Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aaaaa
nasıl sevindim canım anlatamam
sağlıkla huzurla alırsın inşşlh bebeğini kucağına

darısı tüm iseyenlere inşallah

konunun hepsini okuyamadım ama belki faydam olur diye paylaşayım istedim..

ben İstanbulluyum ama 7 senedir Kayseride yaşıyorum evlendikten sonra yerleştim buraya.. Evliliğimin ilk dönemlerinde eşimle ilişkiye giremedim buradaki jinekologlara gittim, psikiyatristlere gittim nereye gittiysem vajinismus dediler çok da uğraştım, araştırdım, bilgi edindim vs. vs.

yaklaşık 9 ay kadar bu böyle sürdü sonra eşim askere gitti kısa dönem bende o arada İstanbulda kalıyordum ailemin yanında..
Aile doktorumuz var kadın doğum uzmanı kendisi çok iyi doktordur bir de onunla görüşmek istedim. Muayene ettikten sonra doktor bey vah kızım dedi sen vajinismus falan değilsin yanlış teşhis koymuşlar sen vajinismus olduğun için değil çektiğin acıdan dolayı böyle olmuşsun dedi ( yaşlı bir doktordur kendisi ) bunca yıllık meslek hayatımda ikinci kez böyle bir şey görmüş, birinci vaka da hastanın kızlık zarı tamamen kapalıymış, benimkinde hafif bir aralık varmış ama operasyon geçirmen şart bu kendi kendine olacak iş değil dedi..

ertesi gün ameliyat oldum normal haline geldi çok şükür. eşim izine gelmişti ilk seferinde olmuştu
bir de şöyle bir şey var; benim kızlık zarım esnek değilmiş o yüzden ameliyat ettiği şekliyle kaldı. normal doğum yapmam yasak ama sezeryanla doğum yaptım şu an 6 yaşında bir kızım var :) çok sıkıntı çektim ama bardağın dolu tarafından bakacak olursak ölene kadar hiçbir şekilde deformasyona uğramayacak. hatta bazen eşime takılırım şanslı adamsın diye

yani işin özeti bence iyi bir doktora muayene olun, yoksa vajinismus olmadığınız halde boşuna uğraşıyor olabilirsiniz..

aynen canimm ama ben daha yenemedimm :26: yenersem boyle konusayim en iyiisiiii

canim hic moralini bozma olacak yakin zamanda insallah benim esimdede problem olmustu ilk denememizde iki ucu gun ara verip tekrar denedik oldu canim esine bol moral ver...onlar bizim tam hazir oldugumuzu bildikleri icin bu seferde onlar heyecanlaniyor hadi yapamasam diye bence ama denemeye calisin mutlaka olcakdir canim...

canim tebrikler... Allahim sorunsuz bir hamilelik ve bebegini saglikla kucagina almayi nasip eder insallah canim

Ben 6 yıllık evliyim ve halen yenemedim bu illeti. Kadın doğum doktoruna da gittim pskiyatriste de gittim ama olmadı olmadı olmadı... Sanırım kısa bir süre içinde de boşanacağız...

Kadın doğumcu zaten egzersiz verdi. Parmak egzersizleri, kegl egzersizleri falan yaptım onları. Parmak girerken bir sorun yok acıyor ama o kadar dayanılmaz değil. Psikiyatrist ise bana sürekli dinlemem için hipnoz cd leri vrdi kendi kendini telkin ediyorsun onların daha bir yararını gördüm sanki, Ağrılı ilişkiye dönüştü bu sefer, ilişkiye girerken acaip derecede canım yanıyor, bıçak sokuyorlar sanki anlatamam. Nefret ediyorum bu cinsellikten (Rabbime isyan etmiyorum ama niye cinsellik diye birşey yarattı ki?) herşeyden o kadar soğudum ki eşimden bile. bana dokunmasını bırakın aynı yatağa bile yatmak istemiyorum... ayrıca bu siteyi kullanmayı da bilmiyorum alıntı ile cevap yazabiliyorum sadece normal cevapla menüsü yok mu ben mi göremiyorum???
canim neler yaptin anlatabilirmisin yardimci olmaya calisiriz egzersiz falan yaptinmi....

