- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #98.761
evet canım yaa. nasıl dr bunlar valla anlamadım. araştırma hastanesi olacak bir de ... napsam acaba başlasammı? ne yararı var biliyomusun
sağlıklı bir gebelik için dedi dur bi sana adını vereyim bak internetten.ilaç ismi folbiol
Slm kizlar.. dun ilk defa egzersiz yaptim kulak cubuguyla.. sadece yarisini alabildim.. dun cikardigimda sanki icimdeydi butun gece .. smdi yok o his ama vajim aciyo cok zorladim.. bgn biraz disari cikip kafami dagitmak istiyorum hepsini alamadigim icin butun gece agladim..yada ben yonunu bulamadim.. yarisi giriyo snra takiliyo o esnada biraz alta dogru itiyorum ama gitmiyo
insallah canim yaa bu hafta yensem bu hastaligii ohh daha mutlu olamammm yaniii
ilk gün için cok iyi baslamissin canim egzersizeee bugun daha iyi olacaktir insallah merak etmeeee... sakin olmaya calis canimmm moralini bozup vazgecme sakinn... dün devamini sokamadiysan bgn insallah sokabilirsinn hergün yavas yavas ilerliceksinn insallah canimmm...
slm kızlar iki haftadır yazmıyordum ...
bu süreçte vajiyi yenen arkadaşlar olmuş.
TEBRİK EDİYORUM ONLARI...
nasılsınız görüşmeyeli??? ben tedaviye devam edip yerimde sayanlardanım malesef !!!
ucundan gerisini girdiremiyorum takılıp kaldım en son ilerlemem de o olmuştu zaten... :26:
düz itme canım. aşağıya doğru it.yani çubuğun başı aşağı dou gidecek hafiften. üzme kendini bu bile büyük birşey
canim ilk iterken duz itiyom sonra girince kulak cubugunu havaya dogru tutyom asagi itiyom gitmiyo yada ben cesaret edip itmiyorum yeterince
penis ucunumu alıyorsun canım. üzülme herkes takılıp takılıp yeniyor burada. ben yendim diyorum ama benim bile takıldığım yer var yani öyle diyim. umutsuzluğa kapılmayın. deneye deneye alışacağız
ehh bizde hep sil baştan yapıyoz :) yap olmadı hadi bidaha! yap olmadı hadi bidaha :) belki bi gün tutar
canim ilk iterken duz itiyom sonra girince kulak cubugunu havaya dogru tutyom asagi itiyom gitmiyo yada ben cesaret edip itmiyorum yeterince
ben bi ay onceden basladim cnm....ben de folik asite takıldım şimdi:44: bi araştırıymmm
simdi cikmam lazim kizlar gorussuruz kib
merhaba,
ben de aynı doktora gittim ve yendim.bana sorabilirsin kafana takılanları.çok sık giremiyorum ama bakarım buraya.yardımcı olmaya çalışırım.[/
yaaa aslında konuşsak?? nezaman okursun bilmiyorum ama sana özelden numaramı yazsam sen müsait olunca bana telden msj atarsan ben hemen ararım seni, olur mu? ayyy nolurbugün online ol ve gör cevabımı
canım sağol yazın için. sen hamilemisin?
gecmıs msj sayın gozun aydın
tatlım hıcmı egzersız yapamıyorsun yesım hanımın da onerdıgı yıne egzersız...haydar dumen de yuzde yuz dıyordu ama bana faydası olmadı mesela...umudunu kırmak ıstemem ben cok paralar doktum bu hastalıga uzuluyorum bır baskası benım yaptıgım hataları yapmasın dıye...inşallah sorununu oyle yada boyle denersın sansını bır dene...
kızlar nasılsınız.
çoook özledim sizi
nilaycım eşin nasıl oldu. ameliyat olucaktı ya ne zaman olucak.
selaaaam sen nasılsın. nazar değdirmeyelim iyiyse eh işte de yeter ben anlarım
gülsevdam sen nasılsın cnm. ya seni hiç çevrim içi göremiyorum. face de de yakalayamıyorum
ben iyim kızlar. eşimlede iyiydik dün tartıştık ama hemen ardından özür dledi hatalıydı çünkü.
çoook kırıldım. ama misafirler gelmezse bu gün barışabilirim
deneme ypmak için.
ama biri kesin gelecek sanırım yaaa. pazara kadar izin almış.
durur herhalde.
o gidene kadar beklesem bişey olur mu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?