Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlaarrr çok mutluyummm dün parmağımı almakta çok zorlanmıştımm bugün yaptım ilk başta yine zorlandım ama sonrasında yapabildim bu haftaki ödevim 2 parmak 1 boğum vaji içindeyken makas gibi iki parmağımı açmaktı yapabildim ya acı da olmadı :)

canım ya tartışınca ben de hep kendimi odaya kapatırım sende kendimi gördüm :) ama yemek bölümünü beğenmedim bişeyler yemeni tavsiye ederm

canım niye kendini zara şartlıyosun ki esnemiş duruyor işte, bende de duruyor engel değilki, eşin açısından da düşün tam bitti derken yeniden başa dönmek onun da psikolojisini bozmuştur, egzersize ara vermemen güzel olumsuz düşünme lütfen.

ohhh ohh maşallah cnm
çook sevindim. hep yap tmm mı.
darısı 3 parmağa inşallah. yapınca hemen yazın aklım hep sizde ya

nasıl gidiyor canım başladın mı egzersize?

iyi akşamlar tatlım... bende eski sayfaları okuyordum... bende adet düzensizliği vardı tatlım geçenlerde doktora gittim çok rahatladım... zamanım olursa ayrıntılı yazarım... düzenli olması için 10 günlük bi hap verdi onun bitip hasta olmayı bekliyorum inşaallah o zaman hemen başlıycam tatlım

amin canım inşallah.. ben gelişmeleri yazarım bu hafta salıya kadar böyle yapıcamm. salı günü doktora gidicem artık belki bi sonraki aşamaya geçirir...

ewet cnm emin adımlarla git egzersiz bitmeden deneme yapmak başa döndürüyo bizi. bide zaten ilk denemede olacak diye bişey yok ben öle sanıyodum :))
egzersiz bittimi artık istediğin kadar dene birinden birinde oluyo zaten

dene canım dene olacak onda olmazsa diğerinde. ama mutlaka olacak.
aman gitti bile şu saat oldu çıkmadım odadan. bi daha izin kullanırsam görür o

vajinismusu yendimn 4 gün oldu ve çok kez ilişkiye girdik. fakat git gel yaparken acı duyuyorum. eşim biraz sert ve hızlı davranıyor galiba , bende dişimi sıkıyorum bitene kadar. ama zevk almıyorum çok olmasada acı hissi var , vajinismusu yenen arkadaşlar bu normalmi, girerken hiç bi acı yok fakat git gel yaparken sürtünme oluyor galiba acıyor

Canimmmm cok sevindimmm.. ins cabucak kurtulrsn

zamanla azalıo canım bişey kalmıo

Son düzenleme:

maşşallah sana çok az kalmışşş kurtulmana böyleee devammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…