Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hamilemiisn.. canim ben daha yarisini aldim ama ne oynatmasi ben galiba yavas ilerlicem bakalim hayirlisi

yok canım değilimbekliyoruz bakalım gelir inş çok bekletmeden.yavaş yavaş alırsın merak etme.bi başladınmı gerisi geliyor.tam gaz çalışmaya devam

Canim kastigin icin acamiyosun bende senin gbydim sagolsun terapistim sayesinde rahatladm artk. beynen rahat olmadktan snra olmuyo..
ins basarirsin ve gerek kalmaz doktora ama rahat ol yapamicam diye baslarsan o zaten olumsuz sonuclanir.. haklisin kolay kazanilmiyo ama
kolay gidiyo para. yapacaksin canim inan kendine

bakalım reglim bitince sıkıcam dişimi sonkez denicem inşallah olur şimdiden yatarken bacaklarımı açıp yatıyorum inşşallah para vermeden atlatabilirim ama kaybedecek 1 günüm daha kalmadı artık, çünkü bide evde egzersiz için moral ve motive çok önemli benim içinde bulunduğum durumda bunlar da olmayınca içimden hiiiiççç gelmiyor buyüzden belkide kolayına kaçıyorum bilmiyorum

canim icinde bulundugum dedigin ortam nasil bir ortamki.. ltfn skma canini.. sen kendini illede doktora sartlamissin.. belki ordanda bi sonuc alamicaksin ins oyle olmazda.. hersey sende bitiyo sonucta.. dilerim en kisa zamanda kurtulursun

canim icinde bulundugum dedigin ortam nasil bir ortamki.. ltfn skma canini.. sen kendini illede doktora sartlamissin.. belki ordanda bi sonuc alamicaksin ins oyle olmazda.. hersey sende bitiyo sonucta.. dilerim en kisa zamanda kurtulursun

yaşam koşullarım şuan hiç uygun deil taş devrinde yaşıyor gibiyiz burdan pek yazmak istemiyorumda görev nedeniyle böyle bir çukura düştük adeta, kendim kendime kıyamıyorum canım çok tatlı buyüzden kendimi çok eleştiriyorum ama napayım böyleyim değişemiyorum kendimden yoruldum artık buyüzden birinin yardımına ihtiyacım var, e bi arkadaşa ya da tanıdığa açılamadığım için de tek çare doktor kalıyor onlar da maşşallah iyi sömürüyor, inşallahh heerrkees kurtulur herkes...

hosgeldın canım aynı zamanlarda yenmıstık dert etme bende hala hamıs kalamayanlardanım

millet ılk gecede hemncık halvet yapıverıyolar arkasından hamıs kalıyolar bız becerıksız yaa

saka bı yanada inş hamıs kalırız canımm

Ay agzindan bal damliyooooooo inss canim cok sagol
onunda var demek bi zamni canimmmm ins seni cok bekletmeden gelir bebegin fazla dusunmemeye calis oyle daha cabuk olr belki

düsünmemmek elde degılkı annem yaa hep aklımdaa nırdeyse hıc cıkmıyoo vajıydık mıllete korunduk dıye yalan soyluydk sımdıde olmyuu herlez laf yapıyo korunmasaydınız dıye sankı elımızde bı bılsenız bız o ısı bıle halledememıstık

elvanın dediğine katılıyorum. evdeki durum nedir ki? eşinle problem varsa, benimki de öyleydi, egzersize karşıydı. hep o yokken yaptım egzersizleri. evdeki durumunu anlat yardımcı olmaya çalışalım. doktorun da yaptıracağı egzersiz sonuçta. ama sen kendini doktora şartlama, son bir ümit egzersizi dene.

kızlar ben size bişey sorucam...
bu vajiyi yendkten sonra kaç gün arayla ilişkiye girmek gerekir...yara falan olabiliyomus...biz 3 defa denedk 3ündede kanamam oldu...en son pazar günü olmuştu...ne zaman tekrar denemem lazım?
:26:

annem hec uzulme bunlarda gecer aynı benı anlattın bende boyleydımm kafayı yemek uzereydım uykulardan sıcrıyodum omzumda yuk kımse bılmyo tek esım ben bazen esıme bıle haksızlık ettıgımı dusunuyodumm bırak bunları vajınama bakmaya korkuyodumm tuvalette yıkarken bıle aglayacak gıbıydıım kk bılmydm kımseye anlatamadım dok gttm 3 gunde yendım allah razı olsun dok ama bırsuru param gttı keske dıyorzm bazen burayı bılseydımm param cebımde kalırdıı hatta dıyrm nıye korkmusum neden bacagımı acmamassım dıyeee gercı ben burayıda bılsem yapamazmıstım cunku korkagın tekım dok bıle hıungur hungur agladımm ayyy ne gunlerdeeeee yanı kendını kasmaa bıda denemeye calısss dok gıtmedn beynınde bıtrr

yok eşimle sorunum yok çok şükür çok anlayışlı, sadece deneyip de başaramadığımız zamanlarda kavga ediyoruz okadar :) onun dışında bulunduğumuz yerin yaşam şartlarıyla alakalı sorunlarımız var, malum çok soğuk bir kış atlattık ısıtıcıyla ısınmaya çalıştık, sular kesilir 3-5 gün gelmez elektrikler kesilir deprem olur yok yok burda

yok eşimle sorunum yok çok şükür çok anlayışlı, sadece deneyip de başaramadığımız zamanlarda kavga ediyoruz okadar :) onun dışında bulunduğumuz yerin yaşam şartlarıyla alakalı sorunlarımız var, malum çok soğuk bir kış atlattık ısıtıcıyla ısınmaya çalıştık, sular kesilir 3-5 gün gelmez elektrikler kesilir deprem olur yok yok burda
ama çok teşekkür ederim

ama çok teşekkür ederim

ama çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…