- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #98.701
iyi olmuş gitmen cnm.kızlar bugün doktora gittim vaji sıkıntımı yendiğimi söyledim.alttan ultrasondan çekiniyorum dedim doktor çok olumlu yaklaştı,durumu dramatik hale getirmeyelim üstten bakalım madem yeni yenmişsin dedi ve sadece hormon durumuna baktı ve hamilelik düşünüyorum deyince folik asit başlayalım şimdilik dedi ve başka bir test falan istemedi.kayganlaştırıcı sordum kendisi bir tane örnek verdi memnun kalırsan bunu kullan dedi.bu aradakan tahlilin de tiroidle ilgili bir sıkıntı çıktı.yenen arkadaşlar mutlaka gidin geçikmeyin.
insallah canim yaaa ahh bide gercekten yensem süper olucak insallahsende misafirlerin gitsin regl in bitsin hemen bida dene insallah kolay olur canimm :)
Kızlarrr egzersiz yapcam bugün son 4 gündür yapmıyordum misafir vardıdua edin bana aynı performansı gösteriyim :) bugün iki parmakta gel git denycem su an tek parmala gel gıt yapıyoruz hızlı bı sekılde (eşimin orta parmağıyla) ama afedrsiniz küçük tuvaletim geliyormusum g7ibi baskı hissi dolgunlk hissediyorum bunu herke smi hissediyor bana dua edin bugun surprız bır gelısme olsun :)
slm, ben bozahlat, siteyi daha yeni yeni keşfediyorum. vajinismus sorunumu yazdım size, bu arada bir de kızım var 4,5 yaşında nasıl olduğunun hala farkında değilim:)) Ayrıca kızım kardeş isteyip duruyor kıyamıyorum ona oturup ağlıyorum yaaa.. Rabbim kimseyi darda sıkıntıda koymasın...
canim hic moralini bozma olacak yakin zamanda insallah benim esimdede problem olmustu ilk denememizde iki ucu gun ara verip tekrar denedik oldu canim esine bol moral ver...onlar bizim tam hazir oldugumuzu bildikleri icin bu seferde onlar heyecanlaniyor hadi yapamasam diye bence ama denemeye calisin mutlaka olcakdir canim...
Kizlarr jinekologtan geldim simdi.. Bi anormallik yok dedi..ama küçükmüs vajim.. Gicik bi doktordu sinir etti beni.. Ya bi jinekologun orda ayna olmazmi ben kendim görmek istedim emin olmak için aynam yok dedi!! :95:
ne anladik bu isten elimle hissetmeye çalistim.. O vajinin altindaki delikte delik degilmis bana öyle gelmis.. koyuluk gibi bisey iliskiye girdikten sonra gidecegini söyledi.. korkuttu beniküçük bikerede yapamazsin yavs yavas büyütecen dedi.. kayganlastirici istedim eczaneden alirsin dedi bunlari tek basima yapamiyordum sanki.. Birde türk olmadigi için kendimi ifade etmekte zorlandim.. Gerçi nekadar zorlansamda beni anlamayacakti..
Neyse eczaneden su bazli kayganlastirici aldim.. Ve BUGÜN EGZERSIZLERE BASLIYORUM..
AMA NERDEN BASLICAGIMI BILMIYORUM !!!!! çok korkuyorum.......... zaten hastaneye gidip gelene kadar çok kastim kendimi.. o doktorda biraz korkuttu beni.. neyse
Bana destek olun nolurrrrrrrr
YAPAMICAM GALIBA
Kizlarr jinekologtan geldim simdi.. Bi anormallik yok dedi..ama küçükmüs vajim.. Gicik bi doktordu sinir etti beni.. Ya bi jinekologun orda ayna olmazmi ben kendim görmek istedim emin olmak için aynam yok dedi!! :95:
ne anladik bu isten elimle hissetmeye çalistim.. O vajinin altindaki delikte delik degilmis bana öyle gelmis.. koyuluk gibi bisey iliskiye girdikten sonra gidecegini söyledi.. korkuttu beniküçük bikerede yapamazsin yavs yavas büyütecen dedi.. kayganlastirici istedim eczaneden alirsin dedi bunlari tek basima yapamiyordum sanki.. Birde türk olmadigi için kendimi ifade etmekte zorlandim.. Gerçi nekadar zorlansamda beni anlamayacakti..
Neyse eczaneden su bazli kayganlastirici aldim.. Ve BUGÜN EGZERSIZLERE BASLIYORUM..
AMA NERDEN BASLICAGIMI BILMIYORUM !!!!! çok korkuyorum.......... zaten hastaneye gidip gelene kadar çok kastim kendimi.. o doktorda biraz korkuttu beni.. neyse
Bana destek olun nolurrrrrrrr
YAPAMICAM GALIBA
Ya ne çabuk kurtuluyorsunuz öyle maşallah, subhanallah. Darısı başıma diyeyim. Neler yaptıklarınızı aşama aşama baştan bu yana bana anlatır mısınız lütfen? Özel mesaj da yazabilirsiniz, allah rızası için yaaa nolursunuz, gerçekten evliliğim tehlikede !!!
