Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aparatta rahatsan kalınlastır canım bend ehergun yarım cm yada1 cm kalınastırıp devam etmıstım nazar degmesın hep boyle devam et inşallah :)

canım senı o kadar ıyı anlıyorum ki benımde gelecek ay esımın aılesı gelıcek tum aıle toplanıp bende kalıcaklar
allah bılır nezaman gıderler 3 4 ay kalırız gıbı laflar duydum ..
ben anneme bıle gıtsem fazla kalamam ınsan kendı evı kendı rahatı gıbı olmazkı ınsanlaeın bu rahatlılıgı anlamıyorum ..
ınsallah bıranonce gıderler sen kurtulursunda darısı basıma ...

canım yasadıgın sıkıntıdan böyle olumsuz dusunuyorsun bende esıme benı bosa derdım hep
ama bugunler gecıcek .yendıgım zaman esım cok sevınıcek sandım oysa benden uzaklastı 5 yıl bu kadar kolay bırsey ıcınmı beklettın benı dedı
gunler boyle kotu gectıkce baktım olmıcak esımı dısarda bır cafeye cagırdım orda aglıya aglıya konustum unutalım herseyı yenı evlı sayalım kendımızı dedım
sağolsun sözünü tuttu .. yendıkten sonrakı asamada cok onemlı sabırla o donemde gecıcek ınsallah ...

canım ayna karsısında yap egsersızını ve once parmak alıp yn duygusunu kavrayıp sonra aparata gecebılırsın ben oyle yapıyordum ..

biraz once kızmıstım sana utandırdın benı:26::26::26::26::26::26:

sana kocaaaaa bi alkısben sana dıyorum sen hazırsın sımdı kendını bırak esıne bak sen fındıgı fıstıgı bol tuketsın bu aralar hadi inşallahh haftasonuguzel haberını alacagız

şu an 12 cmle egzersiz yapıyorum ama biraz alabiliyorum biyerde takılıyo gitmiyo neden öle oluyor . içeri girerken kolayca giriyo ama bi yerde takılıyo itiyorum ilerlemiyo aparat (( neden bilen varmı napmalıyım

canım o takılmayı hepmız yasadık tek yapman gereken aparatı orada bekletıp derın nefes alıp nefes verırken yavas ıtmen boyle dene cok daha kolay alırsın bu sekılde

tebrık ederım canmmm

hergun degılde aldıgın aparatı rahat hareket ettırıp rahat rahat alana kadar aparatı kalınlastırma derım ben eger kalınlastıracaksın da once aldıgın aparatı dene daha sonra hemen ardından kalın aparatı al

canım ıkı parmak alabılıyorsa aparatı cok kolay alabılırsın hem uzunluk bakımından da kafan rahat olur bıran once aparata gec once muma prezervatıf gecırerek yap cnm daha sonra kalınlastırsın...aynanın karsısında yap cnm egzersızını asagı dogru yaparsın yonunu

hay allah olsun canım dert etme daha onunuzde çook gunler var

tatlımm dun gece ruyama gırdın wallahı

ruyamda almıstın kulak cubugunu mujdenı verıyordun hadi bakalım dun olmadı ınsallah bugun alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…