Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Slm kizlar.. dun ilk defa egzersiz yaptim kulak cubuguyla.. sadece yarisini alabildim.. dun cikardigimda sanki icimdeydi butun gece .. smdi yok o his ama vajim aciyo cok zorladim.. bgn biraz disari cikip kafami dagitmak istiyorum hepsini alamadigim icin butun gece agladim.. yada ben yonunu bulamadim.. yarisi giriyo snra takiliyo o esnada biraz alta dogru itiyorum ama gitmiyo

sağlıklı bir gebelik için dedi dur bi sana adını vereyim bak internetten.ilaç ismi folbiol

çok sağol canım. baktım. gebelikten 3 ay önce başlanmalıymış. amA ben 3 ay beklemek istemiyorum heran hamile kalabilirim yani vaji.yi tam halleder halletmez istiyorum. tabi Allah nasip ederse.o yüzden heralde gebelikte başliycam ben.sen de hemen mi düşünüyosun bebiş 3 ay sonra mı

slm kızlar iki haftadır yazmıyordum ...
bu süreçte vajiyi yenen arkadaşlar olmuş.
TEBRİK EDİYORUM ONLARI...

nasılsınız görüşmeyeli??? ben tedaviye devam edip yerimde sayanlardanım malesef !!!
ucundan gerisini girdiremiyorum takılıp kaldım en son ilerlemem de o olmuştu zaten... :26:

düz itme canım. aşağıya doğru it.yani çubuğun başı aşağı dou gidecek hafiften. üzme kendini bu bile büyük birşey

insallah canim yaa bu hafta yensem bu hastaligii ohh daha mutlu olamammm yaniii

ins yeneceksin Allahin izniyle 12 cmdesn cogu 10 cm de yendi.. Guven kendine

valla iyimi kotumu bilmiyorum canimm .. aksam devam edicem ins..

penis ucunumu alıyorsun canım. üzülme herkes takılıp takılıp yeniyor burada. ben yendim diyorum ama benim bile takıldığım yer var yani öyle diyim. umutsuzluğa kapılmayın. deneye deneye alışacağız

ehh bizde hep sil baştan yapıyoz :) yap olmadı hadi bidaha! yap olmadı hadi bidaha :) belki bi gün tutar

canim ilk iterken duz itiyom sonra girince kulak cubugunu havaya dogru tutyom asagi itiyom gitmiyo yada ben cesaret edip itmiyorum yeterince

canim hic moralini bozma yaptikca yonlerini daha iyi anlicaksin olmadigindada uzulme hic bizimde yapamadigim gunler oldu egzersiz.....cok havada durmucak sekilde canim hafif egik bicimde yavas yavas ilerlet olacak cnm bugun msn girebilirsem yardimci olmaya calisirim cnm yine sen kafani dagit simdi biraz rahatla

ben de folik asite takıldım şimdi:44: bi araştırıymmm
ben bi ay onceden basladim cnm....

Gebelik süresince folik asit alımı, doğan bebeklerde merkezi sinir sistemi anomalilerini önemli ölçüde azaltmaktadır. En çok rastlanan sipina bifida (omurganın açık kalması), ensefalosel (beynin kafatası kemiğinin dışına çıkması) ve anansefali (beynin gelişmesi) gibi hastalıkların görülme olasılığını % 70 azalttığı bilinmektedir. Bunun dışında, diğer vitaminlerin de uygun dozda alınmasıyla kalp ve böbrek hastalıkları kısmen önlenebilmektedir. Günümüzde çiftler daha bilinçli olduğu için gebelik kararı aldıkları andan itibaren kadın hastalıkları ve doğum hekimine başvururlar. En doğrusu da budur…. Çünkü bebeğin merkezi sinir sistemi, henüz anne adayı gebeliğinin farkında olmadan gelişmeye başlar. Folik asit düzeyi yeterli değilse sinir borusu boyunca doku kaynaşması tam gerçekleşmeyebilir, bu da omuriliğin açıkta kalmasına ve “açık omurga” diye bilinen durumun ortaya çıkmasına neden olur. Ayrıca folik asit düzeyi yetersizliği merkezi sinir sistemi hastalıklarına, bu da bebeklerin doğumdan sonra gelişmeden ölmesine neden olabilir. Doğal folik asit kaynakları nelerdir?
Ispanak, semizotu, brokoli gibi koyu yeşil yapraklı sebzeler, özellikle turunçgiller gibi kimi meyveler, kuru fasulye, nohut gibi baklagiller, buğday özü, mayalı yiyecekler, yumurta sarısı doğal folik asit kaynaklarıdır. Folik asit içeren sebzeler yenirken, buharda hafifçe pişirilmeli ya da çiğ yenmelidirler. Ekmek, pirinç, makarna ve “cereal” denen kahvaltılık tahıllar da folik asitçe zengin ürünler arasındadır. Günümüzde marketlerde bulunan bazı hazır besin maddeleri de folik asit açısından zenginleştirilmiştir. Ancak bunların hiç biri gebelik sırasında yeterli olmayabilir. Bu yüzden kadın doğum uzmanları, gebelere, folik asit preparatı kullanmalarını önerirler. Bazı gebelere, hekimleri tarafından tavsiye edilen multivitamin preparatlarında da folik asit bulunabilmektedir. Bu durumda, ek folik asit desteği almaya gerek kalmaz

evet o linkte azcık şikayetlerimi dile getirdim ve doldurdum mesaj sayısını :)) ya ben hiiç egzersiz yapamıyorum uygun pozisyonu alıp deliği açabiliyorum ama o kulak çöpü yada farklı aparat yaklaştığı an kasılıp kapatıyorum en son dişçilerin kullandığı bi uyuşturucu spreyl varya onu kullandım hadi kremi iyi süremiyorum bu spreyl daha rahat sıkar uyştururum die acayip uyuşturdu ama yinede olmuyo o bacaklarım açılmıyo

ben de seni özledim. bu işe girmene hem seviniyorum hem üzülüyorum yaa
ben fena sayılmam. eşimle aramız aynı, pek bir değişiklik yok. sabır sabır sabır :26::26::26::26::26:
dilerim 2. denemeni de yapıp iyice rahatlarsın. bence hiç sorun olmayacak, hatta egzersize bile gerek duymayacaksın. sen yeneli aylar olmuştu zaten, sadece eşin uzattı zamanıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…