- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #98.641
arkadaşlar egzersiz için yardım eden herkese çok teşekkür ederim..Gülsevdam, nilay84, mutlu88,trinity,kayraözlem daha ismini hatrlayamadığım arkdşlar Cevaplarınız çok yardımcı oluyor...Dediğiniz gibi hala kastığım için sanırım canım yanıyor ama artık orta parmakla gel git yapabiliyoruz hızlı şekilde iki psarmagıda sadece alabılıyorum ben asla parmak alamam degdıremem dıyen bırı olarak cok yol katettım ıns yenıcem :) ve burda ytuzunu gormedıgım yazısarak bana ıyılıgı dokunan bıseyler katan hepınıze tesekkur ederım bır forumda yazılanları takıp edrek su sevıyeye gelecegıme ınanmazdım çok sey kacrmısım kac aydır
kızlar cumartesi kan testi yaptırdım.pozitif...değerim 74 çıktı.daha çok yeni:)))
çarşamba tekrar doktora gideceğim.inşallah hayırlısıyla kucağıma alırım bebişimi...
darısı başınıza hanımlar... çalışmalara tam gaz devam...moral bozmak,ağlamak,uflamak yokkk.
tatlımm sen benım gozumde yendındert etme kendıne ıcın rahat etsın kalınlastır mumu...hadı deneyelım demeyınsakın anı yasayın...
kızlar cumartesi kan testi yaptırdım.pozitif...değerim 74 çıktı.daha çok yeni:)))
çarşamba tekrar doktora gideceğim.inşallah hayırlısıyla kucağıma alırım bebişimi...
darısı başınıza hanımlar... çalışmalara tam gaz devam...moral bozmak,ağlamak,uflamak yokkk.
sagol canimmm ahh bide p...s i sokabilsemm o zmn rahat edicem yaa dünyalar benim olucak insallahhh... ama az kaldi hissediyorumm her gecen gün egzersizi daha kolay yapiyorumm ilk basladigimm gün bugunlere gelebilecekmiyim diye düşünürdümm o zmn arkadasLar 10 cm le 11 12 cm le egzersiz yapior diyince ben yapabilecekmiyim acaba derdimm.. ve 1 ay icinde bende geLdim bu durumaa insallah artik az kaldii bi an once yenmek istiorum artikkk insallahhhhh darisi bana tüm arkadaslaraaaaaaaaaaaaa....
trinity canım sen gozumuzde yendın :) nılayın dedıgı gibi anı yaşayın
yendıkten sonra nasıl mutlu olucagını hayal etdualarımız sen ve tum vajılılerle
oda olacak canım hıc strese gırme....bak nelerı astın sen...inşallah cok yakın cnm...
insallah canimmm... Allah im dogru zamanda yardım edicek ve yenicem insallahhhh... sonra buraya gelen arkadaslara elimden geldigince yardim edicemmm... burdan hiç ayrilmicammm insallah...
evet cnm inşallah elımızden geldıgınce burada olmaya ozen gosterelımkı bızım yasadılarımızı br baskaları yasamasın...
:26:Kızlar bişi sorcam :26: Hani bu egzersizler sırasında ilişkiye girmek yasak ya, denemek bile yasak ya hani, peki ilişkiye girmeden sevişmek de yasak mı?:26: Anladınız işte demek istediğimi , onun bir etkisi oluyor mu?:44::26:
aynen canim yaa keske evlendigim zaman hemen bulsaydim burayii 4 bucuk ay sonra geLdimmbelki simdiye kurtulmustumm neyse hayirlisii yaaa :))
:26:Kızlar bişi sorcam :26: Hani bu egzersizler sırasında ilişkiye girmek yasak ya, denemek bile yasak ya hani, peki ilişkiye girmeden sevişmek de yasak mı?:26: Anladınız işte demek istediğimi , onun bir etkisi oluyor mu?:44::26:
sende reglınden sonra gıt cnm hem cocuk dusunuyorsun genel bır muayene ol ...
tabi doktoruna yenı yendını soyle ...
a.slm canimm iyiyim sen nasilsinnn? sagol yaa beni düşünüp merak ettigin için tesekkür ederimmanladim canim sana kolay gelsin misafirlerinleee :) hmm insallah bisey olmaz canimm & insallah bizde en kisa zamanda hallederiz ve yeneriz bu hastaligiii.. aynen bizde dioruz ki egzersizden sonra her zmn deneyelim elbet birinde olur diyee insallah olur bi an once
ahh ahh o kesklerı bende cok yasıyorum...sen yıne yenı evlısın ben 3.yılımda buldum keske bende senın gıbı o aylarda bulsaydım evlılıgın en guzel zmanları...cok sanslısın...
canım kızların dediği gibi sen artık yendin sayılır. az kaldı az. inş benim misafirler gitsin de doya doya yaşayım mutluluğumu. malesef kısa sürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?