- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #98.921
başardım :))))) çok şükür bu aparatlada başardım yarın akşam dahada kalınlaştırıcam . her gün aparatımı kalınlaştırmam iyi bişey dimi , ben her seferinde başardıkça daha bi hırslanıyom ve bi an evvel penis boyutuna gelmek istiyorum ve eşimin denemesini istiyorum .
kızlar sormayın ya.
ta şehir dışından gelmşler 1 hafta olacak. heberde vermediler.
üstelik ikimşizde çalışıyoruz.
hastanaye gelmişler ama bari ameliyat günü belli o gün gelin neden 1 hafta önce
tmm dedim Allah rızası için açtık kapımızı ewi onlara bırakıp çıktık
kim yapar ki bunu. reglim bitene kadar idare ederiz zaten giderler o zamana dedik
ama hiç tık yok dün bitti reglim ama ne zaman gidecekleri belli değil.
bende çok olmadı 1 ay önce başlamıştım ama benim doktorum egzersize eşimin parmağı ile başlattı. şimdi bu seviyedeyim. ben cumartesi cinsel birleşmeyi gerçekleştirdim, kızlık zarım yırtıldı kanamamda oldu. fakat 2. ilişkide yine gerildim yapamadım. ama kızlık zarı engelini aştıktan sonra orası genişledi şimdi daha rahatım . bugün eşimle kavga ettik , 1 kez yaptık hala neden korkuyosun anlamıyorum diye bağırdı bana , bende çok kırıldım moralim çok bozuk , 2 aylık evliyiz 1 kez ilişkiye girebıldık. o da sadece girdi çıktı kızlık zarım yırtıldı kanadı okadar, boşanmayı düşündüm bugün, neden bukadar bencil bu erkekler anlamıyorum ben 2 aydır ne mücadeleler verdim görmüyor
kızlar egzersizim bitti bugünlük eşimle orta parmak ve iki parmak denemesi yaptık orta parmak çok rahat griyor artık ve gel git oluyor ama iki parmakta gel git yapamıyoruz hala acıyo ...zamanla olucak di mi inş..şu aparatı hazırlayabilsem onla çalışcam nese müsayt bigünde denicem onu hazırlamayı...Şu an benim için bu söylenen aparatı o kalınlktakı bıseyı almak ımkansız gorunuyor ama dusununce işaret parmağımla ilk girdiğimde acayıp bı yanma olmustu gel gıt ne demek kıpırdatamamstm sımdı orta parmak cok rahat gırıyor we gel gıt oluyor ıns dediğiniz cmdekı kalınlktakı aparatıda oyle alırım tek korkum parmakla yonu zor buluyorum aparatla nasıl bulcam
yeşim hanım nerde dokdtor bir de nasıl ulasabilrm ;?
bende diorummm nilay nerde hahaha :) nie deiştirdin hayirdirr :) bu ara pek görüsemioruz canimmm
kızlarrrr demin egzersiz yaptim 45 dakka... 13 cm lee... olduu ama zordu bnm için alismam lazim heraldeee yarinda yapicam insallah sonra h.sonu esimle denemek ve Artik yenmek istiorum İNSALLAHHHHHHHHHHHHH... oylee işte benim durumum boyleeeeeeeeeeeeeee
şu an 12 cmle egzersiz yapıyorum ama biraz alabiliyorum biyerde takılıyo gitmiyo neden öle oluyor . içeri girerken kolayca giriyo ama bi yerde takılıyo itiyorum ilerlemiyo aparat(( neden bilen varmı napmalıyım
başardım :))))) çok şükür bu aparatlada başardım yarın akşam dahada kalınlaştırıcam . her gün aparatımı kalınlaştırmam iyi bişey dimi , ben her seferinde başardıkça daha bi hırslanıyom ve bi an evvel penis boyutuna gelmek istiyorum ve eşimin denemesini istiyorum .
kızlar egzersizim bitti bugünlük eşimle orta parmak ve iki parmak denemesi yaptık orta parmak çok rahat griyor artık ve gel git oluyor ama iki parmakta gel git yapamıyoruz hala acıyo ...zamanla olucak di mi inş..şu aparatı hazırlayabilsem onla çalışcam nese müsayt bigünde denicem onu hazırlamayı...Şu an benim için bu söylenen aparatı o kalınlktakı bıseyı almak ımkansız gorunuyor ama dusununce işaret parmağımla ilk girdiğimde acayıp bı yanma olmustu gel gıt ne demek kıpırdatamamstm sımdı orta parmak cok rahat gırıyor we gel gıt oluyor ıns dediğiniz cmdekı kalınlktakı aparatıda oyle alırım tek korkum parmakla yonu zor buluyorum aparatla nasıl bulcam
kızlar sormayın ya.
ta şehir dışından gelmşler 1 hafta olacak. heberde vermediler.
üstelik ikimşizde çalışıyoruz.
hastanaye gelmişler ama bari ameliyat günü belli o gün gelin neden 1 hafta önce
tmm dedim Allah rızası için açtık kapımızı ewi onlara bırakıp çıktık
kim yapar ki bunu. reglim bitene kadar idare ederiz zaten giderler o zamana dedik
ama hiç tık yok dün bitti reglim ama ne zaman gidecekleri belli değil.
sorularım var acil yardım
tatlımm dun gece ruyama gırdın wallahı
ruyamda almıstın kulak cubugunu mujdenı verıyordun hadi bakalım dun olmadı ınsallah bugun alırsın
sorularım var acil yardım
ben yeni üyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?