Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkdslar bn smdi egzersze baslym cok korkuyommm dua edin serce parmagimi alcamm

elvancım hiç korkma,bak gör nasıl kolay olacak. şaşıp kalacaksın ve oranın gerçekten de bi boşluk olduğunu göreceksin. sakin ol ,derin derin nefes al ver rahatla ve nefes verirken ittir. hoooop diye giriverecek hiç korkma. bol jel kullan, varsa eldiven ya da p......f kullan canım.yönüne de dikkat et. aşağı doğru ittirceksin yukarı değil

Canim simdi disardn geldm pre..vtf aldm ve eldiven ama eldivenle daha rahat olck galiba.. ins ama yonde sorun yasiyorum asagi digru diyosunuzya onu bitrlu anlayamiyorm yapamiyorm cokmu itmem lazm elimi

sagol canim dua ettttt

ediyorum hadi başla canm önce bi nefes egzersizi yap istersen rahatlıyosun doktorum tavsiye etmişti ve bence işe yarıyo önce nefes alırken ayaklarını kasıyosun verirken gevşetiyosun sonra sırayla dizlerin, omzun, ellerin, dirseklerin ve tüm vücudunu yapıyosun. sonra da egzsersiz.

Tamam canin dedigini yapicam smdi ama bnm nefes sorunum var tikanrm.. baslicam smdi

Canim simdi disardn geldm pre..vtf aldm ve eldiven ama eldivenle daha rahat olck galiba.. ins ama yonde sorun yasiyorum asagi digru diyosunuzya onu bitrlu anlayamiyorm yapamiyorm cokmu itmem lazm elimi

canım çok ittirme değilde hafif aşağı doğru ittir . vajiye yerleştir elini, zaten yavaş yavaş ittikçe yönünü de anlarsın merak etme. hadi azıcık cesaret

KİZLAAAAARRR YAPTİMMMM SERCE PARMAGİMİ ALDİMMMMMMMM OLEYYYYYY HİC ACİMADİ İNANİYORUMMMMM SUAN COK MUTLUYUMMMMMMMM UCUYORUMMMM

herkese cok tskr ben devam etcm smdiiiii

bana yardım edin 1 kez girdi kızlık zarım yırtıldı onu aştık ama 2. defa olmuyor , ilk seferde eşim benı zorla itmişti ben üstteyken öyle olmuştu , 12 cm alabiliyorum ama eşimle denemeye gelince p...sin başı giriyo devamını itemıyorum içerde yanma ve gerilme oluyor . acı değilde ağrı oluyor neden

KİZLAAAAARRR YAPTİMMMM SERCE PARMAGİMİ ALDİMMMMMMMM OLEYYYYYY HİC ACİMADİ İNANİYORUMMMMM SUAN COK MUTLUYUMMMMMMMM UCUYORUMMMM

herkese cok tskr ben devam etcm smdiiiii

süpersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin işte bu:)) çok kolay demi canım.daha fazlası da olacak inş merak etme. şimdi içinde hareket ettirmeye falan çalış.dairesel hareket yap.

canım 12 cm oluyosa p.....s çok rahat olur. biraz sakinleş rahatla gevşe. ilişkiden önce bi süre nefes al ver iice gevşe. sonra nefes verirken ittirin milim milim. bi anda olmasını bekleme. yavaş yavaş olur inş. bide pozisyon değiştir istersen canım. ben yendim 3 ay önce ama tek pozisyonda yapabiliyorum, başka pozisyona geçtiğimde sadece başı giriyo. pozisyondan da kaynaklanabilir bazen.

süpersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin işte bu:)) çok kolay demi canım.daha fazlası da olacak inş merak etme. şimdi içinde hareket ettirmeye falan çalış.dairesel hareket yap.

evet cok kolay oldu kki kez aldim icimde tuttum kegel yaptimmmmmmmm aman dur som agzimi ackiyim simdii
cok sagolun canlarimmmm sizlerin sayesindeee

Selaaaaamm bitanem sende cokkkk sagl suan msnde beraber ucuyoz selamlaaa

12 cm alabiliyorum ama eşimle denemeye gelince p...sin başı giriyo devamı girmiyo pozisyonummu yanlış ben üstte olduğum pozisyonda denıyoruz

canım ben üstteyken yapamıyorum ,çok denememe rağmen olmadı. kimisine göre de üstteyken çok rahat oluyo ama ben yapamadım. yapı meselesi bence başka pozisyon dene. ben klasik pozisyonda yapıyorum ben altta eşim üstte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…