- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #98.781
canım sen ılıskı yasıyabılıyorsun vajınusmus olduguna emınmısın agrılı ılıskı senınkı ? vajıde bı porblem yok yanı kadın dogum doktoru ınceledı ?
ılıkıde kaygalastırıcı jel kullanıyormusun ?
ben de folik asite takıldım şimdi:44: bi araştırıymmm
evet o linkte azcık şikayetlerimi dile getirdim ve doldurdum mesaj sayısını :)) ya ben hiiç egzersiz yapamıyorum uygun pozisyonu alıp deliği açabiliyorum ama o kulak çöpü yada farklı aparat yaklaştığı an kasılıp kapatıyorum en son dişçilerin kullandığı bi uyuşturucu spreyl varya onu kullandım hadi kremi iyi süremiyorum bu spreyl daha rahat sıkar uyştururum die acayip uyuşturdu ama yinede olmuyo o bacaklarım açılmıyo
dr lardan daha dr olcaz demekki. herşeyi öğrenip biz dicez ki bi zahmet yazıversinler. valla anlamadım. folik asit hamile kalınınca kullanılıyor diye duymuştum ben de
canim hic moralini bozma yaptikca yonlerini daha iyi anlicaksin olmadigindada uzulme hic bizimde yapamadigim gunler oldu egzersiz.....cok havada durmucak sekilde canim hafif egik bicimde yavas yavas ilerlet olacak cnm bugun msn girebilirsem yardimci olmaya calisirim cnm yine sen kafani dagit simdi biraz rahatla
canımm sen pes etme o spreyden bende kullandm xylo...bılmem neinan bana ılac krem vs hepsı bır yana kafanda yapabıkırım dıyeceksın bizde aynı asamalardan gectık bızden hıcbır farkın yok eksıgınde yok yapamayasın bız nasıl yaptık oyle dusun oyle motıve et kendını...
bak cnm ben egzerısızımı su sekılde yaptım denemende fayda var;
yerde yarı oturur pozısyonda bır ayagım orta sehpada bir ayagım kanepede tv karsısında denıyordum hep tv dıkkatımı dagıtıyordu ii oluyordu ayagımı sehpanın uzerıne koyuyordum cunku kapatamıyordum...ben boyle yendım...
:82::82::82:slm güzeller ne var ne yok
Canim cok sagol dun okadar ugrastn bnle sen olmasan coktan pes etcktm Allah razi olsn hepniizdennnnniyiki varsinizzzzz
tmm cnm konuşalım.
okudum egzersizi yapmışsın.
çok güzel valla ben ilk gün bi pasta mumunu dahi alamamıştım.
canımcm sen böyle devam et her gün yap.
3 vakte kalmaz yenersin :))))
canım egzersize başlamana çok sevindim. istersen ben de yanında olurum. msn eklememi istersen mesaj at bana özelden. hepimiz yanındayız, ilk başka hepimiz böyleydik, zamanla ve sabırla ilerledik. bozma moralini sakın
evet o spreyl, ama dediğin gibi hüsran... ben beynen hazırlanıyorum ama cesaret edip aparatı sokamıyorum yoksa oranın açıklığını görüyorum yani saniyelik iş amaa....olmuyor olmuyor her denemeden sonra sinirden ağlıyorum ve yenemeyeceğim hissine daha çok kapılıyorum ben kendi başıma aşamıyorum işte 2.yılı doldurcaz neredeyse ve artık aşmam gerek çok sıkıldım iyice dağıldım yani artık parayı pulu çıkardık gözden tabi yinede okadar parayı vercez diye içimiz gidiyor
A s cnm hg.. onca karamsarliga ragmen dun epey bi ugrastktan sonra kulak cubugunu yariya kadar alabildim.. ama ilerletemedim
doktorum cok acele ettigimi soyledi hazir olmadigimi ama onu dinlemek istemiyorum.. cokk azda olsa yaptigim yapabildim sonucta bu aksam ins devam edicem..
sen nasilsin
Canim bende dun aksam basladim.. yerde oturdum bi bacagimida kanepeye uzattim vaji baya acikti.. ama biturlu cubugu yerlestiremedim yarim saat ugrastmbi yanim delicesine hadi olcak oteki yanimda napiyon sen be diye durtukluodu beni habire ama korkunun ecele faydasi yok dedim ve hobaa bi baktim yarisi icerde ve inanki acimadi hadi kir vajinin bacagini
heeeytt ben geliyom ulan vaji dedim ve yaptim sende yaparsin korkma ltfn oncelikle kafan rahat olsn
selam kızlar ben aranıza çok yeni katıldım ama sanırım çok iyi ilerliyorum. dün gece iki kulak çubuğunu streç filmle sardım sıkıca sonra prezervatif geçirdim ve denedim gerçekten burdaki arkadaşların dedikleri gibi yapınca oluyo :)))) derin derin nefes alıp verdim defalarca sonra ıkınıp aparatı aldım içime :))))))) çok sevindim o an sonra tekrar denedim tekrar yapabildim hiçte zorlanmadım. daha sonra biraz büyüttüm aparatı o da oldu . sonra parmak denedim onuda başardım:)))))))))) ilk defa denerken gerçekten insan çok zorlanıyo .ama azmedip tekrar tekrar denemek gerekiyo . yılmayalım egzersizlere devam . ben burası sizler sayesinde cesaretlendim ve asla bu işin peşini bırakmıycam . kendime bir zaman seçtim ve inşallah o zaman geldiğinde bende gelin olduğumu duyurucağaım burdan :))))))))))))))))))) sizleri çok seviyorum ...
Canim aslinda iyi olur siteye giremiyorum telden grym boyle takip etmesi cok zor dun girebilseydm egzersiz sirasinda daha kolay olrdu ama kalbim4mevsim saolsun msnden dogru destek ckkti ozelden atiyorum smdi msni.. cok sagol canim
hoşbulduk canım.canım bende ilk kulak çubuğunu aldığımda oynatamamıştım.insan sanki oynasa bişey olcakmış gibi hissediyor:)bende iim çok şükür.hamiş topiklerinde dolanıyorum arada
selam kızlar ben aranıza çok yeni katıldım ama sanırım çok iyi ilerliyorum. dün gece iki kulak çubuğunu streç filmle sardım sıkıca sonra prezervatif geçirdim ve denedim gerçekten burdaki arkadaşların dedikleri gibi yapınca oluyo :)))) derin derin nefes alıp verdim defalarca sonra ıkınıp aparatı aldım içime :))))))) çok sevindim o an sonra tekrar denedim tekrar yapabildim hiçte zorlanmadım. daha sonra biraz büyüttüm aparatı o da oldu . sonra parmak denedim onuda başardım:)))))))))) ilk defa denerken gerçekten insan çok zorlanıyo .ama azmedip tekrar tekrar denemek gerekiyo . yılmayalım egzersizlere devam . ben burası sizler sayesinde cesaretlendim ve asla bu işin peşini bırakmıycam . kendime bir zaman seçtim ve inşallah o zaman geldiğinde bende gelin olduğumu duyurucağaım burdan :))))))))))))))))))) sizleri çok seviyorum ...
sen de sağol, ekledim seni canım. msn açık şu an, istersen gel dertleşiriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?