- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #98.721
ya kızlae 12 cm uzunluk mu kalınlıkmı?
canım kalınlık o.zaten önemli olan kalınlık,tabi uzunluğa da dikkat et rahat edersin.
Ya ne çabuk kurtuluyorsunuz öyle maşallah, subhanallah. Darısı başıma diyeyim. Neler yaptıklarınızı aşama aşama baştan bu yana bana anlatır mısınız lütfen? Özel mesaj da yazabilirsiniz, allah rızası için yaaa nolursunuz, gerçekten evliliğim tehlikede !!!
tmm cnm konuşalım.canim cok iyi olur.. konsrz ins.. ins bende sizler gbi cabuk ilerlerm egzersizlermde
git mutlaka canım.benim tiroidle ilgili değerim yüksek çıktı dahiliyeyede gittim bi de o ilaç verdi.biraz canım sıkıldı ama çocuk olmadan önce fark etmek çok iyi oldu.
cooooooooooooooook tsk kızlar .
ahh bi vaktim olsa gidicem de.
ya mealgan sanırım bu gün reglim bitti.
misafirlerde sabah gitti. ama biri akşama gelebilir.
keşke gelmesede deneme yapsak yaa
yaparsın tatlım sakin ol hiç korkma ikinci de oluyor çok rahat bir şekilde ilk yaptığında rahat çünkü artık olayı çözüyorsun.benim takıldığım başka durum var da özelden yazarım
kızlar nasılsınız.
çoook özledim sizi
nilaycım eşin nasıl oldu. ameliyat olucaktı ya ne zaman olucak.
selaaaam sen nasılsın. nazar değdirmeyelim iyiyse eh işte de yeter ben anlarım
gülsevdam sen nasılsın cnm. ya seni hiç çevrim içi göremiyorum. face de de yakalayamıyorum
ben iyim kızlar. eşimlede iyiydik dün tartıştık ama hemen ardından özür dledi hatalıydı çünkü.
çoook kırıldım. ama misafirler gelmezse bu gün barışabilirim
deneme ypmak için.
ama biri kesin gelecek sanırım yaaa. pazara kadar izin almış.
durur herhalde.
o gidene kadar beklesem bişey olur mu sizce
kızlar nasılsınız.
çoook özledim sizi
gülsevdam sen nasılsın cnm. ya seni hiç çevrim içi göremiyorum. face de de yakalayamıyorum
ben iyim kızlar. eşimlede iyiydik dün tartıştık ama hemen ardından özür dledi hatalıydı çünkü.
deneme ypmak için.
durur herhalde.
tmm cnm yaz sen.
konunun hepsini okuyamadım ama belki faydam olur diye paylaşayım istedim..
ben İstanbulluyum ama 7 senedir Kayseride yaşıyorum evlendikten sonra yerleştim buraya.. Evliliğimin ilk dönemlerinde eşimle ilişkiye giremedim buradaki jinekologlara gittim, psikiyatristlere gittim nereye gittiysem vajinismus dediler çok da uğraştım, araştırdım, bilgi edindim vs. vs.
yaklaşık 9 ay kadar bu böyle sürdü sonra eşim askere gitti kısa dönem bende o arada İstanbulda kalıyordum ailemin yanında..
Aile doktorumuz var kadın doğum uzmanı kendisi çok iyi doktordur bir de onunla görüşmek istedim. Muayene ettikten sonra doktor bey vah kızım dedi sen vajinismus falan değilsin yanlış teşhis koymuşlar sen vajinismus olduğun için değil çektiğin acıdan dolayı böyle olmuşsun dedi ( yaşlı bir doktordur kendisi ) bunca yıllık meslek hayatımda ikinci kez böyle bir şey görmüş, birinci vaka da hastanın kızlık zarı tamamen kapalıymış, benimkinde hafif bir aralık varmış ama operasyon geçirmen şart bu kendi kendine olacak iş değil dedi..
ertesi gün ameliyat oldum normal haline geldi çok şükür. eşim izine gelmişti ilk seferinde olmuştu
bir de şöyle bir şey var; benim kızlık zarım esnek değilmiş o yüzden ameliyat ettiği şekliyle kaldı. normal doğum yapmam yasak ama sezeryanla doğum yaptım şu an 6 yaşında bir kızım var :) çok sıkıntı çektim ama bardağın dolu tarafından bakacak olursak ölene kadar hiçbir şekilde deformasyona uğramayacak. hatta bazen eşime takılırım şanslı adamsın diye
yani işin özeti bence iyi bir doktora muayene olun, yoksa vajinismus olmadığınız halde boşuna uğraşıyor olabilirsiniz..
