Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

süpersin p. kalınlığı ortalamasındasın suan canım hadı bakalım hayırlısı

şu an 12 cmle egzersiz yapıyorum ama biraz alabiliyorum biyerde takılıyo gitmiyo neden öle oluyor . içeri girerken kolayca giriyo ama bi yerde takılıyo itiyorum ilerlemiyo aparat (( neden bilen varmı napmalıyım

Canim cok iyisinnn .. malesef canim biraktigin yerdeyim.. yarin ilk isim gidip eldiven ve pr...vatif almak.. hayirli gclr cnm Allaha emanetsn

Son düzenleme:
şu an 12 cmle egzersiz yapıyorum ama biraz alabiliyorum biyerde takılıyo gitmiyo neden öle oluyor . içeri girerken kolayca giriyo ama bi yerde takılıyo itiyorum ilerlemiyo aparat (( neden bilen varmı napmalıyım

Canim kolay gelsin.. Allah yardimcin olsn ben egzersize yeni basladgm icin yanitlayamicam msjini.. ama 12 cm super cnm en kisa zamanda yenersin ins

Canim kolay gelsin.. Allah yardimcin olsn ben egzersize yeni basladgm icin yanitlayamicam msjini.. ama 12 cm super cnm en kisa zamanda yenersin ins

bende çok olmadı 1 ay önce başlamıştım ama benim doktorum egzersize eşimin parmağı ile başlattı. şimdi bu seviyedeyim. ben cumartesi cinsel birleşmeyi gerçekleştirdim, kızlık zarım yırtıldı kanamamda oldu. fakat 2. ilişkide yine gerildim yapamadım. ama kızlık zarı engelini aştıktan sonra orası genişledi şimdi daha rahatım . bugün eşimle kavga ettik , 1 kez yaptık hala neden korkuyosun anlamıyorum diye bağırdı bana , bende çok kırıldım moralim çok bozuk , 2 aylık evliyiz 1 kez ilişkiye girebıldık. o da sadece girdi çıktı kızlık zarım yırtıldı kanadı okadar, boşanmayı düşündüm bugün, neden bukadar bencil bu erkekler anlamıyorum ben 2 aydır ne mücadeleler verdim görmüyor

iyi geceler arkadaşlar ben birazdan aparatımı biraz daha kalınlaştırıp bugünkü egzersizime başlıycam bana dua edin ,inşallah dün gece gibi başarılı olabilirim

tatlım sakın bir kavgayla boşanma fikrini aklına getirme . çok güzel günler var önünde ve sen aşmışsın olayı sanırım eskiden kalma bi içgüdü gibi bişey senin gerilmen . biraz gevşemeye çalış ne biliyim rahatlat kendini ben bu illeti bir kez yendim de kendine ve üstüne üstüne git , sakın pes etme .

ben sırf bunun için 10 gün rapor alıp geldim , farklı şehirlerdeyiz o nedenle sırf bunun için geldim . pazar günü dönüyorum ozamana kadar 2. kez yapabilrim inş, acı değilde vajinamda çok ilginç bi ağrı hissediyorum p...si aldığımda baskı gibi bişey bu

Canim agzindan yel alsin.. bukadar ilerlemisken ne bosanmasi.. o gun olmadiysa bidahaki denemede olr canim sonucta 2 aydir evlisin cok yenisin esin bukadar tepki vermeseydi keske.. ama erkekler bu konuda malesef cok hassas.. benim evliligimin ilk aylari cok cok zor gecti bende ayrilmayi dusundum defalarca simdi 1 seneyi gecti evliligim ama iyiki ayrilmamisim.. zamanla alisiyo esler.. Esinle konus ve ona hissetiklerini anlat..
yavas yavas olacagini ve bu sorunu yasayan binlerce ciftin oldugunu.. elinden geleni yaptigini hissettir ona.. Umarim bidahaki denemende hersey yoluna girmis olr.. Allah yardimcn olsn

İyi geceler canimm kolay gelsin umarim cok kolay bi sekilde ilerlersin..

başardım :))))) çok şükür bu aparatlada başardım yarın akşam dahada kalınlaştırıcam . her gün aparatımı kalınlaştırmam iyi bişey dimi , ben her seferinde başardıkça daha bi hırslanıyom ve bi an evvel penis boyutuna gelmek istiyorum ve eşimin denemesini istiyorum .

