- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #98.821
elvanın dediğine katılıyorum. evdeki durum nedir ki? eşinle problem varsa, benimki de öyleydi, egzersize karşıydı. hep o yokken yaptım egzersizleri. evdeki durumunu anlat yardımcı olmaya çalışalım. doktorun da yaptıracağı egzersiz sonuçta. ama sen kendini doktora şartlama, son bir ümit egzersizi dene.
kızlar ben size bişey sorucam...
bu vajiyi yendkten sonra kaç gün arayla ilişkiye girmek gerekir...yara falan olabiliyomus...biz 3 defa denedk 3ündede kanamam oldu...en son pazar günü olmuştu...ne zaman tekrar denemem lazım?:26:
ty&ja lubricant.memnun kalırsan bunu kullan dedi.ben alttan muayene için korktuğumu görünce yeni yendiğim için rahat olayım diye üstten baktı.zaten düzenli ilişkiden 3 ay sonra gelirsin dedi.çok önemli değilse alttan muayene biraz daha alışayım diyorum.gerek görse ısrar ederdi doktor herhalde.
millet ılk gecede hemncık halvet yapıverıyolar arkasından hamıs kalıyolar bız becerıksız yaa
saka bı yanada inş hamıs kalırız canımm
düsünmemmek elde degılkı annem yaa hep aklımdaa nırdeyse hıc cıkmıyoovajıydık mıllete korunduk dıye yalan soyluydk sımdıde olmyuu herlez laf yapıyo korunmasaydınız dıye sankı elımızde bı bılsenız bız o ısı bıle halledememıstık
AYY evet yaa havalar harıka..yaz gelıyor artık
sensız cok kotu gectı ozledım cunkummm
annem hec uzulme bunlarda gecer aynı benı anlattın bende boyleydımm kafayı yemek uzereydım uykulardan sıcrıyodum omzumda yuk kımse bılmyo tek esım ben bazen esıme bıle haksızlık ettıgımı dusunuyodumm bırak bunları vajınama bakmaya korkuyodumm tuvalette yıkarken bıle aglayacak gıbıydıım kk bılmydm kımseye anlatamadım dok gttm 3 gunde yendım allah razı olsun dok ama bırsuru param gttı keske dıyorzm bazen burayı bılseydımm param cebımde kalırdıı hatta dıyrm nıye korkmusum neden bacagımı acmamassım dıyeee gercı ben burayıda bılsem yapamazmıstım cunku korkagın tekım dok bıle hıungur hungur agladımm ayyy ne gunlerdeeeeeyanı kendını kasmaa bıda denemeye calısss dok gıtmedn beynınde bıtrr
oy balım ne oldu senı ney yada kım üzdü soyle bakımm
akşam msn musaıtmı senın bakım :)
kızlar ben size bişey sorucam...
bu vajiyi yendkten sonra kaç gün arayla ilişkiye girmek gerekir...yara falan olabiliyomus...biz 3 defa denedk 3ündede kanamam oldu...en son pazar günü olmuştu...ne zaman tekrar denemem lazım?
sen yoksunnn ben gulebılırmıyımmmm
aksam 9 dan sonra evdeyım cnm sımdı msn gelermısınnnnnnnn
2 3 gun ara verıp denemek gerekıyor benım bıldıgım kırmızı devam edıyorsa doktora bır gorun canım
bendede oyle bır sorun vardı ama vajı ıle alakalı degılmıs muayenedede doktor anlıyor hemen belkı o kırmızı zardan dolayı degıldır
merhaba arkadaşlar ben 2-3 ay öncesinde burada arkadaşlarla yazışarak vajinismus konusunda destek almıştım.şekeristan benim koçumdu.nilay ve aybice arkadaşlarımda yardımcı olmuşlardı.benim için çok büyük bir aşama kaydettim aslında.en başta dokunmakta zorlandığım ve nasıl p..sin içine girebileceğini düşünüp duruyordum 3 ay kendi kendime uğraştım.daha sonra kulak çubuğundan başlayarak 9-10 cm e kadar geldim.hatta son online olduğum gün eşimle deneyecek ve bu eziyetten Allahın izniyle kurtulacaktım.7-8 günde 10cm e kadar geldim ancak malesef deneyemedik.eşimle uzun süreli tartışmalar yaşadığımızdan deneyemedik bileAllaha çok şükür şu an çok iyiyiz ve eşim vajinismusla ilgili psikolojik durumumu yazdığım günlüğü okumuş ve beni çok daha ii anlıyor.daha çok denemek istiyor.bu şu an ki durum için şahane ancak yeniden bunu aşacağıma inandığım günler gibi mutlu ve umutlu olmak istiyorum.bunun için desteğinize ihtiyacım var.şu an vücudumda kırgınlık var ve adet olmak üzereyim.(ne zaman denemeye karar versem adet oluyorum her defasında üzülüyorum.6 ay geçti ve hamile kalmayı çok istiyorum.hani yanlışlıkla bile hamile kalır mıyım.içine biraz kaçar mı diye umutlanmıyorum desem her defasında yalan olur işin en kötüsü anlatılmıyor kimseye annem artık siz de bi sorun var ama çözemedim diyor(6.hissi çok kuvvetli sanırım hemen anlıyor ya da anne psikolojisi) eşimle ilgili sorunlardan dolayı siteye de,denemelerime de küstüm bi daha siteye girmek istemedim ama böyle de hiç olmuyor.yeniden başlıcam diye açtım tekrar.şimdi bana yardımcı olabilecek biri var mı?