Kadın doğumcu zaten egzersiz verdi. Parmak egzersizleri, kegl egzersizleri falan yaptım onları. Parmak girerken bir sorun yok acıyor ama o kadar dayanılmaz değil. Psikiyatrist ise bana sürekli dinlemem için hipnoz cd leri vrdi kendi kendini telkin ediyorsun onların daha bir yararını gördüm sanki, Ağrılı ilişkiye dönüştü bu sefer, ilişkiye girerken acaip derecede canım yanıyor, bıçak sokuyorlar sanki anlatamam. Nefret ediyorum bu cinsellikten (Rabbime isyan etmiyorum ama niye cinsellik diye birşey yarattı ki?) herşeyden o kadar soğudum ki eşimden bile. bana dokunmasını bırakın aynı yatağa bile yatmak istemiyorum... ayrıca bu siteyi kullanmayı da bilmiyorum alıntı ile cevap yazabiliyorum sadece normal cevapla menüsü yok mu ben mi göremiyorum???
kızlar bugün doktora gittim vaji sıkıntımı yendiğimi söyledim.alttan ultrasondan çekiniyorum dedim doktor çok olumlu yaklaştı,durumu dramatik hale getirmeyelim üstten bakalım madem yeni yenmişsin dedi ve sadece hormon durumuna baktı ve hamilelik düşünüyorum deyince folik asit başlayalım şimdilik dedi ve başka bir test falan istemedi.kayganlaştırıcı sordum kendisi bir tane örnek verdi memnun kalırsan bunu kullan dedi.bu aradakan tahlilin de tiroidle ilgili bir sıkıntı çıktı.yenen arkadaşlar mutlaka gidin geçikmeyin.
Kizlarr jinekologtan geldim simdi.. Bi anormallik yok dedi..ama küçükmüs vajim.. Gicik bi doktordu sinir etti beni.. Ya bi jinekologun orda ayna olmazmi ben kendim görmek istedim emin olmak için aynam yok dedi!! :95:
ne anladik bu isten elimle hissetmeye çalistim.. O vajinin altindaki delikte delik degilmis bana öyle gelmis.. koyuluk gibi bisey iliskiye girdikten sonra gidecegini söyledi.. korkuttu beniküçük bikerede yapamazsin yavs yavas büyütecen dedi.. kayganlastirici istedim eczaneden alirsin dedi bunlari tek basima yapamiyordum sanki.. Birde türk olmadigi için kendimi ifade etmekte zorlandim.. Gerçi nekadar zorlansamda beni anlamayacakti..
Neyse eczaneden su bazli kayganlastirici aldim.. Ve BUGÜN EGZERSIZLERE BASLIYORUM..
AMA NERDEN BASLICAGIMI BILMIYORUM !!!!! çok korkuyorum.......... zaten hastaneye gidip gelene kadar çok kastim kendimi.. o doktorda biraz korkuttu beni.. neyse
Bana destek olun nolurrrrrrrr
YAPAMICAM GALIBA
kizlar suan telden giriyorum.. KALBİM4MEVSİM Sagolsn destek cikti bana egzersz sirasinda ve
azda olsa ben bugn kulak cubugunu yariya kadar alabildimm evet cok zor oldu titremeler aglamalar ama girdi.. ve bunu gormek cok gzldi.. inanamadm ama iicimdeydi. diceksinizki aman canim kulak cubundan nolrki valla vajiye yerlestirene kadar ter doktum..
sadece yarisini alabildimdaha gitmedi ikindim bekledim ittim ittim gitmedi.. yarin devam edicem ins.. dua edin bana
canım yeşim hanımın ınternettekı sayfasını gonderıcektım ama bulmussun galıba ?ama ben daha özel mesaj atamıyorum kiiiiacil ulaşmam gerek çünkü ben de onun tedavi olduğu doktora gitmeye karar verdimde sadece emin olmam gerek son şansım çünkü bu, buyüzdende ulaşmam konuşmam çok önemli , ayyy bakarmı ki burayaa artık
arkadaslar bende jel aldım..bugüne kadar hiç egzersiz yapmadım..burda sizin hikayelerinizi okudum onların hepsinde kendimden bişeyler buldum..doktora gitmedim henüz..tam bugün cesaretimi toplamısıtm ki regl oldum(
nerdesınn bıtanem yaaaaa bak aglıyorummmm
kızlar nasılsınız.
çoook özledim sizi
deneme ypmak için.
durur herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?