Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kullanıyorum canım, kayganlaştırıcı jel, uyuşturucu sprey, sıcak su torbası vs. vs. ama yine de çok canım yanıyor. kadın doğum doktoru vajinamın gayet normal olduğunu bir problem olmadığını söyledi...

canımm sen pes etme o spreyden bende kullandm xylo...bılmem neinan bana ılac krem vs hepsı bır yana kafanda yapabıkırım dıyeceksın bizde aynı asamalardan gectık bızden hıcbır farkın yok eksıgınde yok yapamayasın bız nasıl yaptık oyle dusun oyle motıve et kendını...

bak cnm ben egzerısızımı su sekılde yaptım denemende fayda var;

yerde yarı oturur pozısyonda bır ayagım orta sehpada bir ayagım kanepede tv karsısında denıyordum hep tv dıkkatımı dagıtıyordu ii oluyordu ayagımı sehpanın uzerıne koyuyordum cunku kapatamıyordum...ben boyle yendım...

dr lardan daha dr olcaz demekki. herşeyi öğrenip biz dicez ki bi zahmet yazıversinler. valla anlamadım. folik asit hamile kalınınca kullanılıyor diye duymuştum ben de

toksoplazma önemli bir şey, bakıldığı iyi olmuş. eğer pozitif çıkarsa tedavi edilmesi gerekiyor, düşük tehlikesi yaratıyor çünkü. folik asitin gebelikten 3 ay önce başlanması lazım, bebeğin gelişimi için çok önemli, annede yeterince bulunursa bebekte omurganın oluşumu %90 çok iyi olur. eksikliği büyük tehlike değil ama gebelik öncesi alımı bebeğin sağlıklı gelişimine çok yardımcı oluyormuş. belinde omurgası açık doğan bebekler var, işte folik asit alımı önceden başlarsa bu büyük oranda önleniyormuş. tvdeki doktor programlarından öğrenmiştim ben bunları :)))

Canim cok sagol dun okadar ugrastn bnle sen olmasan coktan pes etcktm Allah razi olsn hepniizdennnnn iyiki varsinizzzzz

evet o spreyl, ama dediğin gibi hüsran... ben beynen hazırlanıyorum ama cesaret edip aparatı sokamıyorum yoksa oranın açıklığını görüyorum yani saniyelik iş amaa....olmuyor olmuyor her denemeden sonra sinirden ağlıyorum ve yenemeyeceğim hissine daha çok kapılıyorum ben kendi başıma aşamıyorum işte 2.yılı doldurcaz neredeyse ve artık aşmam gerek çok sıkıldım iyice dağıldım yani artık parayı pulu çıkardık gözden tabi yinede okadar parayı vercez diye içimiz gidiyor

:82::82::82:slm güzeller ne var ne yok

A s cnm hg.. onca karamsarliga ragmen dun epey bi ugrastktan sonra kulak cubugunu yariya kadar alabildim.. ama ilerletemedim
doktorum cok acele ettigimi soyledi hazir olmadigimi ama onu dinlemek istemiyorum.. cokk azda olsa yaptigim yapabildim sonucta bu aksam ins devam edicem..
sen nasilsin

Son düzenleme:
Canim cok sagol dun okadar ugrastn bnle sen olmasan coktan pes etcktm Allah razi olsn hepniizdennnnn iyiki varsinizzzzz

canım egzersize başlamana çok sevindim. istersen ben de yanında olurum. msn eklememi istersen mesaj at bana özelden. hepimiz yanındayız, ilk başka hepimiz böyleydik, zamanla ve sabırla ilerledik. bozma moralini sakın

tmm cnm konuşalım.
okudum egzersizi yapmışsın.
çok güzel valla ben ilk gün bi pasta mumunu dahi alamamıştım.
canımcm sen böyle devam et her gün yap.
3 vakte kalmaz yenersin :))))

Canim senin vaktin olunca bana ozel atarsn msne gelrm..
valla yaptim ama tirtir titredim rahatlamaya calistim nafile
tv karaisina gectm kafami oraya verim belki gider dedim ama yoook kafam vajide nasil gircek nasl olcak..
Allahtan hayirlisi ins

canım egzersize başlamana çok sevindim. istersen ben de yanında olurum. msn eklememi istersen mesaj at bana özelden. hepimiz yanındayız, ilk başka hepimiz böyleydik, zamanla ve sabırla ilerledik. bozma moralini sakın

