Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım buraya yazabiliyor muyuz bilmiyorum? ama ben yazayım yasaksa silerler zaten:) lina kadın merkezi ankarada şükran hanım var ona görundum ilk. psikolokta hamıyet bulgurlu ikisi birlikte çok nazımı çektıler saolsunlar. normalde 3 seansta bitiriyoruz dedi ve seansı 400 tl bence çok iyi bir rakam. ama ben çok ileri derecede değildim penısı biraz içeri alabiliyordum tam bir birleşme olmuyordu sadece önce hamıyet hanım telkınlerıyle baya rahatlattı sonra şukran hanımla birlikte vajınaya yavaş yavaş önce parmağımı sonra bi ultrasyon aletını ve en sonda penıs buyukluğunde bir (mum gibi bişiiydi)alet soktu sonuna kadar ve hiç acı duymadım. zaten oradad yendım bence. çunkı o girdiyse penıste girer diye düşüüyorsunuz. çok şukur şimdi bi sorunum yok ocakta gitmiştim ve şimdi hamileyım.

Tebrik ederim sevindim kurtulduguna.. Allah saglik icinde bebegini kucagina almayi nasp etsn ins.. bende cinsel terapide tedavi goruyorum ama burdaki aldigim cesaret sayesinde ilerleyeblyrm.. doktordan cok buranin faydasini gordum ben.. bu herkes icn gecerli dgl tabi kendi adima konusuyorm..

allah saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin.Verdigin bilgiler için çok teşekkürler canım

evet sela cımmm seninde vaj .iyi yenmene az kaldı bence .sen de folik asite başlayabilirisin istersen

sağol canım ama ben önce vajiyi yenmeliyim. ilişkiye de alışmalıyım ki sonrasında bebek isteyeyim. hemen bebek istemiyorum ben. yaşım her ne kadar geçmiş olsa da, zamanı gelmeden olan bir bebek beni iyice göçertir.

sela sen biraz bilgi verebilirmisin

aramıza hoşgeldin rabit. ben 8 aylık evliyim. hala başaramadım ( 1,5 ay egzersiz yaptım, denemelerimde eşimde sertleşme sorunu oldu. o yüzden aşamıyoruz. ona yararı olacak bir sürü şey yedirdim içirdim ama olmuyor. benim de moralim bozuldu, artık egzersizi falan bıraktım, deneme yapmak da istemiyorum. öyle yaşayıp gidiyoruz işte eşimle. kavga gürültü ağlamak hiç eksik olmuyor zaten. 3 ay oldu egzersize başlayalı, benimle başlayan herkes yendi diyebilirim. ben kocamın keyfinin yetmesini bekliyorum. ilaç kullandıramıyorum çünkü genel sağlık kontrolünden geçmeyi reddediyor, bu sorun için doktora gitmeyi de reddediyor. vajinismustan çok penisismus yaşıyoruz biz artık. o beni bekledi, belki benim yüzümden bu hale geldi diye acımı içime akıtıp bekliyorum. umarım bir gün çözülecek bu düğüm. başka soru sormak istersen sor. burdaki en belalı vajili benim

Evet iki gun once basladm cnm.. bgn serce oarmagimi denicem.. doktorumda once serce parmagimla baslamami soyledi ama ben daha ince olsn diye kulak cubuguyla basladm korkumu yenmek icn..

sen ne yapmayi dusunuyosun

elvan ben kendimi tanımak adına serçe parmakla başlamıştım. yönü bulunca gerçekten kayıp gidiyor. ilk başlarda çok zorlanmıştım, hatta doğru yönü 6. gün bulabildim :))) ameliyat eldiveni geçir eline, jeli sür bolca yerleştirip nefes al, nefes verirken yavaşça ittir. milim milim de olsa bu şekilde ilerde, bir bakmışsın hepsi içerde :)) gerçi yönü bulunca inan milime gerek kalmıyor pıt diye hemen giriveriyor :))

sela canım sana özelden msj atsam bana cevap verebilirmisin bişey sorucam

kızlar merhaba nasılsınız aniden telefonumun kotası bitti bikaç gündür giremedim nete.neler yaptınız varmi güzel haberler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…