- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #98.901
kızlarrrr demin egzersiz yaptim 45 dakka... 13 cm lee... olduu ama zordu bnm için alismam lazim heraldeee yarinda yapicam insallah sonra h.sonu esimle denemek ve Artik yenmek istiorum İNSALLAHHHHHHHHHHHHH... oylee işte benim durumum boyleeeeeeeeeeeeeee
yatmadan önce dayanamadım netı acıp bakım dedım
canım tahrısten dolayıdır cunku strecleyıp yaptın kula çöpünü
eldıven yada pre olursa kayganlık ve prüzsüzlük olucak ınsallah yarın daha ıyı bır egsersız olur
hepınıze hayırlı geceler kızlar yenı bır gunde omzunuzdakı ve yüreğinizdekş yükler hafiflesin inşAllah ..
şu an 12 cmle egzersiz yapıyorum ama biraz alabiliyorum biyerde takılıyo gitmiyo neden öle oluyor . içeri girerken kolayca giriyo ama bi yerde takılıyo itiyorum ilerlemiyo aparat(( neden bilen varmı napmalıyım
Canim kolay gelsin.. Allah yardimcin olsn ben egzersize yeni basladgm icin yanitlayamicam msjini.. ama 12 cm super cnm en kisa zamanda yenersin ins
bende çok olmadı 1 ay önce başlamıştım ama benim doktorum egzersize eşimin parmağı ile başlattı. şimdi bu seviyedeyim. ben cumartesi cinsel birleşmeyi gerçekleştirdim, kızlık zarım yırtıldı kanamamda oldu. fakat 2. ilişkide yine gerildim yapamadım. ama kızlık zarı engelini aştıktan sonra orası genişledi şimdi daha rahatım . bugün eşimle kavga ettik , 1 kez yaptık hala neden korkuyosun anlamıyorum diye bağırdı bana , bende çok kırıldım moralim çok bozuk , 2 aylık evliyiz 1 kez ilişkiye girebıldık. o da sadece girdi çıktı kızlık zarım yırtıldı kanadı okadar, boşanmayı düşündüm bugün, neden bukadar bencil bu erkekler anlamıyorum ben 2 aydır ne mücadeleler verdim görmüyor
tatlım sakın bir kavgayla boşanma fikrini aklına getirme . çok güzel günler var önünde ve sen aşmışsın olayı sanırım eskiden kalma bi içgüdü gibi bişey senin gerilmen . biraz gevşemeye çalış ne biliyim rahatlat kendini ben bu illeti bir kez yendim de kendine ve üstüne üstüne git , sakın pes etme .
bende çok olmadı 1 ay önce başlamıştım ama benim doktorum egzersize eşimin parmağı ile başlattı. şimdi bu seviyedeyim. ben cumartesi cinsel birleşmeyi gerçekleştirdim, kızlık zarım yırtıldı kanamamda oldu. fakat 2. ilişkide yine gerildim yapamadım. ama kızlık zarı engelini aştıktan sonra orası genişledi şimdi daha rahatım . bugün eşimle kavga ettik , 1 kez yaptık hala neden korkuyosun anlamıyorum diye bağırdı bana , bende çok kırıldım moralim çok bozuk , 2 aylık evliyiz 1 kez ilişkiye girebıldık. o da sadece girdi çıktı kızlık zarım yırtıldı kanadı okadar, boşanmayı düşündüm bugün, neden bukadar bencil bu erkekler anlamıyorum ben 2 aydır ne mücadeleler verdim görmüyor
iyi geceler arkadaşlar ben birazdan aparatımı biraz daha kalınlaştırıp bugünkü egzersizime başlıycam bana dua edin ,inşallah dün gece gibi başarılı olabilirim
İyi geceler canimm kolay gelsin umarim cok kolay bi sekilde ilerlersin..
başardım :))))) çok şükür bu aparatlada başardım yarın akşam dahada kalınlaştırıcam . her gün aparatımı kalınlaştırmam iyi bişey dimi , ben her seferinde başardıkça daha bi hırslanıyom ve bi an evvel penis boyutuna gelmek istiyorum ve eşimin denemesini istiyorum .
