Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

iyi olmuş gitmen cnm.
çocuğu daha hızlandıracak ilaçlar veriyo demi. inşallah bende gideceğim. 7
misafirlerim gitsinde

insallah canim yaaa ahh bide gercekten yensem süper olucak insallah sende misafirlerin gitsin regl in bitsin hemen bida dene insallah kolay olur canimm :)

kolay geLsin canim insallah oncekilerden daha kolay olur egzersizinnnn :) wc nin gelmesi normal baslarda bana da oyle oluyordu ama zamanla geciyor galiba cunku benim suan olmuyorrr seninkide zamanla gecer insallah canimmm :)

slm cnm hoşgeldin.
o zaman sen 6 yıllık falan ewlisin demi.
canım merak etme önemlki olan karar verip başlaya bilmek.
benim misafirler var bu ara giremiyorum.
gidince burda olurum akşamları.
diğer arkadaşlarda tabikii yardımcı olacaktır. cvp vermişler zaten.
sen ayrılma burdan yenene kadar gitme.
yenincede başkalarına yardımcuı olursuın

insallah canim yaa artik kurtulmak istiorumm ama sanki biraz da korkuyor gibiyimm :S anlamadimm :S haLbuki aci yok bisey yok :S neyse biraz daha egzersizle alisayim sonra denicem insallah esimleee belki bu h.sonu fln insallahhhhhh :26::26:

cnmmmmmmmmmmm
üzülme bakim
merak etme ilk başlarda hep böyle luyo. yani egzersizin şilk başlarında hepimiz böyle düşünüyoruz.
o kadar aynıyız ki. aynı şeyleri yaşıyyoruz.
cnmm şu misafirler gitsşin msn den de konuşalım tmm

canimmmmmmmmmm insallahhhh kolay olucak merak etmeee kendini rahat ettir once nefes egzersizi yapp sonra bacaklarini ac iyice ikinn biraz acilsin vajii.. ilk basta kücücük gözüküyorr ama zamanla esniyor emin olabilirsinnn serce parmaginla basla canimm yavasca sok sonra nefes alip verip ıkınıp popoya dogru yavas yavas ittirrrr acirsa ilerlemezse cikarmaa parmaginii... bekleee gevseyip gene ittirrr ilk baslarda olmasa da moralini bozmaa vazgecmeee 2.gün daha iyi olur sonra 3.gün daha iyi oluyorr bnm de oyle olduu.. sonra isaret parmaga gecersin canimmm Allah kolaylık versin sanaa dualarim seninleee insallah egzersizlerde cabuk ilerliceksinnn ve en kisa zamanda yeniceksin hastaligii insallahhhhhhhhhhh hiç canini sıkma bakayimmmmmmmmmmmm

Ya ne çabuk kurtuluyorsunuz öyle maşallah, subhanallah. Darısı başıma diyeyim. Neler yaptıklarınızı aşama aşama baştan bu yana bana anlatır mısınız lütfen? Özel mesaj da yazabilirsiniz, allah rızası için yaaa nolursunuz, gerçekten evliliğim tehlikede !!!

maşallah canım egzersıze bır baslayan neredeyse yenmeden gıdemıyor...inşallah onlardan bırıde sen olursun...

oncelıkle burada sureklı aktıf olmaya calıs gecmıs sayfaları basarı hıkayelerını oku...aklına takılan ne olursa sormaktan cekınme bız hepımız sana burada yarımcı oluruz...

ne kadarlık evlıısn daha once doktora gıttınmı bu konuyla ılgılı...biraz bılgı verebılırsen ...

ben anlatayım senın ıcın...3.5 yıllık evlıyım ve evlılıgımın 3. yılında yendım vajınısmusu daha once bırcok doktora gıttım ama olmadı...daha sonra burayı buldum

burada bana verılen destek sayesınde 3 haftada yendım canım ama bana ne soylendıyse harfı harfıne uyguladım...ilk olarak aynada vajıyı ınceledım daha sonra kulak cubuguyla etrafında daıreler cızdım ve yavas yavas almaya calıstım ılkte zorlandım ama aldıgımda cok rahattım korktugum ıcın alamamıstım...bu sekılde kulak cubuklarıyla bır kac gun calıstım ama gunumun bırcogunu egzersız yaparak gecırıyordum yaptıkca mutlu oluyordum ılerledıkce umıdım artıyordu...

daha sonra işaret parmagı kalınlıgında bır aparatla calıstım bu arada jel kullandım bol bol onun faydası cok oldu....
aparata ııce alısınca mum dan aparat hazırladım kendıme yavas yavas kalınlastırarak yaptım ve her adımı buradakı arkadaslarımla paylastım ve neler yapmam gerektıgını soyluyorlardı....vee sonra mutlu son sen kararlı ol bız sana elımızden geldıgınce yardımcı oluruz canım hıc merak etme allahın ıznıyle ınsallah sende kurtulursun...