Bu siteye de sadece bu yüzden üye oldum inşallah sayenizde faydasını görürüm...

faydasını mutlaka görürsün canım bu sitenin,hepimiz bu site sayesinde yendik şükürler olsunki,senin de aşmaman için hiçbir neden yok,egzersiz yaptın mı hiç bilmiyorum ama ilk sayfaları güzelce okursan orada detaylı bir şekilde anlatılıyor egzersizler,başlarda biraz itici geliyo,hepimiz öyle düşündük ilk zamanlar,ama egzersize bir başladı mı inan gerisi çorap söküğü gibi geliyo,sana ilk tavsiyem hemen karşına bir ayna al,kulak çöpüyle egzersizlere başla,ıkınarak oradaki deliğin açıldığını göreceksin,bu şekilde de günbegün aparatını kalınlaştırarak ilerleyebilirsin,hijyen açısından medikal eldiven ya d aprezervatif kullanmayı ve aynı zamanda kayganlaştırıcı (ultrason jeli vs) kullanmayı da ihmal etme,bu jellerin çok faydasını görürsün egzersiz esnasında

canim zoru basarmissin ne guzel bende iliski yasarken hafif baski hissi oluyo ama aci yok ...doktora gittinmi peki neden bu kadar aci oluyor diyeiliskide...... acaba kendini cokmu kasiyorsun canim bide belki vajinada yeterli islaklik olmuyo bol jel kullaniyormusun...ewet canim alinti ile cewapliyorsun msjlari

slm, ben bozahlat, siteyi daha yeni yeni keşfediyorum. vajinismus sorunumu yazdım size, bu arada bir de kızım var 4,5 yaşında nasıl olduğunun hala farkında değilim:)) Ayrıca kızım kardeş isteyip duruyor kıyamıyorum ona oturup ağlıyorum yaaa.. Rabbim kimseyi darda sıkıntıda koymasın...

Arkadaşlar muhtemelen yagmurcukkusu artık bu topiğe bakmıyordur ama nasıl ulaşabilirim ona soracaklarım var çok önemli

kızın varmış ne güzel,allah bağışlasın,ilişkiye acılı da olsa girebiliyormuşsun ,aslında zorunu atlatmışsın sen,hepimiz yendikten sonra başlarda yaşadık alışıncaya kadar bu sorunu,ama ben kendi adıma söyleyeyim nefes egzersizleriyle çözdüm bu sorunu,ve biraz da istemekle alakalı sanırım,beynimde korku olduğu zamanlar mutlaka sıkıntı çekiyodum,ama istekli olduğumda hiç sıkıntısız oluyodu

özel mesajla ulaşabilirsin,bakarsa mesajlarına ulaşabilir sana...

ama ben daha özel mesaj atamıyorum kiiii acil ulaşmam gerek çünkü ben de onun tedavi olduğu doktora gitmeye karar verdimde sadece emin olmam gerek son şansım çünkü bu, buyüzdende ulaşmam konuşmam çok önemli , ayyy bakarmı ki burayaa artık

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...ldurmak-isteyenlerin-paylasim-alani-2115.html

mesaj sayını burdan doldur tatlım zaten cokbırseyın kalmams acaba hangı doktora gıttıkı inşallah bakar mesajlarına

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...ldurmak-isteyenlerin-paylasim-alani-2115.html

mesaj sayını burdan doldur tatlım zaten cokbırseyın kalmams acaba hangı doktora gıttıkı inşallah bakar mesajlarına

ayy teşekkürler, şimdi orada yazacak bişey bulamadığım içinsaçmalayım azcık :) istanbulda dr yeşim yerçok a gitmiş ve 1 seansta tedavi ben de aradım bana 2500 tl dediler ama emin olmam gerek çünkü tedavi başarısız olursa ücret iadeden bahsetmiyorlar daha doğrusu tedavi edemedikleri yokmuş ben de malum umutsuz vakayım inşallah çözerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…