Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim telden takip ettigim icin cok zor oluyo takip etmek gec yaziyorum kusura bakma.. aynen anyalisli degildi sanki alayliydi tavirlari..
neyse ins gereken sabri cesareti sergilerim bu aksamda ilerleyebilrm ins.. iyiki varsnz

Canim bi sakin ol kendine gel.. oncesinde yapabildigin seyi bugn yapamamis olablrsn vaji bu bgn olmaz yarin olr..
esinde bunaliyo canimm.. bakma oyle dedigine.. samimi degldir soylediginde oda cok uzuluyodur.. yarin tekrar denersiniz.. ozaman olr ins
herseyin bi vakti var illaki olcak sabirli olun.. esinede destek cik canim blyrm suan en cok senin ihtiyacin var destege ama sabret cnmm uzulme Allah yardimciniz olsun

canimm sıkma canini yaa.. gecicek hepsi merak etmee.. simdi hiç gecmicekmiş gibi geliyor ama bi gün elbet gecicek hepsii... sabret lütfenn.. moralini bozmamaya caliss elinde değil biliorum ama yine de bunlari soylemekten baska bisey gelmiyor elimdenn.. benim de bazi günler egzzersiz yapamadigim oldu hiç sokamadim iki üc gün.. sonra gene denedim bu sefer olmustu.. rahat olmamiz lazimm canimm.. kendini kasmaa inan hiç acimiyorrr... ben suan 12 cm le yapabiliorumm esimle denedim ama olmadi gene denicez ama hafta sonuna kdr iyice alismak istiorumm.. gercekten kolay bisey değilll... gecen gün esimle denedik olmadi sonra tartistik butun gece agladim.. hepimiz ayni seyleri yasiyoruz yanliz değilsin canimm... ama gecicek sabretttt ve bol bol dua ett...

Sağolun ama gerçekten isyan etmek istemesemde ediyorum Allah affetsin..adım adım aşama aşama sabret diyorum ama olmayınca ilk geceden yapan nasıl yapıyor oda kadın sende diyorum bu ruh halimin geçmesi lazım Allah hepimizin yardımcısı olsun

Arkadaşlar ben parmakla yönü buluyorum ama zor buluyorum bayaa aşağıda ya...Şimödi zor olan aparatla yön bulup çalışmak böylelikle p.... rahat alabilyim o yüzden bana yardımcı olur musnuz aparat dediğiniz şey ne nasıl yapılıyor mum yok evde başka ne ile çalışabilirim nasıl yapabilirim aparat yoksa parmakla devam mı ediyim ben ?

Canim burda bi ark vardi o rimelini strecleyip pre.... vatife.gecirip oyle calisiyodu bnce mum seklinde olan herhangi bi nesneyi strecleyp pr....vatife gecirip calisablrsn benim bldgm

Son düzenleme:
BIKTIM ARTIK 5 KADIN DOĞUMA GİTTİM KİMİSİ DEDİ SEN VAJİNUSMUS DEĞİLSİN ÖYLE OLSAN PARMAKLA KONTROL ETTİM ETTİRMEZDİN en son gittiğim vajinusmussun ama psikoloğa gitsen 1 ayda çözülğür maksimum o kadar vahim değil durumun dedi...ünlü bir psikoloğu aradım durumu anlattım ben ileri boyutta değilim kızlık zarım bozuldu ama oraya kadar girişe kadar izin veriyorumn 2 3 cmden öte gidemiyoruz dedim psikolog beni bir güzel kalayladı sen ilişkiye girebiliyormusun giremiyormusun dedi giremedik dedim o zaman bitti vajşnusmssun bunun hafifi ilerisi yok kendini ileri boyut değilim diye tanımlıyorsun ya dedi..eğitim durumun ne dedi lisans dedim beni senin gibiler çok yoruyor bu kadar okuyup araştırma kafanı karıştırma ev ödevleri vericem yaparsan eksiksiz yüzde yüz çözümğ var dedi aslında kaçtığım bişr gerçeği en güzel o dan diye vurdu yüzüme uslubu ağır olsa da...sonra bu forumla egzersizlere başladım işte şimdi de kafamda bi ton soru işareti ultrason jeli zarar verir mi enfeksiyon kaparmıyım beni bu yaşadıklarım yordu bu basit herkesin yaşadığı doğal olan bu durumun benim hayatımda bu şekilde olması beni isyan ettiriyor ve üzülüyorum mevlam neylerse güzel eyler herşeyin zamanı var burada yenenleri gördükçe çok mutlu oluyorumm topiğe böyle karamsar şeyler yazmak şistemezdm affedin bugün hiç iyi değilim

kizlar ben birazdan egzersiz yapcm ama cok korkuyorum smdiden kalbimin atisi hizlandi ve titremeler basladi.. dun kulak cubuginu yariya kadar almistm ins bgn hepsini alablrm..
BAZEN DUSUNUYORMDA BU Bİ KABUS OLSA GEREKK!! BEN BİRAN ONCE UYANMAK & KURTULMAK İSTYRM BU kabustann..

