Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım benım ankarada olmak cok buyuk bı avantajdı cunku butun dok arastrdm az daha haytm hatasını yapp yanlıs bı dok gıdecektımm snra suleyman bey buldum konsunca rahatladım evet parası cok ama kesınn bız kredı cektık kımselerden habersız hala kımse bılmyo benım ılerlemıs vajı dedı ben 5 seans falan sandımmm zaten ılkde basrdım 3 surduuu kuzumm ve eve geldıgımde yıllardr yapıyomus gıbı oldumm cok rahattımm keske fakıre versen kuzum burda yensenn en azından gıdene kadar dene

hehe bazen tuvalet kagıdı bıtınce esıme bagırım tuvalette on bende yenemedımm

:) ayyy kesinlikle hijyen açısından ben de bazen zorlanıyorum peçete olmayınca tutmak zorunda kalıyorum ama elimle yıkasam aşağı yukarı doğru hırpalar gibi bi garibime gidiyor en iyisi peçeteye devam çantamda taşıyorum ben artık :) ama madem aynı sıkıntıları yaşıyoruz siz nasıl yaptınız egzersizleri tebrik ediyorum ya

hangi doktora gidecektin yanlış olduğunu anladınki acaba benim araştırdıklarım arasında varmı ismi? benim de muhtemelen ilerlemiş vaji ve seanslar uzayacak die korkuyorum ama hem ilerlemiş hemde 3 seans bak yine aklım karıştı yaaa ben hangi doktora gidicem ((

hehe bazen tuvalet kagıdı bıtınce esıme bagırım tuvalette on bende yenemedımm

kağıt yoksa ben girmem valla :)) eşime bağırmam, getirmez kesin, o yüzden kağıdı ben alır takarım sonra girerim :)) bunu yenmeyi düşünmüyorum, çıplak elle orayı yıkayamam ben :))) egzersizi de hep eldivenle yaptım, çıplak el imkansız benim için!!!! hem eldiven daha hijyenik, mikroptan korkarım ben :)))

tekrardan topiğimize hoş geldin canım.takip etmeye çalış burayı.inan düzenli takip edersen sende başarırsın.çok güzel ilerliyordun çünkü

tekrardan topiğimize hoş geldin canım.takip etmeye çalış burayı.inan düzenli takip edersen sende başarırsın.çok güzel ilerliyordun çünkü

burada egzersize başladığımda ve en önemlisi o kısma bişeyin rahat girebileceğini anladığımda gerçekten inanmıştım.6 cm olmaz dedim oldu 8 cm olmaz dedim oldu 10 a kadar gelmiştim.bazı olaylar benim dışımda gelişti.vardır bir hayır.bu kez olacak inşallah.

benim de çantamdan eksik olmaz kağıt mendil peçete :))) egzersizi eldivenle yaptım ben canım. o sayede çok kolay oldu.

Anladim canim Rabbim yardimci olsn.. baktin kendin yapamadin gidersin bi doktora. ama yapicam de ve kendini inandir buna..

canimmm alisicaksin merak etmeee her gecen gün daha iyi olucak senin içinn.. inan bunaa.. bende yönünü 8 cm e gelince tam kavramiştimmm ondan once sokarken yarim saat ugrasiodum bazen 1 saat ugrasiodum sokamiordumm sonra birakiordum ertesi gün deniordum öyle öyle oluyorr sonra daha iyi ögreniorsun herseyiii... merak etmee sabret ve azimli olll zamanla hersey cok kolay olucakkk insallah canimmmmmmmmmmmmmm...

slm canimm hosgeldin aramizaaa... masallah ne guzel yapmissin egzersizinii boyle devam edersen cok kisa bi zamanda yenersin insallahhhh... hergün egzersiz yapmaya calisss hergün daha da ilerliceksinn insallahhh

insallah canimm denicez bu h.sonu insallah basaririmmm artikkk :) hergün yap egzersiz sakin üşenip birakmaaa

ins basarirsin canim.. bu aksam yapcm yine egzersiz.. burdaki arkadaslarn destegi olduktan sonra pes edemem kolay kolay :26: okadar ugrasiyorlar emeklerini bosa cikarmak istemem

arkadaşlarımla bende toplandık,kimisinin 2 yaşında kızı,diğeri ise hamile .(benimle aynı zamanda evlendi )kuzen ise 2.ye hamile..bol bol muhabbet ,sohpet veee konu bebek:ben sus pus,biz farkında bile değildik ,belki sende hamilesindedir vsvs,ama bende hala bi tık yok...üstte 2 hafta önce c.tesi epey bi uğraştım,1 saat kadar sürdü ama nafile,bi türlü p...s i alamadım içine.emla sürdüm ,kayganlaştırcı ama yok,deneme yaparken parmağım gayet rahat oluyor hatta çift parmağım bile..o kadar çok bebek sahibi olmak istiyorum.bebek odasını nasıl yaparım ,gardolabı bile düşünüyorummm,evde canım sıkılıyorrr,kışın hemen akşam olurdu zaman geçiyordu oysa şimdi ,günlerrrr uzun,zaman geçmiyor

canim yanlis birsey soylemek istemem ama doktorum on se...me yasaklamamisti tam tersine surekli yapin dedi.. ama p.. s unutun dedi egzersiz boyunca..

CANIM çok sıkkın ...dün parmak egzersizi yaptık orta parmağı aldım yine ama cok kastım dün iki parmak alamadım eşimle p...denemesi yapmaya akrar verdik mümkün değil ...oda olmadı sonra eşim gerildi ve 7 ay oldu şu lanet şeyleri aklında çıkar ne düşünüyorsan dedi...ağlayarak geçti yine gecem moralini bozma dedi sonra AMA anlayamaz işte üzerimdeki yükü..oda üzülüğyor belki oda geriliyor artık tahammülü azaldı ama benim hissettiklerimi tahmişn edemez kendimi kadın gibi hissedememekten yorulyorum bir cinsel hayatımızın olmaması beni çok üzüyor ve bunları anlatıcak anlayacak kimse yok burada sizlerden başka ..o kadar garip ki tanımadığım insanlara bunu anlattığımda rahatlıyorum çünkü derdimiz ortak nolur dua edin nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…