Bravo canimm eger rahat alabiliyosan git gel yapabiliyosan tabiki.ilermende bi sakinca yok mslh boyle devm edersen bu hafta yenersin inss
kac cm alabiliyosun canim ve hangi pozisyonda calisiyosun

Bravo canimm eger rahat alabiliyosan git gel yapabiliyosan tabiki.ilermende bi sakinca yok mslh boyle devm edersen bu hafta yenersin inss
kac cm alabiliyosun canim ve hangi pozisyonda calisiyosun

çok sağol canım benim her defasında daha bi mutlu oluyorum cesaretleniyorum .inşallah yeneceğiz bu illeti. canım benim , cm olarak bişey diyemem ama şöyle anlatayım kulak çubuğu ile başlamıştım ben tek kulak çubuğunu sarıp sarmaladım streç filmle sonra pre..tif kullandım . o şekilde başladım diyebilirim bugün dört kulak çubuğunu peçeteye sarıp streç filmle sarmaladım ve o şekilde denedim ben biraz kalın sarmışım diyebilirim :)) çok başındayım ben biliyorum ama 2.5 yıllık evliyiz ilk defa bu birkaç gündür umudum var vajinismusu yenme konusunda .inşallah umudumu asla yitirmem ..

Canim cesaretin icn tebrik ediyorm seni.. cok guzel ilerliyosunn..hele bi yen bak ozaman dunyalar senin olck.. mutlulugun zirvelere ulasck insss
ben dun basladim egzersize 1 kulak copuyle ama malesef yarisini alabldm gerisi ilerlemiyo bgnde denedim olmadi.. ilk seferde yapanlara hayranim
keske bende ayni performansi sergileyeblsm ama olmuyo..

Son düzenleme:
kızlar egzersizim bitti bugünlük eşimle orta parmak ve iki parmak denemesi yaptık orta parmak çok rahat griyor artık ve gel git oluyor ama iki parmakta gel git yapamıyoruz hala acıyo ...zamanla olucak di mi inş..şu aparatı hazırlayabilsem onla çalışcam nese müsayt bigünde denicem onu hazırlamayı...Şu an benim için bu söylenen aparatı o kalınlktakı bıseyı almak ımkansız gorunuyor ama dusununce işaret parmağımla ilk girdiğimde acayıp bı yanma olmustu gel gıt ne demek kıpırdatamamstm sımdı orta parmak cok rahat gırıyor we gel gıt oluyor ıns dediğiniz cmdekı kalınlktakı aparatıda oyle alırım tek korkum parmakla yonu zor buluyorum aparatla nasıl bulcam

kızlar sormayın ya.
ta şehir dışından gelmşler 1 hafta olacak. heberde vermediler.
üstelik ikimşizde çalışıyoruz.
hastanaye gelmişler ama bari ameliyat günü belli o gün gelin neden 1 hafta önce
tmm dedim Allah rızası için açtık kapımızı ewi onlara bırakıp çıktık
kim yapar ki bunu. reglim bitene kadar idare ederiz zaten giderler o zamana dedik
ama hiç tık yok dün bitti reglim ama ne zaman gidecekleri belli değil.

elvancm seni egzersiz yaparken görmek çoook güzel
ve inan bana çok bşarılısın.
böyle böyle oluyo zaten cnm fazlasını bekleme
bi bkmışın 10 cm desin
yaramazpisi yazdığın söz beni çok etkiledi herkesin normal şekilde yaptığı
şeyin bizim hayatımızı bu hale getirmesi çok zücü ewet.
ben hep sınav diye gördüm bunu.
bi arkadaşım sevgilisinden ayrılmış. başka şe olsa bu kadar üzülmezdim benim en hassas noktam buymuş ki rabbim bununla sınıyo beni dedi.
benim hassas noktamda bebekmiş sanırım hala beklemekteyim ümitle...

kızlar yazılarınızı yenisekmede açmıştm ama pc kapandı ve gitti
keşke sizinle aynı şehirde olsaydık ya
hep görüşme imkanımız olsa.
selacm sanırım aynı olduğunu idare etmeye çalıştığını ve sabrettiğini yazmıştın cnm.
sabret cnm. senle aynı durumdaydık biz
hatta biz çoktan yenmiştik senle senin dediğin gibi eşleri bekliyoruz.
herşeyin bi vakti zamanı vardır ya cnm gelecek seninkide
inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…