Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canim daha isaret parmaga gecmee.. ben de 3 4 gün serce parmakla ugrasmistim iyice alisana kdr... serce parmagi git gel yapabildigin zaman ve sonuna kdr sokabildigin zmn isaret parmaga gec tmm mi

sonuna kadar aliyorm ama parmagimi cok skyo vajim gir gel yapamyrmki parmagim karincalaniyo icerde napmam lazmm skmyrm kendmi istemsiz kasyrm hrh

serce parmagmi aldm ama gitgel yapamyrm sence isaret parmagmla denessemmi ..
kolay glsn sna cnm
Canım merhaba ben hiç parmak denemedim hatta şuan yine yapamam aparat çok kolay akıp gidiyo denemek istersen yardımcı olurum sana.istersen küçük pasta mumuyla başla ınan çok kolay ve olduğunu gördükçe cmleri artırıyo ve artirdikça azimleniyosun

serce parmagmi aldm ama gitgel yapamyrm sence isaret parmagmla denessemmi ..
kolay glsn sna cnm
Canım merhaba ben hiç parmak denemedim hatta şuan yine yapamam aparat çok kolay akıp gidiyo denemek istersen yardımcı olurum sana.istersen küçük pasta mumuyla başla ınan çok kolay ve olduğunu gördükçe cmleri artırıyo ve artirdikça azimleniyosun

sonuna kadar aliyorm ama parmagimi cok skyo vajim gir gel yapamyrmki parmagim karincalaniyo icerde napmam lazmm skmyrm kendmi istemsiz kasyrm hrh

yavas yavas git gel yap milim milim alisicaksin merak etme.. bide ıkın bacaklarini kocaman ac gözlerini kapat baska seyler düşün.. mesela ben ilk basladigimda Allahim ordan bebek cikiyor yapabilirimm hamile olmak istiorum herkes yapior bende yapmaliyim gibi seyler düşünüordum ozmn biraz daha yapabiliordum.. moral oluordu yanii canimm.. hatta kendini sıkıp bırak wc de yaptigimiz gibi o zmn sıkıp bıraktıgında hissediceksin elini sıkmıcak vajii.. bu kaslari calistirmayida ogrenmemiz lazimm.. hea git gel yaparken cok ıkınn bide..

canim cok sagol.. kulak cubuguyla denedgmde yapamadim oarmak cok daha kolay oldu.. ve terapistm parmagi onerdi .. aparatla yon bulmakta cok zorlanirim.. ama tavsiye ettgn icin cok sagl sakin yanls anlama tamam parmak akip gidiyo ama bgn vajimin keyfi yernde degl hrh aldm parmagimi bikac kez hareket ettm icinde ama son kez aldgmda cok aci hissettm

canim bidaha alayim parmagimi dedim acaip acidi.. aksam devam etcm ins ilk egzersizimdeki gbi kolay olr..

vajinismusu 4 gün önce yendim ve nerdeyse 8 kez ilişkiye girdik , girerken sorun yok ama git gel yaparken canım yanıyor ama dişimi sıkıyorum. bunun sebebi ne olabilir vajinismusu yenen arkadaşlarda yaşadılarmı böle bişey. eşim çok sert davranıyor ve hızlı hızlı yapıyor ve benımde canım yanıyor. acaba vajinismusu daha çok yeni yendiğimden olabilirmi. geçermi bu his

bence esin o kdr sert davranmamaliii daha yeni yendin cunku... yavas yavas alisman lazimm... bide bol jel kullan ve kendini kasma o zmn yanma hissetmezsin.. ama dedigim gibi esin sert davrandigi için sende korkuyorsun o yuzden kasiyorsun kendini esinle bi konus derim bu konuyu bence.. zamanla gececektir insallah..

canım parmaklada yapıyodum ben sanki yapışıyo gibi oluyo gitgel yapamam diye düşünüyo insan.
pence parmağına eldiven yada prezervatif geçir kayganlaştırıcı kullan bu şekilde daha raht olacaksındır

canım sana yardımcı olmak istedim ama ben sadece bir kere denedim
bende de aynı his olmuştu gitgel yaparken eşim yavaş yavaş yapınca rahatlıyodum.
eşine şimdi yavaş yavaş yapmasını zamanla hızlanabileceğğini söyle bence

Ön sevişmeye önem vermeni tavsiye ederim. Islanması lazım biraz, kayganlaştırıcı kullanabilirsin bekli. Tabi eşinin anlayışlı davranması yavaş hareket etmeside çok önemli.. Kendini hazır hissetmen lazım ilişki için.

canım ben ilk işaret parmağıyla başlamıştım ve dediğin gibi resmen parmağım iöçerde uyuşuyodu sıkmaktan hareket etcek alan yok nasıl gel git yapcam dıyordum ve muthiş bir yanma hissi opluyordu ama şimdi iki parmak alıyorum ve orta parmakla hızlı bır sekılde gel gıt oluyor bunun sebebi kendini hala sıkman inan birkaç gün içinde o his geçicek devam et egzersize iyice açılıyor orta parmöağa geçince daha dogrusu daha kalın bir parmağa geçibnce bir önceki boyutta rahat gel git yapıyorsun ben iki parmağı aldıktan sıonra tek parmakla gel git yaptım kolay oldu canım Allah kolaylık versin

kızlar bişey yazıp kaçıyo gibi oluyorum sürekli ama inanın bu benden kaynaklanmiyo internetim yok tlf giriyorum nete.sürekli kapanıyo ve dakikalarca açılması için bekliyorum tam açıldı diye sevinirken tekrar kapanıyo..açabildikce sorulara cevap vermeye çalışıyorum hakkınızı helal edin lütfen.

Canim ben zaten eldivenle yapiyorum parmagimla yapamam.. aksama tekrar denicem umarm rahat olr.. sen naslsnn.. ins giderlerde biran once sende yaparsn 2. denemeni

Son düzenleme:
acele etme sakın ol. bır anda pat dıye duzelmez. sadece dokunmak bıle bır asamadır. en buyuk gorev esının onun senı rahatlatan bır tavır takınması çok onemlı eger esın senı sevıyor ıse onunla beraber asabılırsın

Canim yani serce parmagimla git gel yapmadan once isaret parmagimimi alayim?

Canim ben zaten eldivenle yapiyorum parmagimla yapamam.. aksama tekrar denicem umarm rahat olr.. sen naslsnn.. ins giderlerde biran once sende yaparsn 2. denemeni

o zaman olmaması için en gel yok cnm buda psikolojik. hemen kafandan at yapamicam kısmını. yapabilirsin tmm
canım işe başladığım günden beri ilk izin günüm sağolsun eşim içine etti. yine tartıştık sabahtan beri bişey yemedim odaya da kapattım kendimi

Canim oluyo parmagimi alablyrm ama dyrmya istem disi kasiyorum galiba cunku parmagimi skyo vajim karincalaniyo parmagim aciyo busefer icinde bekletemiyorum parmagimi ilk egzersizimde daha rahat oldu.. bakalim smdi misafrlktym aksam tekrar denemek istyrm..

canim hayirdir ya noldu ah su erkekler varyaaa hep ayni.. ins bugun bosa gitmez izninde tatliya baglanir hersey.. skma canini hepimiz ayni inanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…