Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

doktordan sonuçları aldım canım. toksoplazmam negatif çıktı. kansızlık ve demir eksikliği varmış ama tam sınırda olduğu için ilaç vermedi. gebelikte başlarsın dedi. troid ise kan hormonlarım normal gibiymiş ancak ilaca gebelikte gerek varmış canım. başka bi sürü daha sonuç vardı çok fazla yani ama hepsi normalmiş. senin troid için ne verdi canım. hipotroidmiymişsin.bende alttan muayene olmadım. bir de 2 . denemeyi hala yapamadım. eşimde tam sertleşme olmuyor nedense. belki ondan belki tam yenemedimmi ki diyorum. yarısına kadar oluyor. daha fazla ittiremeden sertlik gidiyor

Son düzenleme:
ahh bi vaktim olsa gidicem de.
ya mealgan sanırım bu gün reglim bitti.
misafirlerde sabah gitti. ama biri akşama gelebilir.
keşke gelmesede deneme yapsak yaa

yaa canim acma kapiyi gitsinnn... aaa yeni evlisinizz ne cat kapi misafir geliyorrr uyuz olurum yaaa oyle seylere bazen kapiyi acmiyoruz bizz oyle bi durumdaysakkk ama lütfen yanlis anlama beni

ilk gün için cok iyi baslamissin canim egzersizeee bugun daha iyi olacaktir insallah merak etmeeee... sakin olmaya calis canimmm moralini bozup vazgecme sakinn... dün devamini sokamadiysan bgn insallah sokabilirsinn hergün yavas yavas ilerliceksinn insallah canimmm...

ty&ja lubricant.memnun kalırsan bunu kullan dedi.ben alttan muayene için korktuğumu görünce yeni yendiğim için rahat olayım diye üstten baktı.zaten düzenli ilişkiden 3 ay sonra gelirsin dedi.çok önemli değilse alttan muayene biraz daha alışayım diyorum.gerek görse ısrar ederdi doktor herhalde.

AYY evet yaa havalar harıka..yaz gelıyor artık

sensız cok kotu gectı ozledım cunkummm

kadın doğumcu sadece bebek düşünüyoruz diyince folik asit başlayalım dedi ve tiroid değerinden dolayı dahiliye uzmanına git dedi .dahiliyeci de tiroid bezleri yavaş çalışıyor diye levotiron diye bi ilaç verdi.şimdi kullanmaya başladım.hamile kalırsan dozu arttırmak gerek dedi önemliymiş. bi de sana üstten baktımı doktor.ben alttan muayeneden çekinince yeni yenmişsin rahat ol üstten bakalım dedi.

hayır canım. ben daha önce mantardan dolayı 3 kez muayene olmuştum zaten.ben istemeyince ısrar etmedi doktor. yani sadece kanıma bakıldı ve idrarıma

dr lardan daha dr olcaz demekki. herşeyi öğrenip biz dicez ki bi zahmet yazıversinler. valla anlamadım. folik asit hamile kalınınca kullanılıyor diye duymuştum ben de

bir parazit çeşidi. düşüklere sebep oluyormuş. çiğ et sebze vs. gibi şeylerden geçiyormuş. bende negatif çıktı. hamilelikte dikkat etmeliyim.daha bi sürü test var. hamilelik öncesi testler deseydin yapardı belki

bende idrar da istemedi.of ya bence düşünmeyelim bunları. özel hastaneye gittim.hakkımızda hayırlısı.RABBİM İNŞALLAH başka sıkıntılar ve sorunlarla karşılaştırmaz bizleri

bende idrar da istemedi.of ya bence düşünmeyelim bunları. özel hastaneye gittim.hakkımızda hayırlısı.RABBİM İNŞALLAH başka sıkıntılar ve sorunlarla karşılaştırmaz bizleri

canım idrara üzülme çünkü idrar değişken bir şey. yani 1 hafta sonra sonuçlar çok değişik çıkabiliyor.amin...

dr lardan daha dr olcaz demekki. herşeyi öğrenip biz dicez ki bi zahmet yazıversinler. valla anlamadım. folik asit hamile kalınınca kullanılıyor diye duymuştum ben de

ben 2- 3 ay öncesinden verildiğini duymuştum canım.kadına bebek istediğimizi ve yapılması gerekenler neyse istediğimi dedim bu kadarına baktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…