- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #98.841
aman maşşallah bazen onunda canına tak ediyor o da uzaklaştı cinsellikten ama kardeş kardeş yaşayıp gidiyoruz işte, aaahh o yemek yapılıyor o bulaşık yıkanıyor ama gelde bana sor buz gibi, tabi kaçış değil sadece erteleme işte dedikleri gibi vajinismus bir erteleme hastalığı, ben de erteledikçe erteliyorum kaçabildiğim kadar kaçıyorum.ama dayanamıyorum artık psikoloji kalmadı Allahım neden ben diyorum neden
keşke yapabilsem cebimdede kalmasa ben o parayı bikaç fakire versem ahhh süleyman beyde çok pahalı ama yaaama bukadar zor bir hastaysan 3 seansta tedavi güzel bir sonuç bence, benim tedavi sürem uzar diye çekiniyorum ben de
wc konusunda ben hala aynıyım, şükür benle aynı olan biri varmış :)))) ben de kağıtsız wc ye giremem, asla dokunamam :))) rahatla canım, ben de senin gibiyim. ama egzersizleri yapabildim, wc konusundaki alışkanlığımı hijyen açısından değiştirmeyi düşünmüyorum valla :))) kağıt varken niye elimle dokunayım ki??
wc konusunda ben hala aynıyım, şükür benle aynı olan biri varmış :)))) ben de kağıtsız wc ye giremem, asla dokunamam :))) rahatla canım, ben de senin gibiyim. ama egzersizleri yapabildim, wc konusundaki alışkanlığımı hijyen açısından değiştirmeyi düşünmüyorum valla :))) kağıt varken niye elimle dokunayım ki??
canım benım ankarada olmak cok buyuk bı avantajdı cunku butun dok arastrdm az daha haytm hatasını yapp yanlıs bı dok gıdecektımmsnra suleyman bey buldum konsunca rahatladım evet parası cok ama kesınn bız kredı cektık kımselerden habersız hala kımse bılmyo benım ılerlemıs vajı dedı ben 5 seans falan sandımmm zaten ılkde basrdım 3 surduuu kuzumm ve eve geldıgımde yıllardr yapıyomus gıbı oldumm cok rahattımm keske fakıre versen kuzum burda yensenn en azından gıdene kadar dene
hehe bazen tuvalet kagıdı bıtınce esıme bagırım tuvaletteon bende yenemedımm
merhaba arkadaşlar ben 2-3 ay öncesinde burada arkadaşlarla yazışarak vajinismus konusunda destek almıştım.şekeristan benim koçumdu.nilay ve aybice arkadaşlarımda yardımcı olmuşlardı.benim için çok büyük bir aşama kaydettim aslında.en başta dokunmakta zorlandığım ve nasıl p..sin içine girebileceğini düşünüp duruyordum 3 ay kendi kendime uğraştım.daha sonra kulak çubuğundan başlayarak 9-10 cm e kadar geldim.hatta son online olduğum gün eşimle deneyecek ve bu eziyetten Allahın izniyle kurtulacaktım.7-8 günde 10cm e kadar geldim ancak malesef deneyemedik.eşimle uzun süreli tartışmalar yaşadığımızdan deneyemedik bileAllaha çok şükür şu an çok iyiyiz ve eşim vajinismusla ilgili psikolojik durumumu yazdığım günlüğü okumuş ve beni çok daha ii anlıyor.daha çok denemek istiyor.bu şu an ki durum için şahane ancak yeniden bunu aşacağıma inandığım günler gibi mutlu ve umutlu olmak istiyorum.bunun için desteğinize ihtiyacım var.şu an vücudumda kırgınlık var ve adet olmak üzereyim.(ne zaman denemeye karar versem adet oluyorum her defasında üzülüyorum.6 ay geçti ve hamile kalmayı çok istiyorum.hani yanlışlıkla bile hamile kalır mıyım.içine biraz kaçar mı diye umutlanmıyorum desem her defasında yalan olur işin en kötüsü anlatılmıyor kimseye annem artık siz de bi sorun var ama çözemedim diyor(6.hissi çok kuvvetli sanırım hemen anlıyor ya da anne psikolojisi) eşimle ilgili sorunlardan dolayı siteye de,denemelerime de küstüm bi daha siteye girmek istemedim ama böyle de hiç olmuyor.yeniden başlıcam diye açtım tekrar.şimdi bana yardımcı olabilecek biri var mı?
tekrardan topiğimize hoş geldin canım.takip etmeye çalış burayı.inan düzenli takip edersen sende başarırsın.çok güzel ilerliyordun çünkü
ben hamıs topugıne gıdeyım artıkk rabbım hepoınızın yardımcısı olsun ıns en kısa zmanda yenersınız
:) ayyy kesinlikle hijyen açısından ben de bazen zorlanıyorum peçete olmayınca tutmak zorunda kalıyorum ama elimle yıkasam aşağı yukarı doğru hırpalar gibi bi garibime gidiyor en iyisi peçeteye devam çantamda taşıyorum ben artık :) ama madem aynı sıkıntıları yaşıyoruz siz nasıl yaptınız egzersizleri tebrik ediyorum ya
hangi doktora gidecektin yanlış olduğunu anladınki acaba benim araştırdıklarım arasında varmı ismi? benim de muhtemelen ilerlemiş vaji ve seanslar uzayacak die korkuyorum ama hem ilerlemiş hemde 3 seans bak yine aklım karıştı yaaa ben hangi doktora gidicem((
yaşam koşullarım şuan hiç uygun deil taş devrinde yaşıyor gibiyiz burdan pek yazmak istemiyorumda görev nedeniyle böyle bir çukura düştük adeta, kendim kendime kıyamıyorum canım çok tatlı buyüzden kendimi çok eleştiriyorum ama napayım böyleyim değişemiyorumkendimden yoruldum artık buyüzden birinin yardımına ihtiyacım var, e bi arkadaşa ya da tanıdığa açılamadığım için de tek çare doktor kalıyor onlar da maşşallah iyi sömürüyor, inşallahh heerrkees kurtulur herkes...
Slm kizlar.. dun ilk defa egzersiz yaptim kulak cubuguyla.. sadece yarisini alabildim.. dun cikardigimda sanki icimdeydi butun gece .. smdi yok o his ama vajim aciyo cok zorladim.. bgn biraz disari cikip kafami dagitmak istiyorum hepsini alamadigim icin butun gece agladim..yada ben yonunu bulamadim.. yarisi giriyo snra takiliyo o esnada biraz alta dogru itiyorum ama gitmiyo
ins yeneceksin Allahin izniyle 12 cmdesn cogu 10 cm de yendi.. Guven kendine
valla iyimi kotumu bilmiyorum canimm .. aksam devam edicem ins..
selam kızlar ben aranıza çok yeni katıldım ama sanırım çok iyi ilerliyorum. dün gece iki kulak çubuğunu streç filmle sardım sıkıca sonra prezervatif geçirdim ve denedim gerçekten burdaki arkadaşların dedikleri gibi yapınca oluyo :)))) derin derin nefes alıp verdim defalarca sonra ıkınıp aparatı aldım içime :))))))) çok sevindim o an sonra tekrar denedim tekrar yapabildim hiçte zorlanmadım. daha sonra biraz büyüttüm aparatı o da oldu . sonra parmak denedim onuda başardım:)))))))))) ilk defa denerken gerçekten insan çok zorlanıyo .ama azmedip tekrar tekrar denemek gerekiyo . yılmayalım egzersizlere devam . ben burası sizler sayesinde cesaretlendim ve asla bu işin peşini bırakmıycam . kendime bir zaman seçtim ve inşallah o zaman geldiğinde bende gelin olduğumu duyurucağaım burdan :))))))))))))))))))) sizleri çok seviyorum ...
merhaba,
ben de aynı doktora gittim ve yendim.bana sorabilirsin kafana takılanları.çok sık giremiyorum ama bakarım buraya.yardımcı olmaya çalışırım.[/
yaaa aslında konuşsak?? nezaman okursun bilmiyorum ama sana özelden numaramı yazsam sen müsait olunca bana telden msj atarsan ben hemen ararım seni, olur mu? ayyy nolurbugün online ol ve gör cevabımı
canım vallahi dünden beri en çok senin için giriyorum buraya,sorularını alayım diye.
ben sana olayı anlatayım,yine aklına takılanlar olursa yardım ederim.
yeşim hanımda paranın iadesi diye bişey sözkonusu değil,ben ilk gittiğimde sadece muayene oldum,o zaman 170 TL verdim,sonra seansa gittim direkt,2.500 TL verdim.bence sen de önce bi muayene ol,o zaten seni rahatlatacak ve durumun hakkında bilgi verecektir.bana muayeneden sonra tedaviden bahsetmişti,aynen senin gibi korkuyodum,ama Allah'a çok şükür dedikleri çıktı.tek seansta çözüyomuş çok büyük bi kısmını,sadece bazıları ikinci seansa kalabiliyomuş,onun da sebebi kadın ya da erkek ilkinde heyecanlanabiliyomuş.zaten ikinci seansta ilave bi ücret almıyo,muayenede bunları hep sorarsın içine daha çok siner.hatta ben ordayken bi sürü çiçek vardı muayenehanede,yenenler teşekkür çiçekleri,çikolataları gönderiyolar dedi,ben göndermedim orası ayrı :)
tedavisi şu şekilde,yatırıyo seni,tam çatal değil de ona benzer bi sandalye,önce booolca anestol,bepanten falan sürüyo,sonra konuşup rahatlatmaya devam ederken bi parmak,iki..derken üç parmak yapıyo.hiç farketmiyosun bile parmakları,zaten uyuşmuş oluyo ya,bi de seni sözle telkin etmesi de önemli.çok güleryüzlü tatlı dilli bi kadın zaten.sonra bayaaa bi alışınca malum boyuttaki aparatı soruyo,o da zaten pamukla bezel falan yapılmış bişey.girişte anlamıyosun inan.tabi ilerleyince hisseidyosun ama o da acı değil,sadece alışkın olmadığın,bilmediğin bi his olduğu için,bocalamak bence.1-1,5 saat devam ediyo bu süre.sonra o aparat içindeyken gidiyosun,eve ya da otele.onu çıkarıp deniyosun.veeee mutlu son :) ilk bikaç ilişkide anestol öneriyo,tahriş olma olursa bepanten sürmeni öneriyo.
canım benim anlattıklarımın yanında sen mutlaka bi git yeşim hanıma,önce 170 TL'yi gözden çıkar,telefonla falan görüşmeyi boşver,ve seni ikna etmesine izin ver.inanki hallolacak,ben de inanamadım.hatta ben ordayken 3,5 yıllık bi çift vardı ve çözmüşlerdi.kontorl için gelmişlerdi.
Allah yardımcın olsun,başka sorun olursa yaz burdan,ben de siteyi çok kullanmayı bilmiyorum.ama yazıcam sana elimden geldiğince.
canimmm alisicaksin merak etmeee her gecen gün daha iyi olucak senin içinn.. inan bunaa.. bende yönünü 8 cm e gelince tam kavramiştimmm ondan once sokarken yarim saat ugrasiodum bazen 1 saat ugrasiodum sokamiordumm sonra birakiordum ertesi gün deniordum öyle öyle oluyorr sonra daha iyi ögreniorsun herseyiii... merak etmee sabret ve azimli olll zamanla hersey cok kolay olucakkk insallah canimmmmmmmmmmmmmm...
insallah canimm denicez bu h.sonu insallah basaririmmm artikkk :) hergün yap egzersiz sakin üşenip birakmaaa
canım vallahi dünden beri en çok senin için giriyorum buraya,sorularını alayım diye.
ben sana olayı anlatayım,yine aklına takılanlar olursa yardım ederim.
yeşim hanımda paranın iadesi diye bişey sözkonusu değil,ben ilk gittiğimde sadece muayene oldum,o zaman 170 TL verdim,sonra seansa gittim direkt,2.500 TL verdim.bence sen de önce bi muayene ol,o zaten seni rahatlatacak ve durumun hakkında bilgi verecektir.bana muayeneden sonra tedaviden bahsetmişti,aynen senin gibi korkuyodum,ama Allah'a çok şükür dedikleri çıktı.tek seansta çözüyomuş çok büyük bi kısmını,sadece bazıları ikinci seansa kalabiliyomuş,onun da sebebi kadın ya da erkek ilkinde heyecanlanabiliyomuş.zaten ikinci seansta ilave bi ücret almıyo,muayenede bunları hep sorarsın içine daha çok siner.hatta ben ordayken bi sürü çiçek vardı muayenehanede,yenenler teşekkür çiçekleri,çikolataları gönderiyolar dedi,ben göndermedim orası ayrı :)
tedavisi şu şekilde,yatırıyo seni,tam çatal değil de ona benzer bi sandalye,önce booolca anestol,bepanten falan sürüyo,sonra konuşup rahatlatmaya devam ederken bi parmak,iki..derken üç parmak yapıyo.hiç farketmiyosun bile parmakları,zaten uyuşmuş oluyo ya,bi de seni sözle telkin etmesi de önemli.çok güleryüzlü tatlı dilli bi kadın zaten.sonra bayaaa bi alışınca malum boyuttaki aparatı soruyo,o da zaten pamukla bezel falan yapılmış bişey.girişte anlamıyosun inan.tabi ilerleyince hisseidyosun ama o da acı değil,sadece alışkın olmadığın,bilmediğin bi his olduğu için,bocalamak bence.1-1,5 saat devam ediyo bu süre.sonra o aparat içindeyken gidiyosun,eve ya da otele.onu çıkarıp deniyosun.veeee mutlu son :) ilk bikaç ilişkide anestol öneriyo,tahriş olma olursa bepanten sürmeni öneriyo.
canım benim anlattıklarımın yanında sen mutlaka bi git yeşim hanıma,önce 170 TL'yi gözden çıkar,telefonla falan görüşmeyi boşver,ve seni ikna etmesine izin ver.inanki hallolacak,ben de inanamadım.hatta ben ordayken 3,5 yıllık bi çift vardı ve çözmüşlerdi.kontorl için gelmişlerdi.
Allah yardımcın olsun,başka sorun olursa yaz burdan,ben de siteyi çok kullanmayı bilmiyorum.ama yazıcam sana elimden geldiğince.
öncelikle çookk teşekkür ediyorum, yüzyüze görüşecek mesafede değilim oyüzden telle bilgi alıp inanıp gidip tedavi olup gelmem gerek yani başka şansım yok, çok güzel anlatmışsın tedavi ayrıntılıarını da gerçekten öğrenmek istediğim tam olarak bunlardı. ama hala doktor konusunda kararsızım çünkü para iadesi olmaması düşündürdü beni hatta asistanına da özellikle sordum e olmadı yani %1 lik de olsa var bu ihtimal, daha önce hiç olmadı dedi buda aklımı karıştırdı ya yapamazsam diye çünkü bu tedavi son şansım ve kaybedecek paramda yok
öncelikle çookk teşekkür ediyorum, yüzyüze görüşecek mesafede değilim oyüzden telle bilgi alıp inanıp gidip tedavi olup gelmem gerek yani başka şansım yok, çok güzel anlatmışsın tedavi ayrıntılıarını da gerçekten öğrenmek istediğim tam olarak bunlardı. ama hala doktor konusunda kararsızım çünkü para iadesi olmaması düşündürdü beni hatta asistanına da özellikle sordum e olmadı yani %1 lik de olsa var bu ihtimal, daha önce hiç olmadı dedi buda aklımı karıştırdı ya yapamazsam diye çünkü bu tedavi son şansım ve kaybedecek paramda yok
bu doktor nerede acaba ?2500 tl verip şayet ,herkez bu derdine çare buluyorsa,neden olmasın ,dr hakkında bilgi verebilir misiniz ,birde kendisi dr kendi parmaklarınımı bize egzersiz yapıyor?(bunu asla düşünemem.
:26:Kızlar bişi sorcam :26: Hani bu egzersizler sırasında ilişkiye girmek yasak ya, denemek bile yasak ya hani, peki ilişkiye girmeden sevişmek de yasak mı?:26: Anladınız işte demek istediğimi , onun bir etkisi oluyor mu?:44::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?