Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar bugün doktora gittim vaji sıkıntımı yendiğimi söyledim.alttan ultrasondan çekiniyorum dedim doktor çok olumlu yaklaştı,durumu dramatik hale getirmeyelim üstten bakalım madem yeni yenmişsin dedi ve sadece hormon durumuna baktı ve hamilelik düşünüyorum deyince folik asit başlayalım şimdilik dedi ve başka bir test falan istemedi.kayganlaştırıcı sordum kendisi bir tane örnek verdi memnun kalırsan bunu kullan dedi.bu aradakan tahlilin de tiroidle ilgili bir sıkıntı çıktı.yenen arkadaşlar mutlaka gidin geçikmeyin.

Kizlarr jinekologtan geldim simdi.. Bi anormallik yok dedi.. ama küçükmüs vajim.. Gicik bi doktordu sinir etti beni.. Ya bi jinekologun orda ayna olmazmi ben kendim görmek istedim emin olmak için aynam yok dedi!! :95:
ne anladik bu isten elimle hissetmeye çalistim.. O vajinin altindaki delikte delik degilmis bana öyle gelmis.. koyuluk gibi bisey iliskiye girdikten sonra gidecegini söyledi.. korkuttu beni küçük bikerede yapamazsin yavs yavas büyütecen dedi.. kayganlastirici istedim eczaneden alirsin dedi bunlari tek basima yapamiyordum sanki.. Birde türk olmadigi için kendimi ifade etmekte zorlandim.. Gerçi nekadar zorlansamda beni anlamayacakti..
Neyse eczaneden su bazli kayganlastirici aldim.. Ve BUGÜN EGZERSIZLERE BASLIYORUM..

AMA NERDEN BASLICAGIMI BILMIYORUM !!!!! çok korkuyorum.......... zaten hastaneye gidip gelene kadar çok kastim kendimi.. o doktorda biraz korkuttu beni.. neyse
Bana destek olun nolurrrrrrrr

YAPAMICAM GALIBA

Canim çok sevindim
Ins bu dönemi kolayca atlatir saglik ve mutluluk içinde bebisini kucagina alirsin

Son düzenleme:

merhaba,
ben de aynı doktora gittim ve yendim.bana sorabilirsin kafana takılanları.çok sık giremiyorum ama bakarım buraya.yardımcı olmaya çalışırım.

gecmıs msj sayın gozun aydın

tatlım hıcmı egzersız yapamıyorsun yesım hanımın da onerdıgı yıne egzersız...haydar dumen de yuzde yuz dıyordu ama bana faydası olmadı mesela...umudunu kırmak ıstemem ben cok paralar doktum bu hastalıga uzuluyorum bır baskası benım yaptıgım hataları yapmasın dıye...inşallah sorununu oyle yada boyle denersın sansını bır dene...

arkadaslar bende jel aldım..bugüne kadar hiç egzersiz yapmadım..burda sizin hikayelerinizi okudum onların hepsinde kendimden bişeyler buldum..doktora gitmedim henüz..tam bugün cesaretimi toplamısıtm ki regl oldum (

hadi bakalım hayırlısıyla yenersin inşallah en kısa zamanda.yapamıcam diye bişey yok egzersizlerle başaracaksın.zaten egzersizlerin amacı orayı genişletmek.egzersiz yaptıkça oranın açıldığını göreceksin. sen önceden hiç parmak egzersizi yapmadın değil mi ama vajiyi inceledin biliyorsun yapısını. kolay gelsin

arkadaslar bende jel aldım..bugüne kadar hiç egzersiz yapmadım..burda sizin hikayelerinizi okudum onların hepsinde kendimden bişeyler buldum..doktora gitmedim henüz..tam bugün cesaretimi toplamısıtm ki regl oldum (

canım reglin boyunca burayı oku burdan uzak kalma çok işe yarıyo gaza geliyosun. dolu tarafından bak reglin bitince önünce koskocaman 3 hafta olacak ve sen ara vermeden egzersizleri yapıcaksın. 1-2 haftada yenenler var bu forumda. bi bakmışın önündeki regle kadar sen de yenmişin.

canı çok geçmiş olsun. ALLAH şifa versin.canım sana bir soru sormuştum farketmadin galiba.doktora gitmeden herhangi bir şikayetin varmıydı?akıntı, ağrı, adet düzensizliği gibi.

canım kaç gündür giremiyorum işlerim yoğun. öyle genel muayene için gittim vajiden çıkınca baktırmak istedim

canım inş. görürsün msjımı
acaba bizim vajiden sonra tam birleşme olmadımı ki hala duruyormuş kızlık zarım. moralim bozuk kaç gündür

canım inş. görürsün msjımı
acaba bizim vajiden sonra tam birleşme olmadımı ki hala duruyormuş kızlık zarım. moralim bozuk kaç gündür

tam cıkıyordum:)

canımegzersız yaptıgın ıcın cok normal yada gerıde de olabılır...sen farketetmesen bıle esın farkeder tam olup olmadıgını....

Kızlarrr egzersiz yapcam bugün son 4 gündür yapmıyordum misafir vardı dua edin bana aynı performansı gösteriyim :) bugün iki parmakta gel git denycem su an tek parmala gel gıt yapıyoruz hızlı bı sekılde (eşimin orta parmağıyla) ama afedrsiniz küçük tuvaletim geliyormusum g7ibi baskı hissi dolgunlk hissediyorum bunu herke smi hissediyor bana dua edin bugun surprız bır gelısme olsun :)

slm cnm. bende kayseriliyim.
şehir değişikliği de çok etkiliyo sanırım bende ewlenince ayrıldım kayseriden.
iyice bozuluyo psikoloji.
dediğin gibi bazılarının psikolojik bazılarının fizyolojik.
o yüzden egzersizden önce doktora görünmek lazım.
ben muayene oldum. bişey yok demişti. hatta belki motive etmek için vajinusmus değilsin de demişti.
ama vajinusmustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…