- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #98.961
lina kadın saglıgı nerede ve fiyatı ne kadar
arkadaşlar bende 2 senelık evliyim. bu site sayesinde doktora gitmeye karar verdim. yani doktor ne yapabilir ki diye pek güvenmıyordum. lina kadın sağlığı merkezinde tek seansta kurtuldum çok cüz'i bir fiyata hemde. hatta doktor bir muddet kullanın diye t-jel vermişti onu bile kullanmama gerek kalmadı. insanın birinci cinsel organı beynidir diye bi söz duymuştum gerçekten öyle. şimdi de 2 haftalık hamileyim Allah hepinizi kurtarsın bu dertten inş. ama doktorsuz çok zor bence. vakit kaybetmeden doktora görunun mutlaka.
canım buraya yazabiliyor muyuz bilmiyorum? ama ben yazayım yasaksa silerler zaten:) lina kadın merkezi ankarada şükran hanım var ona görundum ilk. psikolokta hamıyet bulgurlu ikisi birlikte çok nazımı çektıler saolsunlar. normalde 3 seansta bitiriyoruz dedi ve seansı 400 tl bence çok iyi bir rakam. ama ben çok ileri derecede değildim penısı biraz içeri alabiliyordum tam bir birleşme olmuyordu sadece önce hamıyet hanım telkınlerıyle baya rahatlattı sonra şukran hanımla birlikte vajınaya yavaş yavaş önce parmağımı sonra bi ultrasyon aletını ve en sonda penıs buyukluğunde bir (mum gibi bişiiydi)alet soktu sonuna kadar ve hiç acı duymadım. zaten oradad yendım bence. çunkı o girdiyse penıste girer diye düşüüyorsunuz. çok şukur şimdi bi sorunum yok ocakta gitmiştim ve şimdi hamileyım.
elvan sen yenimi başladın egzersizlere
evet sela cımmm seninde vaj .iyi yenmene az kaldı bence .sen de folik asite başlayabilirisin istersen
sela sen biraz bilgi verebilirmisin
Evet iki gun once basladm cnm.. bgn serce oarmagimi denicem.. doktorumda once serce parmagimla baslamami soyledi ama ben daha ince olsn diye kulak cubuguyla basladm korkumu yenmek icn..
sen ne yapmayi dusunuyosun
elvan ben kendimi tanımak adına serçe parmakla başlamıştım. yönü bulunca gerçekten kayıp gidiyor. ilk başlarda çok zorlanmıştım, hatta doğru yönü 6. gün bulabildim :))) ameliyat eldiveni geçir eline, jeli sür bolca yerleştirip nefes al, nefes verirken yavaşça ittir. milim milim de olsa bu şekilde ilerde, bir bakmışsın hepsi içerde :)) gerçi yönü bulunca inan milime gerek kalmıyor pıt diye hemen giriveriyor :))
sela canım sana özelden msj atsam bana cevap verebilirmisin bişey sorucam
kızlar merhaba nasılsınız aniden telefonumun kotası bitti bikaç gündür giremedim nete.neler yaptınız varmi güzel haberler.
hoşgeldiniz. ben aynıyım, aynı bedbahtlıkta devam[/QU
hoşbulduk canım. bence sen yendin sayılır bi tek deneme kaldı canım. olsun moralini bozma olacak inş. biraz daha sabretmen gerekiyor demekki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?