Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Gunaydin herkese..
Nilay ben bugn serce parmagimla denicem ama pre...vtf almaya cekiniyrm.. ameliyat eldiveniyle yapsam bi sakincasi olurmu

gunaydın canımm

cekınme bıtanem yaa gercı bende alırken yuzum kızarmıstıolur canım amelıyat eldıvenıyle dene jel surdunmuu kayıp gıder ınsallahhhhhhh

Cok sagol canimin iciiii uzun zamandir gorusemiyoruz ozledim valla
Canim kulak cubugu ama kolay olmasi gerekmezmi yariya kadar alinca aci hissetmiyorumda sonrasi ilerlemiyoki ya yon yanlis yada yeterince itmiyorum.. oyzdn bgn serce parmagmla denicem ins basaririm.. Bebek konusuna gelince Rabbim dogru zamanda verir ins canim. sabirsizligini anliyorum ama acele etme.. O gelecektir dogru zamanda

ben on senelik evliyim hala aşamadım

Canim bu dertten kurtulmanin tek yolu egzersiz.. hernekadar itici gelsede zamanla alisiyoruz.. hatta bi basladinmi devam etmek isticeksin.. cunku yapabildigini gorunce cok seviniyo insan ve azmediyo.. istersen aynayi al eline.. yari oturur sekilde vajini incele.. İkindigin zaman acildigini goreceksin.. Kulak cubugunu strecle pre...vatife gecir bol kayganlastirici sur ve vajine yerlestirmeye calis.. inanki cok kolay oluyo.. bende daha dun basladim egzersizlere ama uzun zamandir takip ediyorum siteyi.. cok faydasini goruyoruz.. cunku burdaki herkes ayni seyleri yasiyo ve bizi bizden baska kimse anlayamaz.. Burda surekli aktif olmaya calis.. gecmisi oku biraz.. ilk sayfaya bi goz gecir onemli bilgiler yaziyo..
sakin yapamam deme.. unutma hersey beyinde bitiyo.. takildigin zaman burda gelip skntini paylas kizlarin destegi sana buyuk bi cesaret vercekir

canım 10 yıllık evlıymıssın bıraz anlatırmısın doktora gıtmıssındır elbet hıc egzersız yaptınmı neler yaptın bahsedebılırmısın yardımcı olmaya calısalım...

doktora gittim ayna parmak egzersizleri önceleri hiç dokunamıyordum. Şimdi p...sin başı giriyor devamında duvar gibi bir yer var orayı geçemiyorum. ilk gece birleşme oldu.O zaman kadın doguma gittim kızlık boz. dedi.önce muayne olamadım.Konuşurken muayneyi bitirmiş hiç anlamadım
.

Canim sen vajinusmus deglsn korkma.. takikdigin yerde bekleyin derin nefes al ver nefes verirken ikin esin p...s itsin.. belki yeternce islaklik olmuyodur jel kullanarak denedinizmi

Çok yerler araştırdım hep egzersiz diyor parmak bana çok zor geliyor ayrıca çok tahriş oldu. ayrıca doktora 3 seans gittim konuşmaları çok iyi geliyordu çok memnundum 4. defa gittigimde tayini çıkmış.sonra onun gibi doktor bulamadım.O 7 SEANSTA BİTER DEMİŞTİ

pekı ne zmndır egzersız yapmıyorsun ....hıc korkma cnm p..s bası gırıyorsa en kolay yerde takılmıssın bunun tek puf noktesı takıldıgın yerde beklet ve derın nefes al ver nefes verırken esın yavas yavas ıtsın yada yavas yavas gıt gel yapsın cok daha kolay oluyor...

Bu siteyi buldum 2 gün önce anestol krem sürdüm öyle yazıyrdu birde bolca jel sürdüm.çok daha iyiydi ama bir türlü sonuna kadar gitmiyor

burası bana çok cesaret verdi aşanları okudum.evliligimin ilk yıllarında çok agladım. 2 yıllık evliyken herkes çocuk soruyordu biz yapamadık bile diyemiyordum çocuk düşünmüyoruz diyordum.hiç birleşme olmazken vajinanın dışına akan sper. olsa gerek hamile kaldım şu an 7 yaşında kızım var. Çocuktan sonra çevre baskısı bitti. sezeryanla dogum yaptım

arkadaşlar bende 2 senelık evliyim. bu site sayesinde doktora gitmeye karar verdim. yani doktor ne yapabilir ki diye pek güvenmıyordum. lina kadın sağlığı merkezinde tek seansta kurtuldum çok cüz'i bir fiyata hemde. hatta doktor bir muddet kullanın diye t-jel vermişti onu bile kullanmama gerek kalmadı. insanın birinci cinsel organı beynidir diye bi söz duymuştum gerçekten öyle. şimdi de 2 haftalık hamileyim Allah hepinizi kurtarsın bu dertten inş. ama doktorsuz çok zor bence. vakit kaybetmeden doktora görunun mutlaka.

beni anlayan birilerinin olduguna çok sevindim 2 gündür kendimi çok daha iyi hissediyorum

Allah evladina uzun omurler versin.. basaranlarin hikayesini oku.. bu dedigin gbi cesaretlendrcktr seni.. Umitsizlige kapilma.. sen en zoru basarmissin..

lina kadın saglıgı nerede ve fiyatı ne kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…