Bravo canimmeger rahat alabiliyosan git gel yapabiliyosan tabiki.ilermende bi sakinca yok mslh boyle devm edersen bu hafta yenersin inss
kac cm alabiliyosun canim ve hangi pozisyonda calisiyosun
çok sağol canım benimher defasında daha bi mutlu oluyorum cesaretleniyorum .inşallah yeneceğiz bu illeti. canım benim , cm olarak bişey diyemem ama şöyle anlatayım kulak çubuğu ile başlamıştım ben tek kulak çubuğunu sarıp sarmaladım streç filmle sonra pre..tif kullandım . o şekilde başladım diyebilirim bugün dört kulak çubuğunu peçeteye sarıp streç filmle sarmaladım ve o şekilde denedim ben biraz kalın sarmışım diyebilirim :)) çok başındayım ben biliyorum ama 2.5 yıllık evliyiz ilk defa bu birkaç gündür umudum var vajinismusu yenme konusunda .inşallah umudumu asla yitirmem ..
canım vallahi dünden beri en çok senin için giriyorum buraya,sorularını alayım diye.
ben sana olayı anlatayım,yine aklına takılanlar olursa yardım ederim.
yeşim hanımda paranın iadesi diye bişey sözkonusu değil,ben ilk gittiğimde sadece muayene oldum,o zaman 170 TL verdim,sonra seansa gittim direkt,2.500 TL verdim.bence sen de önce bi muayene ol,o zaten seni rahatlatacak ve durumun hakkında bilgi verecektir.bana muayeneden sonra tedaviden bahsetmişti,aynen senin gibi korkuyodum,ama Allah'a çok şükür dedikleri çıktı.tek seansta çözüyomuş çok büyük bi kısmını,sadece bazıları ikinci seansa kalabiliyomuş,onun da sebebi kadın ya da erkek ilkinde heyecanlanabiliyomuş.zaten ikinci seansta ilave bi ücret almıyo,muayenede bunları hep sorarsın içine daha çok siner.hatta ben ordayken bi sürü çiçek vardı muayenehanede,yenenler teşekkür çiçekleri,çikolataları gönderiyolar dedi,ben göndermedim orası ayrı :)
tedavisi şu şekilde,yatırıyo seni,tam çatal değil de ona benzer bi sandalye,önce booolca anestol,bepanten falan sürüyo,sonra konuşup rahatlatmaya devam ederken bi parmak,iki..derken üç parmak yapıyo.hiç farketmiyosun bile parmakları,zaten uyuşmuş oluyo ya,bi de seni sözle telkin etmesi de önemli.çok güleryüzlü tatlı dilli bi kadın zaten.sonra bayaaa bi alışınca malum boyuttaki aparatı soruyo,o da zaten pamukla bezel falan yapılmış bişey.girişte anlamıyosun inan.tabi ilerleyince hisseidyosun ama o da acı değil,sadece alışkın olmadığın,bilmediğin bi his olduğu için,bocalamak bence.1-1,5 saat devam ediyo bu süre.sonra o aparat içindeyken gidiyosun,eve ya da otele.onu çıkarıp deniyosun.veeee mutlu son :) ilk bikaç ilişkide anestol öneriyo,tahriş olma olursa bepanten sürmeni öneriyo.
canım benim anlattıklarımın yanında sen mutlaka bi git yeşim hanıma,önce 170 TL'yi gözden çıkar,telefonla falan görüşmeyi boşver,ve seni ikna etmesine izin ver.inanki hallolacak,ben de inanamadım.hatta ben ordayken 3,5 yıllık bi çift vardı ve çözmüşlerdi.kontorl için gelmişlerdi.
Allah yardımcın olsun,başka sorun olursa yaz burdan,ben de siteyi çok kullanmayı bilmiyorum.ama yazıcam sana elimden geldiğince.
yeşim hanım nerde dokdtor bir de nasıl ulasabilrm ;?
yeşim hanım nerde dokdtor bir de nasıl ulasabilrm ;?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?