- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #98.861
canım senın doktor belgesını kasaptanmı almıs vajılı bırıne boylemı yaklasılır
ılk egsersızın hayırlı olsun canım ve asla basarını kucumseme o bolgeye kendı ıradenle bırsey aldın
bu yenmenın ılk adımı devamı senın azmın ıle gelıcek inşallah
ins basarirsin canim.. bu aksam yapcm yine egzersiz.. burdaki arkadaslarn destegi olduktan sonra pes edemem kolay kolay :26: okadar ugrasiyorlar emeklerini bosa cikarmak istemem
CANIM çok sıkkın ...dün parmak egzersizi yaptık orta parmağı aldım yine ama cok kastım dün iki parmak alamadım eşimle p...denemesi yapmaya akrar verdik mümkün değil ...oda olmadı sonra eşim gerildi ve 7 ay oldu şu lanet şeyleri aklında çıkar ne düşünüyorsan dedi...ağlayarak geçti yine gecemmoralini bozma dedi sonra AMA anlayamaz işte üzerimdeki yükü..oda üzülüğyor belki oda geriliyor artık tahammülü azaldı ama benim hissettiklerimi tahmişn edemez kendimi kadın gibi hissedememekten yorulyorum bir cinsel hayatımızın olmaması beni çok üzüyor ve bunları anlatıcak anlayacak kimse yok burada sizlerden başka ..o kadar garip ki tanımadığım insanlara bunu anlattığımda rahatlıyorum çünkü derdimiz ortak nolur dua edin nolur
CANIM çok sıkkın ...dün parmak egzersizi yaptık orta parmağı aldım yine ama cok kastım dün iki parmak alamadım eşimle p...denemesi yapmaya akrar verdik mümkün değil ...oda olmadı sonra eşim gerildi ve 7 ay oldu şu lanet şeyleri aklında çıkar ne düşünüyorsan dedi...ağlayarak geçti yine gecemmoralini bozma dedi sonra AMA anlayamaz işte üzerimdeki yükü..oda üzülüğyor belki oda geriliyor artık tahammülü azaldı ama benim hissettiklerimi tahmişn edemez kendimi kadın gibi hissedememekten yorulyorum bir cinsel hayatımızın olmaması beni çok üzüyor ve bunları anlatıcak anlayacak kimse yok burada sizlerden başka ..o kadar garip ki tanımadığım insanlara bunu anlattığımda rahatlıyorum çünkü derdimiz ortak nolur dua edin nolur
Arkadaşlar ben parmakla yönü buluyorum ama zor buluyorum bayaa aşağıda ya...Şimödi zor olan aparatla yön bulup çalışmak böylelikle p.... rahat alabilyim o yüzden bana yardımcı olur musnuz aparat dediğiniz şey ne nasıl yapılıyor mum yok evde başka ne ile çalışabilirim nasıl yapabilirim aparat yoksa parmakla devam mı ediyim ben ?
Arkadaşlar ben parmakla yönü buluyorum ama zor buluyorum bayaa aşağıda ya...Şimödi zor olan aparatla yön bulup çalışmak böylelikle p.... rahat alabilyim o yüzden bana yardımcı olur musnuz aparat dediğiniz şey ne nasıl yapılıyor mum yok evde başka ne ile çalışabilirim nasıl yapabilirim aparat yoksa parmakla devam mı ediyim ben ?
kizlar ben birazdan egzersiz yapcm ama cok korkuyorum smdiden kalbimin atisi hizlandi ve titremeler basladi.. dun kulak cubuginu yariya kadar almistm ins bgn hepsini alablrm..
BAZEN DUSUNUYORMDA BU Bİ KABUS OLSA GEREKK!! BEN BİRAN ONCE UYANMAK & KURTULMAK İSTYRM BU kabustann..
canım yeterlı ıslaklık olmazsa ılıskıde zor yasanır ön sevısme bu yuzden kesınlıkle olmalı olmuyorsada bol jel surulmelısadece ilişki sırasında kanama oluyor devamlı olmuyor yanı..birinci ve ikincisinde zar açıldıgındandır dedm ama 3.de de olması korkuttu beni....ön sevişme olmuyor bakalım başarabiliyomuyuz die denedk hep o yüzden olabilirmi....