Canim aslinda iyi olur siteye giremiyorum telden grym boyle takip etmesi cok zor dun girebilseydm egzersiz sirasinda daha kolay olrdu ama kalbim4mevsim saolsun msnden dogru destek ckkti ozelden atiyorum smdi msni.. cok sagol canim

Canim bende dun aksam basladim.. yerde oturdum bi bacagimida kanepeye uzattim vaji baya acikti.. ama biturlu cubugu yerlestiremedim yarim saat ugrastm bi yanim delicesine hadi olcak oteki yanimda napiyon sen be diye durtukluodu beni habire ama korkunun ecele faydasi yok dedim ve hobaa bi baktim yarisi icerde ve inanki acimadi hadi kir vajinin bacagini
heeeytt ben geliyom ulan vaji dedim ve yaptim sende yaparsin korkma ltfn oncelikle kafan rahat olsn

selam kızlar ben aranıza çok yeni katıldım ama sanırım çok iyi ilerliyorum. dün gece iki kulak çubuğunu streç filmle sardım sıkıca sonra prezervatif geçirdim ve denedim gerçekten burdaki arkadaşların dedikleri gibi yapınca oluyo :)))) derin derin nefes alıp verdim defalarca sonra ıkınıp aparatı aldım içime :))))))) çok sevindim o an sonra tekrar denedim tekrar yapabildim hiçte zorlanmadım. daha sonra biraz büyüttüm aparatı o da oldu . sonra parmak denedim onuda başardım:)))))))))) ilk defa denerken gerçekten insan çok zorlanıyo .ama azmedip tekrar tekrar denemek gerekiyo . yılmayalım egzersizlere devam . ben burası sizler sayesinde cesaretlendim ve asla bu işin peşini bırakmıycam . kendime bir zaman seçtim ve inşallah o zaman geldiğinde bende gelin olduğumu duyurucağaım burdan :))))))))))))))))))) sizleri çok seviyorum ...

hoşbulduk canım.canım bende ilk kulak çubuğunu aldığımda oynatamamıştım.insan sanki oynasa bişey olcakmış gibi hissediyor:)bende iim çok şükür.hamiş topiklerinde dolanıyorum arada

=( öncelikle seni bu cesaretinden dolayı tebrik ediyorum aşmana %1 kalmış bence, acı olmadığını biliyorum çünkü ben zarı aldırdım ve penis kalınlığında gazlı bez içimdeydi ne içimdeyken ne de çıkınca hiçbir acı yanma vs. hiçbişey yoktu amaaa gazlı bez kaymadığı için ben ileri geri yapamadım algılayamadım alışamadım o hisse ve doktr 1 kerede hızlıca çektide çıktı içimden.bu tecrübe sayesinde algılayabildiğim tek şey hiçbir şekilde acı yok ama gel görki bacak açmaa o içe bişey değmesi hissi aklım çıkıyor şuanda reglyim bitince doktora gideceğim ama aklımda sonkez daha denemek var bir umut Allah güç verirde para vermeden kurtulurum die, hepimiz nasıl kazanıyoruz o paraları çünkü

Bak canim gordunmu beni bile solladin mslh sana hadi boyle devam bu gidisle 2 haftadan tez yenersin insss

Canim aslinda iyi olur siteye giremiyorum telden grym boyle takip etmesi cok zor dun girebilseydm egzersiz sirasinda daha kolay olrdu ama kalbim4mevsim saolsun msnden dogru destek ckkti ozelden atiyorum smdi msni.. cok sagol canim

sen de sağol, ekledim seni canım. msn açık şu an, istersen gel dertleşiriz.

hoşbulduk canım.canım bende ilk kulak çubuğunu aldığımda oynatamamıştım.insan sanki oynasa bişey olcakmış gibi hissediyor:)bende iim çok şükür.hamiş topiklerinde dolanıyorum arada

Hamilemiisn.. canim ben daha yarisini aldim ama ne oynatmasi ben galiba yavas ilerlicem bakalim hayirlisi

hoş geldin hayatım aramıza.hoş ve dolu dolu geldin.tebrik edrim baya ii ilerlemişsin.gelin olduğun gündede inş tebrik edriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…