aynı şekilde ben de öyleyim işte sen de beni anlattın adeta ben de bakamıyor dokunamıyordum ama dokunup ayırmaya alıştım ama yinede wc.de yıkamak için bile elimi sürmem tanzikli suyun gücüne kuvvet oyüzden yakınlarım bilir peçetesiz tuvalete girmem ben de bu derecedeyim yani bi cesaret gerek en sonki denememde ayırdım iyice delik açıldı ama cesaret edip sokamadım ağlamam tutuyor o an engel olamıyorum
aynı ben gıbısım canım dok sımdılık ertelı ıstersenn kendıne bı guvenn herseyı unut bu zamana kadar ve yanlız denemeye calıs belkı esınden cekınrsnn tv karsına yada muzık accc orayı hıc dusunme snraa bolca kremlee kucuk parmagını sokmaya calısss tabı herseyden onemlısıı kaanda bıtrrrr senı cok ıyı anlıymmm ya dok vajımıym dıye muane ettıgınde hungur hungrr agladımmm vee 3 seansdan snra anaaa bı baktım hıc bısey yok yıllardr ılıskıye gryodum sankııı
senı cok merak etmıstık iyiki geldın tekrardan tabıkıde yarımcı olucaz o ne demekmısesınle aranızın duzeldıgıne sevındım cnm reglın bıtsın canım egzersıze tekrardan basla sıstemı bılıyorsun zaten kucukaparattan basla yavas yavas buyut sen cok cabuk ılerlemıstın emınım sımdıde oyle olacak ve cok kısa zamanda da yenersın ama bızı bırakıp yenmeden kacmak yok anlastıkmııı
yok eşimle sorunum yok çok şükür çok anlayışlı, sadece deneyip de başaramadığımız zamanlarda kavga ediyoruz okadar :) onun dışında bulunduğumuz yerin yaşam şartlarıyla alakalı sorunlarımız var, malum çok soğuk bir kış atlattık ısıtıcıyla ısınmaya çalıştık, sular kesilir 3-5 gün gelmez elektrikler kesilir deprem olur yok yok burda
ama çok teşekkür ederim
yok ertelemicem 2 yıl olacak ve kardeşimin düğününe gidicem hazirana kadar Allaha şart koşmak gibi olmasın ama hamile kalmam gerek kimsenin sorularını çekemicem çünkü düğünde, eşim de çok isityor bukez zorla o gönderiyor artık o da sıkıldı bu durumdan ve o da bebek istiyor tabi ben de çok istiyorum, sen hangi doktrda tedavi oldun ?
aman maşallah, eşinin anlayışına nazar değmesin
saydığın şartlar elbette zor ama bu bizim vajiden kaçmak için ürettiğimiz bahanelerden heps. bütün bunlar olsa bile sen hayatını devam ettirebiliyorsun, yemeğini yapıyor bulaşığını yıkıyorsun. onları yapmak için bunları bahane ediyor musun? hayır tabi ki. bunlar kaçış sadece. sakın yanlış anlama, bunlar dert değil ne var ki demiyorum. sadece yenmekten kaçarken her şeyi bahane ediyoruz, bunları bahane etmeyip, egzersizi denemende fayda var. hepimiz zorlandık ama zorla da olsa ilk bir şey sokabildiğinde inan gerisi geliyor. sıkma canını, burdaki destekle yenmeye çalış canım...
kararını verdıysen gıt canım ben paran kalsın dıye dedımmm ama sen ben gıbısınn elını bıle vuramıyosann kulak copunu hec sokamanannem ankaradayım ankarada dok gıttım 3 seansla bıttı cok ılgılıydııı allahım bın defa razı olsunnn rabbım esıne cocuguna uzun omur versınn suleyman bey gttm kuzum yenınce hamıs kalırsın ıns bende oyle sanıydm ama 6 aydr ugrasıyom
aynı şekilde ben de öyleyim işte sen de beni anlattın adeta ben de bakamıyor dokunamıyordum ama dokunup ayırmaya alıştım ama yinede wc.de yıkamak için bile elimi sürmem tanzikli suyun gücüne kuvvet oyüzden yakınlarım bilir peçetesiz tuvalete girmem ben de bu derecedeyim yani bi cesaret gerek en sonki denememde ayırdım iyice delik açıldı ama cesaret edip sokamadım ağlamam tutuyor o an engel olamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?