- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #98.981
arkdslar bn smdi egzersze baslym cok korkuyommm dua edin serce parmagimi alcamm
mutlucum merhaba iyim canım vajinismussuz hayatıma alışmaya çalışıyorum sen nasılsın neler yapıyorsun
arkdslar bn smdi egzersze baslym cok korkuyommm dua edin serce parmagimi alcamm
kızlaaaar meraba herkese nasılsınız?? sorularınız varsa cevaplayabilirim
korkma canım hadi kolay gelsinAllah yardımcın olsun
elvancım hiç korkma,bak gör nasıl kolay olacak. şaşıp kalacaksın ve oranın gerçekten de bi boşluk olduğunu göreceksin. sakin ol ,derin derin nefes al ver rahatla ve nefes verirken ittir. hoooop diye giriverecek hiç korkma. bol jel kullan, varsa eldiven ya da p......f kullan canım.yönüne de dikkat et. aşağı doğru ittirceksin yukarı değil
sagol canim dua ettttt
ediyorum hadi başla canm önce bi nefes egzersizi yap istersen rahatlıyosun doktorum tavsiye etmişti ve bence işe yarıyo önce nefes alırken ayaklarını kasıyosun verirken gevşetiyosun sonra sırayla dizlerin, omzun, ellerin, dirseklerin ve tüm vücudunu yapıyosun. sonra da egzsersiz.
Canim simdi disardn geldm pre..vtf aldm ve eldiven ama eldivenle daha rahat olck galiba.. ins ama yonde sorun yasiyorum asagi digru diyosunuzya onu bitrlu anlayamiyorm yapamiyorm cokmu itmem lazm elimi
KİZLAAAAARRR YAPTİMMMM SERCE PARMAGİMİ ALDİMMMMMMMM OLEYYYYYY HİC ACİMADİ İNANİYORUMMMMM SUAN COK MUTLUYUMMMMMMMM UCUYORUMMMM
herkese cok tskr ben devam etcm smdiiiii
bana yardım edin 1 kez girdi kızlık zarım yırtıldı onu aştık ama 2. defa olmuyor , ilk seferde eşim benı zorla itmişti ben üstteyken öyle olmuştu , 12 cm alabiliyorum ama eşimle denemeye gelince p...sin başı giriyo devamını itemıyorum içerde yanma ve gerilme oluyor . acı değilde ağrı oluyor neden
süpersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin işte bu:)) çok kolay demi canım.daha fazlası da olacak inş merak etme. şimdi içinde hareket ettirmeye falan çalış.dairesel hareket yap.
canım 12 cm oluyosa p.....s çok rahat olur. biraz sakinleş rahatla gevşe. ilişkiden önce bi süre nefes al ver iice gevşe. sonra nefes verirken ittirin milim milim. bi anda olmasını bekleme. yavaş yavaş olur inş. bide pozisyon değiştir istersen canım. ben yendim 3 ay önce ama tek pozisyonda yapabiliyorum, başka pozisyona geçtiğimde sadece başı giriyo. pozisyondan da kaynaklanabilir bazen.[/QUOT
peki hangi pozisyon denemeliyim bilemedim .
canım hoşbulduk hiç üzülme çok az kaldı ben inanıyorum içini ferah tut.
12 cm alabiliyorum ama eşimle denemeye gelince p...sin başı giriyo devamı girmiyopozisyonummu yanlış ben üstte olduğum pozisyonda denıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?