- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #99.241
o zaman olmaması için en gel yok cnm buda psikolojik. hemen kafandan at yapamicam kısmını. yapabilirsin tmm
canım işe başladığım günden beri ilk izin günüm sağolsun eşim içine etti. yine tartıştık sabahtan beri bişey yemedim odaya da kapattım kendimi
moralim bozuk kötüyüm kızlar eşimden boşanmak istiyorum
vajiyi yendim bir kere oldu sonra doktora gittim gitmez olaydım kızlık zarın duruyor dedi ve herşey bitti şimdi ilişkiye giremiyorum. acıyor kasılıyorum egzersiz derseniz hala yapıyorum eskiye dönmeyim diye ama olmuyor. doktor psikolojimi bozdu herhalde. dün eşimle kavga ettik herkes yapıyor bir sen yapamıyorsun dedi bana. benim onun hayatına müdahale etmeye hakkım varmı? zaten miyomum var bebek düşer dedi doktor ameliyat kısırlık riski taşıyor. herşey üstüme geliyor ölmek istiyorum bıktım artık
kızlaarrr çok mutluyummm dün parmağımı almakta çok zorlanmıştımm bugün yaptım ilk başta yine zorlandım ama sonrasında yapabildim bu haftaki ödevim 2 parmak 1 boğum vaji içindeyken makas gibi iki parmağımı açmaktı yapabildim ya acı da olmadı :)
canım ya tartışınca ben de hep kendimi odaya kapatırım sende kendimi gördüm :) ama yemek bölümünü beğenmedim bişeyler yemeni tavsiye ederm
nasıl gidiyor canım başladın mı egzersize?
tatlım enfeksıyon kapmıs olabılırsın yenı gelın hastalıgı yanibı doktora gıt ıstersen
ohhh ohh maşallah cnm
çook sevindim. hep yap tmm mı.
darısı 3 parmağa inşallah. yapınca hemen yazın aklım hep sizde ya
bende diyorum bu kı nie geç yazıo burda takılıyomuş meğer
amin canım inşallah.. ben gelişmeleri yazarım bu hafta salıya kadar böyle yapıcamm. salı günü doktora gidicem artık belki bi sonraki aşamaya geçirir...
Canim oluyo parmagimi alablyrm ama dyrmya istem disi kasiyorum galiba cunku parmagimi skyo vajim karincalaniyo parmagim aciyo busefer icinde bekletemiyorum parmagimi ilk egzersizimde daha rahat oldu.. bakalim smdi misafrlktym aksam tekrar denemek istyrm..
canim hayirdir ya nolduah su erkekler varyaaa hep ayni.. ins bugun bosa gitmez izninde tatliya baglanir hersey.. skma canini hepimiz ayni inanki
kızlaarrr çok mutluyummm dün parmağımı almakta çok zorlanmıştımm bugün yaptım ilk başta yine zorlandım ama sonrasında yapabildim bu haftaki ödevim 2 parmak 1 boğum vaji içindeyken makas gibi iki parmağımı açmaktı yapabildim ya acı da olmadı :)
Canimmmm cok sevindimmm.. ins cabucak kurtulrsn
vajinismusu yendimn 4 gün oldu ve çok kez ilişkiye girdik. fakat git gel yaparken acı duyuyorum. eşim biraz sert ve hızlı davranıyor galiba , bende dişimi sıkıyorum bitene kadar. ama zevk almıyorum çok olmasada acı hissi var , vajinismusu yenen arkadaşlar bu normalmi, girerken hiç bi acı yok fakat git gel yaparken sürtünme oluyor galiba acıyor
Canimmmm cok sevindimmm.. ins cabucak kurtulrsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?