canim ben daha kurtulmadim ama egzersizi 12 cm aparatla yapabiliyorumm işte cesaretimin gelmesini bekliyorumm hala bi korku var içimde onu yenmem lazimm sonra olucak insallah biliyorumm :26: canimm oncelikle aynayi al eline ve bacaklarini acip vajiyi incelee ve ıkınn vaji nin az da olsa acildigini görüceksinn ilk baslarda kücücük geliyorr buraya penis nasil gircek diorsun korkuorsun ama merak etmee egzersizlerini hergün düzenli bi sekilde yaparsan cok kolay olur senin icin insallah... sonra serce parmakla baslaa.. parmak itici gelebilir ama bence ilk olarak parmakla vajinin içini hissetmek lazimm.. neyse serce parmaga ve vajiye bol jel sür sonra parmagini yavasca sok icine ilk baslarda girmeyebilir korkmaa vazgecmee.. ıkınıp nefes alıp verirken yavas yavas ittir popo yonune dogruu.. eger ilerlemezse veya aci hissedersen cikarma parmagii... bekle biraz gevse.. ondan sonra devam et ittirmeye ıkınarak.. ( kendini kasmazsan hiç aci hissetmezsin ) sonra sonuna kdr sokmaya calis içinde yavas yavas hareket ettir dairesel olarak.. sana icerisi duvar gibi gelicek parmagini cevreleyen ama merak etme zamanla alisiyorsun ve orasi gercektennn KOCAMANNNNNNNNNNN... ben ilk egzersize basladigimda arkadaslar bana boyle tavsiye ederdii cok korkardim nasil yapicam diye düşünürdümm ama azimli olursan bnm gibi 1 aya kalmadan 12 cm aparatla calisabilirsinn hatta 10 cm aparattayken yenebilirsin bileee... dedigim gibi serce parmakla 2 3 gün egzersiz yap ondan sonra isaret parmaga gecersinn onlada yaparsin iyicee... o asamaya gel sonra nasil devam edecegini yazariz sana burdann canimm... bi an once baslaa canimmm egzersiz yapmadan yenilmiyor ne yazikki bu hastalikkk... insallah evliligini en kisa zamanda kurtaricaksinn canimmm.. simdi sorunlarini düşünmee sadece egzersizlere odaklannn... merak ettigin seyleri mutlaka sorr içinden gelenleri yazzz onlar bile cok etkiliyor insanii.. cunku burda herkes kardes gibii birbirine cok yardimci oluyorrr.. sanada olucaz insallah merak etmeee... sonra görüşürüz canimmmm...

canimm nasilsinnnnnnn demin 45 dakka kdr egzersiz yaptim 12 cm lee vee artik cok rahatimmmm bi iki gün daha devam edip sonra esimle denemek istiorumm ben sanirim biraz korkuyorum o yuzden iyice alismak istiorum vaji iyice esnesin onu görmek istiorumm.. p...s i tutup hemen sokabilmek içinnnnnnnnnn...

tatlımm maşallahın varr ama korkmak da ne demek duymamıs olayım

sen zaten hazırsın ve alıstında 12 cm aparat alıyorsun p...s onun yanında o kadar rahat kı bunu anlayacaksın...sen bugun denesen bugun yapabılırsın ben sana guvenıyorum...

işte yaa nie korkuyorsam manyak gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiii neyse canim bu hafta burdan gelin cikicam İNSALLAHHHHHHHH size söz veriyorummmmmmmm canlarimmmmmmmmmmm yarin da egzersiz yapayim iyice alisayimmmmmm sonra insallah yenicemmm Allah iminn izniyleeeeeeee...!!!

canim cok iyi olur.. konsrz ins.. ins bende sizler gbi cabuk ilerlerm egzersizlermde

canim parmakla deglde kulak copuyle baslamayi tercih ettm.. cok sagl yorumunn icinnnn

kizlar suan telden giriyorum.. KALBİM4MEVSİM Sagolsn destek cikti bana egzersz sirasinda ve
azda olsa ben bugn kulak cubugunu yariya kadar alabildimm evet cok zor oldu titremeler aglamalar ama girdi.. ve bunu gormek cok gzldi.. inanamadm ama iicimdeydi. diceksinizki aman canim kulak cubundan nolrki valla vajiye yerlestirene kadar ter doktum..
sadece yarisini alabildim daha gitmedi ikindim bekledim ittim ittim gitmedi.. yarin devam edicem ins.. dua edin bana

Son düzenleme:

canimmmm ins bak soz verdin bu hafta gelinimizsn baska secenegin kalmadii
12cm supersin vlla ! =)

canım bısey sormak ıstıyorum.icine hıc mı alamıyordun.ilerleyemıyormuydun acı yuzunden???

ya kızlae 12 cm uzunluk mu kalınlıkmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…