- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #98.941
Gunaydin herkese..
Nilay ben bugn serce parmagimla denicem ama pre...vtf almaya cekiniyrm.. ameliyat eldiveniyle yapsam bi sakincasi olurmu
sabah sabah hic gulesim yoktuuu Cansinn yaaaa Belki bi isarettir bu
elvancm seni egzersiz yaparken görmek çoook güzel
ve inan bana çok bşarılısın.
böyle böyle oluyo zaten cnm fazlasını bekleme
bi bkmışın 10 cm desin
yaramazpisi yazdığın söz beni çok etkiledi herkesin normal şekilde yaptığı
şeyin bizim hayatımızı bu hale getirmesi çok zücü ewet.
ben hep sınav diye gördüm bunu.
bi arkadaşım sevgilisinden ayrılmış. başka şe olsa bu kadar üzülmezdim benim en hassas noktam buymuş ki rabbim bununla sınıyo beni dedi.
benim hassas noktamda bebekmiş sanırım hala beklemekteyim ümitle...
gunaydın canımm
cekınme bıtanem yaa gercı bende alırken yuzum kızarmıstıolur canım amelıyat eldıvenıyle dene jel surdunmuu kayıp gıder ınsallahhhhhhh
ben on senelik evliyim hala aşamadım
bana yazdıgınız cevapları göremiyorum neden
canım 10 yıllık evlıymıssın bıraz anlatırmısın doktora gıtmıssındır elbet hıc egzersız yaptınmı neler yaptın bahsedebılırmısın yardımcı olmaya calısalım...
doktora gittim ayna parmak egzersizleri önceleri hiç dokunamıyordum. Şimdi p...sin başı giriyor devamında duvar gibi bir yer var orayı geçemiyorum. ilk gece birleşme oldu.O zaman kadın doguma gittim kızlık boz. dedi.önce muayne olamadım.Konuşurken muayneyi bitirmiş hiç anlamadım
.
doktora gittim ayna parmak egzersizleri önceleri hiç dokunamıyordum. Şimdi p...sin başı giriyor devamında duvar gibi bir yer var orayı geçemiyorum. ilk gece birleşme oldu.O zaman kadın doguma gittim kızlık boz. dedi.önce muayne olamadım.Konuşurken muayneyi bitirmiş hiç anlamadım
.
burası bana çok cesaret verdi aşanları okudum.evliligimin ilk yıllarında çok agladım. 2 yıllık evliyken herkes çocuk soruyordu biz yapamadık bile diyemiyordum çocuk düşünmüyoruz diyordum.hiç birleşme olmazken vajinanın dışına akan sper. olsa gerek hamile kaldım şu an 7 yaşında kızım var. Çocuktan sonra çevre baskısı bitti. sezeryanla dogum yaptım
beni anlayan birilerinin olduguna çok sevindim 2 gündür kendimi çok daha iyi hissediyorum
burdayımmm ben hıc gıdermıyımyenı nıckm daha cok hosuma gıttı
evet gorusemıyoruzz egzersız yapmıyormusun yoksaa
arkadaşlar bende 2 senelık evliyim. bu site sayesinde doktora gitmeye karar verdim. yani doktor ne yapabilir ki diye pek güvenmıyordum. lina kadın sağlığı merkezinde tek seansta kurtuldum çok cüz'i bir fiyata hemde. hatta doktor bir muddet kullanın diye t-jel vermişti onu bile kullanmama gerek kalmadı. insanın birinci cinsel organı beynidir diye bi söz duymuştum gerçekten öyle. şimdi de 2 haftalık hamileyim Allah hepinizi kurtarsın bu dertten inş. ama doktorsuz çok zor bence. vakit kaybetmeden doktora görunun mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?