canım merhaba ben de burada okuduklarını uygulayarak yenenlerdenim, ben kulak çubuğundan sonra rimelle devam ettim, ardından bildiğimiz beyaz bakkal mumuyla egzersiz yaptım, bakkal mumunun ucunu ovalleştirdim ki canımı yakmasın p..si gibi,mumu ılık suya tutunca şeklini değiştirebiliyorsun, bakkal mumuna iyice alışınca şöyle bir yöntemle devam ettim, teflon tavada bakkal mumunun birini eritiyordum biraz soğuyunca tavanın dibinde dümdüz oluyodu ve ben bunu alıp bir diğer bakkal mumunun üzerine sarıyordum böyle böyle azar azar kalınlaştırarak devam ettim, birine iyice alışmadan diğerine geçmedim,ve aparatların yüzeyinin pürüzsüz olmasına dikkat ettim, en son mumla yaptığım aparatın çevresi 10 ila 11 cm arasındaydı bu kalınlıktan sonra p..si alabildim. bana parmak zor gelmişti o yüzden mumla devam ettim.
Ve canım çok önemli bir şey var ki canım sıkkınsa eğer moralim birşeylere bozuksa aparatı alamıyordum ama moralim iyiyse alabiliyodum içime, bu çok önemli.

canım merhaba nasıl olduğunu biliyorum hepimiz aynı aşamaları yaşadık, inan biz kendimizi kastığımız için acı hissediyoruz aslında orası bu iş için yaratılmış zaten, bende özellikle egzersize ilk başladığım zamanda senin gibiydi kalbim atıyordu, ellerim sopsoğuk bacaklarım titrerdi ama egzersiz yaptıkca bunlar azaldı ve bitti, sen ne kadar rahat olursan o kadar kolayca alacaksın aparatı ve başardıkça daha çok egzersiz yapmak isteyeceksin zaten, oradı o kadar derin bir boşluk ki egzersizlerde de göreceksin upuzun bir boşluk var içimizde, hadi şimdi güven kendine korkma yaparsın

canım yeterlı ıslaklık olmazsa ılıskıde zor yasanır ön sevısme bu yuzden kesınlıkle olmalı olmuyorsada bol jel surulmelı
jel ıslaklıgın yerıne gecıyor .. zamanla devam ederse neolur ne olmaz doktora gıt canım ıcın rahatlasın ..

canım bız her zaman elımızden geldıgınce desteğe hazırız yenıden egsersıze odaklan burda paylasımda ol ve lutfen erteleme

canım hepımız cok zor seyler yasadık yasıyoruzda bu vajı belasından
aparat denesen parmak demekkı yeterlı gelmıyor rahat olmana
p.. boyutuna yakın aparatlarla egsersız yapıp kendıne guvenın gelınce esınle denemelısın ...

Canim cok sagol cevabin icin.. sorun aci ddgilki ilerlemiyo simdi biraktim egzersizi inanilmaz bi agri var vajimde

Yine yapamadim iste.. kulak cubugunu yariya kadar alabiliyorum pozisyon degistirdim olmadi gevseyip ikindim ittirdim olmadi
simdi cok agriyo vajim kizardi etrafi

Nilayy, Gulsevdam !! kizlar cok tskr ederim destekleriniz icn.. Duacinizim.. buraya yaptim diye yazablmeyi cok isterdm ama inanin siz gittikten snra ugrastm olmadi olmuyo yonunu bulamiyorum galiba.. suan cok aciyoo

canım ya neden bu kadar korkuyosun bak almışın kulak çubuğunu ne güzel. korkunu şöyle dizginle ben öyle yapıyorum burdaki yenenleri ve egzersiz yapanları düşünüyorum onlar nasıl yapıyosa ben de yaparım diyorum. negatif düşünce egzersizi de etkiliyo yapamam diye başlarsan yapamıyosun o yüzden nolur yapıcam diye düşün. bir de bana kulak çubuğu kendi parmağımdan zor geldi bir parmağını denedin mi eldiven geçirip jel sürünce içine kayıveriyo. bir de onu dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…