz boşanacak seviyeye gelmedikçe doktora da gitmez psikoloğa da. o yüzden bu kadar bezgin, bıkkın ve tükenmiş bir haldeyim ben. çok sıkıldım aynı yerde dönüp durmaktan. hatta belki boşanır ama yine de doktora gitmez, o kadar hasta yani :)))) çay önerisi için sağol ama şu an deneme yapmayı ikimiz de istemiyoruz ki, sorun sertleşmeden çok cinsellikten soğumaya vardı çünkü. ben zaten regl öncesi sendromdayım, deneyelim dese bile istemem. şu an öyle uzaklaştım ve koptum ki olaydan, bi daha hiç denemiycez dese ona bile üzülmem. şu anda tek yaptığım evliliğimiz bitmesin diye sabretmek, beklemek. bunun da geçeceğine inanmak. hastalık falan umrumda değil artık, orayı geçtim gerçekten

kızlarr nasilsinizz kimse yok yaa forumda artikk ben bgn 1 saat egzersiz yaptim iyiydi artik mumu kalinlastircam 12 13 cm yapcam öyle denicem insallah oyle de olurr onada biraz alisip sonra esimle denerim insallah olur ozmnn yaaa... :26:

kızlarr nasilsinizz kimse yok yaa forumda artikk ben bgn 1 saat egzersiz yaptim iyiydi artik mumu kalinlastircam 12 13 cm yapcam öyle denicem insallah oyle de olurr onada biraz alisip sonra esimle denerim insallah olur ozmnn yaaa... :26:

tatlımm sen benım gozumde yendındert etme kendıne ıcın rahat etsın kalınlastır mumu...hadı deneyelım demeyınsakın anı yasayın...

arkadaşlar egzersiz için yardım eden herkese çok teşekkür ederim..Gülsevdam, nilay84, mutlu88,trinity,kayraözlem daha ismini hatrlayamadığım arkdşlar Cevaplarınız çok yardımcı oluyor...Dediğiniz gibi hala kastığım için sanırım canım yanıyor ama artık orta parmakla gel git yapabiliyoruz hızlı şekilde iki psarmagıda sadece alabılıyorum ben asla parmak alamam degdıremem dıyen bırı olarak cok yol katettım ıns yenıcem :) ve burda ytuzunu gormedıgım yazısarak bana ıyılıgı dokunan bıseyler katan hepınıze tesekkur ederım bır forumda yazılanları takıp edrek su sevıyeye gelecegıme ınanmazdım çok sey kacrmısım kac aydır

tatlım canım yanıyor demıssn tabıkı kastıgın ıcın bıraz gevsemeye calıs ne kadar bacaklarını cok acarsan o kadar az acı hıssedersın ve jelı hem aparata hem vajıye sur...

durr durr hele bı yen inşallah bu kadar cabuk bu kadar kolaymıy mıs dıyeceksın ınş...

onun ıcınnn bızı sesesız sessız takıp edenler duyun yaramazpısının yazdıklarını daa sızde gelın artık....

kızlar cumartesi kan testi yaptırdım.pozitif...değerim 74 çıktı.daha çok yeni:)))
çarşamba tekrar doktora gideceğim.inşallah hayırlısıyla kucağıma alırım bebişimi...
darısı başınıza hanımlar... çalışmalara tam gaz devam...moral bozmak,ağlamak,uflamak yokkk.

ayy gozun aydın canım rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah darısı bize....

trinity canım sen gozumuzde yendın :) nılayın dedıgı gibi anı yaşayın
yendıkten sonra nasıl mutlu olucagını hayal et dualarımız sen ve tum vajılılerle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…