- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #98.681
kızlar cumartesi kan testi yaptırdım.pozitif...değerim 74 çıktı.daha çok yeni:)))
çarşamba tekrar doktora gideceğim.inşallah hayırlısıyla kucağıma alırım bebişimi...
darısı başınıza hanımlar... çalışmalara tam gaz devam...moral bozmak,ağlamak,uflamak yokkk.
ama ben daha özel mesaj atamıyorum kiiiiacil ulaşmam gerek çünkü ben de onun tedavi olduğu doktora gitmeye karar verdimde sadece emin olmam gerek son şansım çünkü bu, buyüzdende ulaşmam konuşmam çok önemli , ayyy bakarmı ki burayaa artık
ayy teşekkürler, şimdi orada yazacak bişey bulamadığım içinsaçmalayım azcık :) istanbulda dr yeşim yerçok a gitmiş ve 1 seansta tedavi ben de aradım bana 2500 tl dedilerama emin olmam gerek çünkü tedavi başarısız olursa ücret iadeden bahsetmiyorlar daha doğrusu tedavi edemedikleri yokmuş ben de malum umutsuz vakayım inşallah çözerim
Kizlarr jinekologtan geldim simdi.. Bi anormallik yok dedi..ama küçükmüs vajim.. Gicik bi doktordu sinir etti beni.. Ya bi jinekologun orda ayna olmazmi ben kendim görmek istedim emin olmak için aynam yok dedi!! :95:
ne anladik bu isten elimle hissetmeye çalistim.. O vajinin altindaki delikte delik degilmis bana öyle gelmis.. koyuluk gibi bisey iliskiye girdikten sonra gidecegini söyledi.. korkuttu beniküçük bikerede yapamazsin yavs yavas büyütecen dedi.. kayganlastirici istedim eczaneden alirsin dedi bunlari tek basima yapamiyordum sanki.. Birde türk olmadigi için kendimi ifade etmekte zorlandim.. Gerçi nekadar zorlansamda beni anlamayacakti..
Neyse eczaneden su bazli kayganlastirici aldim.. Ve BUGÜN EGZERSIZLERE BASLIYORUM..
AMA NERDEN BASLICAGIMI BILMIYORUM !!!!! çok korkuyorum.......... zaten hastaneye gidip gelene kadar çok kastim kendimi.. o doktorda biraz korkuttu beni.. neyse
Bana destek olun nolurrrrrrrr
YAPAMICAM GALIBA
arkadaslar bende jel aldım..bugüne kadar hiç egzersiz yapmadım..burda sizin hikayelerinizi okudum onların hepsinde kendimden bişeyler buldum..doktora gitmedim henüz..tam bugün cesaretimi toplamısıtm ki regl oldum(
neden kimse yok be
ayy hosgeldın bu kadar olur ıcımden dıyordum gelse keske sana bırsey sormam lazım ozelden ama 5 dk sonra10 dk beklemek lazım yaa msj yazınca hber verırım ok
canı çok geçmiş olsun. ALLAH şifa versin.canım sana bir soru sormuştum farketmadin galiba.doktora gitmeden herhangi bir şikayetin varmıydı?akıntı, ağrı, adet düzensizliği gibi.
canım inş. görürsün msjımı
acaba bizim vajiden sonra tam birleşme olmadımı ki hala duruyormuş kızlık zarım. moralim bozuk kaç gündür
tam cıkıyordum:)
canımegzersız yaptıgın ıcın cok normal yada gerıde de olabılır...sen farketetmesen bıle esın farkeder tam olup olmadıgını....
o oldu dedi zaten gördüm de ama doktor olmamış dedi pofff
konunun hepsini okuyamadım ama belki faydam olur diye paylaşayım istedim..
ben İstanbulluyum ama 7 senedir Kayseride yaşıyorum evlendikten sonra yerleştim buraya.. Evliliğimin ilk dönemlerinde eşimle ilişkiye giremedim buradaki jinekologlara gittim, psikiyatristlere gittim nereye gittiysem vajinismus dediler çok da uğraştım, araştırdım, bilgi edindim vs. vs.
yaklaşık 9 ay kadar bu böyle sürdü sonra eşim askere gitti kısa dönem bende o arada İstanbulda kalıyordum ailemin yanında..
Aile doktorumuz var kadın doğum uzmanı kendisi çok iyi doktordur bir de onunla görüşmek istedim. Muayene ettikten sonra doktor bey vah kızım dedi sen vajinismus falan değilsin yanlış teşhis koymuşlar sen vajinismus olduğun için değil çektiğin acıdan dolayı böyle olmuşsun dedi ( yaşlı bir doktordur kendisi ) bunca yıllık meslek hayatımda ikinci kez böyle bir şey görmüş, birinci vaka da hastanın kızlık zarı tamamen kapalıymış, benimkinde hafif bir aralık varmış ama operasyon geçirmen şart bu kendi kendine olacak iş değil dedi..
ertesi gün ameliyat oldum normal haline geldi çok şükür. eşim izine gelmişti ilk seferinde olmuştu
bir de şöyle bir şey var; benim kızlık zarım esnek değilmiş o yüzden ameliyat ettiği şekliyle kaldı. normal doğum yapmam yasak ama sezeryanla doğum yaptım şu an 6 yaşında bir kızım var :) çok sıkıntı çektim ama bardağın dolu tarafından bakacak olursak ölene kadar hiçbir şekilde deformasyona uğramayacak. hatta bazen eşime takılırım şanslı adamsın diye
yani işin özeti bence iyi bir doktora muayene olun, yoksa vajinismus olmadığınız halde boşuna uğraşıyor olabilirsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?