- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #98.741
ahh bi vaktim olsa gidicem de.
ya mealgan sanırım bu gün reglim bitti.
misafirlerde sabah gitti. ama biri akşama gelebilir.
keşke gelmesede deneme yapsak yaa
ya kızlae 12 cm uzunluk mu kalınlıkmı?
canimmmm ins bak soz verdin bu hafta gelinimizsn baska secenegin kalmadii
12cm supersin vlla ! =)
kizlar suan telden giriyorum.. KALBİM4MEVSİM Sagolsn destek cikti bana egzersz sirasinda ve
azda olsa ben bugn kulak cubugunu yariya kadar alabildimm evet cok zor oldu titremeler aglamalar ama girdi.. ve bunu gormek cok gzldi.. inanamadm ama iicimdeydi. diceksinizki aman canim kulak cubundan nolrki valla vajiye yerlestirene kadar ter doktum..
sadece yarisini alabildimdaha gitmedi ikindim bekledim ittim ittim gitmedi.. yarin devam edicem ins.. dua edin bana
alltanda muayene ol canım hamılelık oncesı tum korkularını yenmiş ol
ya ben 3 kere muayeneye gıttım doktorlar test falan vermedi umarım sonradan bırsey cıkmaz bendede
doktorun sana hangı jelı tavsıye ettı markası varmı canım ?
canım dün annemlerleydım eve gec geldım dırek uyudum ..
ağlama kıyamam ben balıma
havalar guzellesıyor ıcım ıcıme sıgmıyor hep dısarda olsam ıstıyorum
5 yıl abartısız kendımı hep eve kapattım aıleme bıle gıtmıyordum
ama bu yaz bol bol gezıp acısını cıkarıcam inşallah :)
ee sen nasılsın canımm bensız gunun nasıl gectı :)
doktordan sonuçları aldım canım. toksoplazmam negatif çıktı. kansızlık ve demir eksikliği varmış ama tam sınırda olduğu için ilaç vermedi. gebelikte başlarsın dedi. troid ise kan hormonlarım normal gibiymiş ancak ilaca gebelikte gerek varmış canım. başka bi sürü daha sonuç vardı çok fazla yani ama hepsi normalmiş. senin troid için ne verdi canım. hipotroidmiymişsin.bende alttan muayene olmadım. bir de 2 . denemeyi hala yapamadım. eşimde tam sertleşme olmuyor nedense. belki ondan belki tam yenemedimmi ki diyorum. yarısına kadar oluyor. daha fazla ittiremeden sertlik gidiyor
kadın doğumcu sadece bebek düşünüyoruz diyince folik asit başlayalım dedi ve tiroid değerinden dolayı dahiliye uzmanına git dedi .dahiliyeci de tiroid bezleri yavaş çalışıyor diye levotiron diye bi ilaç verdi.şimdi kullanmaya başladım.hamile kalırsan dozu arttırmak gerek dedi önemliymiş. bi de sana üstten baktımı doktor.ben alttan muayeneden çekinince yeni yenmişsin rahat ol üstten bakalım dedi.
hayır canım. ben daha önce mantardan dolayı 3 kez muayene olmuştum zaten.ben istemeyince ısrar etmedi doktor. yani sadece kanıma bakıldı ve idrarıma
hım anladım. sen de bebek düşünmüyormuydun bu durumda folik asite başlanıyormuş önceden birşey demedimi doktor.
düşünüyorum tabiki. ama demedi doktor. doktorlarda çeşit çeşit baksana. sana da toksoplazma bakması lazımdı. bakmamış
bende idrar da istemedi.of ya bence düşünmeyelim bunları. özel hastaneye gittim.hakkımızda hayırlısı.RABBİM İNŞALLAH başka sıkıntılar ve sorunlarla karşılaştırmaz bizleri
dr lardan daha dr olcaz demekki. herşeyi öğrenip biz dicez ki bi zahmet yazıversinler. valla anlamadım. folik asit hamile kalınınca kullanılıyor diye duymuştum ben de
ben 2- 3 ay öncesinden verildiğini duymuştum canım.kadına bebek istediğimizi ve yapılması gerekenler neyse istediğimi dedim bu kadarına baktı.
ben de folik asite takıldım şimdi:44: bi araştırıymmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?