Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım üzülme sen egzersize başlamak karar vermek yarısını yendin demektir zaten.
inan bak bi başladınmı yenmeden ayrılmazsın.
siteyi takip ettinmi bilmiyorum.
ben başlayalı iki ay olmuştu.
2 ay boyuncva egzersiz yaptım. en çok uzatanlardan biride bendim.
gelen yeniyo benden sonra gelen çoğu kişi yenmişti
ben olduğum yerde sayıyodum
ama çok şükür bende yendim sayılır
(sayılır diyorum çünkü sadece bir kere deneme yapabildik)
neyse yani sıradan bi söz olacak ama bak ben bile yendiysem sende yenersin.
tek çare egzersiz.
ne olursa olsun bırama egzersizi. gör bak bi aya kalmazsın sende

git mutlaka canım.benim tiroidle ilgili değerim yüksek çıktı dahiliyeyede gittim bi de o ilaç verdi.biraz canım sıkıldı ama çocuk olmadan önce fark etmek çok iyi oldu.

ahh bi vaktim olsa gidicem de.
ya mealgan sanırım bu gün reglim bitti.
misafirlerde sabah gitti. ama biri akşama gelebilir.
keşke gelmesede deneme yapsak yaa

ahh bi vaktim olsa gidicem de.
ya mealgan sanırım bu gün reglim bitti.
misafirlerde sabah gitti. ama biri akşama gelebilir.
keşke gelmesede deneme yapsak yaa

yaparsın tatlım sakin ol hiç korkma ikinci de oluyor çok rahat bir şekilde ilk yaptığında rahat çünkü artık olayı çözüyorsun.benim takıldığım başka durum var da özelden yazarım

kızlar nasılsınız.
çoook özledim sizi
nilaycım eşin nasıl oldu. ameliyat olucaktı ya ne zaman olucak.
selaaaam sen nasılsın. nazar değdirmeyelim iyiyse eh işte de yeter ben anlarım
gülsevdam sen nasılsın cnm. ya seni hiç çevrim içi göremiyorum. face de de yakalayamıyorum
ben iyim kızlar. eşimlede iyiydik dün tartıştık ama hemen ardından özür dledi hatalıydı çünkü.
çoook kırıldım. ama misafirler gelmezse bu gün barışabilirim
deneme ypmak için.
ama biri kesin gelecek sanırım yaaa. pazara kadar izin almış.
durur herhalde.
o gidene kadar beklesem bişey olur mu sizce

saol cnm ben ıyıyım sen nasılsın...

esım amelıyat olmayacak cnm doktorlar fızık tedavıyle duzelecegını soyledı yarın baslıyoruz ınsallah onunla ugrasıyorum

kız sen mısafırı ne yapıcaksın kapa kapını gec yatbekleme yetmezmı beklettıgımız eslerımızı zaten

topiğimiz ne güzel dostluklar oluşturmuş facede de muhabbet var ha,ne güzel

dedıgınde haklısın oncesı ve sonrası keısnlıkle doktora gıdılmelı ama bırsey hep unutuluyor vajınusmus demek eşini kendıne yaklastıramamak demek aslında
ılıskıye hıc gırmeyı bıle denıyemıyorsun .. sana cok gecmıs olsun o gunlerı atlatıp kurtuldun cok sukur
rabbım kımseyı bıyle sorunlarla ımtıhan etmesın ......

canım sen ılıskı yasıyabılıyorsun vajınusmus olduguna emınmısın agrılı ılıskı senınkı ? vajıde bı porblem yok yanı kadın dogum doktoru ınceledı ?
ılıkıde kaygalastırıcı jel kullanıyormusun ?

alltanda muayene ol canım hamılelık oncesı tum korkularını yenmiş ol
ya ben 3 kere muayeneye gıttım doktorlar test falan vermedi umarım sonradan bırsey cıkmaz bendede
doktorun sana hangı jelı tavsıye ettı markası varmı canım ?

canım senın doktor belgesını kasaptanmı almıs vajılı bırıne boylemı yaklasılır

ılk egsersızın hayırlı olsun canım ve asla basarını kucumseme o bolgeye kendı ıradenle bırsey aldın
bu yenmenın ılk adımı devamı senın azmın ıle gelıcek inşallah

canım yeşim hanımın ınternettekı sayfasını gonderıcektım ama bulmussun galıba ?
inşallah gıtmeden burdan yenersın bende ılk gunler o doktora gıdıcem dıyordum ama cok sukur burası sayesınde kurtuldum bu ılletten ..

arkadaslar bende jel aldım..bugüne kadar hiç egzersiz yapmadım..burda sizin hikayelerinizi okudum onların hepsinde kendimden bişeyler buldum..doktora gitmedim henüz..tam bugün cesaretimi toplamısıtm ki regl oldum (

bu dönemınde basarı hıkayelerını tekrar oku canım kendını motıve et egsersızde neler yapılıyor ıyıce öğrenip regl bıtınce
kacmadan bıranonce basla canım gıden bızım ömrümüzden gıdıyor vajıde erteleme hastalıgı bı bahane bulsakta kacsak ..
ama cok sukur tedavısı mumkun olan bır hastalık bu bırıbırmıze destek ıle atlatıcaz bızler nasıl yendı ısek sızlerde yenıceksınız inşallah ...

nerdesınn bıtanem yaaaaa bak aglıyorummmm

canım dün annemlerleydım eve gec geldım dırek uyudum ..
ağlama kıyamam ben balıma
havalar guzellesıyor ıcım ıcıme sıgmıyor hep dısarda olsam ıstıyorum
5 yıl abartısız kendımı hep eve kapattım aıleme bıle gıtmıyordum
ama bu yaz bol bol gezıp acısını cıkarıcam inşallah :)

ee sen nasılsın canımm bensız gunun nasıl gectı :)

canım faceye pek gıren bırı degılım nılayımın hatrına hesap acmıstım
pek anlamıyorum ordan ..
burdada hep gırdıkce yazıyorum canım ..

mısafırlerın gelıs tarıhı kötü oldu onlar varkende tedırgın olursun fırsat bulursanız denersınız
yoksa mısafırlerı sutlayınca :) yendın artık canım devamı hayırlısıyla gelıcek yeterkı sen bılıncıne yendıgını motıve et cesaretlı ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…