Ya ne çabuk kurtuluyorsunuz öyle maşallah, subhanallah. Darısı başıma diyeyim. Neler yaptıklarınızı aşama aşama baştan bu yana bana anlatır mısınız lütfen? Özel mesaj da yazabilirsiniz, allah rızası için yaaa nolursunuz, gerçekten evliliğim tehlikede !!!
canimm nasilsinnnnnnn demin 45 dakka kdr egzersiz yaptim 12 cm lee vee artik cok rahatimmmm bi iki gün daha devam edip sonra esimle denemek istiorumm ben sanirim biraz korkuyorum o yuzden iyice alismak istiorum vaji iyice esnesin onu görmek istiorumm.. p...s i tutup hemen sokabilmek içinnnnnnnnnn...
tatlımm maşallahın varr ama korkmak da ne demek duymamıs olayım
sen zaten hazırsın ve alıstında 12 cm aparat alıyorsun p...s onun yanında o kadar rahat kı bunu anlayacaksın...sen bugun denesen bugun yapabılırsın ben sana guvenıyorum...
cnmmmmmmmmmmm
üzülme bakim
merak etme ilk başlarda hep böyle luyo. yani egzersizin şilk başlarında hepimiz böyle düşünüyoruz.
o kadar aynıyız ki. aynı şeyleri yaşıyyoruz.
cnmm şu misafirler gitsşin msn den de konuşalım tmm
canimmmmmmmmmm insallahhhh kolay olucak merak etmeee kendini rahat ettir once nefes egzersizi yapp sonra bacaklarini ac iyice ikinn biraz acilsin vajii.. ilk basta kücücük gözüküyorr ama zamanla esniyor emin olabilirsinnn serce parmaginla basla canimm yavasca sok sonra nefes alip verip ıkınıp popoya dogru yavas yavas ittirrrr acirsa ilerlemezse cikarmaa parmaginii... bekleee gevseyip gene ittirrr ilk baslarda olmasa da moralini bozmaa vazgecmeee 2.gün daha iyi olur sonra 3.gün daha iyi oluyorr bnm de oyle olduu.. sonra isaret parmaga gecersin canimmm Allah kolaylık versin sanaa dualarim seninleee insallah egzersizlerde cabuk ilerliceksinnn ve en kisa zamanda yeniceksin hastaligii insallahhhhhhhhhhhhiç canini sıkma bakayimmmmmmmmmmmm
işte yaa nie korkuyorsam manyak gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiineyse canim bu hafta burdan gelin cikicam İNSALLAHHHHHHHH size söz veriyorummmmmmmm canlarimmmmmmmmmmm yarin da egzersiz yapayim iyice alisayimmmmmm sonra insallah yenicemmm Allah iminn izniyleeeeeeee...!!!
konunun hepsini okuyamadım ama belki faydam olur diye paylaşayım istedim..
ben İstanbulluyum ama 7 senedir Kayseride yaşıyorum evlendikten sonra yerleştim buraya.. Evliliğimin ilk dönemlerinde eşimle ilişkiye giremedim buradaki jinekologlara gittim, psikiyatristlere gittim nereye gittiysem vajinismus dediler çok da uğraştım, araştırdım, bilgi edindim vs. vs.
yaklaşık 9 ay kadar bu böyle sürdü sonra eşim askere gitti kısa dönem bende o arada İstanbulda kalıyordum ailemin yanında..
Aile doktorumuz var kadın doğum uzmanı kendisi çok iyi doktordur bir de onunla görüşmek istedim. Muayene ettikten sonra doktor bey vah kızım dedi sen vajinismus falan değilsin yanlış teşhis koymuşlar sen vajinismus olduğun için değil çektiğin acıdan dolayı böyle olmuşsun dedi ( yaşlı bir doktordur kendisi ) bunca yıllık meslek hayatımda ikinci kez böyle bir şey görmüş, birinci vaka da hastanın kızlık zarı tamamen kapalıymış, benimkinde hafif bir aralık varmış ama operasyon geçirmen şart bu kendi kendine olacak iş değil dedi..
ertesi gün ameliyat oldum normal haline geldi çok şükür. eşim izine gelmişti ilk seferinde olmuştu
bir de şöyle bir şey var; benim kızlık zarım esnek değilmiş o yüzden ameliyat ettiği şekliyle kaldı. normal doğum yapmam yasak ama sezeryanla doğum yaptım şu an 6 yaşında bir kızım var :) çok sıkıntı çektim ama bardağın dolu tarafından bakacak olursak ölene kadar hiçbir şekilde deformasyona uğramayacak. hatta bazen eşime takılırım şanslı adamsın diye
yani işin özeti bence iyi bir doktora muayene olun, yoksa vajinismus olmadığınız halde boşuna uğraşıyor olabilirsiniz..
canimm nasilsinnnnnnn demin 45 dakka kdr egzersiz yaptim 12 cm lee vee artik cok rahatimmmm bi iki gün daha devam edip sonra esimle denemek istiorumm ben sanirim biraz korkuyorum o yuzden iyice alismak istiorum vaji iyice esnesin onu görmek istiorumm.. p...s i tutup hemen sokabilmek içinnnnnnnnnn...
iyi olmuş gitmen cnm.
çocuğu daha hızlandıracak ilaçlar veriyo demi. inşallah bende gideceğim. 7
misafirlerim gitsinde
ya kızlae 12 cm uzunluk mu kalınlıkmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?