Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet sela cımmm seninde vaj .iyi yenmene az kaldı bence .sen de folik asite başlayabilirisin istersen

Nilayy, Gulsevdam !! kizlar cok tskr ederim destekleriniz icn.. Duacinizim.. buraya yaptim diye yazablmeyi cok isterdm ama inanin siz gittikten snra ugrastm olmadi olmuyo yonunu bulamiyorum galiba.. suan cok aciyoo

ben de başka bir cisimle yönü bulamıyorum ama kendi parmağımla rahatca buluyorum nolur bir de serçe parmağını veya işaret parmağını dene

canim serce parmagi ile denemek isterim ama kulak copunu alamiyom kaldiki parmagimi alcam korkuyorum parmaktan.. yarin eldiven alcam eldiven yok pre...vtf yok alayim yarin tekrar denicem ama devam edemem suan cok aciyo vajim niye boyle oluyo felaket agriyo

ben de hemen düşünüyorum hatta doktor dedi 3 ay içinde hamile kalmazsan gelirsin.heralde bizim durumda olanlar da ilişki ancak yoluna girer.bi de yumurtlama dönemin tutturabilme falan derken 3 ay bulur işte

Tamam canim yarin serceyle denicem ins.. suan gercektn cok aciyo vajim.. hangi pozisyonda aliyosun parmagini.. ve hangi asamadasin sen

ağrın geçsin ondan sonra başla canım. yarı oturur vaziyette alıyorum canım. ben 2 parmak 2 boğum alabiliyorum şimdi. cuma günü doktoru arıcam ve sanırım 3 parmağa geçirecek. ben doktora gidiyorum onu takip ettiğim için yavaş yavaş ilerliyorum canım. 1 buçuk ay önce başlamıştım egzersizlere.

ben de hemen düşünüyorum hatta doktor dedi 3 ay içinde hamile kalmazsan gelirsin.heralde bizim durumda olanlar da ilişki ancak yoluna girer.bi de yumurtlama dönemin tutturabilme falan derken 3 ay bulur işte

inşallah biz de sizin gibi yenip hamilelik filan konuşuruz ya çok tatlıııııı yazışıyosunuzzz maşallahh

İns cnm.. bende yari oturur pozisyonda calistim.. bnde terapi goruyorum ama kadin cok yavas ilerletiyo beni.. bn israrla baslamak istedm bana birakti
pazartesi randevum var bakalim ne dicek yarn serce parmagimi denemek istyrm ins yapablrm..

sende en kisa zamanda kurtulrsn ins canim mslh az kaldi seninde.. 3 parmaktan snra es parmagina gecirecektir tahminim bnm doktor oyle soyledi

nilaycım gebelik öncesi başlamak çok önemli diyor nette ki bilgilerde istersen tekrar sor başka doktorlara sen de

tatlım yaa bende cok ıstıyorum kullanmak ama doktorumu kesınlıkle degıstırmeyı dusunmuyorum kullansam bu sefer gebelıgmde belkı farklı bırsey onerecek vardır bır bıldıgı dıyorum...

eş parmağına geçirdi 1 parmak 2 boğumdayız onda da. ikisini aynı anda götürüyo benm doktor. evet senn önceki yazdıklarından okumuştum benm doktorum da yavaş ilerletiyo ama sennki gerçekten aşırı yavaşmış. yaparsın göreceksin parmak daha kolay.

aynen her gittigimde bilinc altimdaki sorunlari sorguluyo ben herdefasnda egzersiz konusunu aciyorum.. ins dedgn gbi kolay olr cnm cokkk sagol

Yine yapamadim iste.. kulak cubugunu yariya kadar alabiliyorum pozisyon degistirdim olmadi gevseyip ikindim ittirdim olmadi
simdi cok agriyo vajim kizardi etrafi

canimm bozma moralinii bgn olmazsa yarin olucak insallahh!!! merak ettmeee... yarin gene denersin insallah canimm o zmn olurrr... ilk baslarda cok zor oluyor gercektennn seni cok iyi anliyorummm bende oyleydim cunkuuu... ama zamanla gercekten alisiyorsun canimmmm gercektenn inan banaaa...

kızlarrrr demin egzersiz yaptim 45 dakka... 13 cm lee... olduu ama zordu bnm için alismam lazim heraldeee yarinda yapicam insallah sonra h.sonu esimle denemek ve Artik yenmek istiorum İNSALLAHHHHHHHHHHHHH... oylee işte benim durumum boyleeeeeeeeeeeeeee

Canim inaniyodum yapacagima.. kulak cubugndan nolurki diyerek basladim.. olmadi cok sancm var smdi..
yarin eldiven alip serce parmagimla denicem.. belki yonunu daha kolay bulurum.. oyle tavsiye ediyo kizlar bakalim

Valla supersin
bence bunada iyice alistiktan snra esinle kesin yaparsin cesaretine hayranim

Nilayy, Gulsevdam !! kizlar cok tskr ederim destekleriniz icn.. Duacinizim.. buraya yaptim diye yazablmeyi cok isterdm ama inanin siz gittikten snra ugrastm olmadi olmuyo yonunu bulamiyorum galiba.. suan cok aciyoo

yatmadan önce dayanamadım netı acıp bakım dedım
canım tahrısten dolayıdır cunku strecleyıp yaptın kula çöpünü
eldıven yada pre olursa kayganlık ve prüzsüzlük olucak ınsallah yarın daha ıyı bır egsersız olur
hepınıze hayırlı geceler kızlar yenı bır gunde omzunuzdakı ve yüreğinizdekş yükler hafiflesin inşAllah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…