Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

gec kalmadın ama sonunda yenıcek yolda kararlı sekılde gıdıyorsun balım
her atlattıgın asama bır sonrakınde cok basıt gelıcek azım ve kendınını rahatlatmanla
durmak yok yola devam :) vajıye ölümmmmmmmmmmmm

canım senın adına cok sevindim :) Rabbim saglıklı bır gebelık kolay bır dogum nasıp etsın inşallah
ve tum ısteyenlere bu duyguyu tattırsın tez vakit.. amin....

tatlımm sen benım gozumde yendındert etme kendıne ıcın rahat etsın kalınlastır mumu...hadı deneyelım demeyınsakın anı yasayın...

sagol canimmm ahh bide p...s i sokabilsemm o zmn rahat edicem yaa dünyalar benim olucak insallahhh... ama az kaldi hissediyorumm her gecen gün egzersizi daha kolay yapiyorumm ilk basladigimm gün bugunlere gelebilecekmiyim diye düşünürdümm o zmn arkadasLar 10 cm le 11 12 cm le egzersiz yapior diyince ben yapabilecekmiyim acaba derdimm.. ve 1 ay icinde bende geLdim bu durumaa insallah artik az kaldii bi an once yenmek istiorum artikkk insallahhhhh darisi bana tüm arkadaslaraaaaaaaaaaaaa....

gözün aydın canimmmm insallah sagsalimm kucagina alirsin bebeginiii darisi bizim basimiza insallahhhhhhhhhhhh

oda olacak canım hıc strese gırme....bak nelerı astın sen...inşallah cok yakın cnm...

trinity canım sen gozumuzde yendın :) nılayın dedıgı gibi anı yaşayın
yendıkten sonra nasıl mutlu olucagını hayal et dualarımız sen ve tum vajılılerle

ayy insallah canim yaaaa bide gercekten yensem su hastaligii var yaaa offf offff hayalini düşünüyorum daaa ne kdr mutlu olurum yaaaa insallah Allah im bian once yardim etsinn bana we tum arkadaslara

:26:Kızlar bişi sorcam :26: Hani bu egzersizler sırasında ilişkiye girmek yasak ya, denemek bile yasak ya hani, peki ilişkiye girmeden sevişmek de yasak mı?:26: Anladınız işte demek istediğimi , onun bir etkisi oluyor mu?:44::26:

insallah canimmm... Allah im dogru zamanda yardım edicek ve yenicem insallahhhh... sonra buraya gelen arkadaslara elimden geldigince yardim edicemmm... burdan hiç ayrilmicammm insallah...

evet cnm inşallah elımızden geldıgınce burada olmaya ozen gosterelımkı bızım yasadılarımızı br baskaları yasamasın...

canım ALLAH hayırlı etsin.İNŞALLAH hayırlısı ile kuçağına da alırsın.merak ettim ne zaman yenmiştin sen?

canım ben egzersız sırasında kesınlıkle hayır demıstım esıme cunku oda bır bagımlılık bız ona alısmıstık eger ızın verseydım belkı yenemzdım dıye dusunuyorum...yınede sen bılırsın canım...

aynen canim yaa keske evlendigim zaman hemen bulsaydim burayii 4 bucuk ay sonra geLdimm belki simdiye kurtulmustumm neyse hayirlisii yaaa :))

ahh ahh o kesklerı bende cok yasıyorum...sen yıne yenı evlısın ben 3.yılımda buldum keske bende senın gıbı o aylarda bulsaydım evlılıgın en guzel zmanları...cok sanslısın...

eşlerın tutumuna bağlı.. bız 5 yıldan fazladır bu sorunla ugrastıgımız ıcın bu konuda yasağa uymadım eşimin isteğini geri cevirmedim
ama aslında egsersızde sadece basarı ıcın egserıze odaklanmak en ıyısı ..

canım kızların dediği gibi sen artık yendin sayılır. az kaldı az. inş benim misafirler gitsin de doya doya yaşayım mutluluğumu. malesef kısa sürdü

cnmmm tebrikler gözün aydın.
darısı diğer vajililere bizlere inallah

harika bir haber bu!!! gözünaydın!! allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…