- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #98.801
Hamilemiisn.. canim ben daha yarisini aldim ama ne oynatmasi ben galiba yavas ilerlicem bakalim hayirlisi
=( öncelikle seni bu cesaretinden dolayı tebrik ediyorum aşmana %1 kalmış bence, acı olmadığını biliyorum çünkü ben zarı aldırdım ve penis kalınlığında gazlı bez içimdeydi ne içimdeyken ne de çıkınca hiçbir acı yanma vs. hiçbişey yoktu amaaa gazlı bez kaymadığı için ben ileri geri yapamadım algılayamadım alışamadım o hisse ve doktr 1 kerede hızlıca çektide çıktı içimden.bu tecrübe sayesinde algılayabildiğim tek şey hiçbir şekilde acı yok ama gel görki bacak açmaa o içe bişey değmesi hissi aklım çıkıyor şuanda reglyim bitince doktora gideceğim ama aklımda sonkez daha denemek var bir umut Allah güç verirde para vermeden kurtulurum die, hepimiz nasıl kazanıyoruz o paraları çünkü
rabbım hepınız yardımcısı olsun ıns tez zmanda yenersınızzben yenelı 6 ay olduu bebkıcın ugrasuyrm sımdıde
yok canım değilimbekliyoruz bakalım gelir inş çok bekletmeden.yavaş yavaş alırsın merak etme.bi başladınmı gerisi geliyor.tam gaz çalışmaya devam
Canim kastigin icin acamiyosun bende senin gbydim sagolsun terapistim sayesinde rahatladm artk. beynen rahat olmadktan snra olmuyo..
ins basarirsin ve gerek kalmaz doktora ama rahat ol yapamicam diye baslarsan o zaten olumsuz sonuclanir.. haklisin kolay kazanilmiyo ama
kolay gidiyo para. yapacaksin canim inan kendine
Aminnnn.. ins canimm.. senide tebrik ederim en kisa zamanda kavusursun bebegine ins
bakalım reglim bitince sıkıcam dişimi sonkez denicem inşallah olur şimdiden yatarken bacaklarımı açıp yatıyorum inşşallah para vermeden atlatabilirim ama kaybedecek 1 günüm daha kalmadı artık, çünkü bide evde egzersiz için moral ve motive çok önemli benim içinde bulunduğum durumda bunlar da olmayınca içimden hiiiiççç gelmiyor buyüzden belkide kolayına kaçıyorum bilmiyorum
inş canım sızlerde yenerde hemn hamıs kaırınız ben vajıyı becerdımde zorda olsaa hamıs kalmayı beceremıyorumm
inş canım sızlerde yenerde hemn hamıs kaırınız ben vajıyı becerdımde zorda olsaa hamıs kalmayı beceremıyorumm
canim icinde bulundugum dedigin ortam nasil bir ortamki.. ltfn skma canini.. sen kendini illede doktora sartlamissin.. belki ordanda bi sonuc alamicaksin ins oyle olmazda.. hersey sende bitiyo sonucta.. dilerim en kisa zamanda kurtulursun
hosgeldın canım aynı zamanlarda yenmıstık dert etme bende hala hamıs kalamayanlardanım
Ay agzindan bal damliyoooooooinss canim cok sagol
onunda var demek bi zamni canimmmm ins seni cok bekletmeden gelir bebegin fazla dusunmemeye calis oyle daha cabuk olr belki
bakalım reglim bitince sıkıcam dişimi sonkez denicem inşallah olur şimdiden yatarken bacaklarımı açıp yatıyorum inşşallah para vermeden atlatabilirim ama kaybedecek 1 günüm daha kalmadı artık, çünkü bide evde egzersiz için moral ve motive çok önemli benim içinde bulunduğum durumda bunlar da olmayınca içimden hiiiiççç gelmiyor buyüzden belkide kolayına kaçıyorum bilmiyorum
yaşam koşullarım şuan hiç uygun deil taş devrinde yaşıyor gibiyiz burdan pek yazmak istemiyorumda görev nedeniyle böyle bir çukura düştük adeta, kendim kendime kıyamıyorum canım çok tatlı buyüzden kendimi çok eleştiriyorum ama napayım böyleyim değişemiyorumkendimden yoruldum artık buyüzden birinin yardımına ihtiyacım var, e bi arkadaşa ya da tanıdığa açılamadığım için de tek çare doktor kalıyor onlar da maşşallah iyi sömürüyor, inşallahh heerrkees kurtulur herkes...
elvanın dediğine katılıyorum. evdeki durum nedir ki? eşinle problem varsa, benimki de öyleydi, egzersize karşıydı. hep o yokken yaptım egzersizleri. evdeki durumunu anlat yardımcı olmaya çalışalım. doktorun da yaptıracağı egzersiz sonuçta. ama sen kendini doktora şartlama, son bir ümit egzersizi dene.
elvanın dediğine katılıyorum. evdeki durum nedir ki? eşinle problem varsa, benimki de öyleydi, egzersize karşıydı. hep o yokken yaptım egzersizleri. evdeki durumunu anlat yardımcı olmaya çalışalım. doktorun da yaptıracağı egzersiz sonuçta. ama sen kendini doktora şartlama, son bir ümit egzersizi dene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?