merhaba arkadaşlar ben 2-3 ay öncesinde burada arkadaşlarla yazışarak vajinismus konusunda destek almıştım.şekeristan benim koçumdu.nilay ve aybice arkadaşlarımda yardımcı olmuşlardı.benim için çok büyük bir aşama kaydettim aslında.en başta dokunmakta zorlandığım ve nasıl p..sin içine girebileceğini düşünüp duruyordum 3 ay kendi kendime uğraştım.daha sonra kulak çubuğundan başlayarak 9-10 cm e kadar geldim.hatta son online olduğum gün eşimle deneyecek ve bu eziyetten Allahın izniyle kurtulacaktım.7-8 günde 10cm e kadar geldim ancak malesef deneyemedik.eşimle uzun süreli tartışmalar yaşadığımızdan deneyemedik bileAllaha çok şükür şu an çok iyiyiz ve eşim vajinismusla ilgili psikolojik durumumu yazdığım günlüğü okumuş ve beni çok daha ii anlıyor.daha çok denemek istiyor.bu şu an ki durum için şahane ancak yeniden bunu aşacağıma inandığım günler gibi mutlu ve umutlu olmak istiyorum.bunun için desteğinize ihtiyacım var.şu an vücudumda kırgınlık var ve adet olmak üzereyim.(ne zaman denemeye karar versem adet oluyorum her defasında üzülüyorum.6 ay geçti ve hamile kalmayı çok istiyorum.hani yanlışlıkla bile hamile kalır mıyım.içine biraz kaçar mı diye umutlanmıyorum desem her defasında yalan olur işin en kötüsü anlatılmıyor kimseye annem artık siz de bi sorun var ama çözemedim diyor(6.hissi çok kuvvetli sanırım hemen anlıyor ya da anne psikolojisi) eşimle ilgili sorunlardan dolayı siteye de,denemelerime de küstüm bi daha siteye girmek istemedim ama böyle de hiç olmuyor.yeniden başlıcam diye açtım tekrar.şimdi bana yardımcı olabilecek biri var mı?
arkadaşlarımla bende toplandık,kimisinin 2 yaşında kızı,diğeri ise hamile .(benimle aynı zamanda evlendi )kuzen ise 2.ye hamile..bol bol muhabbet ,sohpet veee konu bebek:ben sus pus,biz farkında bile değildik ,belki sende hamilesindedir vsvs,ama bende hala bi tık yok...üstte 2 hafta önce c.tesi epey bi uğraştım,1 saat kadar sürdü ama nafile,bi türlü p...s i alamadım içine.emla sürdüm ,kayganlaştırcı ama yok,deneme yaparken parmağım gayet rahat oluyor hatta çift parmağım bile..o kadar çok bebek sahibi olmak istiyorum.bebek odasını nasıl yaparım ,gardolabı bile düşünüyorummm,evde canım sıkılıyorrr,kışın hemen akşam olurdu zaman geçiyordu oysa şimdi ,günlerrrr uzun,zaman geçmiyor
canım merhaba nasıl olduğunu biliyorum hepimiz aynı aşamaları yaşadık, inan biz kendimizi kastığımız için acı hissediyoruz aslında orası bu iş için yaratılmış zaten, bende özellikle egzersize ilk başladığım zamanda senin gibiydi kalbim atıyordu, ellerim sopsoğuk bacaklarım titrerdi ama egzersiz yaptıkca bunlar azaldı ve bitti, sen ne kadar rahat olursan o kadar kolayca alacaksın aparatı ve başardıkça daha çok egzersiz yapmak isteyeceksin zaten, oradı o kadar derin bir boşluk ki egzersizlerde de göreceksin upuzun bir boşluk var içimizde, hadi şimdi güven kendine korkma yaparsın
kizlar ben birazdan egzersiz yapcm ama cok korkuyorum smdiden kalbimin atisi hizlandi ve titremeler basladi.. dun kulak cubuginu yariya kadar almistm ins bgn hepsini alablrm..
BAZEN DUSUNUYORMDA BU Bİ KABUS OLSA GEREKK!! BEN BİRAN ONCE UYANMAK & KURTULMAK İSTYRM BU kabustann..
onemli deil canimhamile deilim iliskiye basladigim andan itibaren hapi yutmaya basladim cnm insallah yakin zamanda tum isteyenler ve biz hayirlisiyla hamis oluruz
canım ben ıstedım doktorumdan acele etme hamıle kalınca kullanacaksın dedı herkez baska bırsey soyluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?