- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #99.221
serce parmagmi aldm ama gitgel yapamyrm sence isaret parmagmla denessemmi ..
kolay glsn sna cnm
canim daha isaret parmaga gecmee.. ben de 3 4 gün serce parmakla ugrasmistim iyice alisana kdr... serce parmagi git gel yapabildigin zaman ve sonuna kdr sokabildigin zmn isaret parmaga gec tmm mi
Canım merhaba ben hiç parmak denemedim hatta şuan yine yapamam aparat çok kolay akıp gidiyo denemek istersen yardımcı olurum sana.istersen küçük pasta mumuyla başla ınan çok kolay ve olduğunu gördükçe cmleri artırıyo ve artirdikça azimleniyosunserce parmagmi aldm ama gitgel yapamyrm sence isaret parmagmla denessemmi ..
kolay glsn sna cnm
Canım merhaba ben hiç parmak denemedim hatta şuan yine yapamam aparat çok kolay akıp gidiyo denemek istersen yardımcı olurum sana.istersen küçük pasta mumuyla başla ınan çok kolay ve olduğunu gördükçe cmleri artırıyo ve artirdikça azimleniyosunserce parmagmi aldm ama gitgel yapamyrm sence isaret parmagmla denessemmi ..
kolay glsn sna cnm
sonuna kadar aliyorm ama parmagimi cok skyo vajim gir gel yapamyrmki parmagim karincalaniyo icerde napmam lazmm skmyrm kendmi istemsiz kasyrm hrh
Canım merhaba ben hiç parmak denemedim hatta şuan yine yapamam aparat çok kolay akıp gidiyo denemek istersen yardımcı olurum sana.istersen küçük pasta mumuyla başla ınan çok kolay ve olduğunu gördükçe cmleri artırıyo ve artirdikça azimleniyosun
yavas yavas git gel yap milim milim alisicaksin merak etme.. bide ıkın bacaklarini kocaman ac gözlerini kapat baska seyler düşün.. mesela ben ilk basladigimda Allahim ordan bebek cikiyor yapabilirimm hamile olmak istiorum herkes yapior bende yapmaliyim gibi seyler düşünüordum ozmn biraz daha yapabiliordum.. moral oluordu yanii canimm.. hatta kendini sıkıp bırak wc de yaptigimiz gibi o zmn sıkıp bıraktıgında hissediceksin elini sıkmıcak vajii.. bu kaslari calistirmayida ogrenmemiz lazimm.. hea git gel yaparken cok ıkınn bide..
vajinismusu 4 gün önce yendim ve nerdeyse 8 kez ilişkiye girdik , girerken sorun yok ama git gel yaparken canım yanıyor ama dişimi sıkıyorum. bunun sebebi ne olabilir vajinismusu yenen arkadaşlarda yaşadılarmı böle bişey. eşim çok sert davranıyor ve hızlı hızlı yapıyor ve benımde canım yanıyor. acaba vajinismusu daha çok yeni yendiğimden olabilirmi. geçermi bu his
vajinismusu 4 gün önce yendim ve nerdeyse 8 kez ilişkiye girdik , girerken sorun yok ama git gel yaparken canım yanıyor ama dişimi sıkıyorum. bunun sebebi ne olabilir vajinismusu yenen arkadaşlarda yaşadılarmı böle bişey. eşim çok sert davranıyor ve hızlı hızlı yapıyor ve benımde canım yanıyor. acaba vajinismusu daha çok yeni yendiğimden olabilirmi. geçermi bu his
canim cok sagol.. kulak cubuguyla denedgmde yapamadim oarmak cok daha kolay oldu.. ve terapistm parmagi onerdi .. aparatla yon bulmakta cok zorlanirim.. ama tavsiye ettgn icin cok sagl sakin yanls anlama tamam parmak akip gidiyo ama bgn vajimin keyfi yernde degl hrh aldm parmagimi bikac kez hareket ettm icinde ama son kez aldgmda cok aci hissettm
canım parmaklada yapıyodum ben sanki yapışıyo gibi oluyo gitgel yapamam diye düşünüyo insan.
pence parmağına eldiven yada prezervatif geçir kayganlaştırıcı kullan bu şekilde daha raht olacaksındır
canım ben ilk işaret parmağıyla başlamıştım ve dediğin gibi resmen parmağım iöçerde uyuşuyodu sıkmaktan hareket etcek alan yok nasıl gel git yapcam dıyordum ve muthiş bir yanma hissi opluyordu ama şimdi iki parmak alıyorum ve orta parmakla hızlı bır sekılde gel gıt oluyor bunun sebebi kendini hala sıkman inan birkaç gün içinde o his geçicek devam et egzersize iyice açılıyor orta parmöağa geçince daha dogrusu daha kalın bir parmağa geçibnce bir önceki boyutta rahat gel git yapıyorsun ben iki parmağı aldıktan sıonra tek parmakla gel git yaptım kolay oldu canım Allah kolaylık versin
Canim ben zaten eldivenle yapiyorum parmagimla yapamam.. aksama tekrar denicem umarm rahat olr.. sen naslsnn.. ins giderlerde biran once sende yaparsn 2. denemeni
o zaman olmaması için en gel yok cnm buda psikolojik. hemen kafandan at yapamicam kısmını. yapabilirsin tmm
canım işe başladığım günden beri ilk izin günüm sağolsun eşim içine etti. yine tartıştık sabahtan beri bişey yemedim odaya da